Cum să fii irezistibil pentru bărbați

Fiind irezistibil pentru membrii sexului opus este despre accentuarea fiecăruia dintre punctele forte - indiferent dacă sunt mentale, fizice sau emoționale - și având încredere pentru a merge după ceea ce doriți. Amintiți-vă că este irezistibil este mai puțin despre ei și mai mult despre dvs., deci concentrați-vă mai întâi pe tine însuți. Fii cel mai bun tu că poți fi și bărbații vor veni în curând să se rotească!

Pași

Metoda 1 din 3:
Având o personalitate irezistibilă
  1. Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 1
1
Fii încrezător. Încrederea este una dintre cele mai irezistibile trăsături de personalitate pe care o femeie o poate avea, deci primul pas pentru a fi irezistibil este de a învăța să te iubești, negi și toate!
  • Gândiți-vă la asta - cum vă puteți aștepta ca un om să creadă că sunteți frumos, inteligent și răcoros dacă nu credeți că sunteți frumos, inteligent și răcoros?
  • Opriți îngrijorarea de defectele dvs. și concentrați-vă asupra tuturor lucrurilor care vă plac despre dvs. - faceți o listă sau repetați afirmații pozitive Dacă ajută!
  • Un alt sfat bun este de a "falsifică-l până când o faci." Asta înseamnă prefăcut că ești plin de încredere, chiar dacă te simți timid sau nervos înăuntru. În cele din urmă, încrederea va veni în mod natural!
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 2
    2
    Fii plin de umor. Având un bun simț al umorului este mereu un lucru bun, mai ales pe scena de dating. Nimeni nu vrea un sally serios. În plus, veți arăta mai atractiv când râdeți sau zâmbiți.
  • Având un bun simț al umorului nu înseamnă că trebuie să fii comedian de stand-up (deși abilitatea de a face un râs tip este un bonus). Ar trebui cel puțin să puteți râde de tine și să nu luați viața prea în serios.
  • Imaginați-vă că un tip se va vărsa accidental băutura pe tine. Tu țipa la el că ți-ai ruinat rochia, apoi furtuna departe? Sau să râziți-o și spuneți-i că vă poate cumpăra o băutură pentru a vă face față? Ce versiune credeți că un tip ar găsi mai atractiv? (Sugestie: este al doilea.)
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 3
    3
    Fii dragut. Uneori fetele cred că acționând misterios și aloof le va face irezistibil pentru bărbați, dar acest lucru este greșit. Dacă vrei un bărbat care este bună și autentic, este mai sigur să joci frumos.
  • Fiind frumos înseamnă a fi politicos și politicos și nu tratarea unui suitator ar fi ca ceva să ștergeți de pe fundul pantofului dvs. (cu excepția cazului în care tipul este un ticălos total).
  • Dacă ajungeți într-o conversație cu un tip, încercați să evitați să vorbiți tot timpul. Exprimă un interes în el și să încerce să asculte cu adevărat ceea ce spune. Acest lucru își sporește ego-ul, făcându-l inconștient mai mult la dvs!
  • Chiar dacă nu sunteți interesat, ar trebui să încercați să întoarceți ușor tipul. Gândiți-vă la modul în care doriți să fiți tratați dacă situația a fost inversată.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 4
    4
    Fi inteligent. Să luăm un lucru drept - nu ar trebui niciodată, vreodată Dă-te jos doar pentru a te face mai atractiv pentru un tip.
  • Această tactică nu va atrage tipul potrivit, pentru că orice om merită să sarea lui găsește inteligența atractivă sau chiar o pornire!
  • Tipul potrivit va fi atras de inteligența dvs. ascuțită, va aprecia capacitatea dvs. de a organiza o conversație semnificativă și de a fi interesată cu adevărat de părerea dvs. Așa că nu stai acolo cu o expresie vacantă, dând din cap ca un bobblehead!
  • Dacă vă simțiți că aveți nevoie să vă oferiți abilitățile de conversație, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să fiți informat despre evenimentele actuale - încercați să citiți un ziar sau să urmăriți știrile (dacă nu aveți deja) și nu veți găsi niciodată pe deplin pe materialul de conversație
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 5
    5
    Fii tu însuți. Ai auzit-o de un milion de ori înainte - să fii tu însuți, fii tu însuți. Ei bine, o să o auziți încă o dată, pentru că este într-adevăr atât de importantă - fii tu însuți!
  • Nu încercați să jucați o anumită personală doar pentru că credeți că vă va face mai atractivă. Aceasta funcționează rar și va ajunge să fie obositoare. În plus, dacă credeți că un tip nu ar plăcea real atunci, atunci ce este punctul? Nu va merge niciodată nicăieri!
  • Desigur, este bine să înfrumusețezi adevărul puțin când vine vorba de lucruri mici -- "Sigur, îmi place roșu Sox!" "Da, mă duc la urcare în fiecare weekend!" Atâta timp cât nu sunteți în minte, o mică exagerare este acceptabilă de dragul unei conversații bune.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind irezistibil fizic
    1. Image denumită să fie irezistibilă pentru bărbați Pasul 6
    1. Purtați haine pe care le simțiți confortabile. Nu există nici o negare a lui - ceea ce purtați este important - spune lumii modul în care doriți să fiți văzut.
    • Prin urmare, este important să poartă haine că vă simțiți confortabil - care exprimă personalitatea dvs. în timp ce vă faceți, de asemenea, vă simțiți atractivi.
    • Oamenii nu sunt numai interesați de fetele care se îndreaptă spre nini, purtând rochii etanșe la piele și teraping în jurul valorii de tocuri înalte - deși acest lucru nu este un lucru rău!
    • dreapta Guy va fi atras irezistibil de o femeie care se simte confortabil în pielea ei, indiferent de ce poartă - un costum de afaceri de mare putere sau un salopete splastice cu vopsea.
    • Cu toate acestea, nu doare să se mândrească în apariția dvs., purtând haine care evidențiază cele mai bune active - fie că este vorba de ochii voștri strălucitori, verzi, talia dvs. petită sau pradă curvabilă.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 7
    2. Faceți machiajul. Inventa este un instrument fantastic pentru evidențierea celor mai bune caracteristici, care acoperă petele și, în general, ajutându-vă să vă simțiți mai încrezători în privința aspectului dvs.
  • Fundația potrivită poate acoperi o multitudine de probleme de piele - de la acnee și roșeață, la pete întunecate și cercuri sub ochi. Un mic contur poate să slăbească o față rotundă sau o alungită pe una scurtă. Unele rimeluri aplicate experimentale vă pot deschide ochii, făcându-le să pară mai mari și mai strălucitoare. Lista continuă.
  • Machiajul nu ar trebui să fie tencuit ca o mască - ar trebui să fie folosit pentru a evidenția cele mai bune caracteristici și camuflajele pe cele mai puțin mândri. Și amintiți-vă - nu este make-up-ul în sine care vă va face mai irezistibil pentru bărbați - este încrederea că vă va purta!
  • Bineînțeles, dacă nu sunteți un purtător de make-up obișnuit și vă simțiți perfect fericiți că mergem cu fața în față, nu vă spunem să faceți altfel! Bine pentru tine!
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 8
    3. Stilul părului tău. Frumos, strălucitor, bine întreținut păr poate fi un mare pornit pentru băieți, deci este important să o acordați o atenție adecvată.
  • În primul rând, faceți un efort de a avea părul proaspăt spălat cât mai des posibil. Îți poți imagina că alergi în tipul viselor tale într-o zi de păr grasă? Mortificare. Dacă conduceți un stil de viață foarte ocupat, încercați să purtați o cutie de șampon uscat în jurul geantului dvs. - atunci puteți să-i oferiți un spritz rapid în momente de urgență.
  • Ia-ți părul tăiat în mod regulat, așa că arată sănătos și bine întreținut, mai degrabă decât zgârcit și neîngrijit. Dacă aveți culori în părul dvs., nu așteptați prea mult între întâlniri - nu doriți ca rădăcinile dvs. să indice!
  • Experimentați cu diferite stiluri pentru a găsi o privire care funcționează pentru dvs. și evidențiați cele mai bune caracteristici. Ai putea rula o tăietură pixie? Sau fii o zeiță cu părul ombré? Adresați-vă stilistului pentru unele idei dacă nu sunteți sigur.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibili pentru bărbați Pasul 9
    4. Miros delicios. Desigur, nu ar trebui doar uite Bine, ar trebui să încercați să apelați cât mai multe dintre simțurile unui om! De aceea găsirea mirosului de semnătură și mirosind irezistibil delicios este atât de important!
  • Evident, primul pas spre mirosul mare este îngrijirea igienă personală. Găsiți un gel de duș frumos mirositor pentru a fi folosit în timpul dușului zilnic și frecați o loțiune potrivită după aceea - acest lucru va ajuta parfumul să dureze mai mult.
  • Alegeți un parfum care se potrivește atât personalității, cât și timpului anului - doriți lumină și fructă, caldă și florală sau mosc și bogat? Nu faceți o decizie rapidă atunci când vine vorba de parfum, mergeți la magazin și testați un eșantion. Purtați-o pe tot parcursul zilei pentru a vedea cum se dezvoltă mirosul. Dacă încă vă place până la sfârșitul zilei, vă puteți simți încrezător în achiziția dvs.
  • Nu mergeți peste bord atunci când vine vorba de aplicație - nu doriți ca un tip să fie suprasolicitat de miros. Aplicați doar un mic dab pe fiecare dintre punctele dvs. de impulsuri - interiorul încheieturilor voastre, în spatele urechilor, în cârligul coatelor și pe coapsele voastre interioare. Atunci va primi un whiff atrăgător ori de câte ori umblați!
  • Imaginea denumită să fie irezistibilă pentru bărbați Pasul 10
    5. Fi potrivit. Nu trebuie să fiți o dimensiune două pentru a atrage un tip, dar trebuie să aveți grijă de dvs. și să vă acordați atenție sănătății.
  • Bărbații sunt atrași irezistibil de femeile încrezătoare care se simt fericite și sănătoase în propria lor piele - este un fapt.
  • Deci, atunci când vă împingeți să faceți ultima milă sau încercați să vă convingeți să comandați o salată în loc de o pizza, gândiți-vă la tipul dvs. de vis - care ar trebui să ofere o motivație.
  • Încercați să găsiți o activitate pe care vă bucurați, atunci beneficiile de exerciții vor fi doar un bonus suplimentar. Luați o clasă de dans, faceți călărie, învățați cum să navigați - orice vă face să vă încântați și motivați. Acest lucru vă va oferi, de asemenea, ceva interesant de a vorbi despre când discutați cu băieții!
  • Amintiți-vă că atragerea unui tip nu este singurul sau chiar cel mai bun motiv pentru mănâncă bine și exercițiu (ar trebui să o faci tu), dar dacă asta te face motivat, așa că ești așa.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind un flirt irezistibil
    1. Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 11
    1. Zambeste mult. Zâmbind este o parte esențială a Flirtul bun. Studiile au arătat că zâmbitorul vă face mai atractivă pentru sexul opus - deci ce așteptați? Flash acei alburi perle!
    • Zâmbitor și râzând, de asemenea, vă face să parcă mult mai accesibil bărbaților. Care este bun dacă ați muri pentru acel tip de-a lungul barului să vină și să vorbească cu tine!
    • Smiling va face de asemenea tu Simțiți-vă mai fericiți și mai încrezători, două sentimente foarte importante atunci când vine vorba de flirturi.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 12
    2. A stabili un contact vizual. Făcând și deținere contact vizual este o tehnică clasică de flirturi, care este la fel de eficientă acum, în urmă cu sute de ani!
  • Există ceva intim despre căutarea unei persoane direct în ochi, astfel încât contactul cu ochii este o modalitate bună de a vă comunica interesul fără a spune un cuvânt.
  • Un truc pe care băieții îl găsesc în mod deosebit irezistibil este să privească la obiectul interesului dvs. până când vă vor prinde căutați. Țineți un contact vizual pentru o clipă, apoi zâmbiți și priviți (în timp ce se rotește, dacă este posibil). Va fi cuplat!
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 13
    3. Fi un bun conversațional. Indiferent cât de frumos arăți, cât de bun mirosi sau cât de strălucitor zâmbetul tău, nu vei putea să dețineți atenția unui tip pentru mult timp dacă nu vă puteți ține propria dvs. într-o conversaţie.
  • Întrebați o mulțime de întrebări - aceasta îi face pe tipul care vorbește despre el însuși și îi dă o șansă de a arăta, pe care oamenii le iubesc. De asemenea, vă împiedică să vorbiți prea mult despre tine, ceea ce poate apărea ca fiind centrat pe sine.
  • Când vorbești, încercați să renunțați la numele tipului în conversație cât mai mult posibil. La fel de simplu cum sună, aceasta este de fapt o pornire mare pentru băieți și creează un sentiment de intimitate între voi.
  • Încercați să găsiți un teren comun, fie că este vorba de o dragoste de filme alb-negru sau o pasiune pentru echipa locală de hochei pe gheață. Acest lucru îl arată că sunteți compatibil unul cu celălalt și va permite conversației să curgă mai ușor.
  • Imaginea denumită să fie irezistibilă pentru bărbați Pasul 14
    4. Sparge bariera de atingere. Dacă ai o conversație bună, mergând cu omul de interes, îl poți să-l bată mai mult prin ruperea Atingeți barieră.
  • Făcând contact fizic, vă semnalizați interesul în timp ce vă stabiliți și simțurile să vă deranjeze și să-l facă chiar mai mult.
  • Contactul poate fi foarte subtil - o atingere ușoară pe braț sau umăr, un "accidental" Perie de mână împotriva lui sau o înclinare blândă pe umăr.
  • Dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneți, puteți fi puțin mai apropiat, pretinzând că fixați gulerul, cravată sau părul, astfel încât să vă puteți spăla degetele pe gât sau pe frunte. Acest lucru vă oferă, de asemenea, o scuză pentru a ajunge puțin mai aproape de el, deci profitați prin zâmbind și făcând contactul cu ochii în timp ce vă faceți mișcarea.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil pentru bărbați Pasul 15
    5. Lasă-l să vrea mai mult. Unul dintre cele mai importante trucuri atunci când vine vorba de flirting este de a lăsa întotdeauna tipul care dorește mai mult. Acest lucru vă face un pic misterios și dehidratabil și permite tipului să experimenteze fiorul de urmărire.
  • Nu așteptați până când conversația devine ciudată sau plictisitoare, încercați să lăsați lucrurile pe o notă mare. Acest lucru va necesita un control serios de auto-control, dar rezultatele vor merita.
  • Ia o inițiativă și dați tipului dvs. numărul dvs. înainte de a pleca. Puteți să-l scrieți pe un rest de hârtie și îl puteți aluneca în buzunar sau puteți să vă luați telefonul și să îl introduceți în contactele dvs. Bărbații iubesc femeile gândite înainte, care sunt dispuși să meargă după ce vor ei.
  • În timp ce pleci, înclinați-vă spre el ca și cum ai sărut, dar în ultima clipă, întoarce-ți capul și șoaptă "M-am distrat de minune" în ureche. Cu aceste cuvinte îl veți înfășura în jurul degetului mic și nu va putea rezista să vă apeleze pentru o întâlnire!
  • sfaturi

    Păstrați guma sau monetile la îndemână.
  • Când un tip dă un compliment, acceptați-o grațios și nu-l refuzați. O simplă vă mulțumesc lucrări.
  • Băieți ca atunci când râzi de glumele lor, chiar dacă nu sunt amuzante. Doar nu râd de toate sau vei ieși ca agitat.
  • Intrați într-o cameră ca tine dețineți locul. Țineți-vă capul și gândiți-vă "feroce și grațioase."
  • Fi social, dar nu de asemenea social. Observați și fiți încrezători, dar nu acționați ca și cum ar fi totul despre tine.
  • Chiar dacă credeți că tipul îi place pe altcineva, încă mai ești un prieten mare pentru el. S-ar putea să găsiți că tu ești după ce.
  • Fii persoana încrezătoare și fericită pe care vrea să o fi în jur. Acest lucru funcționează mai ales dacă nu se simte prea încrezător. Îi va aduce și se va simți mai bine în jurul tău.
  • Nu par a fi flirtul tău, vei primi în curând o reputație.
  • Nu lăsați interacțiunile din trecut cu el să afecteze modul în care acționați data viitoare când sunteți cu el! Obțineți o altă șansă atât de saturată în confortul prezenței sale, nu în acel lucru pe care l-ați spus ultima oară.
  • Asigurați-vă că aveți propriile dvs. opinii când sunteți cu el. Este foarte enervant dacă cineva este de acord cu tot ceea ce spui. De exemplu, alegerea unei locații de întâlnire. Dacă vrei să mergi undeva, spune-i! Nu spuneți doar: "Nu-mi pasă", sau, "alegeți!,"Fii în avans și cinstit despre ceea ce vrei.
  • Nu fiți timizi când vă confruntă. Cei mai mulți tipi sunt mai probabil să se apropie de fetele care sunt încrezători. Vorbește cu ei ca și cum ai fi un vechi prieten.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu fiți o persoană aglomerată, cei care sunt vor ieși doar ca enervant.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar