Cum să accepți faptul că partenerul dvs. Nu este inteligent

Partenerul dvs. nu este la fel de inteligent cum vă place nu înseamnă ca un sfârșit al unei relații, deoarece puteți ajunge să acceptați acest fapt, concentrându-vă asupra părților pozitive ale relației dvs. și a calităților din partenerul dvs. care vă place. Toată lumea are caracteristici pozitive și negative, iar nu toată lumea este sau poate fi de succes academic. Acestea fiind spuse, există cu siguranță alte lucruri despre partenerul dvs. pe care îl admirați și iubiți. Acceptarea partenerului dvs. pentru cine sunt și învață să compromite vor duce la o relație mai fericită și mai sănătoasă pentru amândoi!

Pași

Metoda 1 din 2:
Compromiterea unei relații mai fericite
  1. Imagine intitulată Deal cu un prieten cu autism Pasul 16
1. Amintiți-vă că inteligența este doar unul dintre trăsăturile partenerului dvs. Evaluați mai multe motive pentru care dvs. și partenerul dvs. sunteți într-o relație. Dacă o diferență de inteligență a devenit o problemă, s-ar putea să merite timpul să vă gândiți prin atributele pozitive ale partenerului dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten cu autism Pasul 18
    2. Valoarea încredere asupra inteligenței. Trust este una dintre numeroasele caracteristici care fac pentru relații fericite, sănătoase, iar încălcarea încrederii este unul dintre cele mai frecvente motive pentru despărțiri. Dacă ați găsit un partener de încredere, acest lucru poate fi mai valoros decât inteligența pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Fii confortabil în jurul străinilor Pasul 3
    3. Alegeți comunicarea onestă. Mai degrabă decât să se concentreze asupra conținutului intelectual al conversațiilor cu partenerul dvs., luați în considerare dacă partenerul dvs. comunică cu dvs. în mod deschis și sincer. Șansele de a găsi un partener care împărtășește nivelul exact al inteligenței sunt subțiri. Găsirea unui partener care înțelege modul în care comunicați și puteți reciproc în mod eficient această comunicare este mult mai probabil.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten cu autism Pasul 14
    4. Evaluați inteligența emoțională a partenerului dvs. Amintiți-vă inteligența bazată pe fundalul educațional este doar unul dintre numeroasele tipuri de intelect. Relația dvs. poate fi mai fericită dacă vă schimbați atenția asupra inteligenței emoționale a partenerului dvs., abilitatea de a înțelege și de a empatiza cu emoțiile și de a naviga în situații emoționale. Gândiți-vă prin următorul set de întrebări de compatibilitate a inteligenței emoționale.
  • Partenerul dvs. oferă confort atunci când sunteți trist?
  • Partenerul dvs. vă auzi și vă validează sentimentele atunci când sunteți supărat?
  • Are partenerul dvs. când sunteți supărat fără să le spuneți?
  • Imaginea intitulată să fie enervantă Pasul 17
    5. Recunoașteți că partenerul dvs. nu poate oferi tot ce aveți nevoie. O singură greșeală face cuplurile presupune că altele semnificative trebuie să fie confidențiale, partenerul de afaceri și întreaga lume. Această așteptare este nerealistă. Fiecare relație pe care o avem cu partenerii romantici, membrii familiei și prietenii ne dă ceva diferit. Poate că partenerul tău nu poate vorbi despre Noam Chomsky, dar înțeleg când trebuie să faci o pauză sau de ce îți place cărțile de benzi desenate.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 16
    6. Mențineți propria dvs. valoare de sine. Dacă credeți că vă întâlniți mai jos, deoarece partenerul dvs. este mai puțin inteligent decât sunteți sau viceversa, poate deveni tentant să vă ajustați propria valoare de sine în jos. Amintiți-vă că valoarea dvs. și a partenerului dvs. nu este în nici un fel interdependentă. Cu toate acestea, dacă credeți cu adevărat că nu sunteți suficient de bun pentru partenerul dvs. sau viceversa din cauza unei diferențe de inteligență, relația nu poate fi salvată.
  • Metoda 2 din 2:
    Văzând partenerul dvs. prin ochelari de trandafiri
    1. Imaginea intitulată știe dacă prietena ta vrea să facă sex cu tine Pasul 4
    1. Vizualizați partenerul dvs. prin geamurile "trandafir". A fi îndrăgostit nu poate fi literalmente ca purtarea ochelarilor de trandafiri, dar cercetarea psihologică sugerează că poate fi benefică să vă puneți înapoi ochelarii de trandafiri din metafor și idealizați-vă relația dvs. și ce vă atrase partenerului dvs. în primul rând. Cuplurile care se concentrează asupra părților pozitive ale relațiilor și caracteristicile partenerilor lor sunt mai fericiți și mai puțin probabil să fie divorțați.
  • Imaginea intitulată Găsiți lucruri pentru a vorbi despre pasul 1
    2. Sprijiniți dorințele partenerului dvs. de a învăța și de a se angaja. În loc să vizualizați lipsa de cunoștințe a partenerului dvs. pe un subiect, sunteți pasionat de negativ, vizionați acest lucru ca o oportunitate de a vă împărtăși cunoștințele. Încurajați interesele partenerului dvs. și faceți timp pentru a le ajuta să afle mai multe.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă prietena sau prietenul supraponderal să fie sănătoasă Pasul 11
    3. Acceptați că inteligența diferită nu trebuie să influențeze fericirea. Chiar dacă partenerul dvs. este mai puțin inteligent decât sunteți, găsiți pe cineva care respectă și încurajează că veți duce la mai multă fericire decât selectarea unui partener care este la fel de inteligent. Cercetările arată că diferitele niveluri de inteligență între parteneri nu au un impact redus asupra fericirii lor pe termen lung, în special în comparație cu factorii precum încrederea și respectul.
  • Imagine intitulată Ajutați-vă prietena dvs. supraponderală sau prietenul să fie sănătoasă Pasul 9
    4. Schimbați modul în care vă gândiți la atracție. Schimbăm modul în care ne gândim la lucrurile aproape zilnic. Dacă aveți o tensiune arterială ridicată, vă schimbați dieta și rutinele de exerciții. Dacă nu puteți dormi noaptea, luați Sids Sids și vă modificați programul. Când vine vorba de atracție, oamenii au convingerea greșită pe care nu o pot schimba modul în care se simt, chiar dacă se termină în mod continuu în relații nefericite și nesănătoase.
  • Dacă vă aflați în mod repetat atras de oameni foarte inteligenți sau mai puțin inteligenți, încercați să găsiți un mediu fericit.
  • Uită-te la alți factori de atracție în afară de inteligență și să decidă ce contează cel mai mult.
  • Schimbați-vă accentul pe găsirea unui partener care este mulțumit de sau fără dvs. Acești indivizi încrezători, de conținut vor face parteneri mai buni, indiferent de IQ-ul lor.
  • sfaturi

    Dacă sunteți cu adevărat nefericiți, lăsați relația.
  • Nu lăsați îndoielile cu privire la inteligența partenerului dvs. să le facă să se simtă rău despre ei înșiși. Găsiți modalități de a împacheta subiectul cu respect și bunătate, dacă aveți cu adevărat nevoie să discutați deloc cu ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar