Cum să spargeți stereotipul `guy"

Probabil ați auzit fraza "Băieții drăguți termină ultima dată" și poate că l-ați experimentat pe măsură ce vizionați băieți impus, inconsiderați obțineți slujba pe care o doriți sau obțineți atenția romantică a unei persoane pe care ați avut-o. Nu pare corect, o face? Nu este nimic în neregulă cu faptul că ești frumos, dar când ești atât de frumos pentru toată lumea că te oprești să fii drăguț cu tine, eforturile tale pot să se backfire. Iată câteva modalități de a arăta oamenilor că vă prețuiți și că ar trebui să vă prețuiască și pe tine.

Pași

  1. Imagine intitulată Deal cu a fi pas cu pas 7
1. Cunosc semnele de a fi a "Băiat bun".
  • Ei cred că, dacă sunt buni, dând și îngrijesc, că vor obține fericire, dragoste și împlinire în schimb.
  • Ei oferă să facă lucruri pentru o fată cu greu să știe că nu vor face în mod normal doar pentru oricine altcineva știu.
  • Ei evită conflictul prin reținerea opiniilor lor sau chiar devenind acceptabile cu ea când nu sunt de acord.
  • Ei încearcă să repare și să aibă grijă de problemele ei, sunt atrase să încerce să ajute.
  • Ei caută aprobarea altora.
  • Ei încearcă să-și ascundă defectele și greșelile percepute.
  • Ei caută mereu modalitatea de a face lucrurile.
  • Ei tind să analizeze mai degrabă decât să se simtă.
  • Ei au dificultăți în a face nevoile lor o prioritate.
  • Ele sunt adesea dependente emoțional de partenerul lor.
  • Imaginea intitulată cere cineva dacă ei
    2. Opriți acceptați cu toată lumea și cu totul. Asta nu înseamnă că nu ar trebui să nu fiți de acord sau să argumentați din dragul său, dar sunteți persoana voastră cu propriile dvs. opinii și preferințe. Dacă vă aflați de acord cu toată lumea, ați putea fi subcotarea individualității. Gandeste pentru tine și vorbeste. Nu orice dezacord este un argument, iar o diferență de opinie poate duce uneori la o discuție interesantă în care înveți foarte mult despre modul în care o persoană crede și cum se simt despre multe lucruri.
  • Imaginea intitulată deveni un broker de asigurare de viață Pasul 17
    3
    Nu mai fi un popor plăcut. Nu vă îndoiți înapoi pentru a se potrivi tuturor cu excepția dvs. Dacă identificați cu "băiat bun" Dilema, probabil că sunteți o persoană bună care iubește să ajute oamenii și asta e minunat. Dar nu fi așa umil că deveniți sclav pentru nevoile și așteptările tuturor celorlalți. Este sănătos să aveți propriile dvs. nevoi și obiective și să le îndepliniți și să îi ajutați pe ceilalți în același timp, fără a pune prioritățile altcuiva calea deasupra dvs. Evita "parazit" relațiile în care dai, da, da și niciodată nu ajunge. Se străduiesc să formeze beneficiu mutual relații.
  • Învață să spui nu. Când oamenii vă cer să faceți ceva pe care nu vă simțiți confortabil, din orice motiv, aveți toate drepturile de a scădea. Dacă vă aflați spunând da, fără a vă gândi la timpul sau dorința de a vă ajuta, obțineți obiceiul de a spune, "Lasă-mă să-mi verific programul și să mă întorc cu tine." Acest lucru vă va oferi o șansă de a reflecta asupra disponibilității dvs. și de a repeta cum le veți spune "Nu". Există oameni manipulatori în lume care vă vor face să vă simțiți vinovați (într-un mod foarte subtil). Aflați cum să faceți Recunoașteți o relație de control sau manipulativă și spargeți modelul.
  • Utilizare Comunicare nonviolentă pentru a vă transmite disconfortul, preocupările sau nevoile dvs. Unii oameni sunt învățați că nu este frumos să spun nimic negativ, dar faptul este că există conflicte în viață și trebuie să fie abordate pentru a fi rezolvate astfel încât să putem avea relații sănătoase, echilibrate și fericite. Prin învățarea abilităților de comunicare blând, cum ar fi oferind un sandwich de feedback, Veți simți mult mai bine despre discutarea subiectelor pe care le-ați evita în mod normal.
  • Imaginea intitulată susțin cu cineva care crede că sunt întotdeauna pasul 13
    4
    Trageți linia. Nu permiteți oamenilor să nu respecte sau să vă ignore. Stai în sus pentru tine însuți. Dacă un co-lucrător vă fură ideea și o trece de la sine, nu sunteți frumos, lăsându-l să alunece. Ești un laș. Dacă data nu apare și nu se deranjează nici măcar să sunați în prealabil sau după aceea să vă explicați, nu sunteți drăguți prin lipsa unei considerații. Ești un pahar.
  • Imaginea intitulată deveni un dealer de telefon mobil Pasul 1
    5. Linisteste-te. Fii răbdător cu tine și cu alții. La locul de muncă, acest lucru înseamnă că nu mușcă mai mult decât puteți mesteca. În dating, înseamnă că nu se atașează prea repede prea repede. Nu dați pe cineva tot ce vor, toate odată, și nu se așteaptă la întoarcere. Fiecare relație este o stradă cu două sensuri.
  • La locul de muncă, stați în mod regulat târziu fără a fi întrebat? Voluntari să ajuți mai mult decât alții sau să ridicați slăbiciunea pentru colegii dvs? Făcând acest lucru, comunicați-vă șefului și colegilor dvs. că timpul dvs. nu este valoros - îl dați frecvent și fără a fi întrebat și nu ați indicat niciodată că există altceva pe care doriți să-l faceți cu timpul dvs., și ar putea fi chiar convinși că tu bucurați-vă de rămânând târziu și de lucru foarte greu. Pentru a aduce un anumit echilibru în situație, există câteva lucruri pe care le puteți face:

  • Dacă șeful dvs. vă oferă toate lucrările suplimentare pentru că faceți o treabă mai bună decât colegii dvs., atunci cereți o majorare sau promovare.
  • Întrebați-vă șeful despre angajarea unei alte persoane sau rotirea care rămâne târziu până când sarcina de lucru dispare. Adresați-vă șefului cât timp el sau ea estimează că nopțile târzii vor fi necesare.
  • Există o mulțime de oameni acolo, mai degrabă decât să facă ce misiune, ei o vor transmite dvs. sau chiar voluntar să preia un anumit proiect, fără să vă întrebați dacă sunteți ocupați sau nu. Nu acceptați-o. Spuneți-le că aveți nevoie pentru a vă examina mai întâi volumul de muncă. De asemenea, lăsați acea persoană să știe că ar fi trebuit să fie considerați să vă întrebați înainte de mână. Dacă vă deplasați (și acceptați), atunci cu toate mijloacele nu luați întregul proiect de unul singur. Te-ai stabilit pentru eșec sau mai rău. Dacă faci o treabă minunată, atunci va fi misiunea ta pentru toată eternitatea. Cereți un asistent sau două. În acest fel, pe drum puteți veni cu propria dvs. scuză pentru a ieși și lăsați-o în mâinile lor.
  • Când se întâlnește, nu dați un interes romantic cu flori, animale umplute, bijuterii, mese scumpe, o croazieră etc. Într-adevăr. Sunteți în faza de curte și ați putea simți că trebuie să arătați cât de vrednici sunteți, dar această persoană trebuie să arate în valoare de a fi și a partenerului tău. Această persoană se întâlnește ta standarde? Salvați cea mai mare parte a afecțiunii și cadourilor dvs. pentru cineva care vă sprijină deja și arată aprecierea.

  • Așteptați ca un interes de dragoste să vă contactați o dată la un moment dat. Cum ați putea fi sigur că această persoană vrea să-și petreacă timpul cu dvs., dacă sunteți întotdeauna singurul care îi cheamă și sugerăm?
  • Continuați să petreceți timpul cu prietenii dvs. și urmăriți-vă interesele chiar și atunci când vă întâlniți. Nu permiteți unei perspective romantice să vă consumă viața.
  • Imaginea intitulată deveni un salut Creator de card Pasul 10
    6. Amintiți-vă că nu faceți asta nevoie oricine să fie fericit. Odată ce te simți tu "nevoie" ceva, ca și în cazul pe care îl doriți atât de rău încât ați face aproape orice pentru ao obține și este ceva pe care numai altcineva vă poate da (eu.E. Aprobarea, privirea sau afecțiunea altcuiva), vă puneți în mod esențial fericirea în controlul altcuiva. Cu alte cuvinte, dați acei persoană toată puterea, făcându-vă că apar slab și "nevoiaș". În schimb, baza dvs auto-valoare pe propriile acțiuni și eforturi, mai degrabă decât în ​​cazul în care alții vă percep. Respingerea și critica este dificil de rezolvat, dar uneori este nemeritat. Nu vă petreceți toată viața încercând să păstrați alți oameni să se gândească negativ din partea dvs. Face ceea ce simțiți este corect, indiferent de ce gândește oricine altcineva. Tot ce trebuie să fii fericit, în cele din urmă, este respectul de sine.
  • Imaginea intitulată deveni un herpetolog Pasul 9
    7. Continuați să fiți drăguți. Nicatatea nu este ceea ce primește un tip frumos stereotipic în necazuri. Poti Fii un domn Fără a fi un Pushover. Puteți fi dulce fără a fi sufocant. Poti Fii umil fără a fi auto-deprecieri. Este vorba despre găsirea unui echilibru bun. Înconjurați-vă cu oameni drăguți care vă vor considera cât de mult le considerați și faceți tot ce este mai bun pentru a învăța pe alții cum pot fi drăguți cu tine și în general.
  • sfaturi

    Din moment ce știi deja cum să fii dragut, lucrați la Construirea încrederii dvs și Fiind îndrăzneț--două trăsături ca stereotipul "băiat bun" este percepută în mod obișnuit lipsită de lipsă.
  • Există o diferență între aprecierea unui interes de dragoste și închinarea unui interes de dragoste. Suntem toți oameni! Prin punerea pe cineva pe un piedestal, nu numai că încurajați un echilibru nesănătos în relație, dar creați și un set de așteptări nerealiste. Acest tip de presiune poate face ca cineva să nu se simtă în imposibilitatea de a fi în largul tău în jurul tău.
  • Găsiți un mijloc de a practica dezvoltarea încrederii care implică interacțiunea interpersonală. Dacă sunteți în școală, cel mai bun exemplu se alătură unui club de actorie, implicați-vă în comedia improvizată, în special cu femeile. Nu este că ar trebui să urmăriți dating aceste femei, dar oferă o practică cu interacțiune interpersonală cu femeile. Cu acest lucru, treptat veți câștiga mai multă încredere. Amintiți-vă, actorul celebru Harrison Ford, care este cunoscut pentru faimosul său rol de sex masculin al Han Solo în Star Wars și Indiana Jones în filmele de același nume, a fost de fapt extrem de timid ca un tânăr, sa implicat într-un club de acțiune la școală care și-a construit încrederea.
  • Nu puneți interesul dvs. de dragoste la un piedestal ca unii "perfect" meci de cer. Care va duce doar la prea multă așteptare și infatuare. Amintiți-vă călugii de interes de dragoste, farts și lucruri stupide la fel ca tine. Când vă opriți să le tratați ca un sfânt ceresc și, în schimb, o ființă umană obișnuită, puteți vorbi cu ei amândoi mai calm, cât și de a da un tachinat blând sau două despre un lucru rău pe care ar putea să-l facă sau să vorbească.
  • Avertizări

    Nu face brusc încetați să fiți a "băiat bun", și luați inversat "tip dur" trăsături, veți părea să fiți anti-sociali, iar oamenii care cunosc caracterul dvs. vor crede mai probabil că jucați fie că vă jucați sau credeți că veți trece prin probleme de personalitate psihologică majoră.
  • Aveți grijă să nu întoarceți tot drumul în jurul și Fii de mijloc la oameni tot timpul și nu mai ajuta pe alții. Găsiți un echilibru bun de a fi un gentleman și a fi îndrăzneț.Este foarte important să găsiți linia între a fi un pushover și de a fi cineva care îl împinge pe alții.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar