Cum să fii acea fată toată lumea este geloasă

Întotdeauna vrei să fii fata toată lumea admiră și să facă fetele gelos. Studiile arată că fetele se pregătesc dimineața pentru a impresiona alte fete. Acum fie că unul pe care băieții de fete nu sunt amenințați, ci sunt impresionați cu aceste sfaturi ușoare.

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii acea fată toată lumea este geloasă de pasul 1
1. Să fie activă și să se potrivească. Nu trebuie să faceți un sport, încercați să vă ridicați și să vă mișcați timp de cel puțin o oră pe zi. Uneori exercițiile fizice face asta pentru dvs. Nu renunțați doar, ar putea fi o mulțime de muncă, dar când sunteți mai în vârstă, veți fi recunoscător pentru un corp potrivit. Cute Butts, sunt cheia pentru atragerea atenției unui tip, dar nu trebuie să fie imensă. Șaptesprezece revista este o citire grozavă și vă oferă sfaturi de sănătate în fiecare problemă.
  • Imaginea intitulată Fii o fată toată lumea este geloasă din pasul 2
    2. Periați și atașați dinții dimineața și noaptea. Beți întotdeauna apă pe tot parcursul zilei vă păstrează respirația proaspătă. Mestecați guma de menta sau au menta cu tine. Fac un dus in fiecare zi și după fiecare lucru afară. Spălați-vă fața cu o spălare uimitoare a feței. Dacă aveți acnee, cheltuiți bani pentru a obține o spălare cu adevărat foarte bună, deoarece acneea nu este atractivă! Asigurați-vă că vă radeți picioarele în fiecare zi, fie că este vorba de sală de gimnastică sau dacă doriți să purtați pantaloni scurți. Când ieși din duș, puneți o loțiune frumoasă mirositoare, și apoi pulverizați-vă cu parfumul de potrivire. Pulverizați parfumul în timp ce sunteți într-un prosop și după ce vă îmbrăcați. Unele loțiuni bune și parfumuri provin din lucrări de baie și de corp.
  • Imaginea intitulată Fii o fată toată lumea este geloasă din pasul 3
    3. Spălați-vă părul zilnic cu un șampon și un balsam bun și niciodată să scoți pe unul sau altul. Scoateți părul tăiat sau tăiat la fiecare 6 săptămâni. Acest lucru îmbunătățește creșterea părului și scapă de capetele despicate. În weekend, încercați să aflați ce produse sunt cele mai bune pentru părul tău. Dacă vă îndreptați părul, purtați-l natural în weekend, și nu îl îndreptați în fiecare zi sau veți fi împărțiți. Purtați coafura care vă face să vă simțiți cel mai confortabil. Dacă alegeți, o condiție profundă a părului dvs. o dată pe săptămână, acest lucru îmbunătățește sănătatea părului dvs. și acest lucru tinde să adauge stralucirea. Părul sănătos crește, de asemenea, mai repede.
  • Imaginea intitulată Fii acea fată toată lumea este geloasă din pasul 4
    4. Aveți întotdeauna unghiile profesionale. În timpul verii, aveți unghiile dvs. în culori strălucitoare (eu.E. fierbinte roz, violet, turcoaz). În primăvară, aveți unghiile făcute în culori pastelate (eu.E. verde, roz pentru copii și blues). În toamnă, aveți unghiile făcute în tonuri de pământ (eu.E. verde, portocale, roșii). Iar în timpul iernii, au făcut unghiile în culori mai întunecate pentru a le face pop (i.E. roșu închis, albastru închis, violet închis). Amintiți-vă că manichiurile franceze sunt bune pentru orice sezon.Amintiți-vă, natural este întotdeauna în.
  • Imaginea intitulată Fii o fată toată lumea este geloasă din pasul 5
    5. Luați în considerare faptul că urechile tale au străpuns. Un piercing este bun, dar dacă doriți un mic diamant sau un student colorat, obțineți o secundă. Astfel ai opțiunea de a purta unul sau două cercei. Sau încercați să aveți o pereche perfectă de cercei și bijuterii pentru fiecare costum.
  • Imaginea intitulată Fii acea fată toată lumea este geloasă din pasul 6
    6. Purtați machiajul măgulitor. Make-up ar trebui să fie folosit pentru a vă îmbunătăți frumusețea, nu pentru a acoperi defectele, așa că încercați să vă ștergeți pielea. Rimelul este o necesitate, precum și luciu de buze. Dacă aveți cosuri, le puteți acoperi folosind acoperirea. Doar asigurați-vă că utilizați culoarea potrivită pentru pielea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o fată toată lumea este geloasă din pasul 7
    7. Purtați niște haine drăguțe care vă complimentează figura. Hainele pe care le purtați ar trebui să vă facă să vă simțiți confortabil. Încercați să alegeți hainele în noaptea înainte de a merge la școală sau la un eveniment, deci dimineața aveți mai mult timp să vă concentrați asupra machiajului și părului.Nu fi intimidat de alte echipamente de fete dacă sunt cu adevărat drăguți. Doar o complimenteaza si fii persoana mai buna. Utilizați-o ca model de rol și încercați să găsiți costume în magazine în loc să cumpărați doar cămăși și pantaloni
  • Imaginea intitulată Fii o fată toată lumea este geloasă din pasul 8
    8. Nu uitați să fiți încrezători și că arăți frumos. Adăugați propriul stil personal la hainele, părul sau machiajul. Obțineți evidențieri, purtați ochelari de culoare strălucitoare sau o fard de ochi sau purtați același colier cu fiecare costum.
  • sfaturi

    Nu ascultați ce spun ceilalți sau fete spun, pentru că atunci când fetele se distrează de alte fete, au o stima de sine scăzută și încearcă să facă pe altcineva să se simtă rău.
  • Nu lăsați un tip să influențeze toate deciziile dvs. Cineva afară te va iubi pentru tine.
  • Rămâneți activi, oamenii respectă alți oameni care au grijă de corpurile lor.
  • Dacă purtați ochelari, luați în considerare contactele. Deși pe unii ochelari sunt drăguți.
  • Bretele nu sunt un lucru rău. În cele din urmă, vă vor face să arătați chiar mai bine decât ați făcut deja. Schimbați culoarea benzilor în fiecare sezon!
  • Nu lăsați pe nimeni să vă facă să vă simțiți rău în legătură cu brațele voastre, corpul sau părul vostru.
  • Ești frumoasă așa cum ești, și nu ar trebui să asculți pe nimeni care să-ți spună altfel.

    Avertizări

    Când oamenii devin gelosi de tine, poți obține o mulțime de ură. Cea mai bună modalitate de a face față este să aveți un grup solid de prieteni în spatele dvs.
  • Fii dragut! Oamenii vă vor plăcea mai bine dacă zâmbiți și sunteți prietenos
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar