Cum să fii un băiat rău

Vă întrebați de ce femeile nu par să reziste băieților răi? Nu este pentru că sunt falci - nimeni nu-i place pe cineva pentru că sunt un ticălos. Mai degrabă, este pentru că sunt încrezători și asertiv - cu alte cuvinte, sexy și fermecător. Utilizați aceste indicatori pentru a vă construi încrederea masculină și pentru a arăta lumea (și toate femeile din ea) care poartă pantalonii!

Pași

Partea 1 din 3:
Bad Bey Comportament și obiceiuri
  1. Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 1
1. Mai presus de toate, fii bărbat. Aveți propriul timp, propriile voastre și planurile voastre, și nu ar trebui aproape niciodată să le compromiți pentru a face pe altcineva fericit (interes romantic sau nu). De exemplu, dacă nu vă place ceva, nu vă prefaceți că vă place. Fii încrezător în plăcerile tale și dislikes - acest lucru va atrage în mod natural oameni asemănători.
  • Descoperiți-vă valorile. Ce-ți place? Ce urăști? Ce este unic despre tine? Ce te face fericit? Cunoașteți-vă sinele sau veți găsi valorile falsificate pentru a "se potrivesc." Poți fi cu adevărat fericit dacă te preface că ești cineva pe care nu-l faci?
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 2
    2. Deveniți centrul lumii voastre. Există în primul rând pentru a face tu fericit - alții sunt secundari. Faceți-vă și viața voastră o prioritate. Dacă te tratezi ca și cum ai fi important, alte persoane, inclusiv femei, vă vor vedea cât de important. Majoritatea oamenilor sunt atrași în mod natural de oameni importanți - fiind importanți este rece!
  • Cu excepții foarte rare, nu vă sacrificați niciodată imaginea de sine atunci când urmăriți un interes romantic. Îți place o fată care nu pare interesată? Uitați de ea - sunteți prea valoroasă pentru a pierde timpul încercând să o liniștească.
  • Femeile vă vor aprecia interesul propriu. Arată că știi ce vrei și nu ți-e frică să mergi pentru asta.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 3
    3. Nu mai îngrijește totul. Nimic nu este mai puțin sexy decât cineva care a subliniat în mod constant despre fiecare aspect minor al vieții sale. Băieții răi nu transpiră lucrurile mici pentru că sunt sigur că au totul sub control. De exemplu, într-o situație în care sunteți în jurul femeilor pe care le găsiți atractive, în timp ce nu veți dori neapărat să acționați ca un slob complet, veți dori să încercați să rămâneți la fel de relaxați ca și cum ați fi la domiciliu vizionarea TV. Acest lucru dă semnalului oamenilor din jurul tău că ești cool, încrezător și de control al situației tale, care, pentru băieții răi, poate fi chiar sexy.
  • Este destul de greu să mergi de la a fi o persoană nervoasă și îngrijorată la un jucător neted, încrezător peste noapte. Dacă lucrați în continuare la relaxare, încercați să vă încetini mișcările și acțiunile - acesta este un prim pas mare care vă va face să arătați (și să vă simțiți) mult mai calme. Mergeți cu pași lenți și sigur. Vorbi încet, dar cu încredere. Evitați să vă înflorești ori de câte ori puteți.
  • Chiar și pentru băieții răi, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost planificate. În cazul în care ceva face mergeți greșit, încercați să nu faceți stres. În schimb, jucați-o cu o glumă cu o valoare redusă. De exemplu, dacă vărsați o băutură peste tot în tine, nu vă petreceți timp îngrijorător despre cum va trebui să-l înălbiți când ajungeți acasă. În schimb, spuneți ceva asemănător, "Whoa! Se pare că am un nou colorant pentru a adăuga la colecția mea." Este un pic de brânză, dar arată că problemele minore nu vă fază.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 4
    4. Nu mai cereți permisiunea sau aprobarea. Așa-zisul "băieți drăguți" așteaptă întotdeauna un semn că este sigur să procedeze înainte de a lua măsuri. Acest semn, cu toate acestea, adesea nu vine, astfel încât ele par indecisiv. Să fie decisiv (în special cu femeile) și să se ocupe de obiecții pe măsură ce vin. Nu te uita la alții pentru a determina dacă acționați "dreapta". Fă ce simte potrivit pentru tine. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce ați avut întotdeauna permisiunea de a face!
  • Cu femei: în loc să întrebe "Pot sa te sarut," du-te doar pentru sărut. Același lucru este valabil și "Vrei să mergi la o întâlnire cu mine?" Începeți să vorbiți cu ea și să spuneți "Trebuie să ieșim. Ce este bun pentru tine, vineri sau sâmbătă?" Chiar dacă sunteți împușcat, decisivitatea dvs. este mult mai atractivă decât dacă ați solicitat pur și simplu atenția.
  • Au o opinie cu privire la tot, de la restaurantele pe care le consumați la modul în care vă petreceți timpul liber. Știți ce doriți și luați măsuri pentru ao realiza - nu numai că veți fi mai atractive, dar veți fi mai fericiți.
  • Disclaimer: Bărbații reali nu sunt înfiorătorii sau pervii. Fi încrezător, dar, de asemenea, fi foarte conștient de nevoile partenerului dvs. Niciodată, forțați vreodată un sărut (sau mai rău) pe cineva care nu o vrea. Așa cum sunteți foarte conștienți de propriile dorințe, deci sunt ei. Respectați deciziile lor.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 5
    5. Conduce. Ca om, întotdeauna conduce. Nu așteptați ca cineva să vă spună unde să mergeți sau ce să faceți. Dacă grupul dvs. nu poate lua o decizie, faceți-o singură. Fiind un lider devine natural odată ce vă opriți să vă îngrijorați de alți oameni și să mergeți și să faceți ceea ce știți că trebuie să faceți. Nu ești egoist. Mai degrabă, aveți grijă de propria voastră viață, deoarece nu vă așteptați ca cineva să o facă pentru dvs.
  • Fii liderul vieții tale în fiecare situație - dacă vrei să vorbești cu acea fată sau vrei să faci acel loc de muncă, du-te.
  • De asemenea, fi un lider la colegii dvs. - dacă un prieten este prea pui pentru a vorbi cu o fată, îl poți tachiza puțin atâta timp cât nu ești crud și scopul tău este să-l ajuți să-l motiveze pentru a câștiga încredere. Prietenii tăi vor aprecia ajutorul tău și femeile vor merge nebun pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 6
    6. Fii cinstit cu toată lumea, mai ales cu tine însuți. Un motiv pentru care fetele iubesc băieții răi este pentru că sunt cinstiți. "Băieți drăguți" adesea nu sunt. Dacă un băiat rău îi place o fată, o va arăta. Un tip drăguț tinde să-și ascundă interesul sau să bată în jurul tufișului. Un tip frumos încearcă să fie un prieten al unei fete ca o piatră de temelie pentru a deveni prietenul ei, dar vânturile sunt doar prietenul ei. Cele mai multe fete știu când băieții le plac. Un băiat rău știe acest lucru și nu are nici o problemă să arate asta unei fete. Pentru a fi un băiat rău, fiți cinstit cu privire la intențiile voastre. Cele mai multe fete vor aprecia onestitatea - nimănui nu îi place să se rătăcească prin BS prietenos pentru a găsi un partener potențial.
  • Fetele pot aprecia chiar și semne relativ brute de interes. De exemplu, atât băieții răi, cât și băieții drăguți se vor uita la pieptul unei fete. Cu toate acestea, un băiat rău nu-i va avea grijă să fie prins. Acest lucru este mult mai atractiv decât încercarea de a furișa o privire, dar fiind prins. Băiatul rău este cinstit despre ceea ce vrea și el știe că nu are nici un motiv să fie rușine.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 7
    7. Fi independent. Nu "nevoie" Oricine altcineva - Alți oameni sunt drăguți să aibă în jur, dar nu este necesar pentru fericirea ta. Învață să te bucuri de tine și de compania ta. Veți realiza că cu atât mai puțin aveți nevoie de alte persoane, cu atât mai mulți oameni vor avea nevoie de tine. Creați întotdeauna distracția și divertismentul. Ia o Pasiune puternică, și găsiți hobby-uri și alte interese pe care doriți să vă petreceți timpul.
  • Nu faceți niciodată o relație prima prioritate sau dvs doar sursa fericirii. Nu mai căutați pe alții, în special pentru femei, pentru a vă face fericiți - nu nevoie lor. Bărbații din întreaga lume pierde timpul încercând să găsească fericirea în tot, cu excepția ei înșiși. Când sunteți fericiți pe cont propriu, alții vor dori în mod natural să fie în jurul vostru.
  • Aveți un hobby - orice lucru care vă folosește timpul și vă face fericiți. Dacă este ceva care vă permite să veniți în contact cu oamenii noi, tineri, sexy, cu atât mai bine. Ar trebui să fie ceva cu care sunteți pasionat, ceva ce vă place și ceva pe care îl puteți construi! Dacă nu aveți sau doriți un hobby, cel puțin voluntar. Utilizați-vă timpul pentru a îmbunătăți lumea - sunteți a rău Băieți, dar nu sunteți rău.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 8
    8. Valuează - iubiți-vă într-un mod echilibrat și respectabil. A "băiat rău" este rău pentru că știe că este mai valoros pentru el însuși decât alții sunt. Îi pasă de el însuși. Un băiat rău își dă seama că se cunoaște mai bine decât oricine altcineva, astfel încât opinia lui despre el însuși este deasupra opiniei altora. Se reduce la respectul de sine și trebuie să-ți câștigi propriul respect față de tine, să te poți aștepta pe alții, în special fete, să te respecte.
  • Cum câștigi respectul de sine? Creați un standard pentru ceea ce veți accepta sau nu veți accepta de la oameni și urmați-l la un t.Cea mai importantă parte a respectului de sine este nu se pune cu oamenii (atât bărbați, cât și femei) care sunt lipsiți de respect spre tine sau oameni care sunt importanți pentru dvs.
  • O problemă cu băieții drăguți este că sunt drăguți cu toată lumea - Edipople care nu sunt plăci frumoase. Suntem toți învățați să transformăm celălalt obraz. În unele cazuri, din păcate, acest lucru încurajează doar jerks. Nu recompensați comportamentul rău. Fii drăguț cu oamenii care merită. Tine minte, Fiind frumos cu cineva înseamnă nu le va face ca tine. Înconjurați-vă cu oameni buni care și-au câștigat încrederea și respectul.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 9
    9. Să fie puternic fizic, dar mai emoțional. Ca bărbat, ar trebui să fii un stâlp de putere pe care familia, prietenii și mai ales femeile se pot baza. Eliberați nevoia de a plânge. Realizați că, indiferent cât de mult vă plângeți sau vent, circumstanțele dvs. nu se vor schimba.In schimb, suge-l și manipulați-l. Victimele perpetue sunt neatractive și, mai importante, în imposibilitatea de a fi mai bune.
  • Când lucrurile merg prost, faceți tot ce este mai bun pentru a reuși în această zi. Este ușor să fii prins în momentul în care se întâmplă ceva rău, dar doar amintiți-vă că sunteți un om care își rezolvă propriile probleme și veți putea să o rezolvați.
  • Asigurați-vă că oamenii din viața voastră sunt îngrijiți de. Nu ar trebui să fii tatăl nucleului cuiva - tu sunt cea mai importantă persoană din viața ta - dar veți fi apreciați și căutați după ce sunteți de ajutor, puternic și fiabil.
  • Să lucreze sau să participe la o anumită formă de exercițiu în fiecare zi. Exercițiul regulat vă ajută să vă îmbunătățiți starea de spirit, energia și sănătatea generală! Aceasta este o parte critică de a vă ajuta să vă îmbunătățiți controlul emoțional, deoarece ajută la menținerea nivelului zilnic de stres. De lucru vă îmbunătățește încrederea și atractivitatea fizică - nu există nici un motiv să nu!
  • Partea 2 din 3:
    Construirea încrederii băiatului rău
    1. Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 10
    1. Cunoaste-te. O mare parte din sfatul de mai sus, vă cere să aveți încredere în mare măsură și o imagine bună de sine. Dacă nu aveți aceste fundamente, este dificil dacă nu este imposibil să fii un adevărat băiat rău. Întrebați-vă întrebări, "există situații care mă fac nervos?" și "Sunt cel mai bun lucru pe care îl pot fi?" Dacă nu vă place răspunsurile dvs., utilizați următorii pași pentru a construi o încredere sănătoasă. Vei fi pe drumul spre rău în cel mai scurt timp.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 11
    2. Se potrivesc. Nu trebuie să fii un constructor de corp pentru a fi un băiat rău, dar trebuie să fii sănătos. Dovezile științifice au arătat că exercițiul fizic are un efect pozitiv asupra stimei de sine și poate ajuta la depresia. Efectele sunt atât imediate (prin eliberarea endorfinelor de reducere a stresului), cât și pe termen lung (prin îmbunătățirea imaginii de sine și a fitness-ului global). Nu puneți-o de astăzi - mergeți la sala de gimnastică, nu mâine.
  • Un studiu a constatat că exercițiile de aerobic moderat intense produce cel mai mare impuls psihologic imediat. Orice rutină de exerciții care vă îmbunătățește capacitatea fizică, totuși, vă va face mai atractivă pentru dvs. și pentru alții.
  • Pentru sfaturi despre începerea unei rutine de exerciții, consultați unul dintre numeroasele noastre ghiduri de exerciții, cum ar fi Cum să exersați.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 12
    3. Începeți să câștigați. Lucrați în mod constant spre cariera și obiectivele personale. Nu trebuie să fii bogat să ai încredere în mare măsură, dar trebuie să fii mândru de tine. Lucrul din greu și reușind vă va face să vă simțiți valoroși și importanți - pietrele de temelie ale unei personalități confidențiale.
  • Toată lumea (inclusiv băieții răi) suferă obstacole personale. Dacă întâmpinați dificultăți în cariera sau viața personală, păstrați-o în perspectivă - prin perseverenți prin dificultățile dvs., construiți o personalitate mai puternică. Nu cedati niciodata!
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 13
    4. Tratați-vă cu valoare. Permiteți-vă să vă bucurați de lucrurile care vă plac. Nu trebuie să cheltuiți o mulțime de bani pentru a vă simți valoros - pur și simplu gătiți alimentele pe care le doriți, bucurați-vă de băutura preferată în mod moderat și rezervați timp pentru a vă practica hobby-urile. Dacă faci lucrurile pe care ți le place, vei fi în mod natural mai fericit și dacă ești mai fericit, vei fi mai încrezător.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 14
    5. Să abordeze orice probleme psihologice personale. Uneori, încrederea scăzută poate fi adânc înrădăcinată. Abuzul din copilărie și experiențele traumatice pot provoca dificultăți psihologice în întreaga durată de viață, care pot afecta negativ stima de sine. Încercați să căutați tratament pentru orice problemă care vă afectează mental sau emoțional. O varietate de tratamente, inclusiv consiliere, tehnici de biofeedback și prescrierea medicamentelor, sunt disponibile.
  • Amintiți-vă că căutarea ajutorului pentru problemele psihologice este un semn de rezistență, nu de slăbiciune. Oamenii reali nu ignoră problemele personale, le fixează. Uneori, acest lucru necesită ajutorul altcuiva. Nu vă simțiți niciodată jenat pentru a vedea un consilier sau un terapeut - peste un sfert de adulți americani au primit un fel de tratament de sănătate mintală în termen de doi ani de la un sondaj din 2004.
  • Partea 3 din 3:
    Bad Boy Dating
    1. Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 15
    1. Știți ce doriți. Un băiat rău știe ce dorește de la un partener și este cinstit despre el (vezi pasul șase sub unul.) Nu există nici o rușine în urmărirea relațiilor pur sexuale atâta timp cât sunteți sincer despre asta. În mod similar, având o prietena pe termen lung nu înseamnă că trebuie să fii mai puțin un băiat rău. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru manipularea sexului mai echitabil ca un adevărat băiat rău.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 16
    2. Aveți propria voastră viață. Scopul unei relații nu ar trebui să fie de a vă dedica viața partenerului dvs. Chiar dacă sunteți căsătoriți, faceți propriile planuri. Rezervați timpul pentru dvs. Petreceți timp cu prietenii dvs. Dacă vă tratați ca o marfă valoroasă, timpul dvs. va fi foarte căutat de către partenerul dvs. Dimpotrivă, dacă vă faceți în mod constant disponibilă capriciilor partenerului dvs., timpul dvs. va deveni mai puțin valoros. Păstrați coloana vertebrală în orice relație - asigurați-vă că nu sunteți atât de dedicat partenerului dvs. că veți uita despre dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 17
    3. Fii cocoș. Fiind într-o relație cu cineva nu înseamnă că trebuie să le închinați. Tasează-i! O spate ușoară și o relație pasionată și de foc. Este, de asemenea, un semn bun de încredere "alfa" Personalitate - vă arătați că nu vă este frică să vă angajați într-un mic splay verbal. Gândiți-vă la asta - ați vrea cu adevărat să fiți într-o relație cu cineva pe care mereu trebuie să fie frumos să?
  • Nu fi prea crud cu tachinarea ta. Evitați subiecții pe care partenerul dvs. este sensibil despre - de exemplu, aspectul sau cariera ei. Păstrați-o.
  • Fi pregătit să primească unii teasing - nu-l dai afară dacă nu o poți lua!
  • Dacă vă răniți accidental sentimentele partenerului dvs., faceți o adevărată scuză. Amintiți-vă, băieții răi sunt cinstiți - dacă vă pare rău, spuneți așa. Nu simți că trebuie să rețineți o scuză bine meritată ca să fii un băiat rău. Nu este "rău" - e doar jerkish.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 18
    4. Purtați pantalonii în relația dvs. Acest lucru nu înseamnă să vă întrebi partenerul sau să o împiedicați să ia decizii. Mai degrabă, înseamnă că ar trebui să încercați să fiți decisiv în situațiile în care este potrivit și să aveți un plan în orice moment. De exemplu, dacă ieșiți, alegeți un loc și faceți rezervări înainte de timp. Luați-i mâna pentru ao conduce prin mulțime fără a fi întrebat. Să o sărute când starea de spirit vă convine. Arătați-i că sunteți încrezători în ceea ce doriți pentru dvs. și ea.Alegeți un subiect de conversație pe care sunteți pasionat. Vorbiți familia sau un eveniment care te lovește acasă pentru tine. Nu bârfa - vorbiți din inimă și lăsați-vă draga dvs. să știe că aveți o parte sensibilă și arătați-i partea voastră adevărată a familiei.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 19
    5. Fi surprinzător. Într-o relație pe termen lung, poate fi dificil să nu se încadreze în anumite obiceiuri și rutine. Totuși, faceți un efort de a fi uneori spontan. Planificați geturile de weekend când amândoi aveți timp. Surprinde-o cu bilete la un concert de seară când se trezește dimineața. Ruperea rutinei unei relații păstrează proaspătă și interesantă.
  • Ar putea părea paradoxal să planificați aparent "spontan" activități înainte de timp. Cu toate acestea, este necesar - nimic mai rău decât a face o excursie impromptu la un patinoar de gheață doar pentru a descoperi că este închis. Patinoarul patinelor nu sunt băiat foarte rău oricum.
  • Amintiți-vă că scopul de a fi spontan nu este de ao duș cu daruri. Mențineți valoarea dvs. personală - dacă nu sunteți sigur de ce să faceți, încercați să planificați activitățile care tu ca. Veți fi bucuroși să mergeți, iar fericirea voastră va reflecta în partenerul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat rău Pasul 20
    6. Dați-i spațiului și asigurați-vă că vă oferă spațiu. Băieții răi și partenerii lor nu sunt dependenți unul de celălalt. Își mențin propriile vieți, prietenii și hobby-uri. Acest lucru face momentul potrivit că do Petreceți împreună mai valoros.
  • Timpul de echilibrare între prietenii dvs. și partenerul dvs. poate fi dificil. Din fericire, deoarece aceasta este o problemă comună, a fost sursa multor scriere online (și unele) online. Luați în considerare consultarea unui articol scris sensibil pentru consiliere.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiind un băiat rău este de încredere în tine mai mult decât alte persoane și contribuția lor. Se dorește să vă realizeze nesiguranța și îndoielile și să le eliminăm. Odată ce ați renunțat la necesitatea aprobării de la alții, veți deveni un băiat rău.
  • Practicați vizualizarea. În fiecare zi, imaginați-vă ca pe omul pe care doriți să îl fiți. Doar vedeți-vă că vorbești, mersul și gândindu-mă la felul în care doriți și vă va ajuta să ajungeți la obiectivul dvs. mai repede.
  • Fiind un băiat rău necesită timp. Luați-o la un pas la timp și într-o zi veți avea pe deplin în acel om pe care îl doriți. Acest lucru nu este vorba despre falsificarea acestuia, ci mai degrabă de a fi cel mai bun sine. Dați-vă timp să crească cu adevărat.
  • Filme de vizionat: Clubul de luptă, 300, ultimul samurai, Da man și hitch.
  • Nu toate femeile doresc un băiat rău. Dacă vrei să te comporți ca un băiat rău, încă fii politicos și respect față de femei. Acest lucru vă va face să parcă chiar mai răcitor. Acest lucru este pentru a fi popular prea,.
  • Jocuri pentru a juca: "Supradoză totală","Călăul","GTA vice City"
  • Cărți pentru a citi: Calea omului superior, Psycho-cibernetică, Iron John, și "Ce doresc femeile când testează bărbații".
  • Avertizări

    Femeile vă vor testa uneori pentru a vedea dacă sunteți adevărata afacere sau doar un actor. Urmați acești pași până când le internalizați.
  • Sa nu uiti asta Fiind un băiat rău nu este același lucru ca și cum ai fi un ticălos. Băieții răi sunt încrezători fără a fi aroganți sau cruzi. Ei știu că sunt valoroși, dar nu se prefaceau că sunt mai buni decât ei.
  • Fiind un băiat rău vă va lăsa liber de vechile obiceiuri nevoiașe și de prietenii tăi vechi.
  • Nu este ușor să vă schimbați și poate fi aproape imposibil să scăpați ani de programare. Cu toate acestea, puteți deveni întotdeauna mai bine. Pentru cele mai eficiente rezultate, nu încercați să vă schimbați complet - să vă concentrați eforturile în care puteți îmbunătăți cele mai multe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar