Cum să faceți față cu un prea multe snubs

Snubs-urile pot fi dureroase pentru a face față. Dacă simți că cineva vă închide în mod deliberat sau neintenționat din punct de vedere social, vă puteți simți stins și respins. În acest moment, încercați să vă păstrați temperamentul în verificare. Chiar dacă aceasta este una într-o serie lungă de snubs, evitați o reacție furioasă. În schimb, încercați să vă păstrați răcoarea și să reacționați cu spirite bune. Dacă vă decideți să abordați comportamentul în profunzime, faceți acest lucru când sunteți liniștit. Snubbing vă poate face să vă simțiți negativ despre dvs., așa că încercați să lucrați în propriul sentiment de valoare de sine. Șansele sunt, dacă cineva senbing, are mai mult de-a face cu ei decât cu tine. Comportamentul nepoliticos este rar menit să fie personal.

Pași

Partea 1 din 3:
Coping în acest moment
  1. Imaginea intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 1
1. Păstrați calmul. Când cineva vă sună, poate fi greu să rămâi calm. Acest lucru este valabil mai ales dacă ați fost răsturnați de această persoană înainte. În loc să reacționeze cu negativitate, respirați adânc și încercați să vedeți obiectivul obiectiv. Ce este acolo pentru a obține de la reacție în acest moment? Dacă cineva este agresiv și nepoliticos de natură, probabil că prosperă pe o reacție. Nu le dați acea satisfacție.
  • Reacționează numai dacă este absolut necesar. Dacă cineva vă adresează într-un mod condescendent, de exemplu, poate fi necesar să răspundeți. Cu toate acestea, faceți acest lucru fără să vă supărați. Dacă este necesar, încercați să faceți ceva de genul de respirație profundă și să numărați la cinci înainte de a aborda situația.
  • De exemplu, dacă un coleg spune ceva asemănător, "Te-aș invita la bar, dar nu este cu adevărat scena ta, nu-i așa?" ar trebui să rămâi calm și să răspunzi cu ceva politicos ca, "De fapt, îmi place karaoke, dar sunt bine așezat pe acesta."
  • Imaginea intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 2
    2. Încercați să râdeți. Încercați să rămâneți în spirite bune atunci când vine vorba de comportamentul nepoliticos. Întâlnirea cu focul cu foc este probabil să escaladeze situația. Dacă cineva vă sună, încercați să râdeți de la respingere în loc să vă întoarceți cu comportamentul catty al dvs.
  • Făcându-vă zâmbetul în orice situație este de fapt dovedit a fi calmant datorită eliberării endorfinelor și a serotoninei. Deci, încercați să zâmbiți și să oferiți un râs fals ca răspuns la un comportament nepoliticos. De exemplu, spuneți "Amuzant! Nu mi-am dat seama că nu părea ca o persoană de karaoke!" Apoi, râdeți și plecați.
  • S-ar putea să vă simțiți furios. Cu toate acestea, punctul este de a evita lăsarea pe cealaltă persoană să știe că te-au supărat. Ei pot opri comportamentul nepoliticos dacă nu le dați o reacție. Încercați să păstrați calmul în acest moment. Puteți face față faptului emoțional mai târziu.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe snubs Pasul 3
    3. Oferiți feedback în acest moment. Dacă cineva este deosebit de critică, și vă faceți frecvent, puteți încerca să oferiți feedback politicos în acest moment. O persoană nepoliticoasă nu poate să-și dea seama că sunt nepoliticos. Dacă adresați comportamentului într-o manieră calmă și productivă, aceasta poate ajuta la diminuarea snubs în viitor.
  • Puteți învăța pe cineva cum să vă trateze prin reacțiile voastre. Dacă nu lăsați pe cineva să știe cum vă așteptați ca ei să vă trateze, ei nu pot învăța niciodată un comportament adecvat.
  • Dacă cineva vă sună, adresați-vă politicos problema imediat. Faceți clar că nu găsiți snubbingul adecvat și modul în care doriți să se schimbe în viitor.
  • Nu trebuie să fii ostil. De fapt, nu este productiv să faceți acest lucru. Pur și simplu spune-ți sentimentele dreptate. De exemplu, "Știi, mă simt lăsat când presupun că ceva nu este scena mea. Îmi place să merg la fel de mult ca și ceilalți oameni din birou, așa data viitoare, puteți să mă întrebați dacă îmi place karaoke în loc să fac ipoteze? Aș aprecia cu adevărat asta."
  • După ce vorbind politicos piesa, poate fi utilă să vă scuzați de la conversație. Acest lucru va oferi persoanei timp să se gândească la ceea ce au spus sau au făcut și să împiedice orice defensivitate să creeze un argument.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 4
    4. Gândiți-vă la imaginea de ansamblu. Un comportament al unor oameni nu se vor schimba și trebuie să te uiți la imaginea de ansamblu. Când apare snubbing, rămâneți liniștiți și păstrați lucrurile în perspectivă.
  • Păstrați viața și obiectivele mai mari în minte. Dacă o persoană la locul de muncă nu pare să vă placă, este într-adevăr o afacere mare? Aveți relații pozitive cu alte persoane din biroul dvs? Te simți altfel sigur în slujba ta?
  • Dacă o persoană dintr-un grup nu vă iau, nu afectează cu adevărat relația dvs. cu ceilalți din grup? Nu aveți încă o viață socială activă, chiar dacă o persoană nu este un fan al dvs?
  • Recunoașteți că nu pierdeți prea mult, fără a avea o relație cu o persoană nepoliticoasă, judecată sau toxică.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul prin situație
    1. Imagine intitulată face față cu un prea multe snubs Pasul 5
    1. Decideți dacă o confruntare merită. Dacă cineva vă sună frecvent, vă recomandăm să vă așezați cu ei și să o vorbiți. Cu toate acestea, o confruntare nu merită întotdeauna efortul, mai ales dacă această persoană nu este o persoană pe care o doriți sau aveți nevoie de o relație puternică cu. Decideți dacă doriți sau nu să abordați comportamentul în profunzime înainte de a continua.
    • Dimensiunea cât de mult a ofensat această persoană, precum și felul de persoană pe care o au. Cineva care te-au răsturnat ocazional, dar cine este doar nepoliticos, poate să nu merite timpul. Unii oameni sunt pur și simplu neplăcute și este mai bine să lăsați comportamentul să meargă.
    • Cu toate acestea, poate că acesta este un prieten sau membru al familiei pe care îl prețuiți. Nu sunt de obicei nepoliticoși, dar par să se alunece în un comportament slab din anumite motive. În acest caz, este posibil să doriți să identificați cauza SNUB pentru a încerca să salvați relația.
    • Încercați cel mai bine pentru a empatiza cu ei. Ce fel de stres major se întâmplă în viața lor? Au avut o viață brută?
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 6
    2. Încercați să înțelegeți perspectiva celeilalte persoane. Uneori, poate ajuta la încercarea de a intra în capul altcuiva. Dacă vă simțiți nedreptățiți sau răniți, opriți și încercați să luați în considerare perspectiva infractorului.
  • Snubs poate fi adesea o chestiune de necorespunzătoare. Ele pot fi, de asemenea, rezultatul unei simple greșeli. Un prieten, de exemplu, poate a uitat doar să vă includă într-un text de grup sau să presupunem că altcineva ar extinde o invitație la dvs.
  • Înainte de a se supăra, ia în considerare circumstanțele. Probabil că ați răsturnat din greșeală oamenii. Uneori, necorespunzătoare sau uitare poate provoca răniți accidental sentimentul cuiva sau lăsați pe cineva afară. Înainte de a decide să abordeze situația cu furie, să privești perspectiva celeilalte persoane. Poate fi o neînțelegere simplă.
  • Dacă acea persoană sa dovedit a fi un bun prieten pentru dvs. în alte moduri, încercați să le acordați beneficiul îndoielii. Gândiți-vă la istoria relației dvs. și vedeți dacă ceea ce presupun este caracteristica acestora.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe snubs Pasul 7
    3. Voiați preocupările altora. Poate ajuta la vorbirea lucrurilor cu alte persoane. Înainte de a încerca să se confrunte cu cineva care te-a surprins, vorbește cu alți oameni. Ei pot avea o perspectivă asupra situației pe care altfel le-ați pierde. Cu toate acestea, ar trebui să alegeți persoana cu care doriți să vorbiți cu foarte atent. Ar trebui să fie cineva complet obiectiv și în afara situației? Sau cineva care cunoaște și cealaltă parte? Oricum, selectați pe cineva în care simți că puteți avea încredere în menținerea vieții private.
  • Nu vă gândiți la acest lucru ca bârfă sau rău cealaltă persoană. Du-te în situația în speranța de a obține o perspectivă mai degrabă decât de a ventila sau exprima negativitatea.
  • Spune ceva politicos și măsurat cu persoana cu care vorbiți. De exemplu, "Am observat că Sophie a invitat pe toată lumea în birou la ziua ei de naștere, dar cu mine. Nu sunt sigur dacă a fost intenționat, dar sunt puțin rănit. Mi-a părăsit lucrurile înainte, așa că credeți că ar trebui să vorbesc cu ea?"
  • Cealaltă persoană poate oferi o înțelegere care vă poate ajuta să decideți dacă situația merită să vă supărați. De exemplu, prietenul tău ar putea spune, "Sophie nu crede că îți place pentru că ești întotdeauna liniștită în jurul ei. Știu că ești doar cam timid, dar ea interpretează că este greșit."
  • Imagine intitulată face față cu un prea multe snubs Pasul 8
    4. Adresați-vă situației folosind "I"-declarații. Dacă ajungi să vorbești cu persoana care te-a înfuriat, folosește "I"-declarații. Acest lucru poate ajuta conversația să se desfășoare fără probleme, ca "I"-declarație accentuează sentimentele asupra faptelor obiective. Au trei părți. Încep cu, "simt..." și apoi vă declarați sentimentul. Apoi, explicați comportamentul care a dus la acel sentiment. În cele din urmă, spuneți de ce simțiți modul în care faceți.
  • De exemplu, nu spune așa ceva, "Urăsc cum tu și pe John mergi mereu la bar fără mine după clasă, chiar dacă știi că sunt liber. Mă doare să fie lăsată afară." Acest lucru pare acuzator, care ar putea face pe cineva să reacționeze prost.
  • În schimb, reformulați acest lucru folosind un "I"-afirmație. De exemplu, "Mă simt lăsat când tu și John ieși afară după mine, pentru că nu înțeleg de ce nu mă inviți prea."
  • Imagine intitulată face față cu un prea multe snubs Pasul 9
    5. Încercați să conduceți prin exemplul în avans înainte. După ce se ocupă de snubbing, încercați să conduceți prin exemplu. Oamenii tind să-i trateze pe alții așa cum sunt tratați. Dacă faceți un efort de a modela un comportament bun, este posibil să primiți un tratament mai bun în avans. De asemenea, ar trebui să recompenseze viitorul lor comportament bun cu recunoștință și angajament. Încercați să nu lăsați resentimentele din comportamentele lor trecute să vă facă să vă răcească spre ei.
  • Comportamentul nepoliticos este contagios. Dacă sunteți în mod inadecvat un prieten, ei vă pot răsturna înapoi. Încercați să fiți conștienți de propriul dvs. comportament și să tratați pe alții în modul în care doriți să fiți tratați.
  • Încercați să fiți mai incluzi. Dacă simțiți că ați fost răsturnat, lucrați la întotdeauna extinderea invitațiilor tuturor. Asigurați-vă că includeți toți prietenii dvs. atunci când faceți planuri și includeți toți colegii din invitații. Alte persoane sunt susceptibile de a vă extinde aceeași curtoazie pentru dvs.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 10
    6. Împingeți-vă să fiți mai sociali. Adesea, snubbing nu este despre tine. Cu toate acestea, dacă vă simțiți frecvent, puteți ieși din cale greșită. Dacă sunteți timid sau introvertit de natură, oamenii pot crede că nu sunteți interesați de prietenia lor. Încercați să vă împingeți să fiți puțin mai sociali.
  • Să înceapă să înceapă conversațiile cu alții. Începeți să discutați cu un coleg în timpul pauzei dvs. Puteți face un comentariu pe o misiune recentă pentru a face lucrurile. Dacă cineva încearcă să vorbească cu dvs., asigurați-vă că discutați înapoi.
  • Încercați să petreceți mai mult timp cu oamenii. Dacă sunteți tipul de a petrece masa de prânz, încercați să vă alăturați colegilor pentru prânz. Dacă există, de obicei, o oră fericită în zilele de vineri, faceți efortul de a participa.
  • Cereți oamenilor să facă lucruri. Dacă nu vă invitați niciodată pe alții, oamenii nu vă pot invita. Dacă simțiți că ați finit, încercați să inițieți socializarea pentru o schimbare.
  • Partea 3 din 3:
    Evitând sentimentele negative
    1. Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 11
    1. Acceptați că nu puteți face pe toată lumea ca tine. Unii oameni se pot dori pur și simplu să vă placă sau să fiți neinteresați în prietenia voastră. Unii oameni nu vor dori să fie prietenul tău, sau chiar să fie prietenos cu tine. Acest lucru nu are nimic de-a face cu dvs. Probabil că nu vă plac toată lumea pe care o întâlniți. Încercați să renunțați la mici snubs și să acceptați că unii oameni pur și simplu nu vor face clic cu dvs.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 12
    2. Evitați să luați personalitatea altcuiva personal. Dacă cineva este nepoliticos pentru toată lumea, și nu doar tu, șansele sunt acea persoană are o problemă personală care afectează comportamentul lor. Poate că acea persoană nu a fost tratată frumos în creștere. Poate că nu au învățat niciodată cum să-i trateze pe alții cu respect. Dacă ați fost surprinși din nou de cineva, încercați să nu o luați personal.
  • În timp ce unii oameni sunt nepoliticoși de natură, alte persoane nu pot avea intenția de a vă snubbing. Colegul care nu te-a invitat la grătar poate fi făcut așa pentru că ești vegetarian, de exemplu. Nu toate snubs sunt un atac personal.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 13
    3. Te mândri în tine. Prea multă snubbing poate deteriora stima de sine. S-ar putea să vă simțiți negativ despre voi înșivă dacă vă simțiți lăsați afară. Cu toate acestea, opriți și încercați să vă recuperați propriul sentiment de valoare de sine. Amintiți-vă de tot ce vă place despre dvs.
  • Se angajează activ într-o prietenie pozitivă, de susținere care vă fac să vă simțiți bine despre voi înșivă. Sperăm că acest lucru va diminua zging-ul unui snub.
  • Gândiți-vă la tot ce trebuie să vă mândri. Gândiți-vă la aspectele pozitive ale personalității dvs., educației și abilităților dvs. Amintește-ți de lucrurile pe care le mândri ca pe o persoană.
  • Toată lumea are ceva valoros pentru a contribui. Doar pentru că o persoană nu prețuiește contribuțiile dvs. nu înseamnă că sunteți în mod inerent fără valoare.
  • Imagine intitulată face ca un prea multe lovituri Pasul 14
    4. Luați în considerare dacă vă pasă cu adevărat de punctul de vedere al acestei persoane. Cât de importantă este perspectiva acestei persoane față de dvs? În cazul în care persoana care vă sunăm nu este cineva pe care sunteți aproape și este, în general, neplăcut, nu aveți nevoie de aprobarea lor. Păstrați acest lucru în minte atunci când vă ocupați de emoțiile după ce ați fost răsturnați. Nu există niciun sens să lăsați o persoană neplăcută să vă dicteze sentimentele de auto-valoare.
  • sfaturi

    Dacă loviturile cuiva vă fac să vă simțiți rău până la punctul de a vă deteriora sănătatea mintală, afectați-vă abilitatea de a vă concentra sau a fi productiv la locul de muncă sau de a vă afecta viața într-un mod major în care ar trebui să solicitați consiliere pentru a aborda această relație în mod specific.

    Avertizări

    Snub-urile de la locul de muncă poate fi un subiect sensibil, mai ales dacă sunteți răsturnat de un șef sau superior. Continuați cu prudență atunci când se ocupă cu aceste situații și asigurați-vă că vă păstrați temperamentul în verificare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar