Cum să fii amuzant fără să spui glume

Nu trebuie să știți cum să spuneți glume pentru a sparge oamenii. Puteți face oamenii să râdă pur și simplu găsind partea amuzantă în viața de zi cu zi. Petreceți ceva timp Căutarea materialului drept, găsiți o modalitate de a utiliza umorul în mod natural și să vă scufundați în umor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea materialului potrivit
  1. Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 1
1. Aflați mai multe despre materialele corespunzătoare. Oamenii tind să vadă materialul pe care îl utilizați pentru comedie ca o reflectare a personalității dvs. Învățarea materialului potrivit pentru publicul potrivit vă poate ajuta să ieșiți la fel de amuzant fără alienarea sau ofensarea altora.
  • Contextul este esențial. Unde încerci să fii amuzant? Vrei să fii amuzant la locul de muncă sau la școală? Sau căutați să fiți senzația de breakout în trupa dvs. de improvizație locală? Materialul nefuncțional, non-controversat este cel mai bun pentru o audiență profesională în timp ce râde de subiecții ușor Edgier vă poate câștiga favoare în lumea comediei profesionale.
  • Amintiți-vă, despre ce glumești este o reflectare a dvs. Dacă aveți tendința de a bate jocuri recente sau controverse, oamenii se pot simți incomod în jurul vostru. Fiind edgy poate fi pozitiv pentru o carieră comedică, desigur, dar dacă sunteți nou la comedie, ar putea fi cel mai bine să lipiți cu subiecte mai ușoare până când veți obține atârnă de a face oamenii să râdă.
  • Materialul adecvat poate fi găsit oriunde. Oamenii tind să aprecieze pe cei care găsesc umor într-o serie de subiecte. Încercați să vedeți partea amuzantă în aspecte ale vieții de zi cu zi. Orice de la călărirea unui autobuz pentru a vă turnați cafeaua de dimineață poate fi folosită ca furaje pentru umor.
  • Imagine intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 2
    2. Scufundați-vă în lucruri amuzante. O modalitate foarte bună de a vă construi simțul umorului este să vă expuneți la lucruri care sunt amuzante. Este greu de forțat să fii amuzant, dar tu tendința de a lua inconștient trăsăturile de mass-media pe care le vezi. La fel ca scriitorii devin mai buni scriitori prin lectură, imersându-vă în material plin de umor, vă poate ajuta să vă perfecționați simțul umorului.
  • Urmăriți clipuri amuzante de oameni online. Mulți tineri încorporează umorul fără a spune în mod explicit glume.
  • Vizualizați filme amuzante și emisiuni de televiziune. Talk-ul de noapte târziu, gazdele sunt adesea amuzante prin umor observațional și răspunsuri amuzante, luminoase la oaspeții lor, mai degrabă decât să spună cu glume.
  • Ascultați podcast-uri amuzante și atârnați oamenii care se bucură de râs.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 3
    3. Acordați atenție reacțiilor oamenilor. Observați modul în care oamenii reacționează în viața de zi cu zi. Puteți măsura tipul de oameni care găsesc amuzant, făcând niște oameni de bază - vizionați. Mergeți la o cafenea și urmăriți oamenii banter cu barista. Să participe la un spectacol de artă sau un concert singur și să ascultați persoanele converse. Acordați atenție interacțiunilor camerei de prânz la locul de muncă. Vezi când și de ce oamenii râd.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind umor natural
    1. Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 4
    1. Nu forțați umorul. Cei mai amuzanți oameni nu își forțează partea amuzantă. Ei așteaptă un moment oportun pentru a face o observație amuzantă.
    • Cele mai bune momente de umor și de levitate nu se întâmplă cu forța. Dacă vă străduiți să fiți amuzanți în viața de zi cu zi, nu vă comportați ca și cum sunteți la un club de comedie. Să se angajeze cu oameni în conversație serioasă și când vă gândiți la o observație amuzantă, simțiți-vă liber să o aruncați. Doar nu introduceți o conversație care planifică pentru a face oamenii să râdă. Permiteți-i să se întâmple în propriul ritm.
    • Utilizați moderarea. Cei mai mulți experți comedici aderă la "Trei reguli gag." Adică în orice situație ar trebui să intrați în mai mult de trei comentarii amuzante la rând. Nu vrei să arăți ca un hog de atenție.
  • Imagine intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 5
    2. Spuneți anecdote umor. O modalitate excelentă de a fi amuzant fără glumă este să-i spui povesti amuzante. Ați avut o copilărie mai amuzantă decât cea medie? Ați avut o experiență ciudată la PROM în clasa a XI-a? Aveți povestiri hilar despre dvs. și despre prietenii dvs. de la colegiu? Au o serie de povesti amuzante pe coadă pentru a face oamenii să râdă.
  • Încercați să vă gândiți la momentele din viața voastră că ați râs cel mai mult. Sunt aceste momente adecvate pentru a împărtăși? Alții ar fi amuzați? Încercați să vă gândiți la povestiri amuzante pentru a le împărtăși cu alții. Aceasta este o modalitate excelentă de a face pe oameni să râdă fără a sparge o glumă.
  • Uneori, cum spuneți că o poveste este la fel de amuzantă ca conținutul povestii în sine. Ascultați podcast-uri cum ar fi "Această viață americană" unde oamenii spun anecdote amuzante. Citiți eseurile lui David Sedaris și urmăriți clipuri ale citirilor sale. Fiți atenți la modul în care vorbitorii spun poveștile, unde se opresc, zâmbesc și râd ei înșiși. Încercați să învățați cum să spuneți o poveste într-un mod amuzant.
  • Imagine intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 6
    3. Îmbrățișați partea voastră proastă. Dacă doriți să fiți amuzanți fără a spune glume, încercați pur și simplu să fiți prostie. Fiind o persoană prostească sau goofy poate face oamenii să râdă.
  • Joaca Pranks inofensiv pe prieteni și colegi. Vorbiți într-o voce amuzantă. Cântați un cântec prostie.
  • Nu încercați să forțați însă Silliness, deoarece oamenii tind să fie supărați de goofiness cultivate. Concentrați-vă asupra lucrurilor care vă sunt amuzante pentru dvs. Este mai ușor să-i faceți pe oameni să râdă dacă utilizați materialul care vă vine în mod organic.
  • Imagine intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 7
    4. Petreceți timp în jurul oamenilor care iubesc să râdă. O modalitate excelentă de a învăța să fii amuzant este să-ți petrec timpul în jurul oamenilor amuzanți. Veți învăța cum să introduceți umorul în mod natural într-o situație prin observare. Atârnă de prieteni, membri ai familiei și colegii care au o reputație de a avea un mare simț al umorului.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 8
    5. Aduce umor în conversații. Nu trebuie să limitați amuzant pentru tine. Oamenii tind să fie atrași de cei care scot umorul în jurul lor. Când în conversații, încercați să încurajați oamenii să-și îmbrățișeze propriile laturi amuzante.
  • Cereți oamenilor pentru povesti amuzante. Începe o conversație întrebându-se, "Care este cel mai amuzant lucru care ți sa întâmplat vreodată?" sau "Ce este un lucru stupid care întotdeauna te face să râzi?"
  • Râdeți de poveștile amuzante ale altor persoane și le complimente, spunând ceva asemănător, "E așa de amuzant!" Oamenii doresc să fie în jurul oamenilor amuzanți, dar s-ar putea simți supărat dacă întotdeauna porniți lumina reflectoarelor. Face loc pentru alții.
  • Metoda 3 din 3:
    Scufundându-vă în umor
    1. Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 9
    1. Fă-ți un mediu distractiv. Dacă vrei să fii amuzant, înconjoară cu lucruri amuzante. Faceți un efort conștient de a cultiva un mediu distractiv pentru dvs.
    • Păstrați obiecte în casa dvs. care vă reamintesc de vremurile de distracție. Aveți o fotografie în sus de la acea călătorie hilară pe care ați luat-o cu prietenii dvs. de colegiu. Tăiați desene animate amuzante la pereții tăi. Puneți postere de la emisiuni de televiziune amuzante și filme.
    • Puneți un screensaver amuzant pe computer sau la telefon. Au clipuri de reviste și fotografii adecvate, dar amuzante în biroul dvs. cubical.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 10
    2. Petreceți timp cu copiii. Copiii au mai puține inhibiții decât adulții și se simt adesea mai liberi să-și exprime partea stupidă. Timpul petrecut cu copiii vă poate ajuta să vă ușurați și să vă îmbrățișați partea amuzantă.
  • Dacă un părinte, lucrați la petrecerea mai mult timp cu copiii voștri râzând. Dacă aveți prieteni sau rude cu copii mici, oferta la Babysit.
  • Voluntar pentru a lucra cu copii. Spitalele, pepinierele și centrele de îngrijire de zi sunt întotdeauna în căutarea voluntarilor.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 11
    3. Includeți timp de nefuncționare în programul dvs. Între afacerea de muncă și alte obligații, oamenii neglijează adesea timpul de întrerupere. Faceți un efort conștient de a lua ceva timp în fiecare zi pentru a vă relaxa și a râde.
  • Au un ritual zilnic în care vă permiteți să râdeți. Urmăriți un film amuzant sau un spectacol de televiziune. Citiți benzi desenate. Apelați un prieten care vă face întotdeauna să zâmbiți.
  • Mulți oameni simt că nu au timp să râdă. Cu toate acestea, persoanele care fac timp pentru plăcere sunt de fapt mai productive în ansamblu. De asemenea, puteți găsi modalități de încorporare a umorului în activitățile de zi cu zi. Ascultați un podcast amuzant în timp ce treceți la muncă sau exerciții. Au un film amuzant în fundal în timp ce faci mâncăruri pe timp de noapte.
  • Imaginea intitulată Fii amuzant fără a spune glume Pasul 12
    4. Urmăriți comedia. Dacă aveți tendința de a viziona drame intense, s-ar putea să aveți probleme cu privire la levida în viață. Încercați să faceți loc pentru emisiuni TV amuzante și filme. Adresați-vă prietenilor pentru sugestii pentru spectacole amuzante. Citiți recenzii online ale celor mai noi și mai amuzante comedii.
  • sfaturi

    Atârnă cu prietenii dvs. care credeți că au un mare simț al umorului. Petrecând mai mult timp cu el, puteți învăța multe de la el / ea.
  • Nu vă fie frică să vă distrați la voi înșivă. Oamenii se simt adesea confortabili în jurul celor care au un sentiment de umor auto-depreciat.
  • Sarcasmul poate fi uneori greu de citit astfel încât să îl folosiți cu discreție.
  • Puteți folosi puncte. De exemplu, dacă spune cineva, "Îmi place untul!", ai putea spune "Ai unt nu!".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar