Cum să fii comedian

Efectuarea comediei este o carieră excelentă dacă vrei să-i faci pe oameni fericiți, făcându-i să râdă. În timp ce nu aveți nevoie de nici o formare formală pentru a deveni comedian, aceasta ia o mulțime de perseverență și muncă grea pentru a-ți face locul de muncă cu normă întreagă. Începeți Scrierea glumelor astfel încât să le puteți strânge împreună pentru a dezvolta un set. Odată ce aveți suficiente glume, puteți să vă înscrieți pentru nopțile deschise Mic pentru a vă efectua setul. Cu o anumită răbdare și o mulțime de spectacole, este posibil să puteți începe să obțineți concerte plătite pentru actul dvs!

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea încrederii și a umorului
  1. Imaginea intitulată Fii un pas comedian 1
1. Îmbunătățiți-vă simțul umorului. În primul rând, comicienii trebuie să-și facă să râdă audiența lor. Practicați exagerarea lucrurilor și schimbarea tonului vocii în timp ce vorbiți astfel încât să vă simțiți mai amuzant altor persoane în timp ce vorbiți sau prezentați. Urmăriți filme de comedie și citiți cărți pline de umor, astfel încât să puteți dezvolta un sentiment de ceea ce credeți că este amuzant. Încercați să vă plimbați cu prietenii sau să le spuneți glume pentru a vedea dacă puteți face pe oameni să râdă.
  • Având un simț al umorului vă poate ajuta, de asemenea, să vă ocupați de sentimentele de tensiune, tristețe și frustrare.
  • Imaginea intitulată este un pas comedian 2
    2
    Deveni confortabil În fața mulțimilor. Comedienii se comportă în fața mulțimilor noi în fiecare noapte, deci trebuie să vă simțiți confortabil să obțineți pe scenă și să discutați cu ei. Practicați-vă relaxarea mușchilor înainte de a prezenta ceva, astfel încât să nu vă simțiți tensionați în timp ce efectuați. Luați respirații adânci înainte de a vă ajuta să vă liniștească și mai mult. Când sunteți pe scenă, alegeți un loc lângă spatele camerei pentru a vă uita înapoi când vă simțiți nervos, astfel încât să puteți continua să prezentați.
  • S-ar putea să vă simțiți mai inconfortabil pe scenă când încercați să-l faceți pe oameni să râdă. Faceți tot posibilul pentru a vă relaxa de când audiența se va confortabil dacă pari în același mod.
  • Practicați întotdeauna materialul înainte de a ajunge pe scenă, astfel încât să vă puteți simți mai încrezător în ceea ce vă prezentați.
  • Imaginea intitulată este un pas comedian 3
    3. Fiți bine cu faptul că nu reușiți din când în când. Ca comedian, vor fi nopți când audiența nu râd sau un set nu va merge bine. Eșecul este un lucru comun în timp ce efectuați comedie, recunoașteți astfel că se va întâmpla respingerea. Mai degrabă decât să se concentreze asupra eșecului, să scrieți sau să vă gândiți la ceea ce vă puteți îmbunătăți, astfel încât să puteți fi mai bine data viitoare.
  • Nu renunța la ceva doar pentru că nu reușiți inițial la ea. Dacă doriți cu adevărat să efectuați comedie, continuați să lucrați la glume pentru următorul set.
  • Imaginea intitulată este un pas de comedian 4
    4. Ascultați alți comediți pentru a obține o idee despre stilul pe care doriți. Cea mai bună modalitate de a-ți dezvolta simțul umorului și stil este găsirea de comediți pe care vă bucurați și ascultați seturile lor. Ascultați-vă specialitățile, astfel încât să puteți auzi ceea ce spun glume și cum le prezintă.Observați tonul vocii și viteza livrării lor, astfel încât să puteți să o emândi mai târziu când vă faceți propriul set. Găsiți un videoclip cu performanțele lor dacă sunteți capabili să vă puteți uita la prezența și performanța lor.
  • Încercați să mergeți la cluburi de comedie sau să deschideți nopți Mic în zona dvs. pentru a vedea comedia live, astfel încât să puteți determina ce glume alte persoane spun.
  • Dacă doriți să încercați glume cu o singură linie, Ascultați comediilor ca Mitch Hedberg, Demetri Martin sau Steven Wright.
  • Dacă vrei să spui glume care sunt mai mult ca o poveste, Încercați să ascultați Mike Birbiglia, Aziz Ansari, Brian Regan, sau John Mulney.
  • Imaginea intitulată este un pas comedian 5
    5. Luați cursuri IMPROV dacă doriți să vă îmbunătățiți la momentul comic. În timp ce nu aveți nevoie de ea pentru a fi un comedian amuzant, formarea improvizelor vă poate face să vă dezvoltați simțul umorului într-un mediu rapid. Uită-te online sau la cluburile de comedie din zona dvs. pentru a vedea dacă oferă cursuri de improvizație sau comedie. Înscrieți-vă la o clasă și lucrați cu ceilalți studenți din clasă pentru a face scene amuzante împreună. După ce încercați un pic de improvitate, încorporați umorul aleator în setul dvs.
  • Dacă nu găsiți clase IMPROV în zona dvs., este posibil să puteți lua online clinici online.
  • IMPOVIV vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți să ascultați și să lucrați cu colegii.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea glumelor
    1. Imagine intitulată Fii un pas comedian 6
    1. Determinați personajul comediei pe care îl potriviți în cele mai bune. În timp ce comedienii sunt, de obicei, pe scenă, ele ridică, de obicei, anumite calități pentru a le face să sune mai amuzant. Începeți prin cuvintele de brainstorming pe care le-ați folosi pentru a vă descrie, cum ar fi timid, furios sau energic. Alegeți una dintre calitățile dvs. și încercați să o includeți în glumele și stilul pe care doriți să îl efectuați.
    • De exemplu, dacă doriți ca personalul dvs. să fie "supărat", atunci vă puteți spune glume despre lucruri care vă fac supărat.
    • De asemenea, puteți să vă bazați personalul de la cât de energic sunteți. Dacă aveți o mulțime de energie, este mai fizic cu comedia dvs. Dacă vă simțiți mai mult, puteți spune glume încet și puteți acționa mai relaxat pe scenă.
  • Imaginea intitulată Fii un pas comedian 7
    2. Brainstorm Subiecte pe care le credeți că sunt amuzante. Jokele pot fi despre orice doriți, atâta timp cât vă puneți propria voastră rotire personală și amuzantă pe ele. Notați o listă de lucruri pe care le considerați amuzante pe o foaie de hârtie, astfel încât să puteți păstra o listă de idei. Puteți adăuga povestiri sau subiecte personale pe care alții le pot relaționa, cum ar fi dating, căsătorit sau a avea copii. Scrieți toate ideile dvs., chiar dacă ele par stupide sau nefuncționale la acea vreme.
  • Dacă doriți să faceți umor actual, urmăriți știrile pentru a rămâne la curent cu evenimentele curente.
  • Scrieți lucruri amuzante, așa cum se întâmplă într-un notebook sau pe telefon, astfel încât să nu uitați mai târziu materialul.
  • Este bine să spuneți glume raunchy sau să folosiți un limbaj rău, dar să evitați să vă distrați la rasa, sexul sau capacitatea oamenilor, deoarece ar putea limita șansele de a fi de succes. Amintiți-vă că fiecare glumă nu va fi potrivită pentru fiecare audiență.
  • Image denumită un pas comedian 8
    3. Listează idei referitoare la subiectele pe care le alegeți. Odată ce aveți o listă de subiecte scrise, alegeți una dintre ele pentru a extinde ideile. Notați de ce credeți că subiectul este amuzant, alte lucruri legate de subiectul pe care l-ați ales sau ideile pe care le aveți pentru glume. Gândiți-vă la lucrurile pe care le-ați experimentat cu privire la subiectul pentru a încorpora în glumele dvs. pentru a le face mai personale.
  • De exemplu, dacă subiectul dvs. a ieșit la o dată, puteți scrie o experiență ciudată pe care ați avut-o în timp ce ați ieșit sau cum se simte greu să întâlnești oameni.
  • Includeți toate ideile dvs. la început, chiar dacă nu se simt foarte amuzante. Nu știi cum va face o glumă sau un subiect până când o faci.
  • Imagine intitulată a fi un pas comedian 9
    4. Scrieți un set-up din glume mai mici care se construiesc unul de celălalt. Set-up-ul pentru o glumă include introducerea subiectului pe care îl rifici, precum și câteva glume mai scurte. Adăugați câteva propoziții despre subiectul dvs., dar nu dați prea mult Backstory sau configurația se va simți mult timp. Concentrați-vă pe cuvintele pe care le alegeți pentru gluma dvs., astfel încât să sune amuzant când ați citit-o cu voce tare. Asigurați-vă că punctul de configurare este clar sau altfel publicul dvs. nu poate înțelege gluma.
  • De exemplu, dacă subiectul dvs. a fost despre dating online, set-up-ul dvs. poate fi ceva de genul "am descărcat o aplicație de dating pentru a încerca și nu am primit un singur meci. Au trecut acum 2 luni."
  • Încercați câteva setări diferite pentru glumele dvs., astfel încât să aveți lucruri diferite de încercat.
  • Combinați subiecte similare în setarea dvs., astfel încât să puteți păstra construirea pe glumă. De exemplu, dacă doriți să discutați despre dating online, puteți spune glume despre realizarea unui profil urmat de o întâlnire cu cineva pe care l-ați întâlnit prin aplicație.
  • Image denumită un pas comedian 10
    5. Faceți pumnul glumei dvs. cel mai amuzant moment. Punchlinele dvs. este ultimele câteva linii ale glumei și ar trebui să aibă cel mai mare râs din partea audienței. Asigurați-vă că pumnul dvs. se referă la restul configurației dvs. sau altfel publicul va fi confuz. Cu toate acestea, pumnul ar trebui să se simtă surprinzător când audiența aude-o astfel încât să nu poată ghici ce urmează să spui. Practicați scrierea câțiva pumnline diferite pentru gluma dvs., astfel încât să puteți vedea care dintre ele funcționează cel mai bine.
  • Când ați terminat, gluma dvs., inclusiv pumnul să fie de aproximativ 250 de cuvinte.
  • Unicile au setarea și punchlinele în aceeași propoziție, dar pot fi mai greu de scris. De exemplu, un faimos de la Mitch Hedberg este: "Îmi place orezul. Orezul este grozav când ți-e foame și vrei 2 000 de ceva."
  • Încercați să scrieți pumnul înainte de a scrie setarea, astfel încât știi ce construiești gluma până la.
  • Imaginea intitulată este un pas comedian 11
    6. Organizați 3-4 glume într-o listă scurtă. O setlist este ceea ce veți efectua în timp ce sunteți pe scenă și puteți varia oriunde de la 5 minute de până la 1 oră de material. Când începeți pentru prima oară, planificați să faceți o listă scurtă, de 5 minute, compusă din 3-4 glume care curg bine într-un altul. Terminați Setlist cu gluma pe care o credeți că va avea cel mai mare râs din partea audienței dvs., astfel încât să se încheie pe un bang. Descrieți Setlist pe o bucată de hârtie, astfel încât să puteți memora comanda.
  • De exemplu, puteți începe cu o glumă despre faptul că este frustrat cu întâlniri online și trecerea într-o altă glumă despre cum a fost mai ușor de întâlnit înainte de telefoanele mobile. S-ar putea să vă încheiați setul cu o poveste despre o persoană pe care ați întâlnit-o într-o aplicație de dating și experiența dvs. cu ea.
  • Dacă nu puteți trece cu ușurință între glumele dvs., încercați să utilizați câteva căptușeli pentru a schimba subiectele.
  • Amintiți-vă ordinea SetList nu este setată în piatră. Rearanjați-vă SetList până când vă simțiți confortabil cu comanda lor.
  • Image denumită un pas comedian 12
    7. Practicați-vă glumele în fața prietenilor și a familiei. Înainte de a ajunge pe scenă în fața unui public, adresați-vă prietenilor și familiei apropiate să vă asculte setul. Pe măsură ce vă efectuați glumele, urmăriți cum reacționează la punchlines și văd cât de des râd. Când terminați setul, cereți-i să fie cinstiți despre modul în care s-au simțit despre glumele tale. Scrieți feedbackul lor și utilizați-l pentru a vă ajuta să editați glumele, astfel încât acestea sunt mai amuzante.
  • Dacă glumele dvs. nu au teren în timp ce practici, încercați să vă revizuiți cuvântul dvs. alegerea dvs. pentru a vedea ce curge mai bine.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil să interpretați în fața unui grup de oameni imediat, înregistrați-vă în timp ce vă efectuați setul în fața unei oglinzi. În acest fel, puteți viziona videoclipul pentru a vă vedea manierele și livrarea.
  • Partea 3 din 3:
    Noțiuni rezervate pentru concerte
    1. Image denumită un pas comedian 13
    1. Înscrieți-vă pentru nopți mici în zona dvs., astfel încât să puteți efectua. Căutați cluburi de comedie în zona dvs. și aflați dacă oferă nopți deschise. Înscrieți-vă pentru un loc la noaptea deschisă, astfel încât să puteți efectua setul în fața unei mulțimi. Vorbiți încet în timpul performanței, astfel încât să nu vă grăbiți prin materialul dvs. Luați pauze scurte după ce ați terminat o glumă, astfel încât oamenii să aibă timp să râdă înainte de a începe următorul bit. Când ați terminat, mulțumesc publicului și spuneți-vă numele, astfel încât oamenii să vă amintească mai bine.
    • Înregistrați video și audio pentru fiecare dintre performanțele dvs., astfel încât să puteți privi înapoi la seturile dvs. pentru a vedea cum au mers. De asemenea, este posibil să puteți încărca clipuri de la setul online pentru a le împărtăși cu alții.
    • Continuați să spuneți glume chiar dacă setul dvs. nu merge atât de bine ca dvs. De multe ori, audiențele nu vor râde pentru că nu și-au dat seama că ai spus linia de pumn.
    • De asemenea, puteți încerca deschiderea de nopți MIC la cafenele sau alte locații, dar pot avea mai multe restricții asupra tipului de conținut pe care îl puteți efectua.
    • Găsiți un club de comedie care are o mulțime bună și că vă place să faceți acest lucru la a seta ca o "bază de acasă" pentru a încerca un material nou. Este posibil să trebuiască să încercați mai multe cluburi înainte de a găsi unul dorit.
  • Imaginea intitulată este un pas comedian 14
    2. Mențineți legăturile bune cu proprietarii de cluburi pentru șanse să fie rezervate. În timp ce sunteți la cluburile de comedie care efectuează materialul dvs., ajungeți la angajați și proprietarului și discutați cu ei. Întreabă-i cum au simțit că setul dvs. a mers și dacă vor veni mai multe oportunități unde puteți efectua. Dacă aduceți în mod constant râde și o audiență, clubul vă poate permite să aveți un loc de oaspeți sau emite mai mari.
  • Pe măsură ce începeți să efectuați mai mult, concertele și setările dvs. vor avea mai mult. Asigurați-vă că continuați să scrieți și adăugați noi glume în rutina dvs., astfel încât să puteți continua să crească.
  • S-ar putea să vi se ofere câteva concerte care nu plătesc atunci când începeți mai întâi, dar vă vor ajuta să intrați în fața unei mulțimi și veți câștiga experiență ca comedian.
  • Image denumită un pas comedian 15
    3. Rețea cu alți comedii la cluburi pentru a afla despre noile concerte. Alți comediști performanți pot ști despre concerte sau diferite oportunități în care vă puteți efectua materialul. Ajungeți la comediți să vorbească despre seturile lor și despre glumele pe care le-ați plăcut cu adevărat. Întreabă-i cum au simțit despre setul tău și ce a lucrat pentru ei. Vedeți dacă puteți face schimb de informații cu comediții, astfel încât să puteți rămâne în contact dacă un nou concert vine pentru oricare dintre voi.
  • Dacă efectuați înainte de un headliner sau un comedian cu mai multă notorietate decât dvs., întrebați-le despre cluburile lor "de bază" și despre procesul de depunere. Ei pot fi capabili să pună un cuvânt bun pentru dvs. dacă cred că sunteți în stare să faceți bine acolo.
  • Nu ajungeți chiar înainte de setul dvs. și plecați imediat după ce alți comediri vor crede că este nepoliticos.
  • Image denumită un pas comedian 16
    4. Construiți o prezență socială pentru tine însuți. Mulți comediți primesc un început profesionist pe site-urile sociale, cum ar fi Instagram, Twitter sau YouTube. Creați conturi pentru dvs. cu informațiile dvs. de contact și postați biți amuzanți sau videoclipuri pe tot parcursul săptămânii, astfel încât să puteți construi un urmează. Dacă aveți concerte care vin sau vă interpretați, postați datele și orele online, astfel încât alte persoane să vină să vă urmărească dacă doresc.
  • Răspundeți altor comedii și conturilor verificate, astfel încât urmașii lor să vă poată vedea și postările.
  • Nu fi nepoliticos pentru alte persoane online, deoarece ar putea afecta modul în care oamenii gândesc despre tine.
  • Image denumită un pas comedian 17
    5. Trimiteți bio-ul dvs. și un videoclip cu performanța dvs. la alți cluburi. După ce ați avut seturi de succes la cluburile de comedie lângă dvs., ramificați-vă la cluburile de comedie în alte orașe din zona dvs., astfel încât oamenii noi să vă poată vedea materialul. Uită-te la site-urile de comedie Club pentru a afla cerințele de trimitere, astfel încât să puteți include tot ce au nevoie. De multe ori, Bookers doresc un paragraf de 1-2 puncte despre cine sunteți și ce stil de comedie aveți și un videoclip al performanței dvs. Dacă Booker vă place, ei vor ajunge și vă vor contacta pentru un loc.
  • Unii Bookers doresc videoclipuri trimise prin YouTube, în timp ce alții pot dori DVD-uri. Asigurați-vă că sunteți familiarizați cu Ghidul de trimitere în prealabil.
  • De asemenea, puteți aplica festivalurilor de comedie pentru a efectua în fața mulțimilor mai mari și pentru a obține numele dvs. către alte persoane din industrie.
  • Imagine intitulată Fii un pas comedian 18
    6. Trimiteți-vă munca unui agent care vă va ajuta să obțineți mai multe concerte. Dacă ați efectuat cu succes pentru o vreme la cluburile de comedie, este posibil să puteți obține un agent pentru a vă rezerva concerte mai mari. Căutați agenți de comedie online sau solicitați altor comici care îi reprezintă. Verificați recomandările de trimitere pentru agentul care vă interesează și trimiteți-le informațiile dvs. De multe ori, un agent va dori un videoclip despre performanța dvs., cluburi pe care le-ați efectuat și o scurtă biografie despre dvs.
  • Nu aveți nevoie de un agent dacă nu doriți unul, dar este nevoie de presiunea dvs. pentru a vă rezerva propriile concerte.
  • sfaturi

    Mențineți întotdeauna relații profesionale cu proprietarii de cluburi și cu alți comediți, astfel încât să nu pierdeți oportunități de a efectua.
  • Au de două ori numărul de glume pe care credeți că aveți nevoie pentru un set doar în cazul în care vă grăbiți accidental prin ele.
  • Avertizări

    Vor exista de mai multe ori când audiențele nu râd sau cred că ești amuzant. Știți că fiecare spectacol va fi diferit și nu locuiește în nopți care nu merg așa cum era de așteptat.
  • Nu plăgați niciodată și furați materialul dintr-un alt comedian sau altfel nu veți fi rezervat să efectueze.
  • Nu interacționați cu oamenii care încearcă să te trezească sau să te întrerupă în timpul setului.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar