Cum să dezvolți o personalitate bună

Nu există într-adevăr un lucru ca având o personalitate obiectivă. Toată lumea îi place diferite tipuri de oameni. Cheia construiește o personalitate pe care o puteți simți mândră și încrezătoare în. Vrei o personalitate care va atrage tipul de oameni care iti place. Dezvoltarea personalității dvs. va avea nevoie de timp și un efort consecvent, la fel ca orice altă schimbare majoră a stilului de viață. Va trebui să formați noi credințe în timp și să puneți aceste credințe în acțiune până când nu vor deveni obiceiuri.

Pași

Metoda 1 din 4:
Dezvoltarea unor caracteristici de personalitate bune
1. Aflați ce înseamnă "personalitate" pentru dvs. Majoritatea oamenilor definesc personalitatea ca colecție de trăsături mentale și comportamentale care vă fac cine sunteți. Acestea sunt caracteristicile și tendințele dvs. durabile pentru a gândi, comporta și simt în anumite moduri. În timp ce o parte din personalitatea dvs. este definită de genetica dvs. și experiențele dvs. timpurii, este posibil să vă schimbați credințele și comportamentele în timp într-o anumită măsură.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 10
    2. Rămân fericite și ușoare. Încercați să vedeți bucuria din lume. Râdeți cu ceilalți, dar nu la ei. Toată lumea apreciază pe cineva care este vesel și jovial. Zâmbind și râzând o mulțime este o mare parte a unei personalități bune.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 11
    3. Încearcă Rămâi calm în situații tensionate. O mulțime de oameni par ca ei au o personalitate bună până când le vezi într-o situație de urgență sau tensionată. Apoi își pierd răcoarea. Nu fi această persoană! Dacă vă aflați într-o situație tensionată, încercați să rămâneți relaxați și să vedeți ce puteți face pentru a rezolva situația.
  • De exemplu, să spunem că mașina dvs. se descompune pe autostradă și veți întârzia să lucrați. Nu începeți să strigați și să țipă - nu va rezolva nimic. Țineți mintea clar și începeți să dezvoltați un plan pentru a rezolva problema.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 12
    4. Ține minte o minte deschisă. O parte importantă a unei personalități bune este dispusă să vă schimbați lumea. Ascultați-i pe alții și sunteți întotdeauna dispuși să vă schimbați mintea. Nu treceți judecata asupra altor persoane doar pentru că acționează într-un mod diferit decât dumneavoastră. Păstrarea unei minți deschise vă va permite să faceți mulți prieteni noi și probabil veți trăi o viață mult mai interesantă. Nu este nevoie să opriți părți ale lumii.
  • Ieșirea din zona dvs. de confort și experiența unor lucruri noi vă poate ajuta să deveniți mai deschiși și să dezvoltați noi credințe și obiceiuri.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 13
    5. Dezvoltați modestia. Ați putea fi cea mai talentată, extraordinară persoană din lume, dar dacă nu aveți nici o modestie decât probabil că nu veți avea o personalitate bună. Păstrați întotdeauna nivelul și echilibrat. Nimeni nu-i place un ego mare.
  • Metoda 2 din 4:
    Îngrijirea altora
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 14
    1. Învață să iubești alte persoane. Multe personalități rele se dezvoltă pentru că oamenii nu vor să se ierte reciproc și să se găsească copleșiți de ură și mânie. Încercați să găsiți dragoste pentru toată lumea.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 15
    2. Întreabă întrebări. Fiind o persoană curioasă este parte despre îngrijirea altora și vă va face, de asemenea, o Persoana mai interesantă in schimb. Încercați să aflați ce găsesc alții interesanți și importanți. Veți învăța foarte mult și veți ajuta să se simtă apreciați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 16
    3. Rămân loiali. Nu trădați pe cei care sunt aproape de tine. Cei dragi vă vor aprecia din ce în ce mai mult dacă rămâneți loiali. Stick cu oamenii pe care îi iubești prin gros și subțire. Puteți împinge printr-o parte stâncoasă în relația dvs. dacă rămâneți loiali persoanei.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 17
    4. Oferiți sprijin și îndrumare. Nu încercați să acționați ca și cum știți totul, dar întotdeauna încercați să oferiți o mână de ajutor oamenilor atunci când este posibil. Acest lucru ar putea fi ceva la fel de simplu ca ajutorul unui prieten să se miște din casa lor sau să ofere un sprijin mai implicat, cum ar fi Ghidarea vieții. Oferă orice înțelegere pe care o aveți, dar nu încercați să le influențați prea departe într-o singură direcție. Respectați deciziile și opiniile oamenilor.
  • Metoda 3 din 4:
    Construirea încrederii în personalitatea voastră
    1. Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 6
    1. Gândiți-vă la gânduri pozitive, atât despre dvs. cât și despre alții. Gândurile pe care le considerăm curând în cuvintele pe care le spunem și acțiunile pe care le luăm. Având gânduri bune despre tine vă oferă încredere în sine și respectul de sine: semne de orice personalitate bună. Odată ce ați știut propriile gânduri, procesul de a le îndruma în direcția cea bună prin gânduri pozitive va deveni fără efort.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 7
    2. Arătați-vă adevăratul sine. Adesea întâlnim oportunități în viața de zi cu zi pentru a ne exprima personalitatea. Fă-o! Nu încercați să cădeți în linie cu mulțimea. Având o personalitate bună nu înseamnă că sunteți ca toți ceilalți. De exemplu, dacă vă aflați într-o conversație cu un grup sau cu un individ, încercați să nu fiți în mod constant de acord cu tot ceea ce spun ei. Introduceți propriile opinii și povestiri într-un mod respectuos și angajat.
  • Întotdeauna acționați ca tine însuți. Oamenii sunt atrași de ceilalți care acționează real. Dacă puneți pe un front, va fi ușor de spus.
  • Pentru a fi adevăratul dvs. sine în jurul altora, va trebui să vă permiteți să vă permiteți fi vulnerabili. Acest lucru înseamnă a fi dispus să se deschidă la alții despre temerile, dorințele, punctele forte și slăbiciunile.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 8
    3. Concentrați-vă pe părțile bune ale personalității dvs. Este ușor să coborâți pe părțile personalității pe care trebuie să le lucrați. Încercați să evitați acest lucru. Fiți atenți la părțile personalității pe care le gândiți la alți oameni și încercați să le prezentați.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 9
    4. Să se angajeze să lucreze la părțile personalității dvs. pe care nu le place. Poate credeți că vorbești prea mult despre tine sau că devin nerăbdător prea repede. Este important să recunoaștem aceste lucruri, dar să nu vă urăști pentru ei. Încercați să acordați atenție modului în care acționați. Data viitoare când începeți să acționați nerăbdător, vă puteți prinde și încercați să răspundeți diferit față de situație.
  • Metoda 4 din 4:
    Dezvoltarea intereselor dvs
    1. Acordați atenție trăsăturilor persoanelor pe care le admirați. Acestea ar putea fi oameni pe care îi cunoașteți personal, oameni din istoria familiei dvs. pe care ați auzit multe despre personalități sau personalități celebre pe care le priviți. Să examineze ceea ce ei cred despre lume și despre ei înșiși și să ia în considerare încercarea de a adopta credințe similare.
    • Dacă știți persoana, aveți o conversație cu ei despre credințele și atitudinile lor. Întreabă-i despre cum au ajuns să creadă ceea ce au făcut și cum acționează asupra credințelor lor.
    • Dacă nu cunoașteți persoana, citiți biografiile, urmăriți-le în interviuri sau discutați cu oamenii care știu (sau știau) personal pentru a afla mai multe despre credințele și acțiunile lor.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 1
    2. Încercați să vă dați seama cine sunteți. Uită-te adânc în tine și te gândești la cine ești. Este unul dintre cele mai dificile lucruri de făcut, dar este, de asemenea, foarte important. Încercați să rezolvați diferența dintre modul în care acționați și personalitatea dvs. reală.
  • Începeți prin examinarea credințelor și valorilor. Poate fi greu să vă schimbați credințele și comportamentele care decurg de la ei până când știți ce sunt acele credințe. Uită-te la modul în care acționați și gândiți-vă la modul în care aceste acțiuni se referă la valorile dvs. personale.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 2
    3. Decideți ce contează pentru dvs. Amintiți-vă că este mult mai greu să aflați ce contează pentru dvs. Dacă nu sunteți sigur că încă sunteți încă. Nu alegeți lucrurile care vă interesează doar pentru că alți oameni ți-au spus că sunt importanți. Aflați unde se află inima ta adevărată.
  • Poate întotdeauna ți-a plăcut să joci fotbal pentru că tatăl tău într-adevăr îi place fotbal. Sau poate că ați sprijinit întotdeauna un anumit partid politic, deoarece prietenii dvs. susțin acea petrecere. Încearcă să-ți dai seama cum simți cu adevărat.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 3
    4. Dezvoltați hobby-uri. Având hobby-uri este o mare parte a unei personalități bune. Vrei să fii o persoană bine rotunjită, nu o clișeu. Încercați să vă aruncați în lucrurile pe care le bucurați de a face. Nici măcar nu trebuie să fii bun la ei - doar pasionat.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 4
    5. Au o opinie. Având avizii este o parte importantă a unei personalități bune. Nu vrei să fii doar un automat de la Dogding. În mod natural, ar trebui să aveți opinii oricum, dar uneori oamenii își suprime opiniile pentru a evita conflictul. Nu fiți neplăcute cu privire la opiniile dvs. - să fiți bine informați și dispuși să vă schimbați mintea. Nu vă fie frică să întrebați pe alții opiniile lor și să vă împărtășiți propria dvs.
  • Imaginea intitulată Dezvoltați o bună personalitate Pasul 5
    6. Petreceți timp făcând lucrurile care contează pentru dvs. Fie că se joacă chitara, citirea știrilor sau învățați cum să zburați un avion, dacă vă bucurați de ea, atunci merită să petreceți timpul. Cu cât petreceți mai mult timp să faceți lucruri, cu atât mai bine cunoașteți veți deveni. Faceți acest lucru pentru dvs., nu pentru ca alți oameni să creadă că este rece încât să jucați chitara.
  • sfaturi

    Zâmbește și fii vesel. Oamenii preferă să fie în jurul fețelor zâmbitoare. Nu trebuie să fii serios tot timpul.
  • A fi născut cu personalitate este un accident, dar moartea cu o personalitate bună este o realizare.
  • Relaxa. Făcând prea mult de încercarea de a fi frumos poate fi interpretată ca ipocrizie.
  • Nu vă descurajați dacă durează mult timp pentru a face o schimbare majoră. Schimbarea personalității dvs. înseamnă în mod esențial schimbarea obiceiurilor. În medie, este nevoie de 66 de zile de efort consecvent pentru a forma un nou obicei.
  • Faceți schimbări simple în domeniile pe care le considerați nevoie de îmbunătățire și să vă bucurați de ea.
  • Priviți întotdeauna ceea ce este bun în ceilalți în loc să priviți ceea ce este rău în ceilalți.
  • Nu încercați să răniți oamenii pentru propria dvs. distracție.
  • Să fie o persoană generoasă și să se comporte într-o manieră practică.
  • Niciodată nu faceți lucrurile doar pentru a impresiona oamenii sau pentru a face apariții. Acesta nu este niciodată un lucru bun și cel mai adesea duce la necazuri. Nu depind niciodată de alte persoane din motive proaspete.
  • Împrumutați o mână de ajutor persoanelor care au nevoie. Ei își pot aminti și pot fi inspirați să ajute pe altcineva în viitor.
  • Continuați să încercați lucruri noi, deoarece vă va ajuta să vă îmbunătățiți personalitatea. Experiențele noi vă pot ajuta, de asemenea, să descoperiți noi hobby-uri, ceea ce vă poate ajuta să deveniți o persoană mai bună, deoarece veți avea mai multe experiențe și o opinie mai complexă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar