Cum să faci râsete yoga

Cu mai mult de 400 de cluburi de râs în Statele Unite singure și 6000 de grupuri din întreaga lume, râsul Yoga este în creștere în popularitate. În afară de a fi ușor de făcut, râsul Yoga poate ajuta la reducerea stresului, încurajați o perspectivă mai pozitivă și vă ajută să vă simțiți mai refress și mai energic.Râsul Yoga poate fi practicat singur sau cu un partener. De asemenea, puteți să vă alăturați unui club de râs Yoga sau o clasă din zona dvs. pentru ao practica cu un grup mare de oameni.

Pași

Partea 1 din 3:
Practicând yoga de râs pe cont propriu
  1. Imagine intitulată face râsete Yoga Pasul 1
1. Încălziți-vă prin strângerea mâinilor. Cele mai multe sesiuni de yoga de râs încep cu exerciții de încălzire care implică să se blocheze și să vă sincronizeze mișcările. Începeți prin a bate cu mâinile paralele unul cu celălalt, ceea ce va stimula punctele de acupressure pe mâini și vor crește nivelul de energie.
  • Continuați să bateți cu un ritm de 1-2-3, mișcându-vă mâinile în sus și în jos și leagăn-le de la o parte la alta pe măsură ce vă bateți.
  • Apoi, puteți încerca primul tău cântar, în ritm cu mâinile. Spuneți "Ho Ho, Ha-ha-ha", respirând de la burtă cu inspirații adânci și de exhalități.
  • Puteți continua să strângeți și să cântați în timp ce vă deplasați în jurul camerei într-un cerc sau dintr-o parte în alta. Asigurați-vă că respirați de pe diafragma dvs. cu inspirații adânci și exhales pe măsură ce vă bateți și cântați.
  • Imagine numită Râsete Yoga Pasul 2
    2. Face exercițiul de râs leu. O altă încălzire pe care o puteți încerca este râsul de leu, care este derivat din postura de leu. Lipiți limba pe deplin și păstrați-vă gura deschisă. Împingeți-vă mâinile ca labele unui leu și râde, apoi râdeți de la burtă. Ar trebui să simțiți o întindere frumoasă în mușchii faciali, limba și gâtul tău. De asemenea, vă va ajuta să slăbiți și să jucați în jur.
  • Imagine denumită Râsete Yoga Pasul 3
    3. Practicați exerciții de respirație profundă cu râs. Un alt element cheie al râsului Yoga stimulează respirația profundă pentru a vă ajuta să eliberați râde Big Belly. Ar trebui să practicați respirația profundă în întreaga sesiune de yoga de râs pentru a vă permite să accesați râde profundă.
  • Activați respirația în diafragmă, care este situată chiar sub coaste. Plasați-vă mâinile pe diafragmă și concentrați-vă pe să luați inhalarea completă și expirați prin nas, extinzându-vă și contractați diafragma.
  • Inspirați profund pentru numărul de patru și apoi expirați prin nas la numărul de patru. Pe măsură ce expirați, eliberați unul la două râde de burtă mare. Continuați să faceți acest lucru, aprofundați respirația în mod egal pe inhales și expirați cu un ciclu chiar de respirație, cu râs la capătul fiecărui expirație.
  • De asemenea, puteți cânta o mantra pe măsură ce vă inhalați și expirați, cum ar fi iertați / uitați, live / lăsați live, eliberați / vindecă.
  • Imagine denumită râsete Yoga Pasul 4
    4. Exerciții jucăuș. Slăbiți prin încercarea de exerciții jucăuș pentru a încuraja râsul și bucuria. Ideea este să te motivezi să râzi fără nici un motiv decât din bucurie și distracție.
  • Cântați un cântec jucăuș care merge "Fiecare celulă mică din corpul meu este fericită / fiecare celulă mică din corpul meu este bine / simt atât de bine .... se simte atât de umflate ". Așa cum faceți acest lucru, atingeți capul, umerii, genunchii și degetele de la picioare. De asemenea, puteți adăuga un râs adânc după ce cântați fiecare linie.
  • Faceți un exercițiu de râs de vocală, unde vă ridicați mâna dreaptă și spuneți litera "A" prin tragerea vocalei. Apoi, pretindeți că aruncați litera "A" deoparte. Continuați cu litera "E", ridicându-vă mâna dreaptă și scoaterea vocală. Apoi, pretindeți că aruncați litera "E" deoparte. Faceți acest lucru pentru "I, O, și u".
  • Încercați exercițiul de râs de șoc electric prin prefacerea fiecărei suprafețe și obiectul pe care vă atingeți vă oferă un șoc de electricitate statică, de la atingerea unui perete pentru a atinge o parte a corpului dumneavoastră. Săriți înapoi de fiecare dată când atingeți ceva, zâmbind și râde că faceți acest lucru.
  • Chant "foarte bun" și "yay" după fiecare exercițiu pentru a cultiva jucăuș și bucurie. De asemenea, puteți să vă mișcați brațele într-o formă V cum spuneți aceste cântece.
  • Imagine intitulată Face Râsete Yoga Pasul 5
    5. Încercați exerciții de râs bazate pe valoare. Aceste exerciții de râs sunt făcute pentru a vă ajuta să faceți râde și să obțineți sentimente pozitive din anumite emoții sau situații. În aceste exerciții, vă veți confrunta cu o emoție puternică și veți învăța să râdeți de ea, găsindu-vă distracția și bucuria în emoțiile negative.
  • Începeți cu exercițiul de râs de jenant, unde vă gândiți la un incident jenant și reluați-l cu voce tare în Gibberish, râzând pe măsură ce îi spuneți. Puteți să vă ridicați mâinile și să vă bateți așa cum faceți acest lucru, concentrându-vă pe vorbirea numai a lui Gibberiș și râzând pe măsură ce "spuneți" povestea jenantă.
  • Fă exercițiul de aplauze, în cazul în care vă bateți liniștit și faceți zgomote liniștite pentru a semnala aprobarea. Lăsați umilele să fie mai tare până când râdeți și bateți mai repede și mai sălbatic. Încercați să fiți cât mai tare posibil pentru a vă arăta aprobarea și într-adevăr aplaudă pe măsură ce râdeți.
  • Încercați o scuză sau un exercițiu de iertare, unde vă gândiți la o persoană pe care doriți să o cereți scuze și să spuneți "Îmi pare rău" sau gândiți-vă la o persoană pe care doriți să o iertați și să spuneți "Te iert". Puteți să râdeți după ce vă arătați iertare sau acceptați o scuză. De asemenea, puteți face acest lucru cu acțiuni ținând lobii urechii, traversând brațele, îndoirea la genunchi și râzând.
  • Partea 2 din 3:
    Practicarea de yoga de râs cu un partener sau un grup
    1. Imagine intitulată Faceți râsul Yoga Pasul 6
    1. Salut toată lumea cu un exercițiu de râs. Cele mai multe sesiuni de râs de yoga cu un partener sau un grup încep cu un exercițiu de salut, deoarece acest lucru îi ajută pe toți să se obișnuiască să râdă în fața celuilalt. Începeți prin introducerea reciprocă în Gibberish, folosind cuvinte formate în loc de cuvinte reale. Puteți apoi să inițieți un salut cu o strângere de mână, unde vă uitați la ochii persoanei și râdeți ușor. De asemenea, puteți plasa mâinile împreună în rugăciune în centrul pieptului, faceți contact vizual cu persoana și râdeți ușor.
    • Dacă există un lider în grup, liderul poate merge în jurul camerei și a lovit, râzând cu un "ho ho ha ha". Restul grupului ar trebui să răspundă apoi "foarte bun, foarte bun, yay!"Și bate cu brațele ridicate.
  • Imagine denumită Râsete Yoga Pasul 7
    2. Faceți un exercițiu de râs consolidat. Ia toți cei mai obișnuiți cu râsul profund, plin de inimă, făcând un exercițiu de râs consistent. Toți să stea într-un cerc una lângă alta și apoi să aibă o singură persoană să dea comanda, "1,2,3". Pe trei, toată lumea ar trebui să înceapă să râdă în același timp, încercând să se potrivească cu tonul și pasul de râs al celuilalt. Apoi, toți au răspândit brațele spre cer, își înclină capul înapoi, își ridică bărbia și râde cu inima. Râsul ar trebui să vină direct din inimă.
  • După ce toată lumea a râs cu inima, cineva va începe să se ciocnească și să cânte "Ho Ha ha ha" de cinci până la șase ori. Toată lumea ar trebui să înceapă să cânte cu el. La sfârșitul celei de-a șasea canale, exercițiul este complet. Toată lumea ia două respirații adânci.
  • Imagine denumită Râsete Yoga Pasul 8
    3. Încercați un exercițiu de râs de argument. Acest exercițiu este minunat pentru a obține grupul de a comunica între ei prin râs. Împărțiți grupul în mod egal pe laturile opuse ale camerei.
  • Au grupurile să se uite unul la celălalt și să se îndrepte unul la celălalt. Apoi, încurajați-i să râdă unul pe celălalt cu râde mare. Continuați acest lucru timp de trei până la patru minute, fiecare grup râzând mai tare și mai tare unul la altul.
  • Imagine denumită Râsete Yoga Pasul 9
    4. Practicați un exercițiu de râs bun. Acesta este un exercițiu bun pentru a încheia o sesiune de yoga de râs. Toți să stea într-un cerc și să facă contact cu ochii în timp ce își dau reciproc un "degetul mare", "cinci cinci" și râde. Acest lucru va consolida aspectele pozitive ale sesiunii și funcționează ca o modalitate pentru ca grupul să se lege unul cu celălalt.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea râsului Yoga
    1. Imagine intitulată Face Râsete Yoga Pasul 10
    1. Fiți conștienți de filozofia de râs yoga. Râsul Yoga a fost creat de dr. Madan Kataria, "râsul Guru", care crede în puterea de râs și abilitatea sa de a oferi beneficii fizice și holistice. Pentru a profita de beneficiile dovedite științifice ale râsului, veți râde continuu timp de cel puțin 10 până la 15 minute într-o clasă de yoga de râs. Râsul trebuie să fie, de asemenea, tare și profund, ca un râs de burtă care vine direct de la diafragma ta. Râsul claselor de yoga creează un spațiu sigur, deschis unde puteți râde cu voce tare și pe deplin pentru perioade prelungite de timp.
    • Conform filosofiei de râs, este important să se mențină un sentiment de jucărie și de deschidere atunci când practicând această formă de yoga. Mai degrabă decât să vă bazați pe simțul umorului sau râzând la ceva ce găsiți amuzant, vă veți angaja să râdeți zilnic și să vă învățați corpul și mintea să râd pe comandă.
    • Printr-o combinație de respirație profundă, mișcări fizice și râs adânc, yoga de râs leagă mintea și corpul împreună, creând armonie între ei. Deși nu vă puteți simți fericit sau motivat să râdeți, Yoga de râs vă poate ajuta să învățați să râdeți ca o formă de exercițiu.
  • Imagine intitulată Face Râsete Yoga Pasul 11
    2. Țineți minte beneficiile fizice ale Yoga de râs. Există multe beneficii fizice asociate cu râsul, mai ales cu râsul făcut pe o bază consistentă timp de treizeci de minute până la o oră pe zi.Aceste beneficii includ:
  • O eliberare mai mare a endorfinelor: râsul a fost dovedit a încuraja eliberarea endorfinelor, care se simt opiacee bune care transportă semnale de atașament și legare la creier. Ei creează, de asemenea, o stare de spirit mai fericită și sporesc sentimentul de auto-valoare și optimism.
  • Îmbunătățirea circulației la sistemul limfatic: Râsul profund care implică inspirații adânci și exhales vă poate ajuta să vă asigurați că organele dvs. majore sunt pe deplin oxigenate, oferindu-vă explozii mari de energie și eliberare. De asemenea, poate masca sistemul limfatic și poate promova o mai bună circulație la sistemele dvs. digestive și limfatice.
  • Un sistem imunitar mai puternic: o mai bună circulație poate spori și sistemul imunitar și poate crește cantitatea de celule anti-virale și antiinformante în corpul dumneavoastră.
  • Un sistem cardiovascular mai sănătos: Râsul poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale și a ratelor de impulsuri, asigurându-vă că sistemul dvs. cardiovascular funcționează corect.
  • O formă de catharsis și relief de stres: Râsul este, de asemenea, o formă cunoscută de catharsis și eliberare, ajutând la eliberarea emoțiilor blocate, problemele mentale și orice depresie sau furie. Râsul poate funcționa ca o modalitate nonviolentă de a elibera emoții grele pe care le puteți purta, care ar putea fi în detrimentul sănătății.
  • Imagine intitulată Faceți râs Yoga Pasul 12
    3. Recunoaște beneficiile holistice ale yoga de râs. Există, de asemenea, beneficii holistice pentru râsul Yoga, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea generală, fizic și emoțional.Acestea includ:
  • O mai bună inteligență emoțională: Râsul încurajează un sentiment de joc și comportament copiilor, care vă poate ajuta să vă îmbunătățiți inteligența emoțională și abilitățile dvs. sociale.
  • O mai bună aderență asupra emoțiilor negative cum ar fi depresia, anxietatea și stresul: prin râs, puteți exercita un sentiment mai bun de control asupra emoțiilor negative care vă pot aduce în jos, cum ar fi depresia, anxietatea și stresul.
  • Cum pot explora diferite tehnici de yoga?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Susana Jones, C-IAYTSusana Jones, C-IAYTCERTIFIED YOGA Therapist & Educator

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar