Cum să fii mai puțin nesigur (pentru fetele adolescente)

Școala este dură și ultimul lucru de care avem nevoie este să fim nesigur.Există lucruri peste tot pe locul care fac fetele astăzi nesigure: reviste, TV, chiar și femelele.Deci, dacă sunteți bolnav de a vă simți ca și cum nu vă iubești în totalitate sinele vostru, urmați acești pași pentru a construi acea respect!!

Pași

Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 1
Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 1
1. Înconjurați-vă cu oameni care se plac.Este uimitor cât de mult oamenii din jurul nostru influențează percepția noastră de sine.Dacă vă petreceți cu alte fete care citesc în mod constant etichetele de alimente și se plâng de ei înșiși, există o șansă foarte bună ca nesiguranța lor să se frece asupra dvs!Este greu să se încheie prietenii, dar dacă vă dăunează stima de sine, este timpul să găsiți noi prieteni.Găsiți oameni care îi place cu adevărat și se respectă.Șansele sunt încrederea lor se va freca asupra dvs.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 2
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 2
    2. Oglindă pep-vorbesc.În fiecare dimineață, când te uiți în oglindă, găsești o parte a corpului tău că crezi că arată foarte minunat în acea zi (ex: "wow, ochii mei arata foarte frumos astazi!" "Astăzi este o zi fantastică a părului!" etc).Pentru fiecare defect, vedeți în tine însuți să vă forțezi să găsești două calități bune.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 3
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 3
    3. Găsiți ceva ce sunteți bine la...și lipiți cu el!Dacă sunteți un cântăreț bun, vă alăturați unui cor!Dacă ești bun la un anumit sport Alăturați-vă unei echipe.Nu numai că veți putea să vă mândriți în abilitățile dvs. (și poate chiar să vă lăudă puțin despre realizările dvs.), dar veți găsi oameni cu interese similare care vă vor respecta talentul.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 4
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 4
    4. Aveți grijă de igiena dvs. personală.Este greu să vă respectați când nu vă simțiți cel mai bine și oamenii vor reacționa negativ față de dvs. dacă nu aveți grijă de corpul vostru. Asigurați-vă că dușul zilnic (de preferință înainte de școală), încercați să tratați acele cosuri plictisitoare, să vă periați dinții în fiecare zi și asigurați-vă că mirosi proaspeți și curați.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 5
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 5
    5. Fiți conștienți de aspectul dvs.Oamenii vin în toate formele și dimensiunile diferite.Dacă sunteți într-adevăr conștiincios de greutatea dvs., poate încercați să loviți sala de gimnastică pentru a vărsa câteva kilograme.În plus, endorfinele naturale vă vor face mai fericiți!De asemenea, găsiți haine care vă arată aspectele naturale.Evitați tricourile și blugi Baggy - ei nu mănâncă pe nimeni, chiar băieți.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 6
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 6
    6. Îngrijirea relațiilor. Nu vă simțiți rău dacă nu aveți un partener.În ciuda ce spune Facebook, nu toată lumea este "intr-o relatie".Pentru a fi cinstiți, cei mai mulți băieți de liceu (în special în vârstă de 16 ani) sunt mai mult în hook-up-uri decât relațiile reale.Sau preferă să se întâlnească cu fetele mai tinere, deoarece ei cred că nu pot obține fete vârsta lor (Da, băieții se apucau prea!).Deci, scuturați acei singuri blues și concentrați-vă pe bucuria de viață pentru ceea ce este.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 7
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 7
    7. Au personalitate.Nu schimbați cine sunteți!Fiind sigur și încrezător nu înseamnă a fi un fluture social.Dacă ești timid, este încă posibil să renunți la acea vibrație de încredere în sine.În cele din urmă, sunteți personalitate este tot ceea ce aveți și asta este ceea ce va câștiga oamenii pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 8
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 8
    8. Voluntar.Ajutați-vă la o caritate, o bibliotecă sau o îngrijire de zi.Când sunteți ocupați să ajutați pe alții, nu vă gândiți la voi înșivă.Ajutând la locuri precum armata de mântuire sau o bucătărie de supă vă va arăta cât de mare aveți.Veți veni departe de experiența experienței ca o persoană mai bună în interior.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 9
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete teen) Pasul 9
    9. Nu fi un bully.Fetele se vor distra de ceilalți din cauza propriilor lor nesiguranță.Te rog, nu face asta.Dacă ați avut vreodată cineva să vorbească despre tine în spatele tău, știi că e de rahat.Este normal să fii gelos de acele fete perfecte, dar nu-l arăți.Dacă nu aveți nimic frumos să spuneți, nu spuneți nimic deloc.În plus, nimeni nu-i place o bârfă medie.
  • Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 10
    Imaginea intitulată Fii mai puțin nesigură (pentru fete adolescente) Pasul 10
    10. Tine minte.Amintiți-vă că chiar și cele mai frumoase, cele mai inteligente fete cele mai perfecte au probleme.Gândește-te la asta: Cineva, acolo, ar da nimic pentru a schimba locurile cu tine.Dar, draga mea, iarba cu adevărat nu este niciodată mai verde pe cealaltă parte.
  • sfaturi

    Dacă ești extrem de nesigur și te-ai gândit vreodată să te rănești în serios sau sinucidere, du-te să vezi un doctor. Având un terapeut nu înseamnă că ești slab.De fapt, nimeni, cu excepția ta și părinții tăi trebuie să știi.
  • Dacă sunteți una dintre fetele care urăște când băieții se uită la piept (cele mai multe fete par a fi așa) amintiți-vă că vă uitați "Piese de sex feminin" este modul lor de a spune că sunteți fierbinte.Dacă vă deranjează încă, încercați să vă țineți notebook-urile într-un mod care să acopere pieptul. În felul acesta nu au nimic de văzut.
  • Dacă vă simțiți cu adevărat îndrăzneți, data viitoare când veți prinde un tip în timp ce aveți o conversație Țineți nivelul mâinii cu pieptul și mișcarea în sus spre fața voastră.Asigurați-vă că purtați conversația în mod normal - îl va arunca în totalitate!
  • Avertizări

    Insecuritatea nu poate fi schimbată peste noapte.Pentru mulți, este nevoie de o viață pentru a deveni confortabilă cu cine sunt.Deci, fiți răbdători, nu pierdeți inima și rămâneți pozitivi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar