Cum să aplicați machiajul

Dacă nu ați aplicat niciodată machiajul înainte, toate produsele și instrumentele diferite pot fi intimidante. Nu vă faceți griji. Vom merge prin pas cu pasul de mai jos. Odată ce obțineți atârnă de ea, aplicarea machiajului în fața voastră va fi o briză.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă fața
1
Îndepărtați orice machiaj vechi. Când aplicați machiajul, este necesar să începeți cu o paletă curată. Îndepărtați orice machiaj pe care ați imaginat-o și spălați machiajul de la mai devreme pe zi. Dacă încercați să aplicați mai mult machiajul în partea de sus a machiajului vechi (care nu includ touch ups), aspectul final va apărea cade și mai nefiresc decât machiajul pus pe o față proaspătă. De asemenea, trebuie să curățați orice reziduu de machiaj pentru a vă menține pielea de a deveni înfundată și iritată. Puteți utiliza un bun machiaj de machiaj sau un ulei de copil ușor pentru a scăpa de toate reziduurile de machiaj.
  • Rețineți că trebuie să vă îndepărtați întotdeauna machiajul la sfârșitul zilei - dormind cu machiajul dvs., puteți înfunda porii și provoca pete și riduri.
  • 2
    Spala-te pe fata, Apoi urmați cu hidratant. Din același motiv, eliminați vechiul machiaj, ar trebui să vă spălați și fața. Utilizați un dispozitiv de curățare ușoară facială pentru a spăla ușor fața, petrecând aproximativ un minut de masaj pentru a elimina toate bacteriile și celulele moarte ale pielii în porții înainte de a clăti cu apă rece. Finisați prin aplicarea unui hidratant facial, indiferent de tipul dvs. de piele.
  • 3. Prime-ți fața. Înainte de a adăuga orice machiaj, trebuie să vă primiți fața. Scopul unui primer de față este de a spori aspectul machiajului și de a crește longevitatea. Puteți aplica grundul cu degetele, acoperind întreaga față cu o cantitate mică. Primerul va ajuta, de asemenea, machiajul dvs. să rămână în toată ziua. Dacă vă veți transpira, executați sau faceți tot ce vă va face machiajul să se poarte sau să frămâne, grundul este o necesitate pentru dvs.
  • 4
    Puneți pe un strat de fundație. Există mai multe tipuri de fundație, dar în general sunt aplicate în același mod. Lichid, cremă și fundații de pulbere toate acționează pentru a crea un ten chiar mai uniform, de lucru pentru a crea o bază uniformă pentru celălalt machiaj. Utilizați o perie de fundație sau un burete de frumusețe umedă pentru a aplica fundația față de fața dvs., amestecând în gât și la ureme, dacă este necesar. Rețineți că fundația dvs. ar trebui să fie aceeași culoare ca și tonul dvs. natural al pielii, nu mult mai întunecat sau mai ușor. Ajută la potrivirea fundației la piept și gât, astfel încât fața dvs. nu este o culoare diferită de restul corpului. Niciodată nu vrei o linie aspră de la linia maxilarului tău la gât. Acest lucru este foarte nefiresc și dă un finisaj dur și nelențuit, care nu este ceea ce vrei. Alegerea unei culori care se potrivește cu pielea dvs. întotdeauna ajută.
  • Puteți utiliza o perie concealer pentru a adăuga o fundație suplimentară mică pentru a acoperi petele încăpățânate.
  • Fundația lichidă poate fi aplicată cu vârful degetelor, deși acest lucru este mai probabil să introducă bacterii pe piele și să provoace breakout-uri viitoare.
  • 5
    Aplicați un concealer. Scopul concealerului este de a fi chiar un ton inegal al pielii ca urmare a cutanelor sau a cercurilor întunecate sub ochi. De asemenea, puteți utiliza un concealer într-o umbră ușor mai ușoară în tonul pielii pentru a lumina zonele întunecate sau punctele înalte ale feței. Utilizați o perie de concealerie sau vârful degetelor (curățate) pentru a amesteca concealer pe zona dvs. de subterană într-o formă de triunghi cu capul în jos, pe podul nasului, bărbia, centrul frunții și deasupra buza superioară. Puteți folosi o umbră care se potrivește cu tonul pielii pentru a acoperi toate zonele roșii sau peste orice acnee sau pete întunecate. Amestecați marginile concealerului, astfel încât să se amestece perfect în fundația dvs.
  • 6. Setați fundația și concealerul. Acest pas este opțional, dar dacă căutați o machiaj de lungă durată, ar trebui să utilizați o pulbere de setare pentru a vă menține fundația și concealerul în loc. Utilizați un burete de frumusețe umedă pentru a ridica pulberea liberă și apăsați în zona sub ochi, apoi îndepărtați ușor orice exces cu o perie. Utilizați o perie mare, pufoasă pentru a vă acoperi întreaga față într-o pulbere translucidă sau potrivită. Acest pas este deosebit de util dacă folosiți Fundația Liquid, deoarece va ajuta la stabilirea fundației și să eliminați orice strălucire sau abordare
  • 7
    Aplicați un clar. Cu fundația dvs. finalizată, este probabil ca fața dvs. să pară acum contur și mai plat din cauza culorii uniforme. Pentru a oferi o adâncime, va trebui să creați iluzia de evidențieri și umbre. Puteți utiliza o cremă (aplicați înainte de a vă stabili fața) sau pulbere de pulbere pentru a lumina cele mai adânci zone ale feței tale: colțurile interioare ale ochilor tăi, sub sprâncenele voastre, în centrul arcului cupioului și pe vârfurile / părțile laterale ale pometrilor. Acest lucru vă va face ca fața să arate mai luminos și mai treaz decât ar fi altfel.
  • Creați o formă "3" pe pomeții, în sprâncenele voastre și până la frunte pentru punctul culminant perfect.
  • Puteți utiliza degetele sau o pensulă mică de evidențiere pentru a aplica evidențiatorul.
  • 8. Adăugați adâncimea cu Conturing. Opusul de a scoate evidențiatoarele pe față, conturul implică adăugarea unei pulberi care sunt câteva nuanțe mai întunecate decât tonul real al pielii (diferit de un bronzator) în zonele pe care doriți să le arătați minimizate sau mai departe. În mod obișnuit, ar trebui să contur sub pomeții tăi în golurile obrajilor, pe părțile laterale ale nasului tău și sub linia ta. De asemenea, puteți face o frunte mare să apară mai mică prin aplicarea conturului în apropierea liniei de păr. Acest lucru vă va face ca fața să pară mai subțire și mai lungă în aparență și să furnizeze umbrele care apar în mod natural fără fundație. După ce vă confruntați cu fața, puteți intra cu Bronzer pentru a adăuga culoarea pe față. Utilizați o perie mare de bronzare și bucurați-vă de bronzul imediat unde ați conturat.
  • 9
    Aplicați o mică roșie. Pasul final în pregătirea feței dvs. este de a adăuga blush pe obraji. Obrajii fiecăruia au un pic de culoare, dar această culoare variază pentru fiecare persoană. Aplicați-vă brazul cu o perie mare pe merele obrajilor (partea rotundă care se formează atunci când zâmbiți). Nu merge prea greu cu blush-ul tău, adăugați suficient pentru a umple culoarea care ar forma în mod natural.
  • 10
    Umpleți-vă sprâncenele. Acest pas este opțional în funcție de plinătatea sprâncenelor dvs., dar este recomandată în general pentru cei care au sprâncene subțiri sau rare. Selectați o culoare a creionului de frunte, a pudrei sau a pomei care este aproape de culoarea naturală a părului. Începeți prin a evidenția marginile sprâncenelor cu mișcări mici de părtate pentru a imita părul, și apoi umpleți centrul folosind aceleași lovituri mici. Du-te în aceeași direcție a creșterii părului și setați cu un gel de frunte clar sau colorat pentru a le face să rămână toată ziua.
  • Partea 2 din 3:
    Adăugarea machiajului ochilor
    1. Aplicați un primer de ochi. Acesta este un alt produs opțional, dar aplicarea unui grund de ochi vă va ajuta să rămâneți la mai mult timp. Dacă ați dispărut fără ea, ați observat că ochiul tău se estompează sau devine uleios și se colectează în creasta pleoapelor după câteva ore. Folosește-ți degetele la DAB pe grundul de ochi, amestecându-l de la rădăcinile genelor tale în partea de sus a crezului tău. Setați cu o pulbere pentru a face o bază perfectă pentru amestecarea ochilor.
  • 2
    Pune-ți ochii. Există multe modalități de a aplica ochilor, deși aspectul cel mai de bază și clasic este de a aplica o singură culoare peste întregul pleoapă de pleoapă. Utilizați o perie de ochi (sau un deget pentru o pigmentare mai mare) pentru a vă aplica ochiul la pleoapă, începând cu centrul de lângă linia dvs. de bord și amestecând spre exterior. Se estompează la ochiul tău în tonul tău natural de piele lângă creasta ta și în interiorul și în afara colțurilor ochilor tăi, pentru a preveni formarea oricăror linii dure. Dacă doriți un aspect mai dramatic, aplicați un al doilea culoarea mată mai întunecată a ochilor într-o formă "C" din colțul exterior al liniei dvs. de bordură până la partea de sus, exterioară ⅓ din creasta pleoapelor. Terminați prin curățarea unei culori strălucitoare, pornind de la colțul interior și terminând în mijloc, amestecând cu restul.
  • Culoarea ta principală a ochilor nu ar trebui să meargă niciodată până la sprânceană și nu ar trebui să se extindă mai departe de capacul dvs., apoi capătul sprâncenei (dacă nu mergeți la un aspect foarte dramatic).
  • Cu toate acestea, puteți evidenția browonul dvs. (zona sub sprâncene, dar deasupra creșterilor dvs.) prin aplicarea unei nuanțe mai ușoare de ochi. Asigurați-vă că utilizați culori naturale, cum ar fi crema, nisipul sau alb, dacă pielea dvs. este palidă. Alternativ, încercați o umbră nudă ușor mai ușoară decât tonul pielii. Culoarea nu trebuie să fie mată, dar orice strălucire pe care o are ar trebui să fie subtilă.
  • Puteți să vă amestecați fishadow-ul pe capacul inferior, curățând umbra de-a lungul liniei de lasare inferioară începând de la colțul exterior. Amestecați bine, deci nu aveți o linie aspră.
  • Dacă utilizați mai multe culori de ochi, asigurați-vă întotdeauna să le amestecați împreună.
  • 3
    Aplicați Eyeliner. Scopul Eyeliner este de a oferi iluzia unei linii mai complete de bord -, prin urmare, alegeți o culoare similară cu culoarea părului natural (sau maro dacă aveți păr blond) pentru a merge de-a lungul genelor. Pentru un aspect de smudgy, folosiți un creion de evitare sau creați un aspect elegant și neted, folosind crema sau eyelinerul lichid. Creați o linie întreruptă sau punctată pe linia dvs. de Lash și apoi conectați punctele pentru a crea o linie completă și continuă. Puteți alege să eliminați sfârșitul și în afară un pic dacă doriți, altfel pur și simplu trebuie să urmați linia dvs. de la Lash din colțul interior în colțul exterior.
  • Adăugarea de la Eyeliner la linia de fund de jos trebuie făcută cu ușurință, deoarece va crea un aspect mult mai întunecat / mai îndrăzneț și va apărea un pic mai nefiresc decât oyeliner pe linia de top.
  • Dacă vă simțiți confortabil, încercați strâns-căptușind ochii prin folosirea ochilor de pe linia de ploaie a pleoapelor.
  • 4
    Finalizați cu mascara. Pentru a vă completa machiajul ochilor, va trebui să vă îndepărtați de ochi cu un pic de rimel. Există mai multe mascaras pentru a alege, în funcție de aspectul pe care îl doriți - dacă aveți Lansate scurte, Utilizați o rimel care va adăuga lungime sau dacă aveți gene subțiri, utilizați o rimică volumizantă. Îndepărtați o perie în ropă o dată și ștergeți ușor excesul de pe marginea recipientului sau pe un prosop de hârtie. Privind direct, aplicați-l la bordul de top cu lovituri în sus. Începeți cu partea interioară a ochiului și lucrați spre exterior. Faceți ambii ochi cu două straturi, apoi lăsați să se usuce. De asemenea, puteți aplica Mascara la genele de jos dacă vă place.
  • Împingeți peria când o aplicați, deoarece acest lucru va ajuta la acoperirea între genele în loc de doar stratul sub.
  • Nu pompa niciodată mascara ta perie in si din mascara, deoarece acest lucru cauzeaza buzunare de aer.
  • Evitați aplicarea a mai mult de două straturi de rimel.
  • Un truc bun pentru a vă face geneștrii să arate mai plin este să aplice un strat de pulbere pentru copii între straturile de rimel - acest lucru va adăuga un pic de lungime și volum la genele tale.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de culori la buze
    1
    Netezi buzele. aplica balsam de buze, grund, sau etanșare. Acest lucru va ajuta la aplicarea tuturor produselor de buze mai lungi și mult mai vibrante. În plus, care nu preferă buzele moi? Adăugarea unui balsam sau a unui salvă bun va împiedica buzele dvs. de la deteriorarea mai târziu în această zi.
  • 2
    Aplicați linia de buze. Linia buzele cu o căptușeală care se potrivește cu culoarea buzelor sau culoarea pe care o veți aplica. Ascuți linia de buze și linia în jurul liniei naturale a buzelor tale. Cu buzele sunt descrise, utilizați creionul pentru a continua umplerea buzelor. Acest lucru funcționează chiar și la culoarea și textura buzelor, făcându-l mai ușor de aplicat o luciu sau un ruj mai târziu.
  • 3
    Aplicați rujul sau luciu de buze cu o perie sau direct din tub. Selectați un ruj sau luciu de alegere pentru a trece peste lipliner - pentru un păstor natural cu o umbră nudă sau pentru a alege o nuanță strălucitoare pentru un aspect mai îndrăzneț. Începeți în centrul buza dvs. și amestecați culoarea spre exterior. Asigurați-vă că aplicați culoarea cât mai aproape de marginile buzelor, cum puteți, fără să vă suprasolicitați și să mergeți în afara liniei de buze. Pentru a preveni accesarea oricărui ruj din dinți, țineți-vă degetul arătător direct în gură și trageți-l rapid - orice culoare în exces se va lipi de deget și va evita transferarea la dinții mai târziu.
  • 4. Finalizați aspectul. Odată cu finalizarea machiajului buzelor, aspectul dvs. este terminat! Dați-vă o dată pentru a vă asigura că nu există nici un fel de murdărie sau o reducere a ochilor care trebuie îndepărtată cu o perie pufoasă. Dacă aveți greșeli, utilizați un tip Q-Sfat înmuiat în machiajul de remover pentru a le rectifica.
  • După ce ați aplicat toate machiajul dorit, trebuie să vă stabiliți fața cu un spray de setare. Pur și simplu țineți sticla 8-12 inci (20.3-30.5 cm) departe de fața ta și spray de 4-5 ori pe întreaga față. Acum machiajul dvs. va rămâne mai mult decât oricând!
  • Programul de aplicații de machiaj

    Programul de aplicații de machiaj

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu știți ce sunet sau tonul de fundație sunteți, încercați-l pe gât sau pe piept. Vrei ca fața ta să se potrivească cât mai aproape de pielea înconjurătoare. Nu-l potriviți cu mâna sau brațul, deoarece este probabil că veți avea o culoare ușor diferită de piele acolo. De asemenea, puteți obține culoarea profesională potrivită la un magazin de machiaj sau contra.
  • Puteți adăuga o umbra de culoare culoarea mai închisă la creasta dvs. pentru a vă face ochii să arate un pic mai mare.
  • Asigurați-vă că vă spălați periii cel puțin o dată pe lună, de preferință de două ori.
  • Pentru cele mai bune rezultate, aplicați machiajul cu iluminare naturală bună, naturală.
  • Cantitatea și tipul de machiaj pe care îl purtați este complet până la dvs. Îți cunoști fața mai bine decât oricine - ia timpul pentru a experimenta. Machiajul este, destul de literal, arta fețelor de pictură. Experimentarea vă permite să găsiți ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Concentrați-vă pe o parte sau două, cel mult, a feței dvs. Nu folosiți o nuanță îndrăzneață de ruj cu ochi de ieșire și o nuanță strălucitoare de blush. În schimb, zero în ochi și buze, sau blush / piele. Păstrați-l simplu - nu vă depășiți aplicațiile de machiaj.
  • Țineți minte diferența dintre machiajul de zi, machiajul de noapte și ocaziile speciale. Machiajul de zi este ușor și colorat cu culori neutre. Machiajul de noapte este mai puternic colorată, dar niciodată foarte greu sau crăpată - utilizați culori mai puternice. Ocazii speciale iau articole speciale cum ar fi gene false, Lăguțe lichide, și evidențierea sub ochi - Uită-te la revistele din jurul sezonului de premii.
  • Dacă doriți să arătați mai treji, adăugați o fard de culoare deschisă în colțul interior al ochilor.
  • Evitați tratarea pe zona dvs. sub ochi. Acest lucru poate provoca pungi și riduri.
  • Pentru a preveni o linie de machiaj asigurați-vă că fundația pe care ați ales-o este culoarea corectă pentru dvs. Încercați să-l potriviți la linia maxilarului.
  • Asigurați-vă că înainte de a părăsi casa, faceți o verificare rapidă a oglinzii în diferite iluminare!
  • Pentru un aspect mai natural, ștergeți buzele cu un țesut. A face acest lucru va primi produsul excesiv de buze.
  • Utilizați Visine înainte de a aplica machiajul pentru a vă face ochii mai albi, mai luminați și mai treji. Acest lucru ajută, de asemenea, la menținerea ochilor lubrifiați pe parcursul zilei pentru a preveni uscarea datorită machiajului.
  • Au o igienă bună pentru a vă menține pielea curată și nu uleioasă! Amintiți-vă, sunteți frumos fără machiaj, nu aveți nevoie să depășiți doar o piele frumoasă și spălați.
  • Începeți întotdeauna cu o bază de machiaj sau o bază de machiaj pentru a împiedica machiajul să înflorească porii.
  • Avertizări

    Spălați perii și spongiile cu săpun și apă și lăsați să se usuce peste noapte. Bacteriile și uleiurile vor colecta pe acestea și vor provoca mai târziu breakout-uri.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Lumină naturală bună
    • Oglinzi
    • Machiaj perii
    • Buretele de frumusețe
    • Rimel
    • Tus de ochi
    • Grund
    • Fundația sau hidratantul colorat
    • Concealer
    • Pulbere (pierdere sau presată)
    • Fard de ochi
    • Ruj
    • Balsam de buze
    • Luciu de buze
    • Hidratant
    • Setarea sprayului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar