Cum să flirtezi cu bărbații mai în vârstă

La unele femei, bărbații lor vârsta lor pur și simplu nu pot deține o lumânare unui om mai în vârstă. Dar este posibil să nu fiți sigur de a flirta cu el. La urma urmei, el se află într-o altă etapă a vieții sale și că nu ai prea multe în comun cu el. Din fericire, vorbind cu un bărbat mai în vârstă este mai mult despre a avea încredere în tinerețea ta decât experiențe de viață în comun.

Pași

Partea 1 din 2:
Făcând un om mai în vârstă să se simtă confortabil
  1. Imagine intitulată Flirt cu bărbații mai în vârstă Pasul 1
1. Fă-l să se simtă ca o persoană, nu o vârstă. Când femeile mai tinere vorbesc cu oamenii mai în vârstă, uneori simt nevoia de a explica în detaliu ceea ce le place exact despre oamenii mai în vârstă. Acest lucru ar putea face ca omul să se simtă ca și cum ai fi după o "tip," nu o persoană.
  • În loc să începeți de ce sunteți atras de bărbații mai în vârstă, în general, concentrați-vă mai întâi de ce doriți să vorbiți el în mod specific.
  • Îți place părul lui de sare și piper? Este deosebit de bine îmbrăcat? L-ai auzit vorbind despre un subiect care te interesează?
  • Imagine intitulată Flirt cu bărbații mai în vârstă Pasul 2
    2. Abordați diferența de vârstă dacă apare. Vrei să se simtă relaxat și confortabil cu tine, așa că lasă-l să decidă dacă vrea să vorbească despre elefantul din cameră. Dacă nu aduce niciodată diferența de vârstă, asta e bine. Discutarea altor subiecte sugerează că nu sunteți atras unul de celălalt deoarece din veacul tău. Dar, dacă el aduce cât de mult mai tânăr sunteți decât el, nu vă îndepărtați de conversație.
  • După ce îl asigurați că sunteți interesat de el pentru el însuși, puteți trece la o discuție despre motivul pentru care ați prefera oamenii mai în vârstă în general.
  • Nu locuiesc pe relațiile anterioare, dar vorbește în termeni generali cu privire la ceea ce credeți că oamenii mai în vârstă trebuie să ofere oamenilor că vârsta dvs. nu o face.
  • Stabilitatea financiară nu ar trebui să fie accentul acestei conversații. Gândiți-vă la toate celelalte lucruri pe care oamenii mai în vârstă le pot oferi - stabilitate emoțională, perspectivă, un stil de viață mai calm.
  • Imagine intitulată Flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 3
    3. Să decidă dacă vrea să vorbească despre slujba lui. Diferiți bărbați vor avea abordări diferite pentru a face față problemei stabilității financiare. Să aleagă cât de mult vrea să dezvăluie despre angajarea sa.
  • Dacă direcționați conversația spre slujba lui, el se poate întreba dacă flirtează cu el numai pentru că credeți că este bogat.
  • Pe de altă parte, ar putea dori să-și arate slujba minunată. Lasă-l să-l folosească ca un activ de flirturi, la fel cum folosești tinerețea ta!
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 4
    4. Afișați independența financiară. Fie că are o treabă bună sau nu, poate că nu vrea să vorbească cu o femeie mai tânără dacă crede că aveți nevoie de el să vă sprijine financiar. Chiar dacă el nu alege să vorbească despre slujba lui, face un punct de a-i spune despre a ta.
  • Nu discutați despre specificul salariului dvs., desigur. Dar vorbind despre slujba ta îl permite să știe subtil că sunteți o femeie care poate avea grijă de ea însăși.
  • Dacă sunteți la un bar și el încearcă să plătească pentru fila dvs., mulțumesc, dar râdeți-l. Spune, "Ești atât de dulce, dar nu trebuie să faci asta!"
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 5
    5. Respectați opiniile sale. Dacă există un lucru adult de toate vârstele pot fi de acord, este că nu este nimic mai iritant decât o persoană mai tânără care crede că știu mai bine. În timp ce nu trebuie să fii de acord cu tot ceea ce spune, nu-l contrazice în mod constant. Unii oameni se îngrijorează cu privire la creșterea "în afara atingerii" cu modalități actuale de gândire pe măsură ce îmbătrânesc. Vrei să-l faci să se simtă "cu experienta," dar nu "vechi."
  • O modalitate bună de a face față unei diferențe de opinie este să o tratezi ca o experiență de învățare. În loc să subliniez cât de mult nu sunteți de acord, cereți-i să explice de ce simte modul în care face el.
  • Ascultați gânditor și deschis. Nu trebuie să vă răzgândiți, dar l-ați arătat că îl respectați suficient pentru a vrea să-L înțeleagă.
  • Bineînțeles, dacă deține opinii personale, găsiți ofensiv, nu ezitați să-i dați un ureche și să pleci departe. Nu vă sacrificați principiile doar pentru a vă întâlni pe cineva.
  • Partea 2 din 2:
    Punerea celui mai bun picior înainte
    1. Imagine intitulată Flirt cu bărbații mai în vârstă Pasul 6
    1. Să-l angajeze în conversație. Deși ar trebui să-i respectați opiniile, doriți, de asemenea, să-i arătați că aveți o minte proprie. O diferență de opinie poate duce adesea la o discuție absorbantă în locul unui argument. Ce om nu ar merge nebun pentru o femeie care poate transforma un dezacord într-o mare conversație?
    • Relaxați-vă expresia facială pentru al lăsa să știe că nu vă faceți griji cu privire la diferențele de opinie.
    • Să puteți râde de cât de departe ar putea fi într-o problemă.
    • Dacă sunteți norocoși, ați fi găsit pe cineva care este de fapt pe aceeași pagină ca tine. În acest caz, sărbători!
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 7
    2. Îmbrăcați-vă vârsta. Tineretul dvs. este unul dintre cele mai mari active ale tale când flirtează cu un bărbat mai în vârstă. Utilizați-l în avantajul dvs! Când vă pregătiți să ieșiți noaptea, purtați stiluri de modă care vă îndepărtează de femeile mai în vârstă. Desigur, nu ar trebui să te îmbraci ca un adolescent. Nu-l vrei să se gândească la tine să-l tragi într-o singură direcție concerte! Purtați haine care arată bine pe o femeie la mijlocul anilor douăzeci sau treizeci, dar ar putea arăta puțin ciudat pe o femeie din cele patruzeciști.
  • Pentru bărbații mai în vârstă, cel mai atractiv lucru despre tinerele femei este că sunt deja la vârsta ideală. Nu trebuie să încercați să arătați mai în vârstă sau mai tanar. Ești deja în locul dulce!
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 8
    3. Nu vă concentrați asupra tinereții dvs. Vă vede și el poate spune deja că sunteți o femeie mai tânără. Nu trebuie să vă jucați tineretul pentru a-și atrage atenția în conversație. Dețineți vârsta dvs., dar nu-l faceți concentrarea centrală a conversației. Evidențiind-o în mod repetat ("Asta e meu Tatăl cântecul preferat!") Ar putea face ca conversația să crească obositoare pentru el. S-ar putea să înceapă, de asemenea, să se gândească la tine ca o față frumoasă fără substanță. În loc să vă petreceți timpul vorbind despre cât de tineri sunteți, concentrați-vă în loc de cât de maturi sunteți pentru vârsta dvs.
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 9
    4. Nu vă ascundeți nici tinerețea dvs. Ar putea părea că nu aveți suficient în comun cu el să-și țină interesul. De exemplu, el poate aduce copii, ipoteci, muzică de 70 de ani sau orice alt număr de lucruri cu care nu aveți experiență. Nu vă falsificați calea prin conversație, prefaceți că înțelegeți ce este părintească. Va vedea imediat prin ea.
  • Asigurați-vă că nu vă opriți ca fiind copilăresc. Ești tânăr, dar nu frivol. În loc să spui "Nu am nicio idee despre modul de muncă de credite ipotecare," conduce conversația spre ceva despre care vrea să vorbească. Întreabă-l ce este el îi place despre proprietatea acasă, de exemplu.
  • Chiar dacă se concentrează despre cât de greu este ceva, doar zâmbiți și spuneți "Nu am experimentat-o ​​încă, dar nu pot să aștept."
  • Dacă dorește să împărtășească o experiență cu dvs., sunteți de acord să păstrați o minte deschisă: "Nu-mi place foarte mult muzica din anii `80, dar o să-i dau o lovitură dacă crezi că îmi place."
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 10
    5. Fii tu însuți. Bărbații mai în vârstă au avut mai mult timp să-și dea seama cine sunt și sunt, de obicei, sigur în personalitățile lor, îi place și nu-i place. Vor același lucru la o femeie, chiar dacă e mai mică. Ascultați-l să vorbească despre el însuși, dar împărtășiți cine sunteți. Dacă căutați de fapt un stil de viață mai calm decât cel pe care l-ați condus când ați fost mai tânăr, spuneți așa. Dacă încă mai vă bucurați să o rupeți cu fetele din week-end, dețineți-o. Nu-ți cere scuze pentru asta - face parte din ceea ce te face tu.
  • Imagine intitulată Flirt cu bărbații mai în vârstă Pasul 11
    6. A stabili un contact vizual. Nu-l provocați într-un concurs privit, ci să vă conectați cu el prin ochii lui. Menținerea contactului cu ochii arată că sunteți amândoi încrezători în tine și atrași de el.
  • Imagine intitulată flirt cu bărbați mai în vârstă Pasul 12
    7. Atingeți părul și gâtul. Acestea sunt zone foarte personale pe corp. Chiar și cei mai vechi prieteni, cei mai apropiați nu se ating de obicei gâtul nostru. Gâtul și părul sunt în afara limitelor tuturor, dar partenerii sexuali, în cea mai mare parte. Atrage atenția asupra lor pentru a-i spune ce gândești.
  • Imagine intitulată flirt cu bărbații mai în vârstă Pasul 13
    8. Fiți conștienți de limba corpului. Acest lucru se aplică tuturor flirtelor, nu doar flirtului cu bărbații mai în vârstă. Rețineți că o mare parte din acest limbaj corporal ar putea sugera că sunteți interesat de o relație sexuală. Luați în considerare sentimentele și siguranța personală. Nu-l face să creadă că sunteți interesat sexual dacă nu sunteți. Dar daca tu sunteți interesat, ceea ce spui cu corpul tău ar putea găsi mai clar decât ceea ce spui cu cuvintele tale.
  • Atrageți atenția asupra buzelor: Buza inferioară, pungă buzele când vă gândiți sau aplicați un balsam frumos și luminos. Fă-l să se gândească la sărut.
  • Nu fi prea timid să-l atingeți: să vă odihniți mâna când râdeți de ceva pe care-l spune sau să-l puneți pe umăr când vă sprijiniți să împărtășiți ceva privat.
  • Nu vă traversați brațele: acest lucru vă face să vă închideți.
  • Înclinați spre el pentru a închide distanța dintre voi.
  • Avertizări

    Deși legile variază de la stat la stat, este ilegal în SUA pentru adulți să intre în relații sexuale cu minorii. Dacă sunteți sub vârsta de 18 ani, așteptați până când sunteți un adult juridic pentru a flirta cu bărbații mai în vârstă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar