Cum de a alege prietena dreaptă

Alegerea de a începe o relație cu fata pe care ați avut-o inima dvs. este o mare decizie, dar și una care deschide ușa la multe posibilități interesante. Din cauza investiției emoționale implicate în orice relație serioasă, este de la sine înțeles că veți dori să vă alegeți prietena cu atenție. Din fericire, cu un mic ajutor de la WikiHow, veți putea găsi un câștigător în cel mai scurt timp! Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutând trăsături pozitive
  1. Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 1
1. Alege o fată pe care o ai ca să fiu în jur - mai presus de toate. Acest lucru poate părea ca un nu-brainer, dar este ceva prea mult! Deși aproape fiecare relație va avea patch-uri dificile, relațiile ar trebui să aducă fericire ambelor parteneri (de cele mai multe ori). Prietena ta ar trebui să fie cineva pe care știi că poate aduce emoții pozitive în tine. Dacă fata pe care intenționați să o faceți o relație cu vă face să vă doriți să fiți în altă parte sau vă face să fiți tensionați sau nemulțumiți de multe ori, veți dori să vă reconsiderați serios. Întrebați-vă următoarele întrebări:
  • Pot fi eu însumi în jurul acestei persoane sau trebuie să pun un a "Grozav" față?
  • Este cineva care mă bucur în mod firesc să vorbesc?
  • Se pare că ne bucurăm de timpul petrecut împreună?
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 2
    2. Alegeți o prietena care demonstrează respectul de sine. Știm cu toții cum spune vechea zicală: "Nu poți iubi pe altcineva dacă nu te iubești." A apărut acest sfat - alegeți o prietena care se iubește și are o imagine de sine sănătoasă. Astfel de fete sunt susceptibile de a fi stabile din punct de vedere emoțional și au priorități rezonabile, realiste care sunt compatibile cu o relație.
  • De unde știi dacă o fată mă iubește? De obicei, o persoană cu o cantitate sănătoasă de respect față de sine va avea unele (dacă nu toate) următoarele calități:
  • Obiceiurile de igienă adecvate
  • Încrederea în propriile abilități
  • Un demulator relaxat și autentic
  • O abilitate de a găsi umor în sine fără a fi prea mult auto-deprecierii
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 3
    3. Prioritizați atracția emoțională, dar nu excludeți atracția fizică. Dacă nu simți o adevărată legătură emoțională cu prietena ta, nu contează cu adevărat cât de frumoasă este - relația ta va fi una plictisitoare. Veți dori să alegeți o prietena bazată în principal pe o atracție emoțională, mai degrabă decât una fizică. Intreaba-te pe tine insuti: "Aș vrea încă să fiu într-o relație cu această fată dacă a primit o erupție pe fața ei?" Dacă da, probabil că aveți o atracție mai mare decât pielea adâncă!
  • Acest lucru se spune, există absolut nimic nu este în neregulă cu prețurile tale.O.Frumusețea, deci dacă aveți o legătură emoțională cu cineva pe care sunteți, de asemenea, atras fizic, cu atât mai bine! Atracția fizică este cu siguranță un ingredient într-o relație sănătoasă - nu este doar cel mai important ingredient.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 4
    4. Alegeți o fată cu un bun simț al umorului. Râsul face parte din aproape orice relație sănătoasă! Împărtășirea unui râs este una dintre cele mai mari modalități de a forma o legătură emoțională rapidă cu cineva, așa că cu cât mai mult și prietena ta se pot face un alt râs, cu atât mai bine. Încercați să alegeți o prietena cu care sunteți capabili să vă bucurați în mod regulat, râde ne-forțați și o tachinare puțin bună.
  • Un lucru de luat în considerare este că diferite tipuri de oameni se vor bucura de diferite tipuri de comedie. Dacă, de exemplu, vă bucurați de umor raunchy, dar fata pe care o aveți ochii este oarecum mai nevinovată, este posibil să fiți în magazin pentru o inimă minoră. Acest lucru nu înseamnă că doi oameni cu simțuri diferite de umor nu pot învăța să-i aprecieze pe ceilalți "- doar că este ceva de cunoscut.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 5
    5. Alegeți o fată care este independentă și asigurată de sine când vine vorba de interesele ei. Fetele, ca băieții, ar trebui să aibă propriile interese și priorități în afară de partenerul lor. Alege o prietena care arată că ea a trăit o viață bogată și împlinită indiferent daca Începeți o relație prin lucrul spre propriile sale obiective. O fată ca aceasta oferă o experiență de întâlnire plină de satisfacții - la urma urmei, este ușor să fii interesat de oamenii care sunt interesante.
  • Mai bine, cineva cu propriile sale interese este probabil să vă poată învăța lucruri pe care nu le-ați învățat altfel.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 6
    6. Alegeți o fată care dorește aceleași lucruri dintr-o relație pe care o faceți. Aceasta este una dintre cele mai frecvente rețete (dar cele mai prevenite) rețete pentru dezastrele de relații. Înainte de a începe să întâlniți (sau imediat după începeți), este o idee bună să discutați despre ceea ce fiecare partener vrea din relația. Rețineți că anumite relații care altfel pot funcționa pot fi hamstrung prin diferențele dintre prioritățile fiecărui parteneri. Mai jos sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți dori să le luați în considerare cu prietena dvs. potențială:
  • Exclusivitate - vă veți angaja doi ceilalți sau sunteți relația dvs. un casual cu posibilitatea de a intra cu alți oameni?
  • Obiectivele viitoare - fie partenerul are planuri care pot interfera cu relația (e.G., mișcându-se pentru școală sau muncă, mergând pe o lungă perioadă de timp, etc.)?
  • Alte angajamente care pot afecta întâlnirile dvs. - fie partenerul are credințe sau valori care vor pune limitele asupra relației (e.G., credințele religioase, regulile gospodăriilor etc.)?
  • Partea 2 din 3:
    Evitând trăsăturile negative
    1. Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 7
    1. Evitați fetele care nu doresc să se angajeze. Dacă căutați o prietena dedicată, nu pierdeți timp cu cineva care este neinteresat într-o relație angajată. O relație cu acest tip de fată poate fi distractivă pentru o vreme, dar se poate termina în inimă când se interesează de altcineva. Dacă prietena dvs. potențială pare reticentă să fie de acord cu o relație exclusivă sau o ieșire, refuză posibilitatea, uitați-vă în altă parte.
    • Excepția de la această regulă, desigur, este că dacă nici Doriți să vă angajați, puteți avea teoretic o relație ocazională și neexclusivă. Totuși, abordați această posibilitate cu prudență - puteți cu adevărat, sincer stai pentru a vedea fata pe care o place cu altcineva?
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 8
    2. Evitați fetele care sunt materialiste. Unele fete, ca niște tipi, nu au cele mai sănătoase priorități atunci când vine vorba de importanța relativă a oamenilor și a lucrurilor. De regulă, prietenele bune nu vă vor urmări că ați rupt încercarea de a le mulțumi. În timp ce cadouri, jetoane, afecțiune și nopți de fantezie au loc, ei nu ar trebui să fie o cerință constantă de a da o persoană. Dacă fata pe care o gândești la întâlniri pare mai interesată de lucruri ea va ajunge ca rezultat al unei prietene decât în ​​a fi de fapt o prietena, treceți la oportunitatea de dating.
  • Încercați să vă întrebați întrebări "Ar fi această persoană să mă placă dacă nu mi-aș putea permite să o iau?" și "Ne putem bucura de compania celorlalți fără a cheltui bani?" Dacă nu puteți răspunde "da" la multe dintre aceste întrebări, o relație cu această persoană poate avea o fundație materială, mai degrabă decât una emoțională.
  • Când vine vorba de plasarea cerințelor materiale pe o altă semnificativă, distincția dintre ceea ce este normal și ceea ce nu este normal ar trebui să fie evident. Evident, ocazii speciale, cum ar fi zile de naștere, sărbători, aniversări etc. sunt cauza pentru celebrare.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 9
    3. Evitați fetele care nu sunt dispuși să se exprime. Acea adună de relație veche "Comunicarea este cheia" - se repetă adesea, dar pentru un motiv bun. Când vine vorba de prietene, vrei pe cineva care este dispus să fie deschis și cinstit cu tine, in mod deosebit Când vine vorba de orice probleme decât poate fi afectată de ea sau relația dvs. ca întreg. În timp ce acesta poate se pare superficial de dorit să aibă o prietena care acționează întotdeauna fericită, chiar și atunci când nu este, acesta este de fapt ultimul tip de persoană pe care o doriți să o întâlnească, ca emoții negative, dacă este ascuns și lăsat la FESTER, pot construi în probleme serioase pentru relația ta.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 10
    4. Evitați fetele care nu apreciază tu. Acest lucru este foarte, foarte important. Relațiile sunt o stradă cu două sensuri, deci este la fel de important să vă tratați prietena cu respect și afecțiune, așa cum este inversul. Dacă fata pe care o gândești la întâlniri nu pare că va putea face aceeași investiție de timp și energie emoțională în tine, pe măsură ce planificați în ea, o relație nu este o idee bună.
  • Amintiți-vă, relațiile sunt la fel de mult despre tu Așa cum sunt despre partenerul tău. Relațiile ar trebui să fie oportunități pentru a vă face viața (deja excelentă) chiar mai bună cu cineva care vă pasă și respectați, nu doar pentru a vă face partenerul fericit.
  • Partea 3 din 3:
    Evaluarea compatibilității
    1. Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 11
    1. Să-i cunoști pe prietenii ei. Puteți spune multe despre cineva din oamenii cu care se înconjoară.Personalitatea și opiniile tuturor sunt hotărâte într-o oarecare măsură de colegii lor, astfel încât cercetați-vă prietenii fetei pe care sunteți interesat să obțineți un sentiment de ceea ce poate fi. Să cunoaștem o potențială prietenă prietene Este aproape întotdeauna o idee bună - nu numai că vă pot ajuta să vă dați seama dacă o fată este potrivită pentru dvs., dar, dacă le împrieteni și le-ai lăsat să știe despre zdrobirea ta, pot, de asemenea, să-ți sporească șansele de a obține o întâlnire.
    • De asemenea, ia în considerare faptul că, chiar dacă găsiți o fată care să fie nimic ca prietenii ei, Thereare încă oameni pe care probabil vei ajunge să petreacă o perioadă decentă de timp în jur.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 12
    2. Încercați să obțineți un sentiment pentru ceea ce îi face să râdă. După cum sa menționat mai sus, un bun simț al umorului este un plus mare în orice altcineva, dar ideea unei persoane despre ceea ce este amuzant nu este în mod necesar la fel ca altul. Simțurile necorespunzate de umor pot duce ocazional la o stâncă extraordinară - de exemplu, dacă o persoană crede că ceva este amuzant și celălalt gândește același lucru este ofensator, sentimentele rănite sunt o posibilitate foarte reală. Încercați să obțineți un sentiment dacă fată pe care o aveți ochii dvs. are un simț similar de umor așa cum faceți - în mod ideal, ar trebui să vă puteți face reciproc cu ușurință.
  • Încercați să încercați pentru un sentiment reciproc al umorului, susținând cu această fată (într-un context fără presiune, non-romantică) și crăparea glumelor mici. Dacă obțineți un răspuns bun, puteți trece la glumele mai riscante, dar evitați umorul racial sau controversat până când vă întâlniți de fapt.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 13
    3. Încercați să găsiți interese comune. Vechiul clișeu "Cuplul care joacă împreună rămâne împreună" are un adevăr pentru asta. Dacă tu și o prietena potențială ca cel puțin niste Din aceleași lucruri, veți avea un timp mai ușor de a găsi lucruri de făcut împreună, ducând la date mai funner, week-end-uri mai fericite și mai puțin plictisește în cadrul relației. Din fericire, nu este greu să afli ce vrea să facă cineva, deoarece este foarte, foarte comun "Convorbire scurtă" subiect. Doar intreaba!
  • Acest lucru nu înseamnă că doi oameni cu interese diferite nu pot fi împreună. De fapt, unul dintre beneficiile întâlnirii cuiva este de a încerca lucruri noi - lucrurile pe care partenerul dvs. le place să facă acest lucru pe care altfel nu le-ați explorat niciodată.
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 14
    4. Judecă nivelul de maturitate. Diferite persoane, chiar dacă acestea sunt de aceeași vârstă, vor fi în mod natural la diferite niveluri de maturitate. Acest lucru este valabil mai ales în timpul adolescenței, când doar un timp de an poate aduce schimbări masive în viața unui adolescent. Dacă căutați o prietena, veți dori cineva care este aproximativ la același nivel de maturitate ca tine. În general, oamenii maturi sunt mai deschisi "serios", Relații pe termen lung, în timp ce oamenii mai puțin maturi tind să favorizeze relații casual, ușor. Doi parteneri care sunt potriviți altora s-ar putea aștepta la lucruri foarte diferite de o relație dacă sunt la diferite niveluri de maturitate, deci luați în considerare dacă fata de care te gândești pare să fie nepotrivită cu dvs. în acest sens sau nu.
  • Intreaba-te pe tine insuti:
  • "Această persoană pare să fie planificată pentru viitorul lor mai mult (sau mai puțin) decât mine?"
  • "Această persoană are idei diferite decât mine despre cum "serios" o relație ideală este?"
  • "Planurile viitoare ale acestei persoane reflectă un nivel diferit de maturitate decât al meu?"
  • Imagine intitulată Alegeți prietena dreaptă Pasul 15
    5. Luați în considerare istoria relațiilor fetei (și propria dvs.). Acesta este unul mare. Deși este perfect posibil ca o persoană să-și schimbe obiceiurile de relație în timp, este imposibil să prezic viitorul - doar pentru a analiza trecutul. Dacă o persoană are o istorie a unor probleme de relație, este o posibilitate serioasă (deși cu siguranță nu este o certitudine) că aceste probleme pot apărea ta relaţie. De exemplu, dacă o fată care te interesează are o istorie de repede "Se plictisește" Cu prietenii ei și în mișcare, acesta este ceva ce trebuie să vă gândiți serios înainte de a vă întâlni. Este întotdeauna important să luăm în considerare potențialele probleme viitoare de relație înainte de a alege o prietena (fără, desigur, adoptarea unei atitudini judecătorești sau cinice față de această fată, care, evident, nu-i poate controla trecutul).
  • Este, de asemenea, la fel de important să vă uitați foarte sincer la istoria dvs. de dating. Ce fel de prietene, dacă există, ați ales în trecut? Ați avut propriile probleme recurente? Pericolul dvs. potențial pare că va fi un fel de persoană pe care o ai din punct de vedere istoric "cautat"?
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar