Cum să fii irezistibil

Având o altă persoană și doriți compania dvs. să facă viața mai dulce. Indiferent dacă sunteți atras romantic de persoana sau doriți doar să vă bucurați cu adevărat de compania sa, făcându-vă irezistibil poate fi o parte importantă a înființării unei frumoase prietenii și a unei relații. Prin îngrijirea aspectului fizic și cultivând o personalitate pozitivă și vivacioasă, vă puteți face irezistibil pentru oricine.

Pași

Partea 1 din 2:
Menținându-vă apariția
  1. Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 1
1. Recunoașteți puterea stimulării vizuale. Studiile au arătat că aspectul unei persoane poate fi un element important în orice tip de atracție, mai ales că este primul lucru pe care îl observăm. Asigurați-vă că imaginea pe care o prezentați este curată, trasă împreună și evidențiază activele dvs. vă pot ajuta inițial să vă atragă pe alții pentru dvs.
  • Având grijă de apariția unei persoane poate fi o formă puternică de atracție pentru mulți.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 2
    2. Duș în mod regulat. Păstrarea corpului curat poate face minuni pentru păstrarea aspectului dvs. îngrijit. Luând un duș în cele mai multe zile ale săptămânii, se poate desprinde mirosul corpului și face apariția proaspătă și atrăgătoare.
  • Nu trebuie să faceți duș în fiecare zi în mod necesar, dar păstrarea murdăriei, a uleiului și a sudoarei la Bay vă pot păstra mirosul proaspăt.
  • Duș în apă caldă, cu un săpun ușor parfumat sau gel de duș. Alegeți un miros care vă place, dar asigurați-vă că nu este prea greu ca alții să nu fie copleșiți de miros.
  • După duș, hidratează pielea feței și corpului cu un produs formulat pentru tipul de piele. Moisturizatorul ajută la promovarea unei piele sănătoasă, strălucitoare, care au arătat că studiile pot fi o formă puternică de atracție față de ceilalți.
  • Asigurați-vă că ați pus antiperspirant și / sau deodorant pentru a elimina sau a păstra mirosul corpului la Bay. Mirosul corpului poate opri rapid pe cineva la care doriți să apară irezistibil.
  • Dacă participați la sport sau la alte activități care vă determină să transpirați, luați în considerare dușul după fiecare dată pentru a evita mirosul corpului care se poate dezvolta de la sudoare.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 3
    3. Periați și atașați dinții. Igiena orală este importantă pentru sănătatea dvs. generală, dar poate fi, de asemenea, importantă dacă vorbești frecvent cu alții. Periajul și atașarea în mod regulat nu numai că pot păstra sănătatea alșilor perle, dar, de asemenea, păstrați respirația urâtă la Bay, care ar putea fi o oprire pentru cineva pe care încercați să-l atrageți.
  • Periați și atașați dinții cel puțin de două ori pe zi, mai ales când vă ridicați și înainte de culcare.
  • Perie și ață dupa mese dacă poți. Având alimente blocate în dinți pot fi neatractive, dar promovează, de asemenea, creșterea bacteriilor, ceea ce poate provoca respirație urâtă care poate face pe alții să nu vorbească cu dvs. Dacă nu aveți o periuță de dinți, mestecați o bucată de gumă, care poate ajuta la îndepărtarea resturilor și a bacteriilor.
  • Amintiți-vă că cafeaua, ceaiul, vinul și tutunul vă pot pata dinții, ceea ce poate afecta irealizarea dvs. Dacă consumați oricare dintre aceste produse, periați dinții sau mestecați gingul după aceea pentru a minimiza colorarea.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 4
    4. Stați la o greutate sănătoasă. Nu numai că menține o greutate sănătoasă importantă pentru bunăstarea dvs. generală, dar poate contribui la îmbunătățirea irealizării. Veți proiecta o imagine a unei persoane care are grijă de sănătatea ei și vă poate face să vă simțiți mai încrezători, ceea ce este, de asemenea, irezistibil. În plus, atât dieta cât și exercițiile fizice vă pot oferi pielea strălucitoare, care vă îmbunătățește atractivitatea.
  • Păstrarea greutății într-o gamă sănătoasă poate fi ușoară. Mâncarea mâncării sănătoase, echilibrate și regulate promovează sănătatea dvs. generală.
  • Ar trebui să consumați în jur de 1.800-2200 de calorii zilnic, în funcție de cât de activ sunteți. Obțineți calorii din alimentele întregi dens de nutrienți, inclusiv boabe întregi, fructe și legume, produse lactate și proteine ​​slabe, toate acestea pot ajuta la menținerea greutății și vă pot ajuta să străluciți din interior.
  • Exercițiul regulat vă va ajuta să vă mențineți greutatea, să vă promoveze sănătatea generală și vă va ajuta să străluciți din interior, deoarece promovează fluxul sanguin. În plus, obiectul afecțiunii dvs. se poate bucura, de asemenea, de sport!
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 5
    5. Purtați moduri măgulitoare. Îmbrăcămintea poate spori aspectul cuiva și poate fi, de asemenea, un punct de plecare pentru conversații. Purtând îmbrăcăminte și moda care vă plac figura și personalitatea vă pot face să parcă mai irezistibili altora.
  • Nu trebuie să cumpărați articole scumpe pentru a vă bucura apariția. Achiziționați câteva piese cheie bine făcute și puteți să le amestecați și să le potriviți.
  • Îmbrăcămintea este adesea produsă în masă pentru a se potrivi cu câteva tipuri diferite de corpuri. Luați în considerare obținerea de articole adaptate pentru a se potrivi corpului, care poate accentua sau evidențiază caracteristicile dvs. în timp ce ascundeți părțile pe care nu le doriți să nu doriți.
  • Accesorii pot ajuta, de asemenea, să trageți împreună un costum. Un ceas izbitoare sau o centură sunt opțiuni bune.
  • Evitați să o depășiți cu aspectul dvs. Arata ca o versiune ușor îmbunătățită, nu o caricatură superficială sau idealizată a modului în care credeți că ar trebui să vă uitați. De exemplu, păstrați machiajul și părul simplu și îngrijit.
  • Purtați un parfum frumos, ușor sau colonie. Mirosul este strâns legat de memorie și dacă o persoană miroase sau ceva asemănător, îl poate aminti de tine și vrea să fie în jurul tău mai des.
  • Partea 2 din 2:
    Cultivând o relație irezistibilă cu ceilalți
    1. Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 6
    1. Au încredere în tine. Majoritatea oamenilor se bucură de a fi în jurul celorlalți care sunt încrezători și confortabili în propria lor piele. Având încredere în tine vă poate face cu atât mai irezistibil pentru orice persoană pe care ați dori să o atrageți.
    • Evitați să fiți arogant sau pretențios. Această trăsătură poate diminua de irealizarea dvs. Rămâneți-vă: calm, răcoros și colectat.
    • De exemplu, dacă sunteți un fotograf excelent, puteți spune ceva de genul "Sunt un fotograf de amator avid și am avut de fapt o parte din munca mea expusă în expoziții. Poate că ți-aș putea arăta câteva fotografii cândva. Mi-ar plăcea să vă aud părerea."Acest lucru nu numai că vă proiectează încrederea, dar atrage și cealaltă persoană în conversația dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 7
    2. Arata persoana in ochi. Prindeți privirea cuiva și ținând-o este flirtatorie și poate ajuta persoana să-și amintească. Privind persoana în ochi când vorbești sau chiar dacă nu ești împreună în acel moment, te poți face să apară irezistibil și să o atragă mai aproape de tine.
  • Evitați să vă uitați la persoana dacă nu sunteți împreună. Ținând conturile dvs. pentru câteva secunde este suficientă.
  • Când vorbești cu obiectul afecțiunii tale - fii romantic sau doar pe cineva pe care vrei să-l cunoști mai bine pe ochi atâta timp cât ești împreună. Aceasta semnalează persoana că sunteți complet angajați și interesați de ea și ce are de spus.
  • Imaginea intitulată este irezistibilă Pasul 8
    3. Ascultați cu atenție în timpul conversațiilor. Este important să ascultați îndeaproape ceea ce spun ceilalți. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă prezentați interesul, dar vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a trimite mai târziu comentarii, care vă impune în continuare interesul. Vă poate ajuta să parcă mai irezistibil pentru cealaltă persoană.
  • Conversațiile semnificative despre interesele reciproce pot ajuta la crearea unei obligațiuni importante care vă pot face irezistibile celeilalte persoane.
  • Având interese comune este o modalitate puternică de a cultiva atracția. Lăsați și cealaltă persoană să vă hobby-urile și interesele voastre. Acest lucru demonstrează dinamismul dvs., care vă poate ajuta să vă atrageți pe alții pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 9
    4. Demonstrează independența dvs. Nu este independent sau capabil să vă țină propria dvs. vă poate face mai puțin atractivă pentru alții. Demonstrând că aveți opinii și nu vă bazați pe alții pentru bunăstarea dvs. vă poate face să pari atrăgătoare și irezistibilă la aproape oricine și să vă ajutați să continuați interesul.
  • Nu vă faceți rău pentru nimeni. Folosind creierul dvs. arată că sunteți independent și capabil să formați opiniile fără a fi influențate de alții. De exemplu, dacă dețineți o anumită credință politică, lipiți de opinia dvs. și faceți-o înapoi cu fapte și detalii, în loc să vă dați în mod liniștit celeilalte persoane.
  • Starea independentă și fără a vă face prea disponibilă poate stabili intrigi și vă poate face să parcă tot mai irezistibil. De exemplu, nu acceptați fiecare ofertă pentru a reuni. Spuneți că aveți altceva în timpul sugerat și cereți reprogramarea. Acest lucru te face să apară popular și poate face o altă persoană să vrea să fie în jurul tău și mai mult.
  • Imaginea intitulată Fii irezistibil Pasul 10
    5. Acționează într-o manieră pozitivă și distractivă. Toată lumea se bucură de a fi în jurul unei persoane care este pozitivă și distractivă. Păstrarea lucrurilor Lumina și ușoară vă poate ajuta să vă atrageți pe alții și să pară irezistibil și efervescent.
  • Deși fiecare persoană are o zi ocazională proastă, încercați să nu vă concentrați asupra acestui lucru cât mai mult posibil. Acest lucru vă poate ajuta să vă întăriți irealizarea și să vă ajutați să vă mențineți interesul.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 11
    6. Proiectul corpului pozitiv al corpului. Mișcările încrezătoare și prietenoase pot atrage oameni la tine și le pot face să vrea să rămână în vecinătatea dvs. generală. Folosind limbajul caroseriei pozitive, vă poate ajuta să vă întăriți irealizarea și să vă faceți și să vă simțiți bine.
  • Având o poziție bună prin încrederea în picioare și ședinței înalte, la fel ca un zâmbet autentic.
  • Privind relaxat și sigur este atractiv pentru ceilalți și poate stimula "emoții copycat" care atrage în continuare persoana pentru tine.
  • Alte acțiuni pozitive care îi vor face pe alții să simtă că nu vă pot rezista că sunteți: contactul cu ochii fermi, întorcându-vă palmele în sus, coborând și îndreptându-vă picioarele spre persoana cu care vorbești.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 12
    7. Cultivați-vă abilitățile de conversație. Vorbind și angajarea cu alții verbal este o parte importantă a oricărei relații. Lucrând la abilitățile de conversație, vă puteți aprofunda și întări relația dvs. Moduri diferite pe care le puteți cultiva abilitățile de conversație includ:
  • Realizând punctele dvs. personale și ceea ce aveți de oferit. Puteți desena pe acestea, dacă vă simțiți incomod în setările sociale.
  • Întrebând un prieten de încredere despre ceea ce crede că vă puteți îmbunătăți în conversație, precum și ceea ce faceți bine.
  • Incorporarea anecdotelor despre experiențele noi și interesante.
  • Stați pozitiv și optimist cu comentariul dvs.
  • Păstrați comentariile dvs. scurte și la punct. Amintiți-vă că nimeni nu se bucură să asculte pe cineva gloantă despre realizările sale.
  • Imaginea intitulată Fiți irezistibil Pasul 13
    8. Dezvoltați partea voastră plină de umor. Umorul este ceva pe care atât bărbații, cât și femeile îl găsesc sexy și irezistibil. Prin încorporarea glumelor sau a anecdotelor în conversațiile dvs., care sunt amuzante, puteți atrage orice persoană pentru dvs.
  • Nu forțați umorul, care de obicei scade plat. În schimb, încercați să vedeți umorul în chestiuni simple și să utilizați acele situații ca punct de intrare pentru o glumă sau un anecdote.
  • Fi cât mai natural posibil. Având încrederea pentru a vă lăsa umorul să strălucească, vă poate ajuta să fiți amuzant.
  • De asemenea, puteți să vă cultivați partea superioară a dvs. de:
  • Utilizați limba corpului pentru a-și exprima umorul. Expresii faciale, poziționarea și mișcările corpului și tonul vocii pot avea un impact cât de amuzant pare.
  • Practicarea de glume sau a anecdotelor pline de umor. Puteți transforma cu ușurință situațiile de zi cu zi în povestiri sau glume amuzante. Practicați adesea astfel încât umorul dvs. să devină mai rafinat și al doilea natura.
  • Situația umorului poate provoca mai multe râde decât desenul la conservat Glume de la alte persoane.
  • Umorul tău va cădea probabil la un moment dat. Când se întâmplă acest lucru, utilizați situația pentru a face o altă glumă care poate obține din nou conversația.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar