Cum să fii calm la o primă dată

Gândul unei prime date poate fi foarte stresantă. S-ar putea să fiți anxioși din punct de vedere social, să credeți că sunteți un convertitor rău sau nu înțelegeți de ce cineva ar vrea să vă întâlnească. Aceste gânduri pot provoca o anxietate majoră la o întâlnire. Stați calm la o dată este posibil dacă intrați într-o mentalitate pozitivă, aveți unele subiecte de conversație gata și amintiți-vă că persoana este probabil la fel de nervoasă ca și tine.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea atitudinii tale
  1. Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 1
1. Intrați într-o mentalitate pozitivă înainte de data. Intrarea într-o dată de sentiment negativ sau prea stresat nu va face o dată bună. Pentru a ajuta la combaterea acestei negativi, încercați să vă faceți o dispoziție pozitivă înainte de a merge la data. Faceți ceva înainte de data dvs. care vă face fericiți și vă sporește starea de spirit.
  • De exemplu, puteți să vă puneți muzica preferată care vă face să vă simțiți atrăgători sau fericiți, dansați în jurul casei dvs. sau puneți-vă pe tinuta preferată.
  • Concentrați-vă pe calitățile dvs. pozitive. Uită-te în oglindă și dă-ți câteva complimente. Listează câteva calități pozitive despre tine.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 2
    2. Evitați locuința pe anxietate. Toată lumea devine nervoasă la prima dată. Este complet normal. Asta înseamnă că nu ar trebui să obsezi despre anxietatea ta. Nu veți rupe data și nu puteți ști dacă data va fi un dezastru sau nu. Gândiți-vă cât de des vă simțiți anxietate și totul se dovedește perfect.
  • În loc de anxietate, gândiți-vă cum este interesant să mergeți la o întâlnire și să întâlniți pe cineva nou, chiar dacă nu se transformă într-o conexiune de dragoste.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 3
    3
    Fii încrezător. Mergând la o dată este o decizie reciprocă, ceea ce înseamnă că cealaltă persoană dorește să meargă la o întâlnire cu dvs. Acest lucru ar trebui să vă ofere un pic de încredere pentru a vă ajuta să vă combateți nervii. Încercați să găsiți modalități de a vă stimula încrederea în timp ce vă pregătiți pentru data dvs., astfel încât să puteți fi cel mai bun sine.
  • Puteți lucra la căutarea încrezătoare. Țineți-vă capul ținut ridicat, aveți o poziție bună, faceți contact vizual și zâmbiți. Acționând încrezător, veți simți mai încrezător.
  • Concentrați-vă pe calitățile dvs. bune. Poate fi un atribut fizic sau o trăsătură caracteristică. Amintiți-vă, persoana a vrut să iasă cu dvs. pentru un motiv, așa că nu vă îndoiți că meritați să vă bucurați de data.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 4
    4. Evitați să aveți așteptări nerealiste. Dacă fiecare dată a mers perfect, oamenii nu ar avea nevoie să întâlnească mai mulți oameni sau să se simtă anxietate. Realitatea este că unele date prime sunt ciudate, rele sau plictisitoare. E normal. Nu lăsați totul să călătorească pe această dată și poate ajuta la diminuarea anxietății.
  • Doar pentru că prima dvs. dată nu este perfectă nu înseamnă că nu există o șansă pentru oa doua dată. Uneori, este nevoie de câteva date pentru a începe să se conecteze bine. Nu vă supărați dacă data nu merge perfect. Foarte puține date.
  • Metoda 2 din 3:
    Planificarea unei date reduse de stres
    1. Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 5
    1
    Veniți cu câteva subiecte de conversație. Dacă vă temeți că mintea voastră va fi goală în mijlocul datei dvs., poate doriți să veniți câteva lucruri despre care puteți vorbi. Ce aveți amândoi în comun? Ce ești încântat sau interesat? Având câteva idei în minte vă pot ajuta să vă liniștească.
    • De exemplu, dacă știți că amândoi vă place să gătiți, să călătoriți sau să fiți afară, gândiți-vă la câteva întrebări sau povestiri pe care le puteți spune cu aceste subiecte.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 6
    2. Alegeți o locație de întâlnire care vă face să vă simțiți confortabil. Deși poate doriți să faceți ceva distractiv la data dvs., nu ar trebui să faceți ceva nou care să vă facă chiar mai incomod. Vrei să mergi într-un loc cu care ești oarecum familiar și confortabil cu. Chiar dacă nu este un loc pe care l-ai dus de multe ori, dacă este într-o zonă pe care o cunoașteți, este suficient să vă ajutați să vă calmeze.
  • De exemplu, dacă nu mergeți niciodată la restaurante de fantezie sau la balet, nu o alegeți ca o locație de primă dată.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 7
    3. Alegeți o activitate distractivă. Datele ar trebui să fie distractive. Sigur, toată lumea merge la cină și un film, și poate fi plăcut pentru dvs. Cu toate acestea, vă puteți ajuta să vă calma prima dată jitters făcând ceva ce știți că va fi distractiv. Încercați ceva ce nu vă gândiți niciodată la prima dată. Poate ajuta pe amândoi să spargeți gheața.
  • De exemplu, puteți merge pe fereastră sau cumpărături obișnuite, să lucrați împreună, mergeți la o librărie sau la magazine de muzică și căutați în jur, du-te drumeții sau du-te la un muzeu.
  • Alegeți o activitate pe care o puteți bucura și vă interesează, dacă știți ce vă place cealaltă persoană. Dacă nu știți ce îi place cealaltă persoană, încercați să le întrebați. Adesea, făcând aceste lucruri vă ajută să vă arătați cel mai mult personalitatea.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 8
    4. Rochie confortabil. Deși doriți să arătați frumos și rochie pentru a impresiona, nu purtați haine pe care le simțiți inconfortabile. Nu te vei simți ca tine însuți. Veți fi neliniștiți, iar data dvs. va putea spune. Alegerea unui costum casual sau frumos este cel mai bun. Gândiți-vă la locul în care vă aflați la data și rochia în consecință.
  • De exemplu, dacă nu purtați niciodată rochii și tocuri sau un costum și cravată, nu o faceți la prima dată. Dacă purtați haine, nu puteți respira sau pantofii pe care nu puteți intra, puteți începe să vă împiedicați sau să aveți probleme cu respirația.
  • Metoda 3 din 3:
    Bucurându-se de data
    1. Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 9
    1. Stați în acest moment. Un mod pe care oamenii le dau în anxietatea lor este prinși în capul lor și se gândesc la scenarii sau situații cele mai grave sau situații care nu sunt reale. Fiți prezenți la data dvs., rămânând în acest moment. Starea în acest moment vă poate ajuta să vă concentrați asupra persoanei din fața dvs., care vă poate ajuta să rămâneți liniștiți.
    • Spune-ti, "Mă bucur să mă bucur de acest moment și să nu-mi ascult gândurile." Gândurile nu sunt realitate și vă țin departe de moment. Împingerea gândurilor dvs. deoparte vă poate ajuta să vă bucurați de data dvs.
    • Concentrați-vă pe ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Nu credeți, "Data mea nu-mi place." În schimb, acordați atenție datei dvs. și interacționați cu ei. Probabil că vă place foarte puțin de când au fost de acord să meargă la data în primul rând.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 10
    2. Amintiți-vă că vă place data dvs. Nu uitați că data dvs. vă place și dumneavoastră. Au fost de acord să meargă la o întâlnire cu dvs., deci înseamnă că amândoi aveți deja un fel de atracție reciprocă. Luați în considerare de ce vă place această persoană. Sunt fizic atractive? Sau credeți că au o personalitate plăcută?
  • Nu contează de ce îi placi. Amintiți-vă că ieșirea cu persoana care vă place este un moment interesant și fericit.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 11
    3. Gândiți-vă la ei ca prieten. Dacă vă uitați la data dvs. ca pe cineva pe care nu-l cunoașteți bine, puteți deveni nervos și nu veți putea doar să Fii tu însuți. Discutați cu data dvs., așa cum ați fi un prieten. Să-i tachineze pe prietenii tăi, să spună povestiri prostești și să nu-ți fie frică să-ți arăți personalitatea minunată.
  • Tratarea lor ca pe cineva pe care vrei sa fii in jur, si cine vrea sa fie in jurul vostru, te poate ajuta sa te simti mai mult. Nu se concentrează pe presiunea romantică vă poate ajuta, de asemenea, să acționați mai natural.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 12
    4. Amintiți-vă că data dvs. este, de asemenea, nervoasă. Aproape toată lumea care merge la prima dată este nervoasă. Asta înseamnă că nu ești singurul nervos la această dată. Uneori, amintindu-vă că cealaltă persoană este la fel de nervoasă vă poate ajuta să vă liniștească și să vă ajute să vă bucurați de voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 13
    5. Încurajați-vă data de a vorbi. Unii oameni cred că trebuie să umple fiecare tăcere, deoarece tăcerile îi fac nervoase. Ei pot, de asemenea, să creadă că tăcerea înseamnă răsturnarea picioarelor și că data nu merge bine. Doi oameni care nu se cunosc unul pe altul, ei bine vor experimenta în mod natural câteva tăceri, așa că nu te sperie de ei. În schimb, dați-vă posibilitatea de a vorbi.
  • Dacă data nu face prea mult vorbind, puneți-le o întrebare. Întrebarea poate construi ceva despre care știi că sunt interesați sau ceva despre care vorbești mai devreme.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 14
    6. Evitați sărituri la concluzia greșită. Puteți începe să vă subliniați pentru că credeți că data nu vă place. Pentru că ești nervos, poți veni cu cele mai rele scenarii în capul tău. Efectuarea scenariilor cauzează doar mai multă stres, și de multe ori, nu este chiar adevărat. Încercați să rămâneți calm, fără sărituri la concluzii.
  • Nu puteți citi mintea datei. Amintiți-vă, au fost de acord să meargă la data cu dvs. și câteva momente ciudate nu înseamnă că data merge prost. Doar bucurați-vă de data și păstrați scenariile formate la un nivel minim.
  • Imaginea intitulată Fiți calm într-o primă dată Pasul 15
    7. Încerca Exerciții profunde de respirație. Respirațiile profunde pot avea un efect calmant asupra corpului. Înainte și în timpul datei, puteți încerca câteva exerciții de respirație profundă pentru a vă liniști astfel încât să vă puteți bucura de voi.
  • Respirați adânc prin nas și țineți-vă pentru un număr de cinci sau șase. Apoi respirați prin gură pentru un număr de aproximativ șapte. Încercați să repetați de 10 ori.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar