Cum să obțineți fericirea

Fericirea este o stare mentală sau emoțională de bunăstare. Cu toții vrem să fim fericiți. Dar cum o realizați? Chiar dacă nu aveți multă fericire în viața voastră, există câțiva pași pe care îi puteți lua pentru a vă crește șansele de ao găsi. Ei spun că succesul nu provoacă fericirea - fericirea provoacă succes. Viața este mai bună pe tot atunci când ești fericit!

Pași

Metoda 1 din 3:
Adoptarea atitudinii corecte
  1. Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 1
1. Face un act de bunătate Pentru altcineva. Dacă faceți ceva frumos pentru altcineva, este probabil să vă facă să vă simțiți mai fericiți despre voi înșivă.Ieșirea în afara dvs. este o modalitate foarte bună de a vă atenua propria suferință.
  • Încercați să faceți un act de bunătate în fiecare zi. Ar putea fi ceva mic - spun, un compliment sau ajutând pe cineva la locul de muncă cu un proiect atunci când nu trebuie. Dacă ar putea fi cum vorbești cu cineva. Sau ar putea fi un efort mai mare, cum ar fi să ajuți un prieten sau un străin în nevoie.
  • Când faci lucruri bune altora, ei vor recunoaște bunătatea din tine, care este obligată să te simți mai fericită. Ați putea face un obicei să faceți primul e-mail pe care îl scrieți în fiecare zi să fie unul care mulțumesc sau laudă pe altcineva. Acest lucru vă va începe ziua cu un sentiment pozitiv.
  • Anticul filosofului Aristotel a crezut că este fericită o persoană trebuia să trăiască o viață de virtute. În virtute el a vrut să arate astfel de atribute ca curaj, generozitate și înțelepciune.Cum puteți obține aceste virtuți? Acționând pe ele. Fii generos pentru o altă persoană, de exemplu, prin împărtășirea timpului, intelectul, grija dvs. sau banii dvs.
  • Imagine intitulată obține fericirea Pasul 2
    2. Zambeste mult. Zâmbetele sunt cu adevărat contagioase. Când zâmbești, te simți mai fericit înăuntru. Este greu să nu! Și când zâmbiți foarte mult, oamenii vă vor răspunde mai pozitiv, ceea ce vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Chiar dacă nu vă simțiți zâmbitor, doar o forțează la început.Zâmbitoare eliberează endorfinele în corp, care vă vor ridica starea de spirit.
  • Râsul este un alt mod de a vă simți fericit. Găsiți umorul în viață. Urmăriți un film amuzant. Citiți câteva glume online. Sentimentul umorului al oamenilor variază. Aflați ce găsiți amuzant și vă absorbiți-vă în mai multe.
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe pozitive. Sună simplu, dar este adevărat. Vechea zicală că poți să te uiți la o jumătate de sticlă plină sau jumătate goală, are o mulțime de sens. Deci, niciodată nu uitați pozitivele din viața voastră sau cât de mult ar fi putut să o aveți.
  • Ai putea face o listă a tuturor pozitivelor din viața ta. Scrieți tot ce vă puteți gândi. Tăiați-o la frigider, astfel încât o vedeți în fiecare zi. Sau puteți păstra un jurnal care conține numai experiențe pozitive. O modalitate excelentă de a se concentra asupra pozitivelor? Imaginați-vă viața fără lucrurile pe care le aveți. Cum ar fi dacă nu ai avut casa ta? Sotia ta? Slujba ta?
  • Ajutați pe cineva care are nevoie cine este mai rău decât dvs. într-un fel (voluntar la un adăpost fără adăpost - ajută la închiderea vârstnicilor).Acesta este un lucru bun de făcut, dar ar trebui să vă ajute să vă amintiți că poate fi întotdeauna mai rău.
  • Încercați să nu vă comparați în mod constant cu ceilalți. Nu vă faceți griji cu privire la prietenul cu cea mai mare casă sau co-lucrător care a obținut o slujbă mai bună în altă parte. Concentrați-vă pe tine însuți.Chastarea banilor este puțin probabil să creeze fericire pe termen lung.
  • Metoda 2 din 3:
    Creând o dispoziție mai bună
    1. Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 4
    1. Asociați cu oameni fericiți. Cercetările au arătat că fericirea este contagioasă. Asta înseamnă că oamenii sunt mai fericiți dacă sunt în jurul oamenilor fericiți. Dacă sunteți întotdeauna în jurul mizeriei (inclusiv la locul de muncă), este o rețetă pentru nefericire.
    • Cercetătorii au descoperit chiar că fericirea unei persoane poate afecta prietenii prietenilor prietenilor. Punctul de bază este că rețelele sociale contează. Atât de îndrăgită și să petreacă timpul cu oameni fericiți.
    • Asta nu înseamnă că ignorați prietenii care trec printr-un timp greu. Înseamnă doar că nu ar trebui să ai doar prieteni care sunt mizerabili sau în mod constant în turbulențe.
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 5
    2
    Medita. Meditația va oferi un sentiment de calm și de reflecție în ceea ce altfel poate fi o viață excesiv de ocupată. Mulți oameni simt că nu au niciodată timp să se întrerupă și să fie recunoscători. Dacă luați acel timp, vă va face viața mai centrat și fericirea va urma.
  • Meditația înseamnă că găsiți un spațiu liniștit în fiecare zi pentru a gândi și a elimina distragerile din afara vieții voastre. Ce formă este aceasta poate fi individuală - de exemplu, așezată pe o punte însorită. Jogging. Mergând o plimbare liniștită. Ascultând muzică.
  • Meditația învață creierul să se concentreze. Dacă focalizați creierul, veți elimina distragerile care pot provoca o mare stres. Și stresul este o cauză comună de nefericire.Dacă sunteți o persoană religioasă, rugați-vă.
  • Imagine intitulată obține fericirea Pasul 6
    3. Miros ceva ce vă place. Nu uitați toate simțurile. Sentimentul de miros poate declanșa de fapt emoții și dispoziții bune. Deci, nu uitați să miroșiți.
  • Ce miroase bine pentru tine? Figura asta și miroase mai mult. Miros floarea dvs. preferată. Mirosi cafeaua sau mâncarea care miroase bine pentru tine. Poate că vă place mirosul unui anumit parfum. Stimulează emoțiile într-un mod pozitiv.
  • De asemenea, ați putea activa simțul auzului, jucând muzică de mare energie care vă ridică starea de spirit. Gusturile tuturor sunt diferite. Alegeți cântece Peppy care sunt inspirate sau energice. Evitați orice muzică cu conotații negative sau triste.
  • Metoda 3 din 3:
    Îmbunătățirea vieții tale
    1. Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 7
    1. Găsiți-vă pasiunea. Faceți lucrurile pe care le iubiți și iubiți ceea ce faceți. Alegeți o ocupație care vă mișcă și pe care vă bucurați. Dacă sunteți blocat într-o rutină ocupațională, găsiți o modalitate de a vă schimba circumstanțele.
    • Încercați să nu fiți prea aspirați în cultura consumatorilor. Nu este o bază puternică pe care să construiască fericirea.
    • Unii filozofi au susținut că, odată ce nevoile de bază ale oamenilor sunt îndeplinite, ei devin mai interesați de lucruri precum realizarea, libertatea de exprimare și alte concepte intangibile.
    • Fiind parte din ceva mai mare decât tine te poți face mult mai fericit.
    Sfat de experți
    Adam Dorsay, PSYD

    Adam Dorsay, PSYD

    Licențiat psiholog & TEDX Speakerdr. Adam Dorsay este un psiholog licențiat în practica privată din San Jose, CA și co-creatorul de reciprocitate a proiectului, un program internațional la sediul Facebook și un consultant cu echipa de siguranță digitală oceanului. El este specializat în asistarea adulților cu aspecte ridicate cu probleme de relații, reducerea stresului, anxietatea și atingerea mai multor fericire în viața lor. În 2016 a dat o discuție de TEDX bine vizionată despre bărbați și emoții. Dr. Dorsay are un m.A. în consilierea de la Universitatea Santa Clara și a primit doctoratul său în psihologia clinică în 2008.
    Adam Dorsay, PSYD
    Adam Dorsay, PSYD
    Psiholog licențiat și difuzor TEDX

    Evitați căutarea numai pentru plăcere. Adam Dorsay, un psiholog licențiat, spune: "De multe ori avem o lovitură de plăcere din activități cum ar fi vacanța, terapia cu amănuntul, sau ieșind la un nou restaurant de cinci stele. Cu toate acestea, acest tip de fericire se transformă într-o bandă de alergare de a căuta următorul moment plăcut și este o urmărire fără sfârșit. O formă mai bună și mai durabilă a fericirii este descoperirea valorilor dvs. de bază și trăirea de către ei."

  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 8
    2. Ierta. Lăsarea de mânie - Noi toți avem o parte din ea - poate fi extrem de greu de făcut. Dar dacă țineți atenția asupra unor nemulțumiri vechi, sunteți obligați să vă rănești numai în cele din urmă.
  • Încercați cât mai mult posibil să vă concentrați asupra viitorului și să învățați din trecut, mai degrabă decât să locuiți în ea. Este posibil să aveți nevoie de ajutor de la un lider religios sau de la un consilier pentru a renunța la traume profunde. Cu toate acestea, învățarea de a ierta și de a renunța la furie este cea mai mare parte despre tine - nu persoana pe care trebuie să o ierți.
  • Căutați reconcilierea în situațiile în care ar fi posibil, chiar dacă aceasta înseamnă că trebuie să luați drumul înalt când credeți că sunteți cel nedreptățit. Vă va face să vă simțiți mai bine în interior pentru a fi cel generos. Recunoaște că nimeni nu este perfect, majoritatea oamenilor au propria versiune a povestirii, iar toată lumea este o ființă umană imperfectă la sfârșitul zilei.
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 9
    3
    Exercițiu. Nu există nici o întrebare despre asta. Exercitarea este bună pentru mai mult decât mușchii tăi. De asemenea, va elibera adrenalina în corp, care este un dispozitiv de ridicare a stării de spirit natural.
  • Dacă vă exercitați în mod regulat, veți fi, de asemenea, mai sănătos fizic și aspectul, care ar trebui să ducă la o stare mai bună. Cum nu ar putea!
  • S-ar putea să vă întâlniți cu oameni la sala de lucru, mărind rețeaua dvs. socială. Sau ați putea să vă exercitați afară. În acest fel veți obține și razele de încălzire ale soarelui (dacă locuiți într-un climat suficient de cald). Soarele are puteri vindecătoare. Ieșiți dintr-o casă întunecată sumbră pentru o vreme și veți vedea o ridicare imediată a dispoziției!
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 10
    4. Schimbați-vă situația. Faceți o evaluare onestă a vieții voastre. Ce nu face fericirea ta mai puternică? Există lucruri în viața voastră, care sunt modele negative pe care le continuați să repetați?
  • Evaluați ce aspecte ale vieții dvs. se adaugă la viața dvs. în mod pozitiv și care diminuează. Și apoi stabiliți pentru a elimina aspectele care diminuează. Adresați-vă unui prieten sau unei relații pentru evaluarea lor și vedeți dacă se potrivesc a ta.
  • Aflați cauzele nefericirii și în ce măsură jucați un rol în propriile probleme.Ce ar trebui să-ți faci viața fericită? Ce viață vrei? Noteaza.
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 11
    5. Să fie centrat în tine. Trebuie să aveți o idee puternică despre cine sunteți și despre propria voastră merită să fiți fericiți. Dacă nu aveți aceste lucruri, trebuie să lucrați la ei cu un terapeut sau doar să începeți să vă recunoașteți propria valoare.
  • Fi fericit cu tine însuți. Nu Schimbați cine sunteți pentru oricine - descoperiți ceea ce vă place și nu vă place și dați seama ce credeți și ce probleme sunt de o mică importanță pentru dvs. Acest lucru vă va ajuta să descoperiți cine sunteți cu adevărat. Apoi fiți mândri că sunteți voi și lăsați-l să arate. Dacă oamenii nu vă plac așa cum sunteți, spălați-l și îmbrățișați-vă. Ești unic și special, deci bucurați-vă de lucrurile minunate care vă fac să ieșiți din mulțime.
  • Ignorați opiniile altora, dacă nu vin de la cineva pe care îl respectați profund. Dar bârfe sau critici aleatoare care pare nedrept - nu vă lăsați să vă stâncă dacă știți că ați funcționat cu bună-credință.
  • Imagine intitulată atinge fericirea Pasul 12
    6. Dezvoltați un sistem de asistență. Veți fi mai fericiți dacă nu sunteți izolați sau singuri. Dacă vă simțiți că v-ați izolat, forțați-vă să ajungeți la alții sau cel puțin pentru a construi încet relații, chiar și casual. Conexiunea duce la fericire.
  • Grupuri de sprijin, prieteni la locul de muncă, care se alătură unei noi biserici sau unui club de antrenament, acestea sunt toate modalitățile de a întâlni oameni noi. Sistemul dvs. de asistență ar putea fi un animal de companie. Mulți oameni se simt mai bine atunci când sunt în jurul animalelor de companie, deoarece animalele de companie oferă dragoste constantă și necondiționată.
  • Un terapeut ar putea face parte din sistemul dvs. de sprijin. Fiecare individ este diferit, dar uneori oamenii au nevoie de ajutor pentru a lucra prin probleme anterioare înainte de a le putea lăsa să se ducă la ei și să meargă la găsirea fericirii. Nu vă simțiți jenat dacă aveți nevoie să căutați ajutor în afara - este un semn al puterii.
  • Să fie un sistem de sprijin pentru cei care te iubesc și pe tine. Asigurați-vă că prioritizați ceea ce este important în viața voastră și asigurați-vă că ați scos suficient timp de calitate pentru cei pe care îi iubiți și care vă iubesc. Conectarea cu cei dragi este un constructor de fericire.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Zâmbiți la fel de mare ca și când vă simțiți copleșiți - întrerupeți sentimentele rele din moment ce se strecoară pe tine.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar