Cum să te înțelegi cu zdrobirea ta

Este greu să acționezi naturale în jurul cuiva când visezi să fii implicat romantic cu ei. Dacă vrei o lovitură de a se întâlni cu pasiunea ta, va trebui să faci pași pentru a se înțelege bine cu el sau ea. Fii prietenos, matur și ușor de vorbit, la fel ca și cum ai vrea cu orice alt prieten. Cine știe, poate că calmul tău, cool Demeanor vă va face ca zdrobirea să vă vadă într-un mod diferit.

Pași

  1. Imaginea intitulată înțelege cu pasul tău 1
1. Nu joaca greu pentru a obtine! Este una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteți face și nu este nimic mai răsturnat decât să vedeți o fată care încearcă să acționeze greu în fața unui tip când nu reușesc demnă. În plus, cei mai mulți tipi nu merg pentru asta - de obicei, primesc impresia greșită, pentru că dacă te plac înapoi și joci din greu pentru a obține, ei ar putea crede că nu-i plac ei.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău de pasiune 2
    2. Dacă vrei să începi o conversație cu pasiunea ta, dar ești speriat să te apropii de el, nu trebuie! Începeți o conversație cu un prieten despre ceva ce știți că zdrobirea este interesată (dacă sunt în jur) și vorbește mai tare decât normal, dacă este necesar (nu prea tare). Dacă se alătură, asta e minunat! Ascultați ceea ce spune și continuă să vorbească în mod normal. Dacă el / ea nu se întoarce în mod obișnuit și îl întreabă, "Hei, nu-ți place [oricare ar fi vorbit despre] și despre]?"
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău pasul 3
    3. Fii drăguț cu zdrobirea ta. Tratați-l ca o persoană, nu doar o pasiune. Tratați-l ca unul dintre prietenii dvs! Dacă are nevoie de un stilou, oferă să-l lase să împrumute unul dintre dvs. Dacă el / ea arată obosit sau bolnav sau trist, întreabă dacă el / ea este în regulă sau ce este greșit. Ea va aprecia bunătatea voastră.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău de pasiune 4
    4. Încercați să fiți o persoană matură. Râdeți dacă auziți ceva amuzant, dar râdeți ca o persoană obișnuită. Dacă auziți ceva stupid, dar un fel de amuzant, zâmbet, Dar un fel de rost de ochi ca și cum ar spune "cât de prost."Nu acționați pe Ditzy sau ca și cum nu puteți face nimic. Fii puternic. Fi inteligent. Și niciodată, niciodată să acționeze prost.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău pasul 5
    5. Dacă nu aveți nimic în comun, găsiți ceva! Aveți o bandă vă place foarte mult (asigurați-vă că nu este o bandă de băiat!)? Apoi menționați numele grupului din jurul zdrobirii voastre, vorbind despre un cântec grozav pe care îl au sau ceva. Dacă ea / pare interesată, întreabă dacă vrea să împrumute CD-ul. Lucruri de genul acela. Asigurați-vă că vă uitați la lucruri pe care le place - s-ar putea să aveți ceva ce amândoi dragoste pe care le puteți vorbi.
  • Imaginea intitulată înțelege cu pasul tău de pasiune 6
    6. Arata frumos. Nu ieși din calea ta să arăți fierbinte sau sexy sau uimitoare frumos doar pentru el, dar purtați haine pe care le doriți și că arata bine pe tine. Spala-ti parul. Aveți grijă de piele. Exercițiu. Spala-te pe dinti. Nu purtați nimic prea dezvăluitor, deoarece ar putea obține o idee greșită. Când primiți o tunsoare, cereți coaforului să recomande un stil pe care îl crede că va funcționa bine pentru dvs. S-ar putea să observe și să spună așa!
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău 7
    7. Conversația este incredibil de importantă. Încercați cât de tare puteți Fii tu însuți. Nu vorbi drăguț sau dur sau altceva. Nu vorbi prea mult - două propoziții la un moment dat dacă nu spui o poveste sau ceva de care arată foarte interesat de auz. Încercați să-l faceți râde, dar nu mergeți peste bord cu glume. Lasă-l să vorbească. Ascultați ce are de spus și întrebați-l mai târziu. Râdeți la glumele lui, chiar dacă nu sunt amuzante dacă faceți un râs fals fals zâmbet. Do nu Discutați cu gura plină.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău pasul 8
    8. Dacă sunteți în clasă, discutați cu el despre lecție sau ceva ce ar fi interesat. Apoi, după ce răspunde, vă puteți da părerea dvs. și ați putea intra într-o conversație bună. Dacă vă este frică să vorbiți cu ea, pur și simplu o va plăcea, dacă se află într-o conversație doar să se alăture.
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău 9
    9. Dacă el / ea este interesat de tine, s-ar putea să le observați că vă priviți foarte mult sau priviți. Dacă face o mișcare care arată ceva, vă place...
  • Imaginea intitulată ajunge împreună cu pasul tău de pasiune 10
    10. Tratați-l ca pe ca și cum ați trata un prieten. Nu vă prefaceți că este un străin cu care nu puteți vorbi. Sunt o persoană la fel ca toți ceilalți. Ei vor crede că sunteți prieteni și vă plac treptat mai mult (dacă nu vă plac deja!)
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă sunteți cu adevărat disperați, încercați să nu vă gândiți la el ca să vă zdrobiți când vorbiți cu el. Vei deveni mult mai relaxat în jurul lui și ai un timp mai bun.
  • Dacă se comportă ca și cum vă place, atunci arătați-i că vă îngrijiți.
  • Pentru a evita obținerea nervului, amintiți-vă întotdeauna: este doar o mică zdrobire. Este posibil să aveți o pasiv masivă pe cineva, dar amintiți-vă, este doar o pasiune. Și dacă este dragostea amintiți-vă că se gândesc la tine ca oricine, așa că nu este o afacere mare și dacă nu se gândesc la tine ca și cum cineva, atunci vor vrea să vorbești cu ei.
  • Fii tu însuți. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de făcut.
  • Dacă vă ascundeți pasiunea de la alte persoane știți, încercați să nu faceți acest lucru evident. Nu petrece prea mult timp cu el / ei - ceilalți prieteni sunt foarte importanți.
  • Spune-i un secret și îi promite să nu spună nimănui, arată că ai încredere în el și băieți ca asta.
  • Fii drăguț cu prietenii lui și colegii tăi, dar nu-i tratezi ca pe tine să-l faci. Este bine pentru el / ea să vă vadă că sunteți drăguț cu toată lumea, dar știți și că este special.
  • Asigurați-vă că vă anunță înainte de a încerca să-l impresioneze.
  • Amintiți-vă ziua de naștere. Îi dorește o zi de naștere fericită când vine ziua, dacă vă simțiți îndrăzneți, scoateți-l un pic de Joury, dacă nu îl vedeți în ziua de naștere când este vorba de curând "ziua ta de naștere este" Știi ceva de genul asta și spune-le ziua de naștere fericită
  • Nu încercați prea greu să-l impresioneze sau să fiți prea nervos în jurul lui. Acest lucru va face acest lucru inconfortabil.
  • Nu te gândești în mod constant la el, dacă vrei să fii atunci vei fi împreună.
  • Aflați dacă este interesat de dvs. înainte de a vă întreba.
  • Uită-te la zdrobirea ta în ochi și spune-i cum te simți. Dacă el / ea este o mișcare de mișcare.
  • Nu menționați alți tipi când vorbiți cu el, dacă nu este fratele vostru sau ceva de genul acesta. Vrei să-l lași să știe că ești disponibil fără să mergi direct și să spui asta.
  • Poate fi mângâind mirosul sau atingerea, dar nu-l face evident că îl miroși sau de fiecare dată când îl vezi în sălile pe care le periați lângă el. El va fi speriat și se va închide de la tine. În schimb, faceți conversație despre noul său Köln, oferindu-vă o scuză pentru a-l mirosi.
  • Avertizări

    De asemenea: încercați să nu flirt atât de mult cu prietenii săi, care să-l facă să creadă că nu aveți sentimente pentru el.
  • Asigurați-vă că tipul este singur. Nu vrei să primești o reputație ca un iubit-snatcher și nu vrei să-i bați pe prietena lui.
  • Dacă el este rău pentru prietenii tăi, lucrurile ar putea transforma urât. Loidelele dvs. ar putea deveni dificil de păstrat și ar trebui să faceți unele alegeri foarte dificile.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar