Cum să vă bucurați de tineri

Dacă sunteți încă tineri, aveți o mulțime de timp să vă bucurați de viață. Dacă constatați că nu vă bucurați de ea cât de mult ați putea, ați putea încerca câteva lucruri pentru a vă face viața mai bună. De exemplu, puteți afla cum să vă ocupați de îngrijorări, să faceți prieteni noi sau să învățați să râdeți mai mult.

Pași

Metoda 1 din 3:
Învățați să nu vă faceți griji
  1. Imaginea intitulată știu dacă aveți un pas nervos ciupit 25
1. Identificați ceea ce vă îngrijorați. Cei mai mulți oameni se îngrijorează sau anxioși din când în când. Cu toate acestea, pe măsură ce creșteți, puteți învăța să vă ocupați de grijile dvs. Încă mai ești îngrijorat, dar nu vă va afecta viața sau starea de spirit la fel de mult. Primul pas este identificarea a ceea ce sunteți îngrijorat.
  • De exemplu, poate că sunteți îngrijorat de notele dvs., familia sau prieteniile dvs. Poate că ești îngrijorat de un test sau un examen viitoare. Pe de altă parte, poate că ați urmărit știrile puțin prea mult și sunteți speriat de locul în care este lumea. Încercați să scrieți despre ceea ce sunteți speriat într-un jurnal sau notebook.
  • Imaginea intitulată discutați cu părinții, astfel încât ei
    2. Vorbiți cu un adult. Cel mai bine este să discutați cu părinții dvs., dacă este posibil. Dacă nu puteți dintr-un anumit motiv, găsiți pe altcineva în care aveți încredere, cum ar fi un antrenor sau un profesor. Dacă vă îngrijorați tot timpul, un adult vă poate ajuta să sortați prin ce să faceți.
  • Chiar dacă adultul nu vă poate rezolva problema, discutați cu cineva vă poate ajuta să vă simțiți mai bine.
  • Imaginea intitulată împiedică sarcina de adolescență Pasul 1
    3. Rezolva ceea ce poți. Dacă ceva ce vă faceți griji are o soluție, lucrați pentru a aduce această soluție. Dacă nu puteți veni cu o soluție, asigurați-vă că vă întrebați părinții dacă au idei. Pentru că au mai multă experiență, ei ar putea să-și dea seama.
  • Imagine intitulată Do Pranayam Pasul 1
    4. Încercați să respirați adânc. Când te găsești îngrijorați, luați o clipă să vă opriți și să respirați. Respirația profundă vă poate ajuta la calmarea stresului. Tot ceea ce înseamnă că îți închizi ochii și te concentrezi doar pe respirație profundă. Încercați să numărați la patru în capul tău, pe măsură ce respirați tot drumul prin nas. Respirați prin gură, numărați și la patru în capul tău. Continuați să respirați până când vă simțiți calmați-vă.
  • Imagine intitulată Reveniți dragostea dvs. Pasul 1
    5. Găsiți un loc fericit. Când începeți să vă îngrijorați de ceva, găsiți un loc care vă calmează. Poate că este grădina din curtea tăbătoarea ta sau poate găsiți pacea în bucătărie, unde este familia ta. Mulți oameni găsesc că sunt în natură să fie calmant, deci faceți o plimbare dacă puteți. Găsirea unui loc care vă calmează vă puteți ajuta să vă ocupați de stres și anxietate.
  • Imaginea intitulată menține un sistem cardiovascular sănătos pas 1
    6. Fii drăguț cu corpul tău. Anxietatea poate apărea mai mult când nu sunteți sănătoși. Pentru a ajuta la reducerea stresului, mâncați fructele și legumele. Asigurați-vă că beți multă apă și ieșiți și exercițiați în fiecare zi.
  • Dacă aveți peste 13 ani, ar trebui să beți cel puțin opt pahare de apă pe zi. Pentru a vă asigura că beți destul, încercați să păstrați apă cu dvs. pe tot parcursul zilei. Dacă nu vă place apa curată, adăugați o strângere de lămâie sau portocalie pentru a vă ajuta să adăugați aromă.
  • Unele exerciții pe care le-ați putea încerca să includeți înotul, jucând Kickball, jucând etichetă în curte, coardă de sărituri, swinging sau alergând. Încercați să ieșiți afară și să vă deplasați în fiecare zi. Dacă vremea este rece, întrebați părinții dvs. dacă puteți obține un membru al YMCA locale sau încercați să jucați jocuri video care vă încurajează să vă ridicați și să vă mutați.
  • Imaginea intitulată se întoarce la culcare după ce trezi accidental prea devreme pasul 1
    7. Du-te la culcare. Dacă nu dormi suficient, vei fi prost. Dacă ești prost, vei fi îngrijorat mai mult. Asigurați-vă că vă veți culca la timp, astfel încât să obțineți restul de care aveți nevoie. În funcție de vârsta dvs., este posibil să aveți nevoie de oriunde de la 8 la 10 ore de somn pe noapte.
  • Metoda 2 din 3:
    Face prieteni
    1. Imaginea intitulată Fii iubirea Pasul 11
    1. Încercați un script. Dacă aveți probleme cu a face prieteni, asta ar însemna că aveți nevoie de puțină practică de învățare ce să spuneți acasă. Este bine dacă trebuie să practici un pic mai întâi. Cereți părinților dvs. să vă ajute să vă dați seama ce să spuneți unei persoane pe care doriți să le faceți prietenul sau practica pe cont propriu.
    • Faceți contactul cu ochii când vă plimbați până la un copil cu care doriți să vorbiți. În plus, asigurați-vă că zâmbiți.
    • Spune "Buna ziua!" Odată ce ați spus salut, invitați noul dvs. prieten să stea cu dvs. la prânz sau să ascultați melodia preferată. De exemplu, ai putea spune, "Bună, sunt Jessie. Știu că nu mă cunoști, dar mă întrebam dacă vrei să stai cu mine la prânz?"
  • Imaginea intitulată Răspundeți la un compliment Pasul 4
    2. Încercați un compliment. Toată lumea îi place să audă că arată frumos sau că îți place cămașa pe care o poartă. Dacă doriți să discutați cu cineva nou, încercați mai întâi un salut, dar apoi lansați într-un compliment, cum ar fi "Ești cămașă este într-adevăr minunat! Îmi place și Unicorns."
  • Oferind cuiva un compliment îi face să se simtă bine și îi dă o oportunitate de a vă spune ceva înapoi. Vă oferă o conexiune instantanee.
  • Imaginea intitulată Fiți prietenosi Pasul 10
    3
    Fii bun. Bunătatea merge de-a lungul drumului în a face prietenii. De exemplu, poate că ați putea oferi pentru a ajuta un coleg de clasă care are probleme cu ridicarea unei cutii sau poate ați putea purta o carte pentru cineva. Când faci lucruri frumoase pentru oameni, ei vor să răspundă în același mod și pot deschide calea pentru prietenie.
  • Imaginea intitulată Fiți prietenosi Pasul 12
    4. Discutați cu oamenii pe care îi cunoașteți. Dacă nu sunteți mare în ceea ce privește vorbirea cu oamenii pe care nu o cunoașteți, începeți cu oamenii pe care îi faceți. Asta este, cu atât mai mult dețineți conversații cu oamenii, cu atât mai bine veți fi în orice situație, chiar și atunci când faceți prieteni noi.
  • Imaginea intitulată Opriți-vă părinții din lupta cu pasul 5
    5. Adresați-vă părinților dvs. dacă aveți oameni peste. Când faceți prieteni noi, uneori este mai bine să petreceți ceva timp, făcând acea prietenie mai puternică, petrecând mai mult timp împreună. Dacă puteți merge la casa dvs., puteți face activități împreună și puteți învăța unul despre celălalt.
  • Imaginea denumită să fie normală Pasul 9
    6. Urmăriți ce fac ceilalți oameni. Dacă nu sunteți sigur cum să acționați în jurul altor copii vârsta dvs., urmăriți ce fac alți oameni. Vedeți cum mama ta îi tratează prietenii. Urmăriți cum vorbesc alți copii unul cu celălalt. Cu cât observați mai mult, cu atât veți fi mai bine să faceți singur.
  • Metoda 3 din 3:
    A se bucura de viata
    1. Imaginea intitulată Fiți prietenosi Pasul 5
    1. Giggle pentru sănătatea ta. Râsul este bun pentru tine. Vă poate ajuta să vă faceți prieteni și vă poate ajuta să vă simțiți mai puțin stresați. De fapt, râsul poate ajuta la ameliorarea tensiunii în mușchii dvs. de stres, făcându-vă să vă simțiți mai relaxați.
    • Râsul poate chiar să vă împiedice să vă îmbolnăviți la fel de mult pentru că vă stimulează sistemul imunitar.
    • Un fel de râs vă ajută să vă simțiți mai puțin îngrijorați este că vă inundați creierul cu serotonină, un hormon care vă face să vă simțiți bine.
  • Imaginea intitulată Faceți-ți zdrobirea râs 3
    2. Căutați lucruri care vă fac să râdeți. În timp ce unele lucruri fac ca majoritatea oamenilor să râdă, veți găsi lucruri pe care credeți că sunt amuzante că alți oameni nu. Aflați ce credeți că este amuzant prin citirea cărților care sunt etichetate "umor," Vizionarea videoclipurilor de pisici amuzante sau întrebându-vă prietenii și familia pentru glume. Pe măsură ce mergeți, veți da seama ce credeți că este amuzant. Odată ce ați făcut, asigurați-vă că o includeți ca o parte a vieții voastre în fiecare zi, astfel încât să râdeți în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă râdeți pasul 8
    3. Învață să râzi de tine. Veți face din când în când greșeli. Toată lumea face. Diferența este modul în care învățați să răspundeți. Dacă te superi pe tine însuți, vrei doar să faci situația tensionată. Cu toate acestea, dacă puteți învăța să râdeți de tine când ați făcut ceva prost, vă ajută să ușurați tensiunea în cameră și să vă faceți prea puțin stresată.
  • De exemplu, dacă adăugați zahăr la cină în loc de sare, ați putea să vă supărați și să vă aruncați placa. Care va face familia ta supărată la tine. Cu toate acestea, dacă râdeți de greșeala proastă, oricine altcineva probabil vor giggle, de asemenea. Greșeala pe care ați făcut-o nu este una atât de mare, în schema lucrurilor.
  • Imaginea intitulată Faceți-vă râdeți pasul 3
    4
    Spune glume. Odată ce începeți să vedeți ceea ce găsiți amuzant, este distractiv să vă spuneți o glumă. Puteți să vă folosiți unul altcineva, sau vă puteți face unul singur.
  • Pentru a spune unul, puteți să-l introduceți dacă doriți prin a spune, "Hei, am o glumă pentru tine." Când spune cealaltă persoană, "Bine," Du-te și spune-i.
  • Imagine intitulată Fii prietenos Pasul 19
    5. Ia timp pentru a juca. Toată lumea trebuie să joace, chiar și adulții, deși ei nu-și amintesc întotdeauna. Chiar dacă vă simțiți ca și cum ai fi prea bătrân pentru a juca, ai nevoie de timp pentru a lăsa imaginația ta să fugă sălbatic. Puteți să-i numiți altceva dacă vă face să vă simțiți mai bine.
  • De exemplu, puteți încerca doodling sau mizerie în grădină. Lovi cu piciorul o minge în jur, sau bucurați-vă de un joc de bord cu un prieten. Puteți juca cu animalele și păpușile umplute, chiar dacă trebuie să le scoateți din spatele dulapului.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar