Cum să fii fericit cu tine ca un adolescent

Viața este un câmp de luptă și trebuie să devenim luptători pentru a avea o șansă în reușind lupta. Acest manual vă va oferi sfaturi și îndrumări cu privire la modul de a vă bucura de viața dvs. în ciuda cazului și învățați să fiți fericiți cu voi înșivă.

  1. Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 1
1. Apreciați toate lucrurile pe care le aveți. Fie că este vorba de o familie iubitoare, prieteni sau aspect, învață să iubești ceea ce ai. Profitați de aceste lucruri și fiți mulțumiți de ceea ce aveți.
  • Imaginea intitulată Fiți fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 2
    2. Iubeste-te. Amintiți-vă dacă nu vă iubiți atunci când nimeni nu va fi - în excepția rudelor. Răsfățați-vă că aveți grijă de dvs... Fi igienic, uită-te la tine în oglindă și repetă-te că nu există nimeni ca tine și toată lumea vrea să fie tu.
  • Image denumită Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 3
    3. Atunci te vei respecta. Respectul de sine este o abilitate importantă care vă va îndruma în viață. Gândește-te la tine însuți că sunt o ființă umană ca toți ceilalți, și dacă nu mai bine sunt același lucru cu oricine altcineva - de ce ar trebui să nu iubesc și să-l respect și să prețuim ceea ce am? Un proverb - fiți inteligent dacă puteți, frumos dacă doriți, dar ați respectat acum că este esențial.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 4
    4. Ocupat cu lucrurile. De exemplu, începeți lecții de muzică individual dacă doriți - e.G. Sala de muzică școală - pian..., Citește cărți crede-mă că sunt interesante. Ia timp pentru a face lucrurile pe care le doriți- cum ar fi desenul, ascultând muzică, făcând meșteșuguri - origami, Puneți muzica și începeți să faceți burtă dans sau hip hop dacă preferați?
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 5
    5. Petreceți timp cu familia, dacă este posibil. Socializați cu ei. Joacă jocuri simple, cum ar fi șerpi și scări, șah, cărți... Sau doar vizionați filme împreună, discutați cărți unul cu celălalt, tot felul de lucruri
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 6
    6. Niciodată nu credeți că sunteți singuri. Există multe lucruri de făcut. Doar pentru că nu aveți mulți prieteni nu înseamnă că nu vă puteți bucura de voi înșivă! Veți crea într-adevăr încredere în sine și stima de sine prin a fi o persoană independentă.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 7
    7. Educă-te. Indiferent de ce, educația este un factor important în viață - citiți cât mai multe cărți, chiar dacă nu vă place încercați să nu știți niciodată. Matematica este importantă pentru a învăța bine - dacă nu sunteți atât de interesat de subiecții academici, alegeți o limbă - puteți obține multe locuri de muncă, știind câteva limbi diferite. Toate acestea vă vor face o persoană mai puternică și mai încrezătoare.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 8
    8. Socializați cu toată lumea în clasă - dacă în școală. Nu doar lipiți de un prieten Aveți mulți oameni pe care vă puteți socializa și bucurați-vă de compania lor. Fă-i să vină la voi vorbind mai puțin, dar mai interesant. Vorbiți despre lucruri diferite cu oameni diferiți - dacă cineva se află în sport - vorbiți despre sport, dacă altcineva este în modă și muzică, atunci vorbiți despre aceste lucruri pentru a le menține interesați și, cel mai important, lăsați-i să știe despre tot ceea ce este atunci când educația ajuta - a fi inteligent.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 9
    9. Nu vă gândiți prea mult la lucrurile negative. Ce sa întâmplat, sa întâmplat și asta e asta!! Uitați-vă și bucurați-vă de voi. Nu luați lucrurile prea în serios.
  • Imaginea intitulată Fii fericit cu tine însuți ca un adolescent pas 10
    10. Fi fericit. Credeți că există oameni care sunt disperați pentru lucrurile pe care le puteți avea și le apreciați și le prețuiți. Iubiți-vă și respectați-vă și apoi totul se va întâmpla cu un flux. Cu gânduri negative lucrurile negative se vor întâmpla. Karma sa. Ce vă dați să vă întoarceți.
  • sfaturi

    Iubiți-vă și veți fi iubiți!
  • Arată-l prin acțiuni.
  • Aruncați lucrurile pe care le aveți și fiți mândri de tot ce aveți.
  • Respectați-vă părinții și veți fi respectați!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar