Cum să râdeți fals

Poate fi ciudat când pierzi sau interpretează greșit o glumă și sunt singurul care nu mai râde. De ce să nu vă cumpărați timp și lăsați-vă creierul să figureze lucrurile în timp ce Fake chicoti împreună cu prietenii tăi? Râsul fals este o abilitate socială utilă pe care o puteți angaja în beneficiul altora, precum și de tine însuți. Impresionați-vă șeful de fals râzând împreună cu neîncărcarea lui neobișnuită sau arată un sprijin moral prin râsul fals la gluma DUD a unui coleg.

Pași

Partea 1 din 3:
Formarea râsetelor false la sunet natural
  1. Imagine intitulată Râde fals Pasul 1
1. Pierdeți controlul asupra dvs. Râsul natural vine de obicei ca o surpriză sau ca rezultat al unui stimul, cum ar fi gâtul. Acest lucru duce la o vocalizare neplanificată - râs! Prin natura sa, râsul este neregulat, astfel încât tonurile măsurate ale râsului dvs. fals pot fi ușor reperate.
  • Adăugați varietate la râsul dvs., începând cu tonuri mici și terminând cu un pas mai mare sau invers.
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 2
    2. Accelerați rata râsului. Ascultătorii sunt mai probabil să creadă că un râs fals este real atunci când viteza este mărită. În loc de râde mai lentă, mai profundă, ați putea încerca să imită o chicoti mai ușoară și mai rapidă.
  • Imagine intitulată Râsul fals Pasul 3
    3. Adăugați respirați la Guffaws. Creierul uman disting între râsul real și fals prin respirația introdusă între chicoturi și chortles. Permiteți-vă respirației să vină la intervale eșalate și întâmplătoare pentru a vă bucura de prietenii dvs. că voi făcut Găsiți gluma amuzantă, chiar și atunci când nu ați făcut-o.
  • Mai multă grijă să-ți facă râsul tău mai autentic. Există, de obicei, părți mai respinse în râsul natural decât falsificat.
  • Imaginea intitulată Râsul fals Pasul 4
    4. Râdeți în funcție de sexul dvs. Atât bărbații, cât și femeile s-au găsit că tind spre diferite stiluri de râs, și folosind acestea ar putea să vă ajute să vă păcăliți publicul. Femeile tind să râdă într-un mod mai liric, cântă-Songy, în timp ce bărbații sunt mai frecvente sau snort în amuzament.
  • Imagine intitulată Râsul fals Pasul 5
    5. Reglementează în limitele normale. Aceasta este o parte dificilă de a falsifica un râs, deoarece râsul este explozia spontană a bucuriei vocalizate. Prea multă reglementare se va întâlni la fel de falsă și nefiresc, dar opusul este, de asemenea, adevărat. Râsul prea mult poate semnala ascultător că nu găsiți de fapt ceea ce se spune că este plin de umor.
  • Scopul pentru un volum pentru râsul dvs. care este în jurul aceluiași volum al celor care râd în jurul vostru sau este vorba despre același volum ca și conversația.
  • O orientare generală la falsificarea: Nu permiteți râsul dvs. să fie atât de tare încât nu puteți auzi conversația asupra lui.
  • Imagine intitulată Râsul fals Pasul 6
    6. Începe cu voce tare și acționează jenat. S-ar putea să aveți experiența de a râde cu voce tare la ceva într-un moment inadecvat. Râsul uneori grevează când este mai puțin convenabil, dar puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. atunci când falsificați. Faceți prima coajă de râs suficient de tare pentru a atrage atenția și apoi acoperiți gura și prefaceți că sunteți jenat.
  • Asigurați-vă că zâmbiți pe parcursul acestui proces. Zâmbind declanșează mușchii mici în fața voastră la flex și riduri, imitând aspectul de râs natural.
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 7
    7. Conică la sfârșitul râului tău fals. O eroare comună a falsurilor neexperimentate este tăierea unui râs prea abrupt. Râsul natural este rar tăiat brusc. Pentru a imita râsul natural, permiteți-vă căștilor dvs. să vă diminuați până când simțiți că momentul este corect să vă opriți.
  • Observați expresiile celor din jurul vostru. Când observați îndreptarea ascendentă "râde linii" Îndrăznirea înapoi la o expresie mai neutră, ar trebui să începeți să vă împachetați râsul.
  • Partea 2 din 3:
    Folosind mintea ta pentru a râde natura în mod natural
    1. Imagine intitulată Râde fals Pasul 8
    1. Prime-te pentru râs. Dacă sunteți deja într-o stare bună, va fi mai ușor să schimbați uneltele în modul de râs. Începeți ziua de navigare a nistelor webcomcomici găsiți umor, sau poate să vă întoarceți comedia de stand-up special, care întotdeauna gâgă osul dvs. amuzant pentru a vă pregăti să râdeți pe tot parcursul zilei.
  • Imaginea intitulată Râsul fals Pasul 9
    2. Zâmbiți în orice moment să pregătiți pentru râs. Zâmbind are multe beneficii pozitive pentru sănătate, cum ar fi atracția atractivității, creșterea sistemului imunitar și reducerea tensiunii arteriale. Dar, mai important, zâmbind poate da starea de spirit un impuls, care vă poate ajuta să treceți de la un zâmbet mic la un chortol de distracție.
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 10
    3. Deschide-te la râsul altora. Acesta este motivul principal pentru care piesele de râs au fost folosite în sitcoms și alte emisiuni de televiziune comedic - sunetul de râs este contagios. Ascultați cu atenție râsul celor din jurul vostru și vedeți dacă puteți prinde chicotul-bug-ul.
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 11
    4. Râdeți gramatical. Râde apar previzibile în întreaga limbă. Deși există excepții, în general râsul are loc la sfârșitul frazei sau în timpul pauzelor în vorbire. Pentru a oferi râsete false cea mai bună șansă de a trece la fel de reală, veți dori "puncta" discursul dvs. cu el, în loc să alegeți un timp să râdeți aleatoriu.
  • Imaginea intitulată Râsul fals Pasul 12
    5. Păstrați o bancă mintală. Există câteva imagini care, indiferent cât de frecvent le vedeți, vă greșiți ca fiind hilar. Sau poate că există o glumă care te face să râzi, indiferent de câte ori o auziți. Păstrați-le în mintea dvs. mentală "Râdeți banca" Pentru utilizare când trebuie să falsificați un râs.
  • Evenimente amuzante din viața ta personală, cum ar fi anticul unei mătușii comide sau a vărului la o petrecere de familie, pot servi bine ca materialul Băncii Râde.
  • Partea 3 din 3:
    Înlocuind râsul fals
    1. Imagine intitulată Râsul fals Pasul 13
    1. Identificați atunci când râsul fals este inadecvat. Acest lucru nu include pur și simplu evenimente sumbre, cum ar fi funerale și fotografii de pașaport, dar și situații de risc mai mari, cum ar fi interviurile de angajare. Dacă intervievatorul dvs. sparge o glumă și nu o găsiți amuzant, el poate detecta insinceritatea în râsul tău fals și ar putea afecta șansele de a obține locul de muncă.
  • Imaginea intitulată Râsul fals Pasul 14
    2. Dați un zâmbet politicos în locul unui râs. Acesta este un mod evident în care vă puteți arăta sprijinul social partenerului dvs. de conversație fără a veni la fel de necinstit. Grin, Nod și oferă alte indicii sociale pozitive, cum ar fi spunând:
  • "Aș vrea să mă gândesc la asta!"
  • "N-am auzit niciodată asta înainte. Unde ai auzit-o?"
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 15
    3. Sparge o glumă ca răspuns. Când se face o glumă care cade plat, ați putea să o luați prin punerea unei răsuciri pe ea sau făcând o glumă proprie. Umorul este un instrument social pe care îl folosim pentru a exprima valorile și bucuriile comune și, crăpând o glumă proprie, puteți să vă arătați sprijinul social. Un exemplu de acest lucru ar putea arăta ca:
  • BOSS: Ce numiți o vacă fără picioare? (urmată de tăcere)
  • Tu: foame?
  • Imagine intitulată Râde fals Pasul 16
    4. Oferiți o scuză rezonabilă. Există multe motive pe care nu le puteți găsi o glumă amuzantă. De exemplu, ați auzit exact aceeași glumă cu câteva zile mai devreme, distrugând pumnul pentru dvs. Unele alte scuze pe care le puteți oferi:
  • "Sigur că am crezut că era amuzant. Am râs doar în interior."
  • "Îmi pare rău, nu te-am auzit - ce ai spus?"
  • sfaturi

    Fake râs nu este neapărat un lucru rău. Este un fel de comunicare socială care trimite semnale partenerului dvs. de conversație, indicând lucruri precum politețea și jena.
  • Când falsificați râsul, zâmbiți întotdeauna. Zâmbind este considerat a fi o parte importantă a procesului de râs.
  • Avertizări

    Fata de râs prea des ar putea determina oamenii să se întrebe dacă puteți avea sau nu de încredere să fiți cinstiți. Fake râde de propriul risc.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar