Cum să câștigați respectul colegilor dvs. La școală

S-ar putea să vă simțiți ca alți copii la școală, dar vă puteți schimba opinia. Copiii pot fi greu unul pe altul, dar ei recunosc și când cineva face ceea ce trebuie. Cea mai bună modalitate de a câștiga respectul colegilor dvs. este de a arăta respect și bunătate pentru toată lumea pe care o întâlniți. De asemenea, ar trebui să arătați altora că sunteți deschis, demn de încredere și matur. Fii adevărat pentru tine, și să-ți arăți inteligențele și abilitățile.

Pași

Partea 1 din 3:
Arătând respect și bunătate
  1. Imagine intitulată Gestionarea problemelor comportamentale în cazul copiilor talentați Pasul 3
1. Respectați pe toți la școală. Fiecare student merită respect, astfel încât să poată învăța într-un mediu de susținere și primire. Cea mai bună modalitate de a câștiga este să-l arătați altor persoane. Trebuie să respectați pe toată lumea din școala dvs., inclusiv studenți mai tineri, SPECIFLASSMEN, prieteni, străini și profesori. Nu vă distrați, tachina sau bârfe despre colegii dvs.
  • Respectați și proprietatea altor persoane, de asemenea. Nu luați niciodată ceva care nu este al tău și dacă cineva vă dă ceva, asigurați-vă că ați returnat-o în starea pe care ați primit-o.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 31
    2. Se ridică pentru tine și pentru ceilalți. Dacă vedeți pe cineva, fie că este vorba despre un prieten sau un străin, fiind agresat, intrați și vă ridicați pentru persoana respectivă. În mod similar, dacă sunteți agresați, vă ridicați pentru voi înșivă. Colegii dvs. vă vor respecta pentru a vă ridica și pentru a ajuta pe alții. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să stai când cineva este agresat și să nu ia măsuri.
  • De exemplu, spuneți bătăușului "Hei, omule, nu este rece. Nu trebuie să vorbești cu Susie așa."
  • Imaginea intitulată Treceți peste faptul că prietenul vostru a părăsit-o pentru mulțimea populară Pasul 12
    3. Ascultați activ altora. Colegii voștri vă vor respecta dacă sunteți cineva pe care oamenii îl pot veni și se simt ca și cum ar fi auzit cu adevărat. Dacă un prieten sau un coleg de clasă dorește să vorbească despre ceva, să-i dați întreaga atenție, să contactați ochii și să demonstrați empatia.
  • De exemplu, dacă un coleg de clasă îți spune că câinele ei a murit, spune ceva de genul "Wow, îmi pare foarte rău să aud asta. Îmi amintesc cât de greu a fost când câinele meu, martor, a murit anul trecut. Există ceva ce pot face pentru a vă ajuta?"
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 14
    4. Afișați bunătatea și utilitatea. Puteți demonstra bunătatea ținând ușa pentru persoana din spatele dvs. sau ajutând la un coleg să ridice cărțile pe care le-au scăpat. Nu singuri pe cineva, tachinează-le sau a răspândit zvonuri. Acest lucru nu vă va câștiga respectul de la colegii de clasă.
  • Dacă vedeți pe cineva care stăteră singuri, întrebați-i dacă vor să vă alăture. Dacă refuză, totuși, nu o împingeți. Ar putea dori doar să fie singuri.
  • Dacă vedeți pe cineva care arată trist, întrebați-i ce este greșit. Dacă arată că au nevoie de ajutor cu cineva, întrebați-i dacă doresc ajutor.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școala Pasul 28
    5. Arătați maturitatea. Poate fi dificil să fii persoana mai mare într-o situație dificilă, dar colegii tăi vă vor respecta cu siguranță. Dacă cineva atacă sau te împinge, fii matur și gestiona situația în mod corect. Nu vă fie frică să discutați cu un profesor sau un consilier dacă simțiți că nu aveți instrumentele sau autoritatea de a gestiona corect situația.
  • De exemplu, dacă un coleg de clasă vă insultă, râdeți-l sau plecați. Nu vă înclinați la nivelul lor, apelându-le nume sau intrarea într-o luptă fizică.
  • Imaginea intitulată câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 11
    6. Evitați comportamentul inadecvat. Gândiți-vă la modul în care alții vor reacționa la acțiunile dvs. și despre modul în care acțiunile voastre vă fac să vă uitați la alții. Nu spuneți glume care sunt în gust prost, bârfe sau spread zvonuri. Evitați să vă argumentați cu colegii dvs. și să nu recurgeți niciodată la altercații fizice.
  • Partea 2 din 3:
    Interacționând cu colegii tăi
    1. Imaginea intitulată trece peste faptul că prietenul tău a părăsit-o pentru mulțimea populară Pasul 13
    1. Arătați-vă abilitățile de conducere. Fiind un lider va câștiga respectul colegilor dvs. Liderii sunt implicați în activități școlare și de a lucra pentru a face schimbări pozitive în școala sau comunitatea lor. Liderii sunt, de asemenea, modele bune, sunt încrezători și sunt pregătite pentru toate situațiile. Dă-ți cel mai bun efort, rămâi pozitiv și fii prietenos și corect.
    • Pentru a arăta colegilor voștri sunteți lider, puteți deveni căpitanul unei echipe sau a unui club, vă alăturați Consiliului Student / Guvernului sau oferiți-i lui Tutor Altele în zone în care vă excelezi.
    • Dacă sunteți prea timid pentru a conduce un club sau o echipă, ați putea deveni un expert într-un anumit subiect. Încrederea dvs. vă poate ajuta să vă marcați ca lider.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școala Pasul 30
    2. Alăturați echipelor organizaționale, cluburilor sau grupurilor. Când oamenii recunosc că sunteți activ în echipe școlare sau grupuri, ele vă respectă eforturile și vă vor vedea ca lider. Încercați pentru echipa de fotbal, alăturați-vă la clubul de șah sau deveniți membru al Clubului de Drama.
  • Dacă nu vedeți un club care vă place, întrebați școala dvs. dacă puteți începe unul. Unele școli vă vor crea o petiție și vor primi semnături de la alți studenți.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școala Pasul 3
    3
    Fii deschis la idei noi. Oamenii care sunt deschisi câștigă mai mult respect decât cei care sunt apropiați și cred că este singura modalitate corectă de a face ceva. Acceptați că oamenii provin din medii diferite, religii și culturi, iar în timp ce acești factori pot face oamenii diferiți, ei nu le fac mai bine sau mai rău decât oricine altcineva.
  • O modalitate de a arăta că sunteți deschis este să vă arătați interesul față de mediile altor persoane și să le puneți întrebări.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 25
    4. Arătați-i pe alții că vă referiți la ei. Dacă sunteți o persoană asociată, atunci este posibil să aveți un timp greu pentru a obține respectul pe care îl puteți simți de la colegii și colegii dvs. Încercați să aflați ce ați putea avea în comun cu colegii dvs., cum ar fi abilitățile organizaționale puternice, un talent pentru baschet sau o dragoste pentru SCI-FI.
  • Luați pași mici pentru a relaționa cu alții, cum ar fi comentarea pe cămașa unui coleg de clasă dacă are logo-ul dvs. de bandă preferată pe ea.
  • O altă modalitate de a arăta copiilor pe care îi raportați este să Afișați empatia. De exemplu, dacă un coleg de clasă este supărat pe o clasă proastă, gândiți-vă cum ați simți în această situație. Spune ceva de genul: "Știu cât de frustrant poate fi pentru a obține un grad rău pe ceva ce ai muncit din greu. Care mi sa întâmplat la începutul acestui an în artă. Din fericire, există încă timp pentru a vă îmbunătăți gradul general în clasă, așa că nu vă lăsați să vă aducă prea mult."
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școala Pasul 26
    5
    Începi o conversație cu colegii tăi. Pornirea unei conversații cu cineva pe care nu îl cunoașteți foarte bine poate părea descurajantă. Cu toate acestea, fiind prietenos cu alții și lovirea unei conversații vă poate ajuta să câștigați respect. Este la fel de ușor ca împărtășirea ceva amuzant, care sa întâmplat cu dvs. sau întrebându-vă despre o misiune sau un proiect.
  • De exemplu, spuneți "Wow, sunt foarte obosit. Am fost de curățare târzie, deoarece câinele meu a bătut o cutie de vopsea în camera de zi!"
  • De asemenea, ați putea spune "Ați început încă proiectul de istorie? Mă gândesc să fac a mea pe Titanic."
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 27
    6. Acceptați critici și complimente grațios. Atât profesorii, cât și colegii vă vor oferi critici în timpul petrecut la școală. Dacă critica este clar constructivă și vizează să vă ajute să vă îmbunătățiți, mulțumiți persoanei! De asemenea, când cineva vă complimentează, nu râdeți sau nu vă opriți. În schimb, arătați persoana că apreciați cuvintele lor.
  • De exemplu, dacă cineva vă oferă critici constructive, ați putea spune "Wow, mulțumesc că ați arătat asta, nu am observat-o înainte."
  • De exemplu, dacă cineva complimentează costumul tău, spune ceva de genul "Mulțumesc! Am primit asta la t.J. Maxx. Green este culoarea mea preferată."
  • Uneori, critica este nepoliticoasă. De exemplu, dacă cineva vă numește jacheta urâtă, ați putea spune "Nu a fost foarte frumos," sau le puteți ignora.
  • Imaginea intitulată obține un băiat
    7. Spune adevarul. Oamenii care mințesc vor pierde rapid respectul prietenilor și colegilor lor. Dacă sunteți văzut ca neîncetat, este greu de respectat. Spuneți adevărul și al propriei până când faceți o greșeală. Asigurarea responsabilității pentru cuvintele și acțiunile dvs. merge mult spre arătarea altora că sunteți matur și merită respectul lor.
  • Uneori, adevărul poate fi rănit, așa că ar trebui să folosiți cea mai bună judecată. De exemplu, dacă cineva are o tunsoare foarte proastă, nu le spune că pare rău!
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școala Pasul 8
    8
    Participați la clasa. Acest lucru nu-brainer, deoarece participarea înseamnă că vă lăsați vocea să fie auzită în fața întregii tăi clasă. Dacă aveți un timp dificil să răspundeți la întrebările prezentate de profesorul dvs., încercați să puneți întrebări în schimb. Alți studenți care se întreabă același lucru vor fi bucuroși că ați adus subiectul.
  • Participarea clasei vă poate ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți gradul. Mulți profesori includ participarea la gradul general.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 10
    9
    Învață să vorbești bine. Abilități puternice de comunicare vă pot ajuta să câștigați respectul colegilor. Dacă aveți dificultăți în obținerea punctului dvs., încercați câteva exerciții pentru a vă ajuta să vă întăriți abilitățile.
  • De exemplu, citiți un articol de ziar sau o revistă și o practică rezumate. Acest lucru vă va ajuta să eliminați informații inutile în timp ce furnizați punctele-cheie.
  • O altă modalitate de a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare este să participați la o piesă sau să luați o clasă de actorie.
  • Partea 3 din 3:
    Fiind autentic
    1. Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 1
    1
    Rămâi sincer cu tine. Este important să rămâi adevărat pentru tine și să nu lași pe ceilalți să vă influențeze negativ. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să vă schimbați interesele sau opiniile pe baza celorlalți. Un sentiment puternic de sine va câștiga respectul altora.
    • De exemplu, dacă toată lumea din grupul dvs. de peer mănâncă pizza pentru prânz, și nu vă place pizza, nu vă simțiți ca și cum trebuie să o mâncați. Selectați ceea ce vă place și dacă cineva comentează, pur și simplu spune "Nu sunt un mare fan al pizza. Îmi place să-mi iau prânzul de la barul de salată mai bine."
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 2
    2. Împărtășește talentele. Arătați oamenilor ceea ce sunteți bun la și încurajați-i să facă același lucru. Toată lumea are abilități unice, așa că nu vă faceți griji dacă nu sunteți buni la tot ceea ce încercați. Pur și simplu prezintă lucrurile pe care le faci bine și apreciază pe alții care pot face lucruri cu care vă puteți lupta.
  • De exemplu, dacă sunteți un alergător calificat, vă alăturați echipei de cale ferată sau trans-țară.
  • Dacă cineva pe care îl cunoașteți are o voce mare, încurajați-i să se alăture corului sau să încerce pentru muzica de primăvară.
  • Imaginea intitulată câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 7
    3. Arătați-vă inteligentele. Inteligența este o trăsătură foarte respectată, așa că nu vă fie frică să lăsați oamenii să vă vadă partea inteligentă. Ar trebui să vă dați întregului efort maxim de școală, răspunde la voluntar în clasă și să oferiți tutorelui un student care are probleme cu ceva ce înțelegi bine.
  • Nu vă lăudați sau lăudați despre inteligența dvs., totuși, lăsați-o să vorbească de la sine.
  • Uneori, veți face greșeli. Dacă cineva vă dovedește greșit, îi mulțumiți, sau spuneți ceva de genul "Eu stau corectat!"
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 5
    4
    Demonstrează umorul tău. Face pe alții să râdă prin a le spune o glumă bună sau o poveste amuzantă. Urmăriți spectacolele amuzante sau ascultați skit-uri de comedie pentru inspirație. Puteți chiar să faceți o căutare pe Internet pentru glume amuzante, astfel încât să aveți câteva persoane la un moment dat. Doar evitați glumele care sunt inadecvate, sau acel demean sau se distrează de diferite sexe sau grupuri rasiale.
  • Nu vă luați prea serios. Dacă se întâmplă ceva jenant, doar o periați cu un zâmbet și un râs.
  • Ia notă de reacțiile altor persoane. Ce este amuzant pentru o singură persoană să nu fie amuzant pentru următorul.
  • Imaginea intitulată Câștigă respectul colegilor dvs. la școală Pasul 6
    5
    Fii încrezător. Încrederea merge mână în mână cu respect. Acceptați și vă iubiți pentru voi care sunteți, defecte și toate. Rochie în haine care te fac să te simți bine și să ai întotdeauna un zâmbet gata să împărtășească cu prietenii sau colegii.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar