Cum să fii o persoană mai puțin plictisitoare

Unii oameni ar putea dori să se desprindă de coajă și să devină mai interesante pentru ei înșiși și pentru alții. Oamenii care nu sunt plictisitori sunt adesea plecați și aventuroși. Pentru a fi o persoană mai puțin plictisitoare, este important să fii deschis altora, să ai un simț al umorului și să fii aventuros. Fiind o persoană mai puțin plictisitoare vă poate schimba interacțiunile personale, lumea dvs. socială și viața de zi cu zi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsirea de aventuri pentru a vă face mai puțin plictisitor
  1. Imaginea intitulată este o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 1
1. Arată interesul într-o mare varietate de oameni, locuri și lucruri. Dacă încercați să ieșiți din zona dvs. de cunoaștere a dvs., veți afla mai multe lucruri interesante. Persoanele plictisitoare nu sunt adesea interesate de alte persoane decât ele însele, ceea ce le face mai puțin distractiv să fie în jur.
  • Vizitați noi cartiere și restaurante. Nu mergeți doar la același loc în fiecare zi, deoarece nu veți experimenta niciodată nimic nou.
  • Citiți despre diferite persoane care nu sunt ca tine. Acest lucru poate fi oameni dintr-o altă țară, regiune, grup etnic sau sex.
  • Ascultați diferite genuri de muzică. Chiar dacă nu înțelegeți întotdeauna la început, încercați să ascultați muzică nouă și interesantă care provine din medii diferite decât propria dvs.
  • Image denumită o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 2
    2. Încercați să învățați o nouă abilitate sau să luați un nou hobby. Învățarea unei noi abilități sau hobby vă poate forța să vă provocați. Un nou hobby sau abilitate poate fi un lucru distractiv de a vorbi cu oamenii despre și poate arăta că sunteți o persoană interesantă, mai degrabă decât ceva care nu se bucură de învățare noi.
  • Hobby-urile vă pot prezenta, de asemenea, la noi persoane care vă împărtășesc hobby-ul. Învățați cum să jucați chitara cu alții vă poate face prieteni noi.
  • Luarea unui hobby cum ar fi gătitul vă poate oferi și ceva ce puteți face și vorbiți cu alții. Dacă hobby-ul dvs. este relaționabil, oamenii vor fi interesați să afle mai multe despre el.
  • Imaginea intitulată este o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 3
    3. Călătorește în locații noi și interesante. Călătoria lărgește perspectiva asupra vieții și vă oferă povesti interesante pentru a le spune altora. Chiar dacă mergeți la următoarea stare, călătoriți undeva vă oferă întotdeauna povesti interesante pentru a spune mai degrabă decât plictisitoare din aceleași locuri pe care le mergeți mereu.
  • Căutați zboruri ieftine de pe aeroportul dvs. Pot exista unele oferte de călătorie la locurile exotice sau locale.
  • Experimentați culturi noi. Participarea la culturi diferite vă pot genera orizonturile.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 4
    4. Alăturați-vă cluburilor sau grupurilor interesante. Implicarea în activități în afara muncii sau a școlii vă poate oferi lucruri distractive pentru a vorbi despre. De asemenea, arată că sunteți interesat să vă extindeți orizonturile și nu doar să vă agățați în jurul aceluiași popor care fac aceleași lucruri.
  • Găsiți o ligă sportivă intramurală. Chiar dacă jucați doar sport ca un hobby, poate avea mari beneficii sociale și împlinire personală pentru dvs.
  • Căutați grupuri de voluntariat pe care ați putea găsi interesante. Există multe grupuri de voluntariat care ar putea corespunde intereselor dvs. Ajutând alți oameni să vă poată face să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 5
    5. Obțineți creativi în experiențele dvs. Ceva interesant ca Skydiving îi lasă pe alții acum să faci o provocare. De asemenea, vă arată că doriți să încercați lucruri noi și doriți să vă distrați în timp ce faceți lucruri diferite.
  • Încercați skydiving de tine sau cu un grup. Poate fi o activitate distractivă care este o dată într-o experiență de viață.
  • Luați noi provocări cum ar fi alpinismul. Activitățile în aer liber precum drumeții pot fi, de asemenea, o modalitate distractivă de a avea experiențe creative și de a deveni o persoană mai puțin plictisitoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind curios despre ceilalți decât de plictisit
    1. Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 6
    1. Ascultați-i pe alții când vorbesc. Dacă vorbești cu alți oameni, asta înseamnă că asculți și ce au de spus. Persoanele plictisitoare nu ascultă, ci doar așteptați ca cealaltă persoană să înceteze să vorbească, astfel încât să poată începe - în schimb, întotdeauna ascultă alții, astfel încât să puteți avea o conversație bidirecțională cu ei.
    • Acordați atenție limbii corpului celeilalte persoane. Dacă sunt înclinate, au încrucișat brațele sau par a fi dezangajate, pot fi plictisite de conversația dvs.
    • Cereți o mulțime de întrebări despre cealaltă persoană. Încercați să evitați starterul de conversații standard cum ar fi "Ce faceți pentru o viață?"Dar, în schimb, întrebați întrebări distractive cum ar fi" Care este cea mai bună parte a săptămânii dvs?"Sau" Ce te face să te simți pasionat?"
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 7
    2. Împărtășiți opiniile. Persoanele plictisitoare nu au adesea opinii sau se tem să-și împărtășească opiniile. Împărtășirea opiniilor dvs. arată că acordă atenție și au ceva de contribuit.
  • Dacă nu sunteți de acord cu cineva, fiți atenți cu privire la opinia lor. Nu-i ataca, dar arată că asculți și angajați cu ei.
  • Când vă împărtășiți opinia dvs., asigurați-vă că cunoașteți ambele părți ale conversației. În caz contrar, puteți întâlni ca neinformat.
  • Image denumită o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 8
    3. Distrează-te când vorbești cu alții. Căutați oportunități de a avea un moment bun. Persoanele plictisitoare sunt adesea inhibate sau frică să facă ceva care pare nebun - în schimb, încercați să căutați întotdeauna o modalitate de a vă distra cu ceilalți.
  • Dacă aveți abilități sau talente, arătați-le. Nu vă faceți centrul atenției, dar găsiți modalități de a arăta că știți cum să faceți lucrurile.
  • Încercați să nu vă faceți griji prea mult ceea ce cred alții. Dacă vă simțiți și acționați natural, care vă va face o persoană mai puțin plictisitoare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 9
    4. Fii pozitiv cu privire la viața ta. Persoanele plictisitoare de multe ori strigă despre viața și munca lor, în timp ce oamenii mai puțin plictisitori văd viața mai pozitivă. Vorbește despre lucrurile pe care le pasă, nu lucrurile care te deranjează.
  • Dacă vorbești cu oameni despre ceea ce ești încântat în viață, ești mai interesant și mai angajat altora. Fiind pasionat, arată într-adevăr în limba dvs. de corp nonverbal.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 10
    5. Lăsați alte persoane să strălucească. Concentrați-vă pe talentele și abilitățile altor persoane, de asemenea. Când vorbești cu ei, întrebați-i despre lucrurile pe care le pasă, așa că nu faceți conversația despre tine.
  • Nu fiți concediați. Încercați să nu vă faceți griji cu privire la modul în care vii la alții. Dacă alte persoane sunt centrul atenției, care nu vă face o persoană plictisitoare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 11
    6
    Zâmbet Când vorbești cu alții. Un zâmbet arată că abordezi viața cu o atitudine pozitivă și că ești interesat să faci prieteni. Dacă aveți o expresie necompletată sau tristă pe față, veți întâlni ca plictisitor și dezactivați altora.
  • Zâmbind te face să te simți mai fericit și mai deschis la noi situații. Vă poate îmbunătăți cu adevărat starea de spirit și vă poate face mai probabil să discutați cu alții.
  • Când zâmbești la alții, este adesea contagioasă. Vor vor să vă zâmbească înapoi și să se simtă mai receptivi atunci când vorbește cu tine.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind simțul umorului pentru a interesa pe alții
    1. Image denumită o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 12
    1. Face râsete o prioritate. Dacă râsul este important pentru dvs., atunci veți face un efort de a râde când sunteți în jurul altora. Face parte din personalitatea voastră ca fiind o persoană plină de râs, care vă arată că vă simțiți bucurie în viață. Dimpotrivă, oamenii plictisitoare par adesea fără bucurie și nu râd adesea.
    • Râsul aduce oameni mai aproape împreună. Le obligă împreună social prin experiența comună a râsului.
    • Dacă faci râsete o prioritate, acest lucru arată că sunt o persoană plină de bucurie. Arată că sunteți în legătură cu dvs. și cu ceilalți.
  • Imaginea denumită o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 13
    2. Nu vă speriați să fiți fericiți sau zani. Uneori, este bine să dansezi ca o goofball, să ai conversații neobișnuite sau să faci lucruri stupide. Ținând înapoi partea stupidă de la alții vă poate închide de la ei și să le facă să se gândească la tine ca o persoană plictisitoare.
  • Implicați întotdeauna pe alții în Silliness. Nu fiți un clovn pentru alții, ci să le aduceți în orice activitate distractivă pe care o faceți.
  • A fi prost, de asemenea, arată că nu vă pasă prea mult de ceea ce gândesc alții. Sunteți interesați și angajați în alții, dar nu vă interesează pentru simțul dvs. de auto-valoare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 14
    3. Nu așteptați ca alții să înceapă să se distreze. Persoanele plictisitoare așteaptă adesea ca alții să le distreze. În schimb, începeți distracția de unul singur și încurajați-i pe alții să se alăture angajării în activități distractive și jucăușilor.
  • Începeți glumind cu ceilalți atunci când apare ocazia. Ei pot fi dispuși să se alăture în distracție, dar au așteptat doar ca alții să înceapă.
  • Faceți ceva prost sau scandalos pentru a măsura reacția fiecăruia. Dacă sunt amuzați sau distrați, atunci știți că ei sunt, de asemenea, interesați de râs și de a avea un moment bun.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană mai puțin plictisitoare Pasul 15
    4. Încercați să vă uitați la lucrurile dintr-o perspectivă unică. Umorul este un semn de inteligență și flexibilitate în ceea ce privește perspectivele. Persoanele plictisitoare par adesea inflexibile și nu doresc să-și schimbe perspectiva.
  • Când oamenii vorbesc, gândiți-vă la modalități amuzante de a-și lua cuvintele sau acțiunile lor. Nu-i insultați, dar încercați să găsiți umorul în orice conversație.
  • Nu vă fie frică să vă distrați de dvs. Făcându-vă distracția de către dvs. arată că nu vă luați prea serios.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar