Cum să datezi un bărbat alfa

Multe studii au arătat că dihotomia dintre Alpha Bărbați (care sunt puternice, încrezătoare, dominante, asertive și de succes) și Beta bărbați (Cine este slab, ezitant, supus, și mai puțin de succes în viață) este unul fals. Cu toate acestea, este adevărat că unele dintre trăsăturile asociate cu alfa sunt destul de atractive pentru alții: încrederea în sine, succesul și puterea morală și fizică. Aceste trăsături pot fi găsite atât la bărbați, cât și la femei în aceeași măsură. Dacă sperați să întâlniți o persoană încrezătoare, va trebui să recunoașteți semnele de încredere și să fiți o persoană încrezătoare în sine.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea unui om de succes și de succes până în prezent
  1. Imaginea intitulată Fii o femeie de afaceri de succes Pasul 01
1. Recunoaște că femeile depășesc bărbații în multe zone. Dacă sunteți o femeie care este atrasă de bărbați, ați putea găsi că numărul bărbaților care au un statut mai mare decât vă micșorează. Femeile sunt acum depășite bărbați în rate de ocupare a forței de muncă, educație și, uneori, în câștigul potențialului. Fiți conștienți de faptul că vor exista mai puțini și mai puțini bărbați în bazinul de dating care sunt mai de succes decât femeile pe care le întâlnesc.
  • Pe de o parte, acest lucru ar putea însemna mai multă concurență pentru atenția bărbaților încrezători și de succes. Pe de altă parte, acest lucru ar putea duce, de asemenea, la o redefinire a ceea ce "succes" înseamnă la bărbați: trăsături precum bunătatea, sensibilitatea și versatilitatea ar putea fi evaluate mai mult la bărbați în viitorul nu prea îndepărtat.
  • Imaginea intitulată deveni un succes Pasul 16
    2. Evaluați prestigiul său, precum și personalitatea sa. Studiile arată că prestigiul unei persoane - sau modul în care este foarte important un grup o persoană - ar putea fi la fel de importantă pentru încrederea și succesul ca o personalitate dominantă. Dacă sunteți atras de bărbați încrezători și de succes, luați în considerare modul în care un potențial partener este evaluat de colegii săi, superiori, prieteni și vecini. Dacă el este foarte apreciat în comunitatea sa, acesta este un semn bun că va fi atractiv pentru tine.
  • Este posibil ca cineva să fie prestigios într-o zonă de viață și nu prestigioasă în altul. De exemplu, poate că este excelent la activități atletice, dar nu profesionist. Sau poate că este foarte apreciat ca un bucătar, dar nu ca muzician. Luați în considerare domeniile vieții cele mai importante pentru dvs. atunci când luați în considerare prestigiul.
  • Imaginea intitulată Fii un PRO PLAYER BASKETBALL PASUL 1
    3. Amintiți-vă că majoritatea oamenilor sunt un amestec de "alfa" și "beta" trăsături. Mitul că lumea poate fi împărțită în "Alpha" și "Betas" a fost în cea mai mare parte debunsă. Majoritatea oamenilor sunt o combinație a celor două. În multe cazuri, oamenii pot acționa ca un "alfa" în arenele în care sunt foarte reușite și cum ar fi "Betas" În arene unde au mai multe dificultăți. De exemplu, cineva ar putea fi un "alfa" în slujba lui, dar nu în dormitor. Altcineva ar putea fi un "alfa" în activismul său politic, dar nu în atleticismul ei. Mai degrabă decât să caute "alfa" trăsături, în schimb, considerați gândirea la arene care sunt importante pentru dvs. și găsiți pe cineva care este încrezător în acea arenă. De exemplu, gândiți-vă dacă doriți să găsiți:
  • Cineva care este bun la activitățile sportive și atletice
  • Cineva care este încrezător în creativitatea și arta sa
  • Cineva care are succes la slujba lui
  • Cineva care este talentat la fixarea lucrurilor în jurul casei
  • Imaginea intitulată Fiți iubirea Pasul 5
    4. Fiți conștienți de dezavantajele potențiale. În timp ce trăsăturile asociate cu Maletatea Alpha pot indica succesul, ar putea exista unele trăsături nedorite care vin împreună cu ea. De exemplu, el ar putea fi încăpățânat, reticent să ia critici, independente și prea analitice. Dacă sunteți o persoană sensibilă care apreciază îngrijirea emoțională, poate o persoană "alfa" nu este potrivit potrivit pentru tine. Gândiți-vă cu atenție la ceea ce vă face fericiți într-o relație.
  • Imaginea intitulată reușește la Dating Online Pasul 4
    5. Încercați să întâlniți câteva tipuri de personalitate. Nu toată lumea este atrasă de încredere și de succes, și poate că sunteți atras de anumite tipuri de încredere, dar nu de alții. Pentru a determina exact ce ați atras, ați putea lua în considerare întâlnirea unei game largi de tipuri de personalitate pentru a vedea ce preferați.
  • Luați în considerare aderarea la un site de dating online pentru a găsi o gamă largă de bărbați până în prezent.
  • Înscrieți-vă pentru o activitate sau voluntar la un nonprofit pentru a întâlni o gamă largă de persoane care împărtășesc interesele dvs.
  • Adresați-vă prietenilor să vă prezinte oamenilor noi pe care ați putea să o întâlniți.
  • Luați un test de personalitate pentru a vă ajuta să vă dați seama ce este propriul tip de personalitate și care poate fi o bună personalitate.
  • Imaginea intitulată reușește la Dating Online Pasul 11
    6. Rămâneți în siguranță când mergeți la date. Când primiți mai întâi să cunoașteți pe cineva, luați măsuri pentru a vă asigura că rămâneți în siguranță și protejați. Nu mergeți nicăieri private cu o persoană pe care nu o știți bine. Acceptați datele care sunt în locații publice, cum ar fi restaurante și cinematografe. Asigurați-vă că cunoașteți agenda în prealabil. Luați în considerare spuneți unui prieten care este itinerariul dvs., astfel încât ei știu unde vă aflați.
  • Încredere în tine și instinctele tale: Dacă te simți nesigur, lăsați imediat situația și sună unui prieten să te ia în sus.
  • Imaginea intitulată Fii un bun ascultător Pasul 9
    7. Recunoașteți semnele de încredere. O persoană cu adevărat încrezătoare ar putea să nu fie cea care atrage cea mai mare atenție sau se mândrește despre realizările sale. Cineva care are o cantitate sanatoasa de incredere in sine ar putea fi de fapt mai probabil sa ia un backsatat uneori, sa asculta cu atentie si sa invatreze din greșelile lui. Un om sanitar sănătos va:
  • Ascultați în loc să vorbiți tot timpul.
  • Fiți conștienți de ceea ce sunt punctele sale forte și slăbiciunile sale.
  • Cereți ajutor uneori.
  • Să nu judece pe alții prea aspru sau să fie insultătoare.
  • Să fie capabil să se ridice pentru el și nevoile lui.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 17
    8. Recunoașteți semnele de narcisism și aroganță. Uneori poate fi ușor să se amestece semnele de încredere și de aroganță. Cu toate acestea, diferența esențială dintre cele două este că un om sănătos și sigur va fi confortabil în el însuși și nu va fi ușor agitat sau înfuriat. O persoană arogantă, totuși, își atrage stima de sine de modul în care alții îl tratează, ceea ce îl face mai probabil să fie exigentă, dominantă și incapabilă să asculte critici. Evitați bărbații care:
  • Insultați alții pentru a vă simți bine.
  • Nu pot face față pierderii sau criticilor.
  • Cereți atenție și laudă.
  • Vorbi peste alții sau întrerup în timpul situațiilor sociale.
  • Imagine intitulată Planul o dată Pasul 2
    9. Cereți-i să vă planifice data următoare. Dacă sunteți atras de conducere și forță, luați în considerare cererea să vă planificați data următoare pentru a vă surprinde. Vedeți ce se întâmplă când se ocupă de următoarea dvs. întâlnire. Aceasta este, de asemenea, o șansă bună de a vedea dacă ambii sunteți interesați de activități similare.
  • Imagine intitulată Spice Up Medicul tău de viață Pasul 12
    10. Luați în considerare cererea lui să conducă în dormitor. Dacă sunteți atras sexual de scenarii dominante, spuneți-i că sunteți interesat să-l acționați într-un mod mai dominant în dormitor. Este important să faceți acest lucru în siguranță: asigurați-vă că ambele comunică în mod clar despre dorințele și limitările dvs. și că ambii parteneri consimtizează fiecare pas al drumului. Asigurați-vă că fie un partener poate opri activitatea sexuală în orice moment prin utilizarea unui convenit "cuvant de siguranta."
  • Imagine intitulată Joacă șah pentru începători Pasul 7
    11. Să participe la activități competitive în timp ce se întâlnește. Dacă tu și partenerul tău sunteți atât de încrezători, oameni competitivi, găsiți date care vă permit să concurați și să acționați ca rivali unul față de celălalt. Acest lucru poate duce la emoție și atracție sexuală. Asigurați-vă că încercați cel mai greu (nu pierdeți în mod intenționat) și nu vă simțiți liber să vă angajați într-o panificație bună atunci când câștigi. Unele date pe care le puteți înțelege includ:
  • Redați Paintball sau Tag Laser
  • Ming Mini-Golfing
  • Participarea la o cursă de caritate
  • Redarea unui joc de bord care necesită abilități, cum ar fi șahul
  • Asigurați-vă că data nu este un ratat. Dacă are un timp greu să fie pe partea pierdută, este o indicație că este arogant, nu încrezător.
  • Imaginea intitulată are o zi minunată cu prietenul sau prietena ta Pasul 4
    12. Explorați noi activități și locuri. Dacă ați găsit un om sigur, este probabil că va fi capabil să vă prezinte experiențe noi, idei și locuri. Încercați să vă bucurați de explorarea acestor noi lumi cu el și poate că ați putea descoperi o nouă pasiune sau un hobby.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele unui om abuziv Pasul 9
    13. Aveți grijă de controlul comportamentului. Dacă vă aflați înăbușind propriile dvs. opinii, idei și gânduri, sunteți probabil într-o relație care se bazează pe control în loc de încredere și încredere. Nu vă pierdeți niciodată într-o relație: o relație de dating sănătoasă se bazează pe îngrijirea reciprocă și se face reciproc prospera. Dacă partenerul dvs. nu vă ajută să vă prosperați, nu este probabil o persoană încrezătoare, ci mai degrabă o persoană de control, dominantă. Semnele de control al controlului includ:
  • Minciună
  • Hărțuirea
  • Vorbind peste tine sau vorbind prea mult
  • Distanțându-vă de cei dragi
  • Oferindu-vă tratamentul tăcut
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând o relație ultima dată
    1. Imagine intitulată Deal cu întrebarea și respingerea unei fete Pasul 13
    1. Nu acționați prea supus în timpul dezacordurilor. Cineva care împărtășește trăsături cu stereotipicul "mascul alfa" ar putea acționa ocazional încăpățânat, nerăbdător și exigent, în special în timpul certurilor. Când el alunecă în aceste modele negative, este important să nu acționați prea supus sau apologetic. În schimb, rămâneți calm și analitic în timp ce vă aflați cazul dvs. Plecați de la argument dacă aveți nevoie, dar nu flatter, Pander sau nu dați prea ușor. Unele scripturi pe care le-ați putea folosi includ:
    • "Pot vedea că nu vom ajunge la un acord în seara asta. Să continuăm să vorbim despre asta mâine."
    • "Știu că nu suntem de acord cu asta. Dar aici sunt motivele pentru care cred că am dreptate . . ."
    • "Sunt fericit să găsesc terenul de mijloc, dar nu sunt dispus să renunț la credințele mele de bază. Este important să fiți dispuși să compromită dacă voi compromite și eu."
  • Imagine intitulată Deal cu o relație agresivă pasivă Pasul 12
    2. Nu acceptați un comportament agresiv. Fiți atenți dacă acționează agresiv prin ruperea lucrurilor, făcând amenințări sau ridicându-și frecvent vocea până la punctul în care ajungeți în lacrimi. Acest lucru nu este un comportament acceptabil și meritați mai bine.
  • Lăsați situația imediat dacă vă simțiți personal amenințată. Să știe că acțiunile sale sunt inacceptabile și caută ajutor în afara relației de la un prieten, autorități sau o linie telefonică de abuz domestic.
  • Imagine intitulată Respectul Partenerului Pasul 1.Jpeg
    3. Creați o relație în general egalitară. În general, oamenii sunt fericiți în relații atunci când există o structură de putere egalitară. În acest caz, ambii parteneri ar putea împărtăși treburile, au egal cu privire la deciziile importante și ar putea lucra în afara casei. Aceste relații sunt mai puțin susceptibile de a se încheia în divorț sau destrămare.
  • Imagine intitulată Spice Up Medicul tău de viață Pasul 8
    4. Găsiți modalități sănătoase de a explora dominația și depunerea, în special în dormitor și în treburi. În timp ce relațiile egalitare sunt cele mai de succes pe termen lung, ar putea, de asemenea, să reducă libidoul și pasiunea sexuală. Dacă sunteți atras de dominație, luați în considerare găsirea unor modalități de exprimare a acestei dominante, chiar dacă nu afectează luarea deciziilor de zi cu zi. De exemplu, ați putea lua în considerare:
  • Introducerea unui rol de rol dominant / supus în timpul sexului. Asigurați-vă că discutați preferințele și limitările dvs. în avans și asigurați-vă că puteți opri jocul în orice moment utilizând a "cuvant de siguranta."
  • Găsirea ieșirilor pentru a efectua roluri tradiționale de gen. De exemplu, o femeie ar putea să se îmbrace în costumele tradiționale feminine - un om ar putea să se îmbrace în îmbrăcămintea atletică.
  • Împărțiți treburile de-a lungul liniilor de gen. Dacă sunteți o femeie într-o relație heterosexuală, luați în considerare luarea unei forțe feminine stereotipice, cum ar fi gătitul sau spălarea mâncărurilor. Cereți partenerului dvs. să ia o muncă masculină stereotipică, cum ar fi repararea mașinii. Acest lucru ar putea crește atracția sexuală.
  • Imaginea intitulată acceptă critica Pasul 11
    5. Fi pregătit pentru bluntness. Mulți oameni care prezintă tipic "alfa" trăsăturile comunică într-o manieră directă. Ei nu tind să nu bată în jurul tufișului. Încercați să păstrați acest lucru în minte, astfel încât să nu vă ofere cât de direct și simplu este conversația lor. În schimb, amintiți-vă că comunicarea directă poate ajuta o relație să evite modelele de agresiune pasivă sau nemulțumire reciprocă:
  • Dacă bluntitatea partenerului dvs. este insultătoare sau dureroasă, acestea sunt semne de avertizare că partenerul dvs. merge mult peste tot "direct" comunicare și în loc să sperăm să vă răniți sentimentele. Acesta nu este un semn de încredere, ci de agresiune și ar trebui să vă gândiți dacă merită timpul și energia.
  • Imagine intitulată comunică Eficient Pasul 11
    6. Să comunice clar. Spune-i partenerului tău ceea ce găsești atractivă despre el și încrederea lui. Simțiți-vă liber să fiți direct despre ceea ce vă face fericiți într-o relație.
  • Dacă vă bucurați de abilitățile sale atletice, de exemplu, spuneți-i că și sprijini succesele sale atletice.
  • Dacă sunteți atras de comportamentul cavaleros, spuneți-i că îl iubești când vă cumpără flori, bijuterii sau vă surprinzând cu vacanțe exotice. Exprimă încântarea și plăcerea când se angajează în aceste comportamente.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 1
    7. Au granițe sănătoase. Dacă atât dvs., cât și partenerul dvs. sunteți încrezători, veți avea probabil câteva interese și activități independente pe care celelalte nu le împărtășesc. Asigurați-vă că vă mențineți atât independența în anumite zone, chiar dacă împărțiți multe alte activități. Păstrați-vă vechii prieteni, păstrați-vă cu vechile hobby-uri și petreceți ceva timp în afara fiecăruia și din nou. Limitele sănătoase vor ajuta relația ultima și vă va ajuta să vă mențineți încrederea în sine.
  • Imagine intitulată Țineți mâinile cu prietenul dvs. Girl_boy Pasul 3
    8. Întoarceți încrederea în sine în încredere în relație. Adevărata încredere nu este vorba despre performanța forței, ci mai degrabă de a fi cinstit despre cine sunteți și care sunt nevoile dvs. Oamenii care sunt încrezători nu vor fi frică să construiască o legătură durabilă cu persoana potrivită. Dacă persoana pe care o întâlniți este sinceră emoțională și este dispusă să se angajeze, acesta este un semn bun că este o persoană cu adevărat încrezătoare care știe ce vrea el.
  • sfaturi

    Dating o persoană încrezătoare nu înseamnă că trebuie să-ți pierzi propria încredere: de fapt, este mult mai bine pentru relația dacă te mențineți atât independența, încrederea și limitele.
  • Trăsături asociate cu tipic "alfa" ar putea fi atractivă pentru dvs., dar nu ar putea. Încercați să experimentați o varietate de personalități pentru a descoperi ce sunt prioritățile dvs. într-o relație.
  • Avertizări

    Există o diferență importantă între încredere și agresiune. În timp ce multe sunt atrase de încredere, foarte puțini oameni sunt atrași de agresivitate într-un potențial partener. Partenerii agresivi ar putea fi, de asemenea, abuzivi și controlați. Dacă persoana pe care o întâlniți este seful, controlul, agresivul sau dominul, distanța de la acea persoană.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar