Cum să cereți o majorare a salariilor

Dacă simțiți că ați făcut o treabă excelentă la locul de muncă, nu vă fie frică să vă apropiați de angajator pentru o creștere. Mulți oameni se tem să ceară ridică, chiar dacă știu că le merită, făcând scuze cum ar fi, "Economia este atât de jos chiar acum" sau "Nu voi găsi niciodată un moment bun." Dacă acest lucru sună ca tine, atunci este timpul să vă opriți în felul tău și să începeți să faceți un plan de joc pentru obținerea salariului mai mare pe care îl meritați.

Pași

Partea 1 din 4:
Colectarea informațiilor
  1. Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 1
1. Asigurați-vă că aveți o pârghie. Obținerea unei raise de salarizare în majoritatea industriilor este greu de realizat dacă nu aveți nici o pârghie. Leverage poate consta din astfel de lucruri, deoarece obținerea unei alte oferte de locuri de muncă care efectuează mai sus și dincolo de descrierea postului dvs. în mod consecvent, în mod eficient și în mod regulat.
  • Dacă sunteți a "Star angajat," O companie bună va fi adesea în măsură să găsească un pic suplimentar pentru a vă menține mulțumit. Fiți conștienți că este o tactică destul de standard pentru a vă spune că afacerea este deja peste bugetul său anual, pentru a încerca să vă descurajați să întrebați. Aceasta înseamnă că trebuie să cunoașteți valoarea dvs., evaluată împotriva criteriilor obiective (a se vedea mai jos) și fii persistent.
  • Dacă ați negociat deja o plată cu seful dvs., ar putea fi mai greu să cereți mai mult. Șeful dvs. presupune că sunteți mulțumit de suma pe care o obțineți și nu este probabil să fiți dispuși în mod favorabil pentru a adăuga mai multă sarcină financiară companiei fără un motiv bun.
  • Aveți grijă să utilizați o altă ofertă de muncă ca și pârghie. Șeful dvs. vă poate suna - este important să aveți într-adevăr o astfel de ofertă de locuri de muncă și să fiți dispuși să o luați dacă sunteți respins de șeful dvs. Fi gata să meargă pe scânduri!
  • Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 2
    2. Au așteptări realiste. Dacă compania dvs. este deja "peste buget" și suferă ca urmare a recesiunii, tăieturii sau din orice alte motive, ați putea fi mai bine să așteptați până la mai târziu. În timpul unei perioade de recesiune, unele companii nu vor putea oferi rate de salarizare fără a pune în pericol locul de muncă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să utilizați acest lucru ca o scuză pentru a întârzia solicitarea unei creșteri pe termen nelimitat.
  • Imagine intitulată Adresați-vă un pas de salariu Pasul 3
    3. Cunoașteți politicile companiei dvs. Citiți manualul angajatului (și intranetul companiei, dacă aveți unul), sau mai bine, discutați cu cineva din resurse umane. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le dați seama:
  • Compania dvs. necesită revizuiri anuale de performanță pentru a vă determina salariul?
  • Salariile avansează în funcție de un program fix sau de rang?
  • Care poate lua decizia (sau cere să fie făcută)?
  • Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 4
    4. Știți ce meritați - obiectiv. Este ușor de crezut că merită mai mult, mai ales dacă vă simțiți ca și cum ați dați 110% în fiecare zi, dar trebuie să demonstrați acest lucru obiectiv prin evaluarea valorii dvs. împotriva celor ale altora din aceeași industrie. Mulți angajatori spun că nu dau o majorare până când angajatul nu face cu 20% mai multă muncă decât atunci când a fost inițial angajat. Iată câteva lucruri pe care le puteți lua în considerare când vă gândiți la valoarea dvs.:
  • Descrierea postului dvs
  • Responsabilitățile dvs., inclusiv orice sarcini de conducere sau de conducere
  • Ani de experiență și de vechime în linia de lucru a companiei
  • Nivelul dvs. de educație
  • Locația ta
  • Imaginea intitulată cere o majorare a salariilor Pasul 5
    5. Strângeți unele date de piață pentru poziții similare. În timp ce acest lucru ar putea fi ceva ce ați luat în considerare când ați negociat mai întâi salariul dvs., rolul și responsabilitățile dvs. probabil s-au schimbat. Uită-te la niveluri similare din industrie pentru a vedea ce sunt plătite altele pentru o muncă similară. Determinați gama de salarizare obișnuită pentru cei care fac ceea ce faceți în regiunea sau zona dvs. Obținerea datelor de piață pentru pozițiile comparabile vă pot împuternici ajutându-vă să fiți și să vă simțiți mai bine informați când vorbiți cu șeful dvs. Puteți verifica poziții comparabile la salariu.com, gendergapapp sau geragis.COM.
  • În timp ce aceste lucruri vor fi de ajutor atunci când vă construiți cazul, ar trebui nu să fie folosit ca argument principal pentru obținerea unei majorări de salarizare - ei pur și simplu informează tu despre valoarea dvs. potențială, nu șeful tău.
  • Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 6
    6. Ține pasul cu tendințele din industria dvs. Abonați-vă și citiți în mod obișnuit un jurnal comercial și faceți un punct pentru a discuta despre viitor cu colegii dvs.
  • De asemenea, trebuie să vă păstrați ochii la orizont și să vă imaginați în mod regulat calea următoare pentru compania dvs. și pentru industrie. Face ca acesta să pună în considerare în mod conștient timpul de la sfârșitul fiecărei luni pentru a examina critic calea viitoare.
  • Foarte act de anticipare a acțiunilor necesare vă va servi bine în operațiunile de zi cu zi și în salariul re-negociaon: veți conduce la viitor și veți spori capacitatea companiei de a valorifica piața în schimbare.
  • Partea 2 din 4:
    Construirea unui caz
    1. Imaginea intitulată solicită o creștere a salariilor Pasul 7
    1. Pregătiți o listă a realizărilor dvs. Cel mai bine este să utilizați măsuri exacte de performanță, cum ar fi îmbunătățirea calității, satisfacția clienților și, în special, creșterea profiturilor. Lista vă va reaminti propria dvs. valoare, faceți-o concretă și oferiți o bază obiectivă pentru cerințele dvs.
    • În timp ce unii oameni cred că este de ajutor Scrieți realizările Pentru a vă prezenta șefului, alții cred că realizările dvs. ar trebui să fie deja evidente și ar trebui doar să aveți nevoie doar de cei care să-i reamintească șefului dvs. despre ceea ce deja știe și să întărească acea cunoaștere. Depinde de ceea ce știi despre preferințele șefului dvs., dinamica relației dvs. cu șeful dvs. și propriul dvs. nivel de confort, cu recitarea realizărilor dvs. Verbatim.
    • Dacă alegeți să vă convingeți verbal șeful dvs., memorați lista.
    • Dacă alegeți să prezentați o copie scrisă șefului dvs. pentru referința sa, aveți pe cineva să-l corecteze pentru prima dată.
  • Imagine intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 8
    2. Examinați istoricul dvs. de lucru. Acordați o atenție deosebită proiectelor pe care le-ați lucrat, problemele pe care le-ați ajutat la rezolvarea și modul în care operațiunile și profiturile de afaceri s-au îmbunătățit de când ați început. Acest lucru este despre mai mult decât să-ți faci bine slujba, pe care probabil că te-ai așteptat să o facă, dar despre a merge mai sus și dincolo de îndatoririle slujbei tale și, în cele din urmă, se reduce la îmbunătățirea liniei de jos a companiei. Unele întrebări de luat în considerare la elaborarea cazului dvs. includ:
  • Ați completat sau ați ajutat la finalizarea unui proiect dur? Și obțineți rezultate pozitive din ea?
  • Ați lucrat ore suplimentare sau ați îndeplinit un termen de urgență? Continuați să demonstrați acest tip de angajament?
  • Ați luat inițiativa? În ce feluri?
  • Ai trecut dincolo de chemarea datoriei? În ce feluri?
  • Ați salvat timpul sau banii companiei?
  • Ați îmbunătățit orice sisteme sau procese?
  • Ați împuterniciți pe alții cu sprijinul și îndrumarea sau formarea dvs? După cum spune Carolyn Kepcher, "Un val de mare ridică toate bărcile," Și un șef dorește să audă că ați ajutat la facilitarea membrilor echipei și să le faceți mai puternici, mai multe forțe pozitive pentru companie.
  • Imagine intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 9
    3. Luați în considerare valoarea viitoare a companiei. Acest lucru indică șefului dvs. pe care îl vedeți imaginea mai mare și sunteți poziționați pentru a ajuta compania să identifice și să valorifice oportunitățile pe măsură ce apar. Veți fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți, gândindu-vă unde se îndreaptă compania.
  • Asigurați-vă că identificați obiective și obiective specifice pe termen lung care vor aduce beneficii companiei în viitor.
  • Păstrarea unui angajat existent este, de asemenea, mai puțin de un hassle decât de a efectua interviuri și angajarea unui nou. În timp ce nu doriți să spuneți acest lucru, accentuând un rol pozitiv în evoluția companiei dvs. care ajută la asigurarea succesului viitorului, va rezona cu siguranță cu șeful dvs.
  • Imagine intitulată cere o majorare a salariilor Pasul 10
    4. Decideți ce nivel de majorare de salarizare pe care îl căutați. Este important să nu apară lacomi, ci mai degrabă să rămână realist și rezonabil.
  • Dacă vă simțiți confortabil cu poziția dvs., legați creșterea salariului la creșterea veniturilor sau a profitului care este legat de succesele și așteptările dvs. trecute pentru viitorul apropiat. Dacă anticipați că ați putea aduce acasă un proiect lucrativ sau un contract în următoarele câteva luni, acest lucru ar putea finanța salariul dvs. Rise (și mai mult). Implicația că următoarele zece luni ale anului dvs. sunt toate profitul de bază nu trebuie să fie declarat în mod explicit, dar, dacă cazul este făcut convingător, concluzia este inevitabilă. Dacă șeful dvs. vede o modalitate ușoară de a justifica creșterea salariilor la superiori, vă aflați într-o poziție puternică, într-adevăr.
  • Tactica obișnuită a negocierii de la un punct mult mai înalt nu este o idee atât de bună cu cererile de creștere a salariilor, deoarece șeful dvs. ar putea crede că încercați să laptați compania și să împingeți limitele.
  • Puteți rupe numerele în jos, astfel încât ele par mai puțin impunătoare. De exemplu, o puteți explica ca fiind o verificare suplimentară de 40 de dolari, mai degrabă decât $ 2.200 pentru anul.
  • De asemenea, puteți negocia pentru mai mult decât o majorare a salariilor. Poate că sunteți bucuroși să luați alte lucruri în loc de bani, cum ar fi acțiunile companiei, o alocație de garderobă, asistență de închiriere sau chiar un titlu mai prestigios. Cereți o mașină de companie sau pentru unul mai bun. Dacă este cazul, discutați despre beneficii sporite, titluri mai vizibile ale locurilor de muncă și modificări ale responsabilităților dvs., supravegherea managementului sau a sarcinilor.
  • Fi pregătit la compromite și haggle. Chiar dacă nu ați dat seful dvs. o figură nerealistă, trebuie să vă așteptați ca unele negocieri să continuați dacă șeful dvs. este receptiv la cerere.
  • Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 11
    5
    Nu vă fie frică să întrebați. Deși poate fi greu să obțineți o majorare de salarizare, este mai rău să cadă în mentalitatea de a nu cere o creștere de plată, vreodată.
  • În special, femeile se tem adesea să solicite o majorare a salariilor din cauza unei mentalități care nu dorește să apară exigentă sau pusă. Vedeți acest lucru ca o oportunitate de a vă arăta că vă interesează suficient pentru a dezvolta o traiectorie de carieră care favorizează locul de muncă și dvs.
  • Negociere este o abilitate învățată. Dacă vă este frică de acest aspect, luați ceva timp pentru a învăța și practica implementarea acestuia într-o varietate de contexte înainte de a vă apropia de șeful dvs.
  • Imaginea intitulată solicită o creștere a salariilor Pasul 12
    6. Alegeți timpul potrivit. Cererile de succes sunt totul despre momentul bun. Întrebați-vă ce ați făcut într-o perioadă demonstrabilă de timp care te-a făcut mai valoroasă pentru firmă sau organizație. Nu are sens să cereți o majorare a salariilor atunci când nu ați demonstrat încă nimic uimitor pentru firmă - indiferent de mult timp ați fost acolo.
  • Timpul este corect atunci când valoarea dvs. pentru organizație este evidentă. Aceasta înseamnă confiscarea fierului în timp ce este fierbinte și cererea unei plăți să ridice spatele succeselor excelente, cum ar fi organizarea unei conferințe de mare succes, obținerea unui feedback fantastic, obtinerea unui mare client semnat, producând o muncă remarcabilă pe care outsiderii l-au lăudat, etc.
  • Nu alegeți un moment în care compania tocmai a postat pierderi majore.
  • Solicitând o creștere de plată bazată exclusiv pe "Timpul de timp" este periculos deoarece vă face să apară ca un cronometru, mai degrabă decât cineva interesat de progresul companiei. Nu spuneți niciodată șefului dvs.: "Am fost aici de un an și merit o creștere de plată."Șeful dvs. va fi probabil să răspundă, "Și ce dacă?"
  • Partea 3 din 4:
    Solicitând o creștere
    1. Imaginea intitulată cere o majorare a salariilor Pasul 13
    1. Faceți o întâlnire pentru a vorbi cu șeful dvs. Setați timpul deoparte. Dacă doar urcați și cereți o majorare, veți părea nepregătită - și veți întâlni ca și cum nu meritați unul. Nu trebuie să dați prea mult anunțuri în avans, dar căutați intimitate și un timp știți că nu veți fi întrerupt. De exemplu, atunci când mergeți să lucrați dimineața, spuneți: "Înainte de a pleca, aș vrea să vorbesc cu tine."
    • Amintiți-vă, o solicitare față în față este mult mai greu de a dezactiva decât o scrisoare sau un e-mail.
    • Încercați să evitați luni, când vor exista un milion de lucruri de făcut sau vineri, când șeful dvs. poate avea deja alte lucruri în mintea lui.
  • Imaginea intitulată solicită o creștere a plății Pasul 14
    2. Prezentați-vă bine. Fi încrezător, nu arogant și rămâneți pozitiv. Vorbiți politicos și clar Pentru a vă menține mai bine calmul. În cele din urmă, rețineți că probabil că nu va fi pe jumătate atât de rău să întrebați ca și cum ar fi făcut-o pentru a lucra la nervi! Când vorbești cu șeful tău, se sprijină într-un pic dacă stai jos. Acest lucru va ajuta la încrederea proiectului.
  • Începeți prin a spune cât de mult vă bucurați de slujba dvs. A fi personalizabil va ajuta la conexiunea umană cu șeful dvs.
  • Urmăriți prin discutarea realizărilor dvs. Acest lucru vă va arăta șeful dvs. de ce un salariu ridică probleme pentru dvs.
  • Imaginea intitulată solicită o creștere a salariilor Pasul 15
    3. Cereți creșterea în termeni specifici și apoi așteptați răspunsul șefului dvs. Nu spuneți doar, "Vreau o creștere." Spuneți șefului dvs. cât de mulți bani doriți să faceți în termeni procentuali, cum ar fi dorința de a face cu 10% mai mulți bani. De asemenea, puteți vorbi în ceea ce privește cât de mult doriți să creșteți salariul anual. Indiferent ce spuneți, fiți cât mai specific posibil, așa că șeful vostru vede că ați crezut cu adevărat. Iată lucrurile care se pot întâmpla:
  • Dacă este absolut "Nu," Consultați secțiunea următoare.
  • Daca este "Am nevoie de timp să mă gândesc la asta," Încercați să identificați un timp viitor pentru redeschiderea discuției.
  • Dacă șeful tău este de acord imediat, spune ceva, "Nu spuneți da dacă nu vrei să spui asta" ca mijloc de ao consolida în mintea lui și apoi continuați "Țineți-vă șeful" la el (vezi mai jos).
  • Imagine intitulată cere o majorare de salariu Pasul 16
    4. Mulțumesc șefului tău pentru timpul său. Acest lucru este important indiferent de răspunsul pe care l-ați dat.Poți chiar să pleci "peste si mai sus" oferindu-i șefului dvs. mai mult decât așteaptă de la dvs., cum ar fi o carte de mulțumire sau o invitație de prânz pentru a spune mulțumiri. Luați în considerare trimiterea unui e-mail de urmărire, de asemenea, chiar dacă ați spus Multumesc Persoana de mai multe ori.
  • Imaginea intitulată cere o majorare a salariilor Pasul 17
    5
    Țineți-vă șeful la promisiune. Dacă răspunsul a fost da, obstacina finală poate primi de fapt raise. Pedilarea înapoi - sau chiar uitarea simplă - sunt întotdeauna posibilități. Nu sari la concluzii dacă majorarea nu intră imediat în vigoare. Lucrurile greșesc: șeful tău ar putea întâmpina rezistență din partea superioară-up-up-urilor sau de probleme bugetare, etc.
  • Făcându-vă șeful să se simtă rău despre renegarea (de exemplu, menționând pe cineva care știi cine a cerut o majorare de salarizare doar pentru a avea un șef să-l ia înapoi și cum personalul Morale a scăzut). Acest lucru va trebui să se facă subtil și cu tact.
  • Întrebați când șeful dvs. va implementa raise de salarizare. Un mod subtil de a face acest lucru ar putea fi să întrebați dacă există ceva ce trebuie să semnați pentru a pune în aplicare.
  • Mergeți cu un pas mai departe și spuneți-vă șefului: "Cred că veți avea acest lucru aranjat până la sfârșitul lunii după ce ați aprobat documentele ", etc.- Acest lucru pune un plan în acțiune, astfel încât el sau ea nu trebuie să.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de un refuz
    1. Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 18
    1. Nu o luați personal. Dacă permiteți respingerii să vă acurajeze atitudinea sau să vă afecteze munca, șeful dvs. va simți probabil că a luat decizia corectă. Dacă dezvoltați o reputație pentru a avea o atitudine proastă sau pentru că nu acceptați feedback, atunci șeful dvs. va fi chiar mai puțin probabil să vă dau o creștere. Odată ce șeful dvs. dă verdictul său final, fiți cât mai plăcut posibil. Nu ieși din cameră și nu pleacă ușa.
  • Imaginea intitulată cere o majorare a salariilor Pasul 19
    2. Adresați-vă șefului ce puteți face diferit. Acest lucru demonstrează disponibilitatea dvs. de a lua în considerare opiniile șefului dvs. Poate că amândoi puteți conveni asupra creșterii responsabilităților și a activităților într-o anumită perioadă de timp care duce treptat la un nou rol și la o creștere a salariilor. Acest lucru va demonstra, de asemenea, angajamentul dvs. față de slujba dvs. și abilitatea dvs. de a lucra din greu. Șeful vostru vă va vedea ca un getter și veți fi pe radarul său, următorul timp de creștere a sezonului în jurul valorii de.
  • Dacă sunteți angajat al unui star, continuați să efectuați excelent și întrebați din nou în câteva luni.
  • Imaginea intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 20
    3. Trimiteți un e-mail de urmărire spunând mulțumesc. Aceasta oferă o înregistrare scrisă scrisă, pe care o puteți reaminti șefului dvs. în viitoarele negocieri. De asemenea, vă va aminti șefului că sunteți recunoscător pentru conversația pe care ați avut-o și îi arată că ați urmărit.
  • Imaginea intitulată cere o majorare de salariu Pasul 21
    4
    Fii persistent. Dorința dvs. pentru o majorare de salarizare este acum în aer liber și șeful dvs. ar trebui să fie preocupat de posibilitatea ca căutarea pentru muncă în altă parte. Setați o dată când veți cere din nou. Până în acel moment, asigurați-vă că ați lovit munca în unelte de mare. Nu vă slăbiți doar pentru că sunteți dezamăgit că nu veți primi încă o creștere.
  • Imagine intitulată cere o creștere a salariilor Pasul 22
    5. Luați în considerare căutarea în altă parte dacă situația nu se schimbă. Nu trebuie să vă mulțumiți pentru mai puțin decât meritați.Dacă fotografiați mai sus decât compania dvs. este dispusă să plătească, poate că este mai bine să aplicați pentru o altă poziție care are un salariu mai mare - fie cu compania dvs., fie cu altul. Gândiți-vă la această posibilitate prin atenție - nu este nevoie să ardeți poduri doar pentru că conversația dvs. cu șeful dvs. nu a mers bine.
  • Este mai bine să rămâi cu ea pentru puțin timp pentru a încerca să lucrezi pentru acea creștere. Dar dacă au trecut luni și nu ați obținut recunoașterea pe care o meritați în ciuda muncii voastre grele, atunci nu vă simțiți rău că ați văzut ce alte companii au de oferit.
  • sfaturi

    Uită-te la responsabilitățile și așteptările dvs. actuale. Asigurați-vă că faceți toate acestea pe deplin și fără memento sau că alții vă acoperă spatele. De acolo, încercați să identificați zonele care ar putea fi făcute mai eficient cu modificări, sistematizare sau modificări ale procedurilor. Amintiți-vă că managerii văd o majorare a salariilor ca o recompensă pentru a excela nu pentru timp să facă standardul minim.
  • Urmați lanțul de comandă atunci când cereți o creștere a salariilor. De exemplu, dacă seful dvs. imediat este un supraveghetor, nu treceți peste capul șefului dvs. către managerul departamentului. În schimb, abordați mai întâi șeful dvs. imediat și lăsați-l să vă spună următorul pas.
  • Înainte de a solicita orice majorare sau creștere a despăgubirii, asigurați-vă că ați tratat orice și toate proiectele, locurile de muncă și problemele de pe placa dvs. Solicitând o creștere în mijlocul ceva ce lucrați în prezent rareori. Amintiți-vă că aspectele de sincronizare!
  • Îmbunătățiți calificările, dacă puteți. Nu trebuie să așteptați sau să vă faceți cazul în vechime. Calificări mai bune înseamnă că puteți oferi mai mult angajatorului dvs.Luați o clasă, obțineți o certificare sau o licență sau luați inițiativa de a învăța noi abilități pe cont propriu. Apoi, folosiți aceste realizări pentru a demonstra că meritați mai mult decât ați fi fost.
  • Multe companii abonează la anchetele de salarizare din industrie. Adresați-vă șefului pentru a consulta aceste informații atunci când vă determinați noua dvs. compensație, mai ales dacă credeți că salariul dvs. a rămas în spatele celui colegilor dvs. Acesta va împrumuta credința față de comparațiile dvs. bine cercetate.
  • Luați în considerare solicitarea mai multor responsabilități pentru a vă justifica creșterea salariilor. Acest lucru va trece mai bine decât pur și simplu cereți mai mulți bani, mai ales dacă responsabilitățile dvs. actuale nu solicită să faceți mult mai mult decât cererea de datorie și angajatorul dvs. crede că sunteți plătit în mod adecvat.
  • Au o figură rezonabilă în minte (e.G., din sondaje salariale) și să se pregătească să negocieze. Fi frumos, dar ferm atunci când negociați și nu obțineți emoțional. (Amintiți-vă, este de afaceri, nu personal.) În cazul în care angajatorul dvs. nu vă acordă o majorare satisfăcătoare, încercați să negociați concesii, cum ar fi bonusurile bazate pe performanță, sau timpul suplimentar plătit, beneficii sau beneficii. Indiferent ce reușiți să negociați, cereți-o în scris cu semnăturile de autorizare.
  • Nu este o idee bună să justificați cererea unei majorări de salarizare prin simplație, "am nevoie de bani." Este o idee mult mai bună de a dovedi că meritați o majorare a salariilor, accentuând valoarea dvs. companiei. Documentarea realizărilor dvs. este o modalitate bună de a face acest lucru. De exemplu, puteți include realizările dvs. într-o "prezentare" Pentru a arăta șeful tău, a "cheat foaie" să se refere la negocierea salariului dvs. sau o scrisoare care solicită o întâlnire pentru a discuta. Să fie specifice exemple cuantificate.
  • Verificați manualul de politică al angajaților (sau un document similar) pentru informații referitoare la solicitarea unei majorări de salarizare. De exemplu, dacă o politică afirmă cum să meargă, atunci urmați-o la scrisoare. Dar dacă o politică declară necondiționat că angajatorul dvs. nu va acorda o majorare a plății în afara ciclului, ar putea fi o idee bună să o lipiți până la următoarea recenzie și să solicitați o majorare de plată mai bună decât. Solicitarea unei astfel de majorități de salarizare va trece probabil mai bine decât încercarea de a lăuda sistemul.
  • Comanda o majorare de salarii, nu cere. De exemplu, ați putea spune șefului dvs. că doriți să știți ce puteți face pentru a vă mări salariul sau salariul orar în viitorul apropiat, în loc să insistă asupra unei raise de salarizare pentru realizările dvs. din trecut.
  • Avertizări

    Recunoașteți că șeful dvs. are termene și bugete limită pentru a se lupta cu.
  • Gândiți-vă de două ori în ceea ce privește amenințarea pentru a renunța dacă nu obțineți o majorare a salariilor. Rareori lucrează. Indiferent cât de valoroși credeți că sunteți la companie, nu faceți greșeala de a vă gândi că sunteți indispensabilă. Editori dornici doresc să învețe locul de muncă pentru mai puține plăți sunt aproape întotdeauna în așteptare în aripi. Dacă renunți mai târziu pentru lipsa unei raise, fiți atenți la ceea ce spuneți în scrisoarea dvs. de demisie, astfel încât să nu vă mușcă pe drum.
  • Păstrați discuția sa concentrată asupra muncii dvs. și asupra valorii dvs. Nu folosiți niciodată probleme personale, inclusiv neajunsuri financiare sau alte probleme, ca motiv pentru care aveți nevoie de o creștere. Aceasta este o afacere și care demonstrează slăbiciune personală, nu ceva ce vrei ca șeful tău să știe. Vorbiți în ceea ce privește valoarea serviciilor dvs.
  • Rămâneți pozitiv. Do nu Utilizați acest timp pentru a gestiona despre management, colaboratori, condiții sau orice altceva. Și nu trageți alți colaboratori în ecuația pentru comparație. Acest lucru va părea ca struguri acri, chiar dacă le lăudați. Dacă trebuie să ridicați o preocupare din anumite motive, să o prezentați politicos și să veniți echipați cu remedii și sugestii la un moment dat diferit de a cere o majorare a salariilor.
  • Faptul este că angajatorii au mult mai multă experiență în domeniul negocierilor. Acesta este motivul pentru care cea mai mare greșeală pe care un angajat îl poate face este să fie nepregătit pentru negociere.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar