Cum să-ți conving părinții să vă lași să vă radeți picioarele ca o preteză

Ca preteen, prezența părului corpului poate fi nouă, ciudată și chiar jenantă! Dacă ceilalți prieteni sunt deja rasându-și picioarele, S-ar putea să doriți, de asemenea. Aflați cum să vă convingeți în mod eficient părinții că sunteți pregătiți pentru acest pas în viața voastră.

Pași

Metoda 1 din 4:
Având o conversație cu părinții tăi
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții voștri pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca pe o pasă 1
1. Întrebați mai întâi un prieten sau un frate mai mare. Discutați cu un prieten care a început deja să se răzgândească despre cum au convins părinții lor să-i lase să înceapă. Întrebați un frate mai mare, dacă aveți unul, ceea ce au spus părinților dvs. care au lucrat.
  • Puteți pune întrebări cum ar fi: Ce au răspuns părinții dvs. bine? Cum au reacționat? Ce vârstă ai fost? A trebuit să faci o înțelegere cu ei?
  • Puteți chiar să aveți un frate, un prieten sau părinții prietenului vorbesc cu părinții dvs. dacă aveți nevoie de ajutor mai târziu pentru a le convinge.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lași să vă radeți picioarele ca un pas pretex 2
    2. Întrebați calm și politicos. Stați părinții în jos pentru a vorbi în camera de zi sau în sala de mese sau oriunde vă simțiți confortabil. Dacă nu doriți să o faceți o afacere mare, puteți aluneca întrebarea într-o conversație ocazională despre altceva.
  • Dacă vă așezați părinții în jos pentru o discuție serioasă, puteți începe cu ceva de genul: "Mamă, tată, vreau să vorbesc cu tine despre ceva. Încep să măresc părul pe picioare și mi-ar plăcea să o ravez. Îmi dai permisiunea de a cumpăra un aparat de ras și de a începe rasul?"
  • Dacă doriți să alunecați o întrebare despre bărbierit într-o altă conversație ca o excursie viitoare la o piscină sau apă de apă, de exemplu, puteți spune: "Da, vreau să port noul meu costum albastru de baie la piscină, dar mă simt într-adevăr incomod despre arătarea picioarelor mele. Toate celelalte fete le ravise și a mea sunt păroase. Crezi că ar fi bine dacă m-am ras pe mine?"
  • Dacă sunteți prea jenat vorbind cu ei în persoană, puteți chiar să le trimiteți un e-mail sau un text cu cererea dvs. de a rade.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca pe un pas pretex 3
    3. Să înțeleagă raționamentul lor. Ascultați cu atenție la ceea ce trebuie să spună părinții dvs. despre motivul pentru care nu doresc să vă radeți încă dacă nu spun. Nu folosiți motivele pentru a începe un argument sau pentru a vă plânge că nu sunt corecte. În schimb, luați în considerare ceea ce spun ei și văd dacă îl puteți folosi pentru a vă face propriile cercetări și ați venit cu un argument nou, matur pe care îl puteți utiliza după o anumită perioadă a trecut.
  • De exemplu, dacă părinții tăi spun că nu-ți plac riscul de a te tăia cu un aparat de ras, puteți face unele cercetări în metode alternative, cum ar fi crema de ceară sau de îndepărtare a părului și arătați-le ce găsiți. Dacă sunt preocupați de cheltuiala de rasori, începeți Salvarea banilor astfel încât să puteți oferi să plătiți pentru toate furnizările dvs.
  • 4. Arătați cum sunteți dispus să vă angajați la îndepărtarea părului. Spune-le că știți că odată ce începeți să radeți o zonă a corpului de câteva ori, va trebui să vă mențineți și că nu veți avea nici o problemă de ras în mod regulat de atunci pentru a vă menține picioarele fără păr și pentru a preveni șansa a unui regrowth din ce în ce mai păr, deși într-o mică măsură.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă radeți picioarele ca un pas pretex 4
    5. Da-i timp. Lăsați părinții dvs. să aibă timp să vă gândească la întrebarea dvs., să vă întrebați propriile întrebări și să vă dați un răspuns.
  • Poți chiar să le spui să nu răspundă imediat, spunând: "Nici măcar nu vreau să spui da sau nu chiar acum. Vă rugăm să vă gândiți la solicitarea mea cu atenție și voi reveni la dvs. mâine pentru răspunsul dvs."
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lase să vă radeți picioarele ca un pas pretex 5
    6. Puneți-le în situația dvs. Cereți părinților dvs. să vă imaginați cum este să fiți în poziția dvs., unde aveți păr în locuri noi și ciudate, prietenii tăi care își bărbiește deja picioarele și vă simțiți ca și cum trebuie să vă ascundeți picioarele păroase tot timpul.
  • Întrebați ce ar face în situația dvs. Șansele sunt să-și amintească cum a fost atunci când au fost preteens și au mai multă simpatie pentru situația dvs.
  • Nu-l împingeți. Chiar dacă părinții dvs. au avut sentimente și experiențe similare ca Preteen, pot avea încă motive importante ca părinții să spună că nu.
  • Metoda 2 din 4:
    Oferind motive pentru care doriți să radeți
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen 6
    1. Amintește-le că vârsta nu contează. Dacă mama dvs. folosește un argument că ea sau o sora mai mare nu a început să se raforeze până la o anumită vârstă, să sublinieze că oamenii încep să crească părul corpului în momente foarte diferite, pot avea păr mai întunecat sau mai gros, care arată mai mult, sau doar Don " t au aceleași circumstanțe cu prietenii la școală sau la altă presiune de a rade. Doar pentru că lucrurile se întâmplă cu tine la o vârstă fragedă nu înseamnă că sunt mai puțin valide.
    • Puteți să-i spuneți părinților dvs. că pubertatea, atunci când părul corpului începe să crească, se întâmplă la o vârstă mai mică și mai mică, ceea ce explică de ce mama sau sora mai mare ar fi trebuit să trebuiască să se ocupe de ea până mai târziu decât tine mai târziu decât tine.
    • Prietenii de referință care au început să se rătăcească la vârste chiar mai tinere decât ale tale, arătând că depinde doar de fiecare corp și păr.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 7
    2. Aduceți presiunea de la egal la egal sau agresiune. Lăsați părinții dvs. să știe dacă alții vă acuză să vă radeți picioarele sau să vă agregă despre faptul că nu faceți asta. Ei vă pot lăsa să începeți din acest motiv și vă pot oferi, de asemenea, sfaturi valoroase cu privire la ocuparea de agresori sau presiunea de la egal la egal.
  • Spuneți părinților dvs. exact ceea ce spun alții sau ce fac pentru a vă face să vă simțiți rău că nu vă radeți. Fii cinstit pentru că părinții tăi pot ajuta.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 8
    3. Lăsați-i să știe că este incomod. Spuneți părinților dvs. că părul dvs. de picior vă provoacă disconfort, fie pentru că sunteți jenat să-l arătați sau pentru că vă face să vă simțiți mâncărime sau fierbinte.
  • Subliniați că trebuie să purtați pantaloni sau ciorapi chiar și atunci când este foarte fierbinte din cauza jena dvs. și că acest lucru este foarte incomod sau chiar periculos în temperaturi ridicate.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen de pas 9
    4. Menționați activitățile dvs. Aduceți faptul că sunteți pe cale să mergeți la tabăra de vară, să începeți formarea de salvare sau să participați la un sport pentru care veți purta scurte tot timpul. Lăsați-i să știe că acesta este un moment ideal pentru a începe rasul.
  • Indicați că rasul părului piciorului vă va ajuta să vă concentrați și să vă bucurați de activitățile dvs. mai mult.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 10
    5. Spune-le că va spori încrederea în sine. Lăsați părinții dvs. să știe că doriți să faceți acest lucru pentru dvs. și nu pe nimeni altcineva. Asigurați-le că nu doriți să radeți pentru a impresiona pe alții. Chiar dacă motivația dvs. este doar pentru a se potrivi cu ceilalți, explicați-vă că având încredere în sine și confortabil cu corpul vostru este cu adevărat important pentru dvs. și pentru toate fetele.
  • Puteți spune: "Mă gândesc doar că am picioarele netede, raspeți se vor simți bine și mă vor face mai confortabil cu corpul meu."
  • Metoda 3 din 4:
    Făcând compromisuri
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca pe un pas pretex 11
    1. Utilizați o metodă în regulă cu. Discutați cu părinții dvs. și sunteți de acord cu privire la o metodă de înlăturare a părului piciorului dacă sunt îngrijorați de siguranța rasului. Cumpărați rasori cu benzi de hrănire și lame multiple pentru a evita tăierile sau optați pentru ceară sau o cremă de îndepărtare a părului ca Meet pentru a evita aparatul de ras complet.
    • De asemenea, puteți opta pentru electroliză sau tratament de îndepărtare a părului cu laser mai târziu în viață, dar aceasta este cu siguranță o opțiune de a aștepta până când sunteți mai în vârstă și aveți destui bani pentru procedură.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca pe un pas pretex 12
    2. Arată că știți despre sănătate și siguranță. Faceți o înțelegere cu părinții dvs. că veți face toate cercetările despre riscurile de sănătate și siguranță de ras și le-ați arătat că înțelegeți cum să împiedicați aceste riscuri înainte de a putea începe.
  • Lăsați-i să știe că înțelegeți că rasul poate provoca arsuri sau umflături de ras, nick-uri și tăieturi și chiar infecții cu pielea sau părul dureros, și că ar trebui să utilizați rasori ascuțiți și curați cu cremă de ras sau săpun și apă pentru a preveni aceste probleme.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca pe o preteen 13
    3. Sunt de acord cu un tutorial. Permiteți părinților dvs. să vă dea o lecție scurtă de ras fie de la ei, o soră mai mare sau un videoclip. Fă-i să se simtă mai confortabil cu tine ras, lăsându-i să controleze informațiile pe care le-ai făcut să o faci în siguranță.
  • Puteți chiar să oferiți sau sunteți de acord să aveți părinții dvs. acolo cu dvs. în timp ce radeți primele două ori. Luați în considerare sacrificarea unui pic de confidențialitate pentru ceea ce doriți.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lași să vă radeți picioarele ca pe un pas 14
    4. Începeți cu alt păr de corp. Dacă nu ați început să vă răsturnați părul subțire, întrebați părinții dvs. dacă puteți începe să faceți mai întâi. Luați-le confortabil cu ideea că radeți deloc făcându-l într-o zonă mai mică a corpului și apoi ar trebui să lucreze în curând până la ideea de a vă rade picioarele.
  • Dacă vă radeți deja părul undetrarmului, puteți folosi acest lucru pentru a arăta părinților dvs. că sunteți deja suficient de matur pentru a rade în siguranță. Faceți punctul în care faceți același lucru cu picioarele dvs. nu este într-adevăr diferit.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă radeți picioarele ca un pas pretex 15
    5. Oferta de a plăti. Faceți un acord cu părinții dvs. să plătiți pentru oricare dintre echipamentele de care aveți nevoie pentru a începe rasul, cum ar fi o ras și lame de ras, cremă de ras sau gel, benzi de ceară sau cremă de îndepărtare a părului. Salvați-vă banii de la o alocație sau o slujbă pentru acest lucru.
  • Oferta de a plăti fie pentru prima rundă de aprovizionare, fie pentru toate produsele de ras în viitor.
  • Faceți un plan de plată cu părinții dvs. dacă aveți nevoie să le plătiți înapoi pentru consumabile, convenind cu o anumită sumă scoasă din alocația dvs. în fiecare săptămână, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 16
    6. Sunt de acord să rade o parte din picior. Începeți prin bărbierirea picioarelor sub genunchi numai dacă părinții dvs. sunt în regulă cu asta. Acesta este locul în care părul este de obicei mai întunecat și mai vizibil oricum.
  • Dacă credeți că piciorul dvs. superior este suficient de păros pentru a rade deasupra genunchiului, puteți arăta cum piciorul neted până la genunchi contrastează cu coapsa, dacă este vizibil păroasă și crește cel puțin un fuzz vizibil întunecat sau un păr terminal puternic, este probabil că vor fi de acord să se rade acolo.
  • Părinții dvs. vă vor cere, de asemenea, să nu radeți mai mult decât un anumit număr de ori pe săptămână sau ceva similar, pe care ar trebui să îl urmăriți.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen 17
    7. Fi dispus să aștepte. Dacă nu vor spune da imediat, sunteți de acord cu părinții dvs. într-un timp când puteți începe să vă bărbieririi sau când puteți aduce din nou problema pentru a le reconsidera. Arătați-vă părinților că acest lucru înseamnă mult pentru dvs. prin faptul că sunteți răbdători și așteptați până la momentul convenit să întrebați din nou sau să obțineți un răspuns.
  • Programați și scrieți un timp pe care toată lumea este de acord cu, astfel încât să nu uitați și să vă puteți aminti reciproc.
  • Metoda 4 din 4:
    Care se ocupă de ras
    1. Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lase să vă radeți picioarele ca o Preteen Pasul 18
    1. Acceptați răspunsul părinților dvs. Dacă părinții dvs. nu-și dau aprobarea pentru a începe să se răzgândească, pur și simplu acceptați decizia fără să vă plângeți sau să vă supărați. Recunoaște că ei au doar interesele tale cele mai bune la inimă și va veni un moment în care simt că este potrivit pentru tine să începi bărbieri.
    • Mulțumesc părinților tăi pentru timpul lor de a vă asculta. Ei vor fi mult mai probabil să spună da la un moment mai târziu dacă vă ocupați de respingerea într-un mod matur și respectuos prima dată.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lase să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 19
    2. Încercați să vă bucurați să nu vă radeți. Știți că mulți părinți, în special mamele, vor încerca să vă amâne de la bărbierit cât mai mult posibil pentru că știu că odată ce începeți, rasul poate deveni rapid o povară enervantă, dacă nu vă place să deplame de multe ori.
  • Imaginați-vă trezirea la un plus de 15 minute devreme dimineața sau trebuie să luați timp să se rade când ați întârziat pentru o petrecere de piscină sau doriți să purtați pantaloni scurți, dar aveți nevoie de picioarele dvs. pentru a fi mai întâi netede. Rasul este un angajament în desfășurare și timp de timp.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă radeți picioarele ca o preteen Pasul 20
    3. Îmbrățișați părul piciorului ca un lucru bun. Știți că părul corpului este natural și considerat foarte frumos pe femeile din multe țări. Este decizia dvs. și puteți alege să nu radeți deloc.
  • Știți că rasul nu are beneficii de igienă. Rasul nu beneficiază de sănătatea sau igiena dvs. și nu este necesară în nici un fel. De fapt, părul de corp deține bacterii bune care vă pot ajuta să evitați murdăria și boala.
  • Rasul ar putea face ca părul să crească mai mult și uneori puțin mai gros și mai lung, în timp, dacă lăsați-l să crească înapoi, dar se va stabiliza la un moment dat. Odată ce radeți pentru prima dată, părul de picior poate fi mai vizibil decât înainte și va trebui să fie ras mai des, cu timpul.
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să vă lase să vă radeți picioarele ca pe un pas pretex 21
    4. Știți că majoritatea oamenilor nu observă părul piciorului. Luați în considerare faptul că majoritatea oamenilor nu văd nici măcar părul piciorului! Chiar dacă se pare că tu ești singurul care nu se rade, mulți oameni nu vor fi niciodată destul de aproape de picioarele tale să observe sau nici măcar nu-i pasă!
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă radeți picioarele ca un pas pretex 22
    5. Stați la presiune de la egal la egal. Nu lăsați alte persoane să vă predau să vă simțiți ca și bărbierea picioarelor este o cerință sau necesară pentru a se potrivi.
  • Încercați să găsiți un prieten care nu se radează încă și vă echipează cu ei pentru a arăta altora că este bine să nu radeți.
  • Îi poți spune altora că nu-ți pasă sau nu vrei să-ți rade picioarele sau le poți spune despre efectele negative pe care le știi, cum ar fi arsurile de ras sau părul care se întorc în prick și arătând mai gros și mai întunecat după bărbierit.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă radeți picioarele ca un pas pretex 23
    6. Purtați pantaloni sau ciorapi. Dacă într-adevăr nu vă puteți face cu picioarele expuse fără să vă simțiți jenat, acoperiți-le cu ciorapi sau pantaloni.
  • De asemenea, puteți purta cizme înalte și lăsați restul picioarelor goale, deoarece cea mai mare parte a părului este de obicei pe fundul picioarelor.
  • sfaturi

    Dacă sunteți o fată, încercați să vă întrebați mai întâi mama sau o păzitor de sex feminin, deoarece ea va înțelege cel mai bine ceea ce este ca fiind o fată predacă în situația voastră.
  • Evitați certitudinea și plânsul! Arată că sunteți matur și puteți cere ceea ce doriți cu amabilitate și cu răbdare și părinții dvs. vor fi mai probabil să vă spună da.
  • Dacă conversația devine nebună, știți că este doar o parte a vieții.
  • Nu fi peste preocupat sau într-o grabă. Când mamele văd că picioarele fiicei lor se obțin păroase în căi evidente, mamele pot iniția conversația în sine. Deci, dacă mama nu a spus nimic, șansele sunt că alții nu au observat că părul există fie.
  • Este de preferat să nu certați sau să vă spuneți sau să spuneți că toți prietenii dvs. se rătăcesc deja. Doar aduceți-l în mod necompletat și acționați total normal.Părinții dvs. sunt mai probabil să spună da dacă sunteți calm și matur.
  • Avertizări

    Nu mergeți în spatele spatelui părinților sau minciunii lor să se rade fără permisiunea lor. Ei vor găsi aproape întotdeauna de la tine împrumutați sau lăsând o razor afară sau văzându-vă picioarele și vor fi mai puțin probabil să aibă încredere în tine și să spună da.
  • Rețineți că lamele de ras și toate consumabile necesare pentru bărbierit sunt scumpe! Înțelegeți investiția pe care o primiți până începeți să vă radeți picioarele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar