Cum să flirtezi cu un tip

Flirt cu un tip drăguț ar putea părea o sarcină imposibilă, dar este mai ușor decât crezi! Puteți flirta cu un tip din întreaga cameră, bazându-se pe limbajul prietenos al corpului, ca un zâmbet de cotă sau un flip jucător de păr. Pentru a flirta cu el în persoană, atingere ușoară, teasing jucăuș și complimente sincere funcționează bine. Flirtul prin text se poate face cu complimente și invitații pentru a ieși.

Pași

Partea 1 din 3:
Flirtează din întreaga cameră
  1. Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 1
1. A stabili un contact vizual. Contactul cu ochii este o tehnică de flirturi cheie care poate fi implementată oriunde, oricând, atâta timp cât pasiunea ta este în vedere. În timp ce nu vreți să arate că vă uitați adânc în sufletul său, contactul cu ochii persistenți îl va arăta că sunteți interesat.
  • Va fi, de asemenea, un bun indicator al a lui interes - dacă deține contactul cu ochii, el este probabil în tine. Dacă se uită la el ar putea fi doar timid.
  • Un truc bun este să-l uit direct la el până când te prinde că te uiți. Când o face, țineți un contact vizual pentru o clipă sau două înainte de a zâmbi și privi departe.
  • Dacă vă simțiți deosebit de obraznici, ați putea arunca într-un ochi!
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 2
    2. Zâmbet. Studiile au arătat că zâmbind de fapt vă face mai atractivă pentru alți oameni, așa că lucrați la avantajul dvs. prin intermiterea acelor alburi perle!
  • Zâmbind te face să fii mai prietenos și mai apropiat, ceea ce ar putea fi doar împingerea pasiunii tale trebuie să vină peste și să vorbească cu tine!
  • Smiling va face de asemenea tu Simțiți-vă mai fericiți și mai încrezători două ingrediente esențiale ale flirtului de succes.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip 3
    3. Utilizați limbajul corpului. Chiar dacă nu ți-ai deschis gura, poți spune foarte mult folosind limbajul corpului tău. Contactul cu zâmbet și ochi fac parte din acest lucru, dar există câteva alte lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți:
  • Nu vă traversați brațele. Trecerea brațelor tale este ca opusul zâmbetului - te face să parche închis și neacceptat, sperând astfel omul tău departe. Unii oameni fac acest lucru inconștient când sunt nervoși, deci asigurați-vă că păstrați-vă un ochi pe ea.
  • Întoarce-ți părul. Răsturnarea părului este o acțiune foarte feminină, deoarece atrage atenția asupra încuietorilor dvs. lustre. Este, de asemenea, o acțiune de flirt bine recunoscută - deci dacă vă întoarceți sau jucați cu părul în fața unui tip, probabil că va știi Flirtezi cu el.
  • Jucați cu bijuteriile dvs. Jucând cu bijuterii, cum ar fi un colier, atrage atenția asupra neckline-ului, pe care mulți băieți îl găsesc atractivi într-o fată.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 4
    4. Găsiți modalități subtile de a vă pune în calea lui. Pentru a flirta, trebuie să fiți în jurul obiectului afecțiunii dvs. cât mai des posibil. Faceți un efort conștient de a vă pune în calea sa, fără să vă arătați prea evident.
  • Mergeți pe lângă biroul de pe ușă, sau luați câinele în același parc pe care îl joacă fotbal la.
  • Aveți grijă să nu exagerați acest lucru, totuși, sau veți ajunge în căutarea unui stalker.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 5
    5. Uită-te la cea mai bună calitate. Dați-vă un sporit suplimentar de încredere, privindu-vă cel mai bine ori de câte ori pasiunea ta este în jur. Acest lucru nu înseamnă fuste mici, tocuri mari și lansări de rimel - înseamnă doar că ar trebui să luați o mândrie în aparența dvs., fiind bine îngrijiți și îmbrăcați cu ușurință. Dacă vă arătați cel mai bine, veți simți cel mai bine - ceea ce este esențial pentru flirtul de succes!
  • Păstrați-vă părul curat și mirositor proaspăt, periați dinții, radeți unde este necesar, vopsea unghiile - orice vă face să vă simțiți frumos și puneți un plus în pasul dvs.
  • Purtați haine curate, fără încrețite pe care le simțiți confortabile - nu puteți merge prost cu o pereche de blugi frumos de blugi!
  • Încercați diferite coafuri - creț, Drept, în A bun, în A Panouri de pescuit - Pentru a crea o privire nouă nouă în fiecare zi. Același lucru este valabil și inventa - Experimentați cu diferite culori și tendințe, până când găsiți o privire care vă face să vă simțiți bine.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 6
    6. Ia în considerare făcând prima mișcare.Sigur, ai putea să-l aștepți să vină la tine.Dar există o mulțime de așteptare pentru băieți pentru a începe urmărirea și poate obține obositoare.Dacă îl apropiați de el, veți ieși instantaneu printre toate celelalte fete pe care le-ar putea considera datând - și veți alege momentul perfect pentru dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Flirtează în persoană
    1. Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 7
    1. Începe să vorbească. Una dintre cele mai bune modalități de a muta situația de-a lungul și flirt mai deschis este să se implice într-o conversație cu zdrobirea ta. Găsiți o oportunitate de a-l vorbi despre ceva pe care îl aveți în comun, fie că este vorba de școală, muncă, sau un eveniment recent.
    • Deschide cu o întrebare. Acest lucru vă va arăta că sunteți interesat să îl cunoașteți, nu doar să vă interesați să vorbiți despre dvs. Întreabă-l ce gândește cel mai târziu Furios și iute rate sau dacă a făcut ceva distractiv în weekend.
    • Încercați să evitați să puneți întrebări care să poată fi răspunsate cu un simplu "da" sau "Nu" - Acesta este un mod sigur de a pune capăt conversației înainte de a începe chiar.
    • Tranziția la a vorbi despre el. Oamenii iubesc să vorbească despre ei înșiși, așa că încercați să-l primiți pe ceva pasionat de - fie că este vorba de muzică, sport sau planuri pentru viitor.
    • Utilizați numele lui foarte mult. Este un fapt că oamenii iubesc să-și audă propriul nume în conversație - mai ales atunci când este folosit de un membru al sexului opus! Apelând-ți zdrobirea după numele său, îmi va trimite un thingle pe coloana vertebrală și va crea un sentiment de intimitate între tine.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 8
    2. Zâmbește și râde. Zâmbind și râzând în întreaga conversație arată că vă simțiți confortabil în jurul pasiunii voastre și, mai mult decât atât, încât vă place să-l ascultați vorbind.
  • De asemenea, vă va face să arătați mai atractivă și veți întâlni ca o persoană fericită și iubitoare - care este exact cum doriți să vă vadă.
  • Râzând la glumele lui îl va face să se simtă amuzant, pe care băieții le place mereu. Aveți grijă să nu exagerați cu toate acestea - nu vreți să sunați ca o hiena de cățeluș și să o sperii!
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 9
    3. Sparge bariera de atingere.Găsirea unor modalități mici de a atinge pasiunea dvs. este un semnal evident pe care îl flirtezi și îl arată că sunteți dispus să faceți un nivel mic de contact fizic. Încercați să o faceți în aceste moduri:
  • Atingeți ușor antebrațul în timp ce vorbiți. Când face o glumă amuzantă, atingeți-vă mâna și atingeți brațul în timp ce râdeți. Alternativ, puteți face acest lucru ca o formă de consolare jucăușă sau reală.
  • Puneți ocazional o mână sau o cot pe umăr. Acest lucru creează un sentiment de camaraderie între voi și îl arată că vă simțiți complet confortabil în jurul lui.
  • "Accidental" înclinați în el dacă vă plimbați împreună. Dacă sunteți deja flirt și doriți să mutați lucrurile la nivelul următor, periați-vă mână împotriva lui și a vedea cum reacționează.
  • Îndreptați gulerul său. O altă tactică pestemică pe care o puteți folosi pentru a atinge pasiunea ta este să-i spui că gulerul cămășii lui (sau cravată) este strâmbă, astfel încât să vă puteți sprijini pentru ao repara. Stați în față în fața lui, așa că sunteți față în față, apoi periați ocazional degetele pe gât, în timp ce vă ajustați gulerul. Când ați terminat, uitați-l în ochi și spuneți-l "asa e mai bine!" înainte de a face un pas înapoi.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 10
    4. Atrage atenția asupra corpului. Băieții sunt creaturi vizuale, deci nimic nu-i face ca un flash de carne și acolo. Atrăgând atenția asupra corpului dvs. din când în când, și apoi își va face inima de curse și îi va ajuta să-și dea seama cât de mult vă place.
  • Frecați umărul. Pretindeți că aveți o durere în umăr și trageți în jos gâtul de sus, expunându-vă pielea pe măsură ce îl masați. Dacă ești norocos, el va oferi să-l frece mai bine pentru tine.
  • Întrebați dacă ar trebui să vă străpungeți butonul de burtă. Pentru fetele tummy-increfundate, o tehnică bună este să vă trageți ușor de sus și să-i spuneți că vă gândiți să vă străpungeți butonul de burtă, apoi cereți-i opinia cu privire la această problemă. Dacă el a scumpat un răspuns, veți ști că trucul tău ciudat ia prins atenția.
  • Linge buzele. Fă-l să se gândească la sărută-te prin atragerea atenției la buzele tale în fața lui. Lingeți-vă buzele, mușcă-le, aplicați niște luciu de buze - ceva atâta timp cât o faceți cu un aer de nonchelance.
  • Aveți grijă să nu exagerați lucrurile aici - atrage atenția asupra corpului dumneavoastră poate funcționa foarte bine, dar numai dacă este folosit în mod moderat. În caz contrar, puteți părea disperată și atentică, deci evitați să vă deranjez în fața lui într-un bikini (dacă nu sunteți la plajă - în ce caz - mergeți pentru asta!)
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 11
    5. Dans cu el. Dansul cu un tip este un mod distractiv de a-l arăta că sunteți în el, fără a fi prea serios. Ar putea fi la un dans școlar sau un club de noapte, nu contează atâta timp cât obțineți un singur timp împreună.
  • Face foarte evident că alegi să dansezi cu el. Luați-vă mâinile și trageți-l departe de grup. Dacă merge cu tine de bună voie, vei ști că e în ea.
  • Puteți încerca să dansezi sexy dacă vă place, dar evitați să vă măcrați pe el sau să fiți prea mult sexual - este inadecvat în fața altor oameni și îl puteți face să se simtă inconfortabil.
  • Dacă el este un dansator ciudat, puteți încerca să-l facă să se simtă mai mult în largul său, ruperea unor mișcări de dans wacky ale tale - fii prostie și te distrezi cu ea - dacă îl poți face să râdă, atunci merită.
  • Încercați să lucrați într-un dans lent dacă puteți. Puneți-vă brațele pe umeri și lăsați-l să vă țină strâns în jurul taliei. Se uită în ochii lui, pe măsură ce vă influențează ușor - se va topi înăuntru.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 12
    6. Plătiți-l un compliment. Nu vă așteptați ca complimentele să meargă o singură cale de a iubi și să fie complimente! Făcându-vă că zdrobirea dvs. se simte observată și apreciată îi arată că sunteți interesat de el ca pe o persoană și că acordați atenție la ceea ce este important. Iată cum să faceți complimentul dvs. și mai uimitor:
  • Fii specific. Cu cât sunteți mai specific, cu atât va fi mai personal complimentul. Dacă spui ceva generic, cum ar fi "Cred că ești fierbinte," șansele vor fi că a auzit-o înainte. Dacă vă concentrați asupra unei trăsături sau calități specifice pe care le iubiți, complimentul va fi proaspăt și veți ieși în mintea lui.
  • Dacă se află într-o echipă sportivă și l-ai văzut jucând, laudă performanța lui. Dacă l-ai auzit să-și joace chitara sau tobe, să-i complimenteze jocul. Dacă vă simțiți mai intimi, spuneți-i că vă place culoarea ochilor lui - și folosiți-o ca o scuză pentru a privi în ele.
  • Când dați complimentul, înclinați închideți și coborâți ușor vocea. Acest lucru face ca complimentul să pară intim și secret.
  • Faceți contactul cu ochii în timp ce dați complimentul și continuați să zâmbiți ușor. Acest lucru vă va evidenția sinceritatea și vă va arăta că sunteți cu adevărat impresionați.
  • Doar asigurați-vă că nu-l exagerați pe complimente sau să le faceți prea fals. Acest lucru va diminua semnificativ impactul lor și ar putea înceta să vă ducă în serios. Un compliment simplu, sincer este mai bun decât 100 fals.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 13
    7. Îl tachinează pe el. Unele teasing jucăuș pot fi o tehnică de flirtură excelentă - dacă este utilizată corect. Teasingul poate crea un sentiment de intimitate și poate arăta tipului că aveți un simț al umorului. Doar fiți avertizat - dacă o dați, trebuie să vă puteți lua!
  • Tasează-l despre lucruri mici, neimportante - pretindeți că credeți că are o pasiune asupra profesorului său de matematică sau glumă că îi iubește câinele mai mult decât orice ființă umană.
  • Dacă el este deosebit de bun, întrebați-i cum a mers interviul lui Abercrombie - dacă tocmai a fost la sala de gimnastică, face un comentariu exagerat despre mușchii lui uriași - mai degrabă decât să fii ofensator, vrei să fii ofensator, vrei ca tachinarea ta să fie mai mult de un compliment voal!
  • Niciodată nu fiți prea personali cu tachinarea voastră sau ar putea să o ia în mod greșit - insultarea familiei sale, performanța sa la locul de muncă sau la școală sau criticarea aspectului său ar trebui să fie în afara limitelor - cel puțin până când îl cunoașteți mai bine.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 14
    8. Lasă-l să vrea mai mult. Nu lăsați conversația să tragă atât de mult încât are timp să se plictisească sau să fie distras.În schimb, plecați în timp ce este încă interesat, astfel încât să nu aștepte să vă vadă din nou.
  • Lăsați o deschidere pentru data viitoare, făcând planuri teoretice.De exemplu, dacă amândoi doriți să vedeți un nou film care iese, ați putea spune ceva, "Ar trebui să mergem în totalitate să vedem acel film cândva." În acest fel, ați plantat deja ideea că îl veți vedea din nou.
  • Înclinați în felul în care doriți un sărut, dar în ultimul minut întoarceți-vă capul și șoaptă "M-am distrat de minune" în ureche.
  • Partea 3 din 3:
    Flirtează peste text
    1. Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 15
    1. Textul lui "accidental". Dacă nu sunteți sigur cum să obțineți o conversație text, o tactică bună este să-l scrieți pretinzând că credeți că este altcineva, ca și cel mai bun prieten.
    • Spune ceva de genul "Haha, da dreptate! Deci, ce faci în acest weekend?:)"
    • Dați-i un minut sau două, apoi trimite un al doilea mesaj spunând ceva de genul ăsta "Oops, o persoană greșită, îmi pare rău! Dar ce faci în acest weekend? -)"
    • Acest lucru va face să pară că nu ați făcut-o intentionat Începeți o conversație, dar sunteți bucuroși să aveți unul oricum.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 16
    2. Nu fi plictisitor. Mesajele text plictisitoare sunt inutile - alte lucruri de text cum ar fi "Ce faci?" sau "Care este prognoza meteo pentru mâine?" este profund neinteresant și nu te va face prea departe cu zdrobirea ta. Încercați să fiți unic și interesant - trimiteți doar un mesaj dacă credeți că va aduce un zâmbet la fața lui Crush.
  • De exemplu, textul ceva asemănător "Doar a văzut un ursul ursuleț de pluș în fereastra unui magazin de jucării - ma făcut să mă gândesc la tine." sau "Rapid - ajută-mă să aleg: gogoasa sau brioșă de ciocolată?"
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 17
    3. Lăsați câteva întrebări agățate. Odată ce ați avut o conversație text, încercați să nu fiți prea entuziaști, răspunzând la fiecare lucru în ultimul său mesaj. Aceste tipuri de mesaje text pot fi confuze și vă fac să parcă prea dornici.
  • Răspundeți la unul sau două elemente pe mesaj, dar încercați să lăsați câteva dintre întrebările sale agățate. Acest lucru vă va da un aer de mister și să-l facă să vrea să știe răspunsul și mai mult.
  • Pe aceeași notă, nu-l bombardează cu întrebări în fiecare mesaj - acest lucru vă va face să pari prea dornici și el ar putea găsi mai mult hassle decât merită. Păstrați mesajele scurte și dulci.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 18
    4. Fi sugestiv. Odată ce lucrurile se îndreaptă într-adevăr și vă simțiți mai confortabil cu textul dvs., puteți începe să încălziți lucrurile puțin - căderea indicii not-subtile că sunteți interesat să fiți mai mult decât prietenii.
  • Joacă-l în siguranță la început - Nu este nevoie să fii prea rar, trebuie doar să-i dai ideea că vrei să fii cu el. Ceva drăguț ca "Sunt pe punctul de a viziona un film înfricoșător - doresc să fiți aici să mă împiedicați să fiu prea speriat!"
  • Dacă el răspunde în același ton de flirt, vă puteți simți în siguranță pentru a continua. Încercați să-i plătiți un compliment de flirt, spunând ceva asemănător "Nu pot să mă mai gândesc la cât de mare au privit brațele în cămașa asta astăzi."
  • Dacă doriți să obțineți un mic rasator, ați putea încerca să fiți și mai sugestivi. De exemplu, dacă vă textează, dar nu răspundeți timp de cel puțin o jumătate de oră, puteți spune ceva "Îmi pare rău, eram în duș..." Mintea lui va face restul.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip Pasul 19
    5. Nu trimiteți mai mult de două texte la rând fără răspuns. Regulile de trimitere a textului dictează că ar trebui să primiți aproximativ același număr de texte pe care le trimiteți. Acest lucru înseamnă că, dacă vă trimiteți 20 de mesaje pe zi și răspunse doar la aproximativ 5 dintre ele, vă suprasolicitați serios.
  • Încercați să vă exercitați un mic control de sine și să vă abțineți de la text de fiecare dată când zdrobiți-vă în capul vostru. Așteptați până când aveți ceva cu adevărat interesant și important de spus. Și dacă trimiteți mai mult de două texte fără a primi un răspuns, tăiați-vă.
  • De asemenea, ar trebui să evitați să fiți întotdeauna primul cuvânt al textului. Fi puțin misterios și aloof și așteptați ca el să vă scrieți. Dacă o face, veți ști că este interesat.
  • Nu trimiteți niciodată mesaje care conțin doar răspunsuri cum ar fi "K" sau "laugh out Loud". Acest lucru poate fi extrem de frustrant și vă va da zdrobiți nimic pentru a răspunde.
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 20
    6. Imagine text. Imaginea textului poate fi o modalitate alternativă distractivă de a comunica - și, de asemenea, vă asigură că crush-ul dvs. are o imagine a dvs. pe telefonul său.
  • Scrieți-i o imagine a dvs. și a unui grup de prieteni la spate sau la mall și adăugați "vrei sa te alaturi?"
  • Scrieți-l o imagine a dvs. situată pe canapea și scrieți "Plictisit. Distrează-mă?"
  • Scrieți-l o imagine a unui poster de film sau a concertului Flyer și doar scrie "Interesat?"
  • Imagine intitulată flirt cu un tip de tip 21
    7. A stabili o data. Textarea poate fi o modalitate excelentă de a întreba un tip afară, mai ales dacă sunteți nervos despre a face față în față. Încercați să o păstrați casual spunând ceva de genul:
  • "Hei! Tocmai am urmărit remorca pentru noul film Batman, moare să o văd. Vrei să mergi în acest weekend?" sau "Pofta un caramel frappuccino! Întâlnește-mă după școală? Cafea e pe mine. :)"
  • Chiar dacă spune că nu, nu trebuie să vă panică. Peste text, este ușor să o joci rece. Spuneți doar ceva asemănător "Nici o problemă. Alta data." Apoi lăsați-l la el dacă să continue conversația sau nu.
  • Care sunt și nu fac să flirteze prin limbajul corpului?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Eddy BallerEddy Balledding antrenor

    Flirtul de ajutor

    Compliment flirtează foaie de cheat

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Eșantion compliment reacții

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu acționați prea disperat. Vă va face să arătați ca și cum sunteți patetic și poate prea aglomerat, ceea ce îl va speria în mod evident.
  • Nu vă degradați niciodată acționând unintelgent doar pentru atenție. Băieții care merită să aibă o fată care poate avea conversații bune, inteligente.
  • Când este în jurul prietenilor săi, de abia Discutați cu prietenii săi, dar vorbiți mai ales la el. În felul acesta, el va fi lăsat sub impresia că din toți băieții de acolo, îl vrei și pe alții.
  • Amintiți-vă ce menționează în trecere (lucrurile mici care contează) și adu-l mai târziu ca o întrebare. De exemplu, dacă spune el "Trebuie să mă duc acasă - ajut pe sora mea să studieze pentru examenul ei mâine," intreaba mai tarziu, "Cum a făcut-o sora ta (o cheamă de numele ei dacă știi asta - arată că poți pune două și două împreună) fac la examen?"
  • Faceți prieteni cu prietenii săi, în felul în care mergeți și să-l vedeți, puteți vorbi și cu ei și pot vorbi cu el despre faptul că sunteți prieteni.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar