Cum să fii rece în liceu

Vrei să fii foarte răcoros în liceu? Unii cred că oamenii se nasc cool - dar asta nu este adevărat. Puteți învăța să fiți răciți și să-l falsificați până când învățați. Aflați câteva strategii răcoroase, astfel încât să puteți afla cum să vă răcoriți în timp ce în liceu.

Pași

Partea 1 din 2:
Navigând scara socială de liceu
  1. Imaginea denumită să fie rece în liceul de liceu 1
1. Faceți prieteni cu oamenii populari. O modalitate de a fi cool este de a deveni prieteni cu poporul popular în școală. Acest lucru vă ajută să începeți să recunoașteți de persoanele răcoroase și populare din școală. Odată ce începeți să atârnați în jurul mulțimii populare, oamenii vor începe să știe cine sunteți.
  • Începeți cu o persoană cu o scădere de jos și lucrați în sus. Începând cu oamenii de pe treptele inferioare vă ajută să obțineți acces la grup. În plus, acești oameni mai puțin populari pot fi încântați că le-ați arătat atenție. Face ziua lor.
  • Nu fi fals. Care nu este cu siguranță răcoroasă. Vrei să faci prieteni buni, nu cunoscuți superficiali că veți scăpa. Dacă intrați în acest obicei, oamenii vor începe să se gândească la tine în acest fel. Nu vrei să-ți rănești reputația.
  • Imaginea denumită să fie rece în liceul de liceu 2
    2. Faceți prieteni cu mulți oameni. Nu vă concentrați atât de mult pe o clică populară pe care o ajungeți să nu faceți prieteni cu nimeni altcineva. Există o mulțime de oameni în școala ta. Asigurați-vă că sunteți frumos pentru toată lumea! Cu cât știți mai mulți oameni, cu atât mai mulți oameni vă aflați, cu atât mai popular și mai răcoros veți deveni.
  • Prima impresie contează întotdeauna. Arătați-vă adevăratul dvs. sine și nu încercați să falsificați cine sunteți cu adevărat.
  • Fă-ți prieteni cu oameni în clasele deasupra ta și notele de mai jos. Îmbunătățiți oameni în diferite clicuri. Cunoașteți copiii populari, dar discutați cu copiii de pe echipa de fotbal, Clique Drama și copiii cu banda de rock. Făcând prieteni și cunoașterea o mulțime de oameni vă vor ajuta să vă măriți răcoarea. Acesta vă va ajuta să obțineți numele dvs. mai mult.
  • Făcând prieteni cu o mulțime de oameni vă pot ajuta să vă dați seama ce grup doriți să faceți parte din. Devenind parte dintr-un grup social, fie că este vorba de jocks, muzicienii, copiii populari sau creierul, ajută la promovarea unui sentiment de apartenență.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 3
    3. Alăturați-vă cluburilor. O modalitate de a fi răcoroasă și de a crește popularitatea dvs. este să vă alăturați cluburilor. Alegeți cluburi care vă interesează, cum ar fi Drama Club sau poate consiliul de studenți. Ce cluburi sunt poporul popular în? Dacă există oameni cu care doriți să fiți prieteni, încercați să vă alăturați clubului în care fac parte.
  • Cluburile vă vor ajuta să întâlniți oameni. Pe măsură ce vă implicați în activitățile Clubului, cum ar fi producțiile de teatru și alegerile Consiliului Student, numele dvs. va ieși acolo, astfel încât oamenii vor începe să recunoască cine sunteți. Acest lucru vă ajută să vă măriți răcoarea, pentru că veți fi acel tip în producția de cădere sau acea fată care a câștigat secretarul consiliului de student.
  • Nu vă alăturați unui club pe care îl veți urî să fie o parte din doar pentru a fi prieteni cu cineva. Vrei să fii parte din lucrurile pe care le vei bucura. Nu fi un poser deoarece oamenii vor putea să spună dacă falsificăm să plătiți ceva.
  • Nu vă alăturați totul. Nu doriți să vă răspândiți prea subțire sau să fiți un spectacol.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 4
    4. Implicați-vă în sport. Cei mai mulți sportivi de liceu sunt automat răciți, doar pe principiu. Gândiți-vă la ce sport este rece în școala dvs. Este lacros, fotbal, fotbal sau baseball? Încercați pentru echipă. Doar asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru dedicare și efort fizic. De asemenea, asigurați-vă că puteți juca jocul. Nu vrei să te umilești la încercări.
  • Sunt toate popularele majorete fete? Luați în considerare alăturarea majorării. Dacă toți joacă hochei pe teren, jucați hocheiul câmpului. Asigurați-vă că ați împrietenit jucătorii odată ce faceți echipa.
  • Dacă nu sunteți interesat să vă alăturați echipei, atunci implicați alte căi. Du-te la jocuri de acasă. Multe clipe populare vor merge la jocuri de fotbal în noaptea de vineri. Alătură-te lor. Implicați-vă cu cluburile de rapel și consiliul elevilor.
  • Sporturile sunt o modalitate excelentă de a face noi prieteni și de a învăța munca în echipă. De asemenea, vă ajută să vă păstrați în formă și să arate bine la aplicațiile colegiului.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 5
    5. Împărtășește-ți mâncarea. Odată ce începeți să stați cu oameni la prânz sau să vă luați cu copii răi, aduceți mâncare pentru a le împărtăși cu ei. Aceasta este o modalitate de a începe o conversație și de a începe să interacționezi cu oamenii într-un mediu de stres scăzut.
  • Păstrați-o simplu, totuși. Nu faceți cookie-uri. În schimb, dacă aveți o pungă de jetoane, oferiți-le. După ce vă deschideți, pur și simplu întrebați, "Vrei niște chipsuri?" Nu face o afacere mare despre asta. Păstrați-l simplu, păstrați-l răcoros.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 6
    6. A merge la petreceri. Figura Out care aruncă cele mai bune partide și du-te la acele părți. Du-te cu un grup de prieteni. Dacă te duci singur, atunci se amestecă și întâlni oameni. Să vă distrați și să vă bucurați de partide.
  • Nu beți și nu faceți droguri la petreceri să fie răcoroase. Drogurile și minorii de băut sunt ilegale. Mai mult decât atât, nu doriți să fiți beți sau o persoană înaltă care se încurcă. În schimb, stați sobru, ca să puteți acționa răcoros și să nu vă faceți un nebun de tine. În plus, vă ajută să rămâneți în afara necazurilor.
  • Nu faceți sex la petreceri pentru a încerca să fie cool. Ar trebui să faceți doar sex dacă sunteți gata. A face sex cu cineva pentru că credeți că vă vor face să se răcească, se poate termina numai în dezastru. În schimb, flirtează cu oameni, data în jur și chiar a face afară. Pur și simplu nu vrei să ajungi la etichetă ca un jucător sau o curvă.
  • Pentru a evita presiunea la petreceri, încercați să nu atrageți atenția asupra dvs. atunci când alții fac lucruri pe care le simțiți incomod cu. Mergeți la o altă cameră dacă trebuie. Nu dați și nu faceți lucruri care vă fac să vă simțiți incomod să vă potriviți cu un grup.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în etapa de liceu 7
    7. Fii frumos și autentic pentru oameni. Fiind rece nu înseamnă că este rău sau crud. Zâmbiți la oameni. Vorbiți cu ei. Fii drăguț cu oamenii care sunt mai puțini sau în alte clicuri decât ale tale. Când întâlniți oamenii, asigurați-vă că le place. Nu numai că oamenii să câștige popularitate și apoi să-i ducă. Fii o persoană frumoasă, autentică, astfel încât oamenii să vă placă.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 8
    8. Păstrați principiile. Când încercați să fiți răi, nu renunțați la principiile dvs. Amintiți-vă, trebuie să trăiți cu alegerile dvs. Lucrurile pe care le faceți în liceu afectează acceptarea colegiului și vă pot influența viitorul. Nu sacrificați ceea ce știți că se simte bine doar pentru a fi răcoros.
  • Nu obțineți grade rele. Cei mai răi copii nu sunt cei care își îndeplinesc clasele. Poate că nu sunt cei mai inteligenți sau valedicatori, dar ei primesc grade bune. Copiii răi, populari doresc să meargă la colegii bune, deoarece doresc locuri de muncă bune care le vor face bani. Nu vă sacrificați notele pentru a vă face să arătați bine.
  • Nu intră în necazuri. Unii copii răi înțeleg când să spargă regulile și când nu. Dar intrarea în lupte, făcând droguri, băut, și fiind intenționat nepoliticos pentru profesori nu este calea de a câștiga puncte răcoroase. O mulțime de copii răi, populari sunt de fapt animalele de companie ale profesorului. Acest lucru îi permite să scape mai mult în clasele lor, deoarece profesorii le plac ei.
  • Partea 2 din 2:
    Adoptarea unei atitudini interesante
    1. Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 9
    1. Știți că mai puțin este mai mult. Cheia pentru a fi cool este de a nu încerca atât de mult. Oamenii răi nu împingi - nu sunt nevoiași. În timp ce lucrați la răcoarea dvs., încercați să apelați totul înapoi. Nu fi prea dornici sau prea excitabil.
    • Nu fidget. Când vorbim cu oamenii, rămâi răcoros, calm și colectat. Nu te încurca cu părul tău, ajust, cămașa sau muște buza. Încercați să nu vă înfloriți brațele în jur. Vrei să exudezi răcoarea, nu energia nervoasă. Respirați adânc înainte de a vorbi, apoi vorbiți încet și în mod deliberat. Încercați să nu spuneți "Um" prea mult.
    • Fi un pic cam aloof. Acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să vorbiți cu oamenii, să vă interesați când cineva vorbește sau zâmbește. Înseamnă doar că nu ar trebui să nu vâșiți emoționat când vedeți cel mai tare copil din clasă. Nu alerga până la cineva și începe să se rotească. Joacă-l rece. Dogați-vă capul, zâmbiți și salut. Amintiți-vă - mai puțin este mai mult.
    • Nu încercați prea greu să vă plătiți, să fiți acceptați sau să fiți cunoscuți. Nu-mi pasă atât de mult despre aceste lucruri. Lăsați obseda asupra altor persoane. Păstrați-vă accentul pe răcire, calm și colectat.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 10
    2. Nu fi copilul tare, neplăcut. Când umbli pe hol, nu țipa, striga sau râde prea tare. Nu vrei să fii acea persoană pe care toată lumea își aruncă ochii, pentru că vă pot auzi conversația tot drumul în jos. Vorbiți la un volum normal. Când râzi, nu pleci peste bord. Încercați să nu râdeți prea tare sau snort.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în etapa de liceu 11
    3. Fii tu, dar nu exagerat. Fiind cool este despre a fi singur. Poseri, copieri și wannabes nu sunt niciodată răcoroase. Vrei să fii unic, să fii tu însuți și să-ți păstrezi propriile interese. Cu toate acestea, deoarece sunteți preocupat de răcire, doriți să vă asigurați că nu veți trece peste bord. Liceul nu a fost niciodată bun cu acei indivizi care sunt o astfel de persoană că sunt în lumea lor. Salvați acest tip de chestii pentru colegiu.
  • Din păcate, acest lucru ar putea însemna reducerea anumitor aspecte ale dvs. Sunteți în manga, jocuri video sau cultură pop? Îți place metalul de moarte, cultura gotică sau veganismul? Dacă da, decideți cât de multă personalitate adevărată vă puteți împărtăși și nu vă înstrăinează colegii. Vor înceta să vorbească cu dvs. dacă vorbești despre manga tot timpul? Ei vor crede că sunteți ciudați dacă începeți să purtați toate negre?
  • Dacă doriți cu adevărat să vă răcoriți și să vă potriviți, încercați să nu experimentați prea mult. O parte din cheia pentru a fi rece în liceu este ca majoritatea.
  • Încercați să găsiți un echilibru între a fi dvs. și să nu împingeți colegii de clasă departe de lucruri pe care nu le înțeleg.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 12
    4. Înțelegeți că încrederea este esențială. Gândiți-vă la ceea ce cei mai răi în filme și televizor au în comun: sunt încrezători. Ei știu că sunt cool, se plac ei înșiși și nu au nevoie să găsească validarea prin alte persoane. Având încredere vă ajută să încercați prea tare, ceea ce nu este cu siguranță răcoros.
  • Majoritatea oamenilor nu au o încredere înnăscută. În schimb, ei falsifică. Fake încrederea dvs. până când începeți să o credeți.
  • Au o mantra pe care o repetați. Spune-te singur, "Sunt minunat / frumos / bun / inteligent / amuzant / etc." Spune-o în capul tău, postați-l în dulapul tău - indiferent de tine pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 13
    5. Utilizați înțelegerea socială cu înțelepciune. Site-urile precum Instagram și Twitter vă pot ajuta să creșteți factorul răcoros. Când utilizați Twitter, nu vorbiți despre alte persoane. În schimb, faceți tweeturile dvs. amuzante și interesante. Fii vrăjitor. Nu vă inundați hrana. Instagram poate fi o altă modalitate excelentă de a obține niște puncte răcoroase și de a crește popularitatea.
  • Post când știi că oamenii vor fi pe. Seara și după-amiaza duminicală sunt vremuri bune când învățătorii de înaltă nu sunt ocupați să facă alte lucruri.
  • Nu postați prea des. Încă o dată, ideea mai mică este mai importantă aici. Nu vrei să inundați hrănirea lui Instagram sau să le bore. Vrei să le intrigăm cu viața ta. Post o dată sau de două ori pe săptămână. Asigurați-vă că aceste postări sunt bune. Nu postați imagini cu mâncarea sau pisica voastră.
  • Post Selliere cu ușurință. Nu fi fata aceea care întotdeauna postează un autrie cu fața de rață, sau tipul care postează un autoress. Păstrați autoresul spontan, ca atunci când sunteți într-un loc răcoros sau cu prietenii.
  • Urmați oamenii. Ca și fotografiile lor, asigurați-vă că știu cine sunteți, astfel încât să vă poată urmări înapoi. Dar asigurați-vă că raportul dvs. de urmărire este chiar și despre. Nu vrei să arăți ca persoana care urmează pe toți, dar care nimeni nu urmează înapoi. Oameni care refuză oameni care refuză să te urmărească înapoi.
  • Distrează-te cu Instagram. Postați imagini de plată ale dvs., imagini în care faceți lucruri distractive și imagini care arată că aveți o viață interesantă.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în etapa de liceu 14
    6. Rochie calea cea dreaptă. A fi rece nu înseamnă să urmez toate tendințele noi de modă. În schimb, aruncați o privire în jur și vedeți ce poartă toți copiii răi. Ce moda sunt în stil la școală? Magazin de la magazine Copiii răi fac și încearcă să-și emită aspectul.
  • Nu fiți o copie completă de modă. Puneți-vă propria răsucire individuală pe costumele. Purtați accesorii sau încălțăminte pe care doriți să le faceți, obțineți cămăși în culoarea preferați sau purtați stiluri pe care vă simțiți confortabile. Cheia pentru îmbrăcarea modului potrivit se simte confortabil și deține ceea ce purtați.
  • Nu mergeți peste bord cu modă. Rochie pur și simplu. Prea multe tendințe de modă într-un costum vă vor face să arătați ca o mizerie. În schimb, optați pentru o piesă la modă cu un costum simplu.
  • Imaginea intitulată Fiți rece în liceul Pasul 15
    7. Au o bună igienă. Fiind mirositor, având păr murdar, și fără a avea grijă de tine, nu este rece. Nu trebuie să ai corpul perfect, dar vrei să ai grijă de tine. Acest lucru vă asigură că vă prezentați cel mai bun la colegii dvs.
  • Luați dușuri obișnuite. Vrei să te asiguri că ține-ți corpul curat, împreună cu părul și fața ta. Periați-vă dinții înainte de școală în fiecare dimineață. Purta deodorant. Nu purtați atât de mult köln și parfum că oamenii nu pot sta lângă tine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă se întâmplă să faci prieteni cu copiii "răcori", nu-l distrugi prin transformarea într-un snob și încercați din greu și amintiți-vă să răciți, calm și colectiv și doar fiți singuri.
  • Când faci noi prieteni să aibă timp, astfel încât prietenii tăi noi și bătrâni să se întâlnească și să devină prieteni. Dacă prietenii tăi sunt pentru celălalt prieten, nu fi prietenul lor.
  • Dacă ați împrietenit cu succes alți copii populare, nu uitați de vechii dvs. prieteni. Amintiți-vă că au fost mai întâi prietenii tăi, așa că nu le închideți acum că ați făcut prieteni noi. Invitați-i să stea împreună cu dvs. și cu noii dvs. prieteni.
  • Fi normal. Fiind un copil răcoros nu înseamnă a acționa toți snobby și sălbatic. A fi rece este mai mult decât atât.
  • Nu fiți meniți sau răspândiți zvonurile - frumusețea este calea de a intra.
  • Dacă sunteți unul dintre copiii răi, nu uitați prietenii tăi vechi - au făcut prieteni cu tine mai întâi. Invitați-i, vorbiți cu ei și reamintiți-le că sunteți întotdeauna acolo pentru ei.
  • Asigurați-vă că nu utilizați oameni, doar pentru a intra în grupurile populare. Fii tu însuți. Dacă nu vă plac, atunci este problema lor.
  • Figurați ce este cool la școala dvs. În unele școli, sportul sunt cool, în timp ce în altele, fiind un hipster este rece. Aflați ce funcționează pentru școala dvs.
  • S-ar putea să vă confruntați cu presiune de la egal la egal, dar dacă sunteți direct și frumos despre asta când refuzați, puteți fi în continuare acceptat.
  • Nu lăsați părțile. Luați cele mai bune rezultate din fiecare expunere, reveniți la studii și urmăriți o creștere a întregii creșteri.
  • Nu trebuie să fii flirt cu toți oamenii. Tratați-le ca prieten, chiar dacă nu sunt!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar