Cum să atrageți orice om

Să ne confruntăm cu asta - nu există nici o modalitate necorespunzătoare de a ajunge fiecare Omul să se îndrăgostească nebun de tine. Cu toate acestea, mulți bărbați au aceleași nevoi atunci când vine vorba de a căuta femeia potrivită, deci există nenumărate trucuri pentru a prinde ochiul aproape orice om. Căutați niște pași concreți pentru a întoarce capetele multor bărbat sau doar sperând să atrageți un om pe care l-ați avut? Oricum, aceste sfaturi pot merge mult timp în a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Citiți mai departe! Și amintiți-vă, nu este întotdeauna despre aspect și corpul vostru! Este de asemenea înăuntru! Acum, după cum am spus să citească!

Pași

Metoda 1 din 4:
Fi cel mai bun sine
  1. Imaginea intitulată atrage orice om pas 1
1. Înainte de a atrage un bărbat, trebuie să vă dezvoltați încrederea în sine. Dacă nu sunteți mulțumit de cine sunteți, se va arăta de la o milă distanță. Bărbații sunt cel mai atrași de femeile care arată că se distrează cu cine sunt, nu cei care caută cu disperare pe cineva să umple un gol în viața lor. Iată câteva sfaturi pentru îmbunătățirea încrederii în sine:
  • Spune-ți ce persoană minunată ești! Amintiți-vă de cele mai bune atribute și abilități și să fiți mândri de ceea ce vă face unic. Păstrați un jurnal unde puteți evidenția unele dintre punctele forte ca o persoană care vă poate simți că sunteți demni de atenția unui om. Țineți întotdeauna o atitudine pozitivă! Puneți-vă mintea la el!
  • Amintiți-vă că sunteți frumos în interior - și în exterior. Deși suntem cu toții de departe de perfectă, înainte de a petrece o seară, este important să vă uitați în oglindă și să vă amintiți cele mai bune atribute, fie că este vorba despre zâmbetul tău, dinții tăi perfecți sau picioarele tale de mile. Dacă vă concentrați asupra aspectelor pozitive ale aspectului dvs., oamenii îi vor vedea și ei. Dacă aveți dinți strâmbi sau picioare păroase, care îi dă! Fii tu însuți și nu-ți fie frică să arăți zâmbetul strâmb al tău sau picioarele tale frumoase păroase! Niciodată nu vă fie rușine de tine!
  • Fii încrezător când întâlnești oameni noi. Interacționarea cu oamenii noi poate fi înfricoșătoare, dar dacă sunteți alertă, gata pentru orice, și rezervați judecata, oamenii vor dori să vă cunoască. Un om va fi mai atras de o femeie înconjurată de prieteni decât cea care caută tristă și singură. Va vrea să facă parte din energia ta pozitivă. Citiți mai multe despre cum să vă simțiți bine despre dvs Aici.
  • Continuați să îmbunătățiți. Este un lucru să fii încrezător în sine și altul pentru a fi auto-absorbit sau orb la defectele cuiva. Pe măsură ce vă concentrați asupra calităților dvs. bune, lucrați pentru a îmbunătăți ceea ce poate fi îmbunătățit. Luați în considerare toate criticile constructive înainte de ao concedia.
  • Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 2
    2. Dezvoltați-vă propria identitate și standardul de valori. Un om este atras de o femeie care se simte confortabilă de unde a venit, unde este acum și unde merge. El vrea pe cineva care se simte confortabil cu dorințele ei, limitările ei și aspirațiile ei.
  • Dezvoltarea propriei identități înainte de a vă întâlni cu un bărbat vă va asigura că nu vă schimbați complet cine sunteți pentru el sau urmați-vă prea des.
  • Știind cine sunteți înainte de a vă întâlni pe un bărbat, de asemenea, o va face de zece ori mai ușor să vorbească cu el și să-l atragă. Bărbații doresc ca femeile care arată ca și cum ar fi bine fără ei. Doar găsiți-vă și gândiți-vă cu adevărat la asta!
  • Comparați-mă nu! O mulțime de oameni se încadrează într-un ciclu de comparare a oamenilor din jurul lor în locul propriilor standarde. Dacă vă place costumul dvs. când părăsiți casa, ar trebui să vă place să vă place când ajungeți acasă. Nu lăsați alți oameni sau percepțiile dvs din alte persoane influențează modul în care vă simțiți despre voi înșivă.
  • Imaginea intitulată atrage orice om pas 3
    3. Mențineți conexiuni personale semnificative și iubitoare. Cheia pentru a vă simți bine despre tine este să ai un spațiu pentru a fi singur și să fii iubit pentru acel sine. Prietenii, familia și alte interacțiuni personale sunt necesare pentru a vă simți iubiți și merită iubirea.
  • Asigurați-vă că conexiunile personale sunt benefice pentru starea dvs. emoțională. Relațiile toxice și dăunătoare, trecute și prezente, pot afecta modul în care vă simțiți despre dvs. și modul în care vă purtați. Găsiți prieteni care se concentrează pe atributele dvs. pozitive, oferă sfaturi utile și sunt cinstiți despre cine sunteți și cine puteți fi.
  • Au o relație caldă cu membrii familiei. Făcând timp pentru a vorbi cu oamenii care v-au cunoscut cel mai lung vă pot aminti de rădăcinile voastre și cât de mult ați crescut.
  • Metoda 2 din 4:
    Fii cel mai bun auto - fizic
    1. Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 4
    1. Uite partea. Acum că vă simțiți frumos în interior, este timpul să vă arătați privirea prin hainele potrivite și machiajul. Nu trebuie să mergeți la un sindrom de cumpărături, dar ar trebui să găsiți aspectul care vă va ajuta să vă loviți de un bărbat.
    • Găsiți haine care accentuează cele mai bune atribute. Dacă aveți brațe tonificate, mergeți la un top de rezervor sau dacă doriți să vă arătați picioarele lungi, găsiți rochia perfectă și tocurile pentru corpul vostru. Fă-ți arăți puțin distractiv, dar nu te concentrezi întotdeauna pe asta - concentrați-vă și în interior!
    • Rochie corespunzătoare pentru ocazie. Dacă sperați să atrageți un bărbat la o nuntă, de exemplu, arătați clasic - nu trashy. Nu vrei ca un om să creadă că corpul tău este cea mai bună caracteristică - este doar unul dintre lucrurile care te face unic. Cu toate acestea, dacă vă aflați la un club, evitați îmbrăcămintea casual-casual, care vă va face să vă lipiți ca un deget mare. Dacă te duci la o petrecere, decât sigur! Du-te să arăți acele picioare frumoase ale tale, sau brațele tale frumoase, dar nu te simți prea scumppy și inadecvat - urmăriți ceea ce purtați.
    • Au părul drept și machiajul. Părul ușor și întreținerea machiajului pot merge mult în evidență de evidențierea celor mai bune caracteristici. Majoritatea oamenilor preferă un aspect natural, deci evitați să încercați prea mult prin aplicarea prea multor straturi de machiaj sau de păr. Ei bine, dacă mă întrebi, ar fi mai bine să nu-ți face make-up și să-ți arăți frumusețea naturală, dar dacă vrei să faci un pic, atunci fii oaspetele meu! Dar prea mult vă poate face să arătați ca și cum ați încerca prea tare.
  • Imaginea intitulată atrage orice om pas 5
    2. Practicați o bună igienă. Această nouă rochie sau o nouă încredere găsită în sine nu va avea prea mult efect asupra omului viselor dvs. dacă nu v-ați fi vărsat într-o săptămână. Este important să rămâi curat și miros frumos. Aș purta niște deodorant sau pe cea mai mică spritz de parfum! Dar nu prea mult pentru că unii oameni reacționează foarte prost în ea și cine știe ce s-ar putea întâmpla?
  • Duș cel puțin o zi și cu siguranță în ziua unei ocazii speciale. Este important ca corpul tău să miroasă proaspătă. Și niciodată nu știi ce s-ar putea întâmpla!
  • Spălați-vă părul cât de des doriți. Unele femei își spălă părul în fiecare zi, în timp ce altele iau mai mult timp între spălări. Găsiți ceea ce funcționează pentru dvs. pentru a vă menține părul de a căuta gras.
  • Țineți o gură curată. Amintiți-vă să vă spălați dinții și să utilizați monetări sau guma pentru a vă menține respirația proaspătă când trebuie să. Puteți chiar să testați mirosul de respirație prin suflare în mâinile tale. Nimic nu va opri un om mai repede decât o femeie frumoasă cu respirație Dragon!
  • Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 6
    3. Dați corpului dvs. Tratamentul regal. Deși un om adevărat te va iubi pentru cine ești, fiind conștient de sănătate și de a lucra vă va ajuta să vă mențineți o figură ornamentală și vă va stimula încrederea în acest proces. Dacă vă simțiți minunat despre corpul vostru, orice om pe care îl întâlniți va simți același lucru.
  • Exercițiu de cel puțin trei ori pe săptămână timp de cel puțin treizeci de minute sau mai mult. Un regim solid de lucru este esențial pentru a obține și a rămâne sănătoși. Nu lăsați rutina stagnantă - păstrați-vă provocarea pe măsură ce obțineți mai puternică și mai instalată.
  • Dacă nu aveți prea mult timp să vă lăsați deoparte pentru exerciții fizice, luați în considerare modalitățile în care puteți adăuga mai multe de mers pe jos la rutina zilnică.
  • Dacă nu vă pasă de exercițiu de dragul exercițiului sau de sănătate, găsiți o motivație externă - de exemplu, luați o kickboxing locală sau o clasă de box, deoarece doriți să vă puteți apăra sau să luați o clasă de yoga pentru că doriți Faceți niște prieteni noi.
  • Mânca sănătos. Moderarea este o cheie în viață, deci luați timp pentru a vă bucura de îngheța sau pizza preferată, luând în timp ce luați timp pentru a mânca o mulțime de fructe, legume și alimente bogate în substanțe nutritive. Evitați alimentele prelucrate sau grase la fel de mult cât puteți. Corpul tău se va simți mai bine, iar pielea ta va arăta mai bine.
  • Metoda 3 din 4:
    Concentrați-vă pe limba corpului
    1. Imaginea intitulată atrage orice om pas 7
    1. Face o primă impresie bună. Acum că vă simțiți uimitoare atât fizic cât și emoțional, este timpul să atrageți acea persoană specială.
    • Amintiți-vă că obțineți o primă impresie, deci aveți o atitudine pozitivă înainte de a vă întâlni cu omul în cauză.
  • Imaginea intitulată atrage orice om pas 8
    2. Stabiliți contactul vizual. Primul lucru pe care îl puteți face este să stabilească contactul vizual pentru a arăta unui bărbat care vă interesează.
  • Țineți privirea doar pentru timpul potrivit. Nu trebuie să privești în ochii lui de ore, dar uita-te la el doar câteva secunde din toată camera va arăta că sunteți interesat.
  • Fi coed, dar abordabil. Când te uiți la om, încercați să nu arăți de asemenea dornic, dar spuneți clar că ați fi fericit dacă ați început o conversație cu dvs.
  • Lăsați-vă expresiile faciale să vorbească. Odată ce omul te apropie, nu uitați să zâmbiți, să zâmbiți, să zâmbiți! Nimic nu spune că sunteți prietenos și atractiv ca un zâmbet bun.
  • Zâmbet - dar nu gândiți-l. Faceți zâmbetul dvs. ceva ce vă apropiați de lume. Nu numai că acest lucru vă va face zâmbetul mai natural și frecvent, dar vă veți simți mai fericiți în general. Încercați să zâmbiți când nu sunteți fericiți - veți găsi că unele fericire bule. Nu trebuie să arăți prea mult când zâmbești - fii natural.
  • Imaginea intitulată atrage orice pas cu pasul 9
    3. Au limbaj pozitiv al corpului în orice moment. Acum că omul tău a văzut aspectul în ochii tăi, precum și albii tăi perle, e timpul să-ți folosești corpul pentru a-i arăta că atracția este reciprocă.
  • Fă-te într-o manieră încrezătoare. Nu vă slăbiți, priviți la picioarele dvs. sau trageți-vă brațele peste piept. Evitați acțiunile nervoase, cum ar fi jucați cu părul sau mușcându-vă unghiile. În schimb, se confruntă cu omul și țineți brațele în mișcare prin gesturi. Acest lucru vă va face să pari ca o persoană deschisă și dinamică.
  • Arătați-i că sunteți interesat. Dacă vă simțiți dragostea Lui, nu există nici un rău în înclinarea să-L audă vorbind, mai ales dacă sunteți într-un loc puternic sau aglomerat. O atingere ușoară pe braț sau genunchi îl poate arăta, de asemenea, că vă place ceea ce are de oferit fără a fi prea agresiv.
  • Să-și țină fizic atenția. Asigurați-vă că vă mențineți contactul cu ochii și pentru a evita să vă uitați în jur - sau chiar mai rău, verificând telefonul la fiecare cinci minute - când vorbește cu tine. Vrea să simtă că este singura persoană din lumea voastră și nimic nu va transforma un om mai repede decât cineva care verifică e-mailul la fiecare două minute în loc să-și dețină sfârșitul conversației.Atingeți-l, dar nu în modul ciudat, ci o cam prietenoasă / flirtă, cum ar fi atunci când este corect sunteți de acord și să zâmbiți și să atingeți genunchiul? Dar întotdeauna găsiți o modalitate de a se apropia!
  • Metoda 4 din 4:
    Vorbiți discuția
    1. Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 10
    1. Doar spune "da". Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți de acord cu orice idee ciudată pe care omul tău o poate avea, dar înseamnă că ar trebui să ai o atitudine pozitivă și să fii interesat de ceea ce are de spus.
    • Dacă el întreabă dacă ați fost la un anumit restaurant, nu tăiați conversația spunând că nu există, în schimb, că ați auzit lucruri minunate și că ați pus întrebări despre experiența Lui. Este probabil ca acesta este modul său de a vă cere o dată!
    • Dacă te tachinează, joci de-a lungul. Bucurați-vă de personalitatea sa jucăușă. Daca spui "Nu" La orice idee ușor offbeată pe care o poate avea, veți arăta prudență și nu ca cineva pe care vrea să-l stea.
    • Nu fi prea dezagreabil imediat - chiar dacă nu sunteți de acord. Dacă aflați că echipele dvs. sportive preferate sunt rivalii arcurilor sau că vă cădeți pe părțile opuse ale spectrului politic, nu începeți o luptă cu privire la asta. Fiind jucăuș despre diferențele dvs. este un lucru, dar obținerea într-o cutie de săpun despre opiniile dvs. vă va face să arătați încăpățânat și egoist.
  • Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 11
    2. Nu vă fie frică să fiți amuzanți. Bărbații iubesc femeile care au un mare simț al umorului și care sunt suficient de încrezători pentru a-l arăta.
  • Deși acest lucru nu poate fi momentul pentru glumele knock-knock, nu vă fie frică să aruncați o glumă sau două dacă ocazia este potrivită.
  • Arată că puteți râde de tine. Nici un om nu vrea o femeie care să se ia în serios - arătând că puteți râde de propria dvs. praus va arăta nu numai că aveți încredere, ci că sunteți conștient de defectele voastre. Oamenii nu doresc o fată care este "prea perfect" și acest lucru îi va face să se simtă mai siguri despre ei înșiși.
  • Imaginea intitulată atrage orice pas cu pasul 12
    3. Arătați-vă mintea ascuțită. Nu vă fie frică să vă arătați creierul de teama de a intimidia un bărbat. Dacă el este tipul potrivit, el va fi atras de cât de inteligent sunteți și veți dori să petreceți mai mult timp să vă luați creierul.
  • Arătați-i cunoștințele despre evenimentele actuale, figurile istorice sau chiar analiza voastră vrăjitoare a culturii pop. Dacă știi despre ce vorbești, el va fi încântat să te audă pontificatul despre orice subiect.
  • Există o diferență între sunărea inteligentă și afișarea. Evitați să vă loviți de locul în care v-ați dus la colegiu, ceea ce ați ajuns la SAT cu zece ani în urmă, sau orice alte informații care pot face sunet ca și cumperi propria voastră barcă.
  • Imaginea intitulată atrage orice pas cu pas 13
    4. Arată ce te face unică. Există o mulțime de femei încrezătoare, amuzante și inteligente acolo, dar există doar unul. Nu vă fie frică să vă puneți acolo pentru a arăta ce vă face cine sunteți.
  • Dacă este potrivit, spuneți-i o poveste amuzantă sau interesantă din trecutul tău, care îi va da un sentiment de ce fel de persoană sunteți și ce fel de experiențe ți-au modelat viața.
  • Nu vă fie frică să vă împărtășiți interesele. Dacă vă învățați limba franceză sau învățați să călătoriți pe uniciclu, spuneți-i despre asta. El va fi impresionat că vă deplasați la ritmul propriului tambur și veți fi impresionați de viața voastră pentru lucruri noi.
  • Împărtășiți ceva despre prietenii sau familia dvs. În timp ce vrei să-i spui că nu-l poți aștepta să-l prezinți la mama și tata după ce ai făcut doar niște nume, poți spune câteva lucruri despre cine sunt familia și prietenii tăi care ți-a influențat să fii tu Cel mai bun sine posibil.
  • Imaginea intitulată atrage orice om cu pasul 14
    5. Dacă conversația merge bine, faceți planuri să se întâlnească din nou. O parte a atragerii unui om îl păstrează. Dacă flacăra iubirii este stralucitoare, ar trebui să adăugați jurnale la vatră!
  • Deși puteți juca în continuare coe, asigurați-vă că faceți schimb de informații înainte de a pleca dacă atracția este reciprocă. Ar trebui să evitați să veniți prea puternică, dar să exprimați un interes care să-l facă pe om să vadă că doriți să petreceți mai mult timp cu el. Ai fi surprins de cât de timizi sunt mulți oameni și cât de fericiți sunt atunci când femeile se intensifică și iau inițiativa.
  • Imaginea intitulată atrage orice pas cu pasul 15
    6. Dacă planul dvs. nu reușește, nu disperați. Din păcate, anumiți oameni nu pot fi atrași de dvs., indiferent cât de greu încercați. Dar nu transpirați - există o mulțime de oameni acolo și ați făcut deja o persoană mai bună urmând aceste sfaturi! Dacă omul pe care îl cauți nu recunoaște noile tale încredere, aspectul sau abilitățile de conversație, atunci altcineva va veni de-a lungul cine nu va vrea niciodată să vă părăsească.
  • Deși puteți încerca să atrageți un bărbat cu toată puterea, inima lui poate fi luată. Chiar dacă nu este într-o relație serioasă, ar fi putut avea un izvor recent sau ar putea fi pinul pentru altcineva și nu poate face nimic pentru a schimba asta.
  • Dacă sunteți respins, jucați-o. Nu este nevoie de apă de apă sau mesaje text furios dacă pasiunea dvs. nu vă reciprocă sentimentele. Atârnă dur și tipul potrivit va veni de-a lungul!
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar