Cum să fii un domn

Un adevărat gentleman respectă tuturor celor din orbita sa, de la femeile pe care le-ar plăcea să le întâlnească pentru persoanele în vârstă care au nevoie de ajutor cu alimentele lor. El ia îngrijirea impecabilă a aspectului său, este politicos pentru toți cei care o merită și este bună cu femeile, indiferent dacă crede sau nu că are o șansă cu ei. Pentru a fi un adevărat domn, trebuie să fiți conștienți de sine, matur și amabil. Deși poate părea că cavaleria este moartă, puteți face o diferență făcând efortul de a aduce mai mult respect și îngrijire în lume.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind prezentabil
  1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 1
1. Mențineți igiena adecvată. Un gentleman arată și miroase plăcute atunci când sunt în public. Este un lucru de transpirație în timp ce lucrați, dar nu și în timp. Luați îngrijirea regulată a corpului dvs. și că arătați lustruit și curățați înainte de a ieși.
  • Asigurați-vă că faceți baie în mod regulat.
  • Atunci când se aplică deodorant sau de la Köln. Un miros excesiv - chiar și de spray de la Köln sau de corp - nu este plăcut și poate fi ofensator.
  • Utilizarea produsului de păr este bine, dar aveți grijă de gelul de păr. Acest produs poate fi lipicios și obține rock greu după un timp, făcând părul să pară rigid. De asemenea, puteți ieși din greșeală ca "gras".
  • Dacă nu mirosi curat și proaspăt, atunci nu contează cât de fermecător sunteți sau cum arată hainele voastre. Este important să obțineți igiena în jos, astfel încât oamenii să nu fie distrași de un miros sau aspect neplăcut.
  • Spălați-vă mâinile după ce utilizați baie. Un gentleman îi pasă de el însuși și pentru alții prin prevenirea răspândirii bolii. De asemenea, alți bărbați din toaletă vor observa dacă ați ocuit chiuvetele.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 2
    2. Purta haine măgulitoare. Purtați haine care se potrivesc bine corpului, eliminați îmbrăcămintea strălucitoare și evitați moda "Faux Pas" (E.G. Pălării de baseball sunt ușor de la partea laterală). Un dulap mai simplu va păstra accentul pe tine, nu hainele tale, care vă va schimba aspectul. Păstrați-l simplu și veți arăta elegant și gentleman.
  • Stick la negrii supuși, Grays, Blues și Browns. Un gentleman poate purta de fapt orice culoare în mod moderat (poate purta și jachetă și blugi.) Dar culorile clasice pentru bărbați nu sunt luminoase.
  • Alegeți îmbrăcămintea clasică pentru bărbați. Exemplele includ costume, tricouri în stil Oxford, pantaloni Khaki, sacou, blugi.
  • Purtați haine atletice numai pentru antrenamente sau atletism. Un gentleman nu-și va purta costumul în timp ce drumeții prin Alpi sau practicând pentru centura neagră sau jucând tenis. Dar el va evita purtarea hainelor sale de tenis decât dacă va merge, de la, sau de a juca tenis.
  • Ceea ce este considerat "Flashy" va varia de la cultură la cultură și situația. Un costum de lenjerie albă și o cămașă roz poate fi la modă pe o insulă tropicală, dar să fie considerată destul de strălucitoare la o întâlnire a consiliului corporativ din Anglia.
  • Este foarte important să purtați pantaloni care se potrivesc. Asigurați-vă că țineți pantalonii cu o bandă simplă frumoasă pentru a arăta că într-adevăr puneți o mulțime de gândire în aspectul dvs.
  • Data viitoare când aveți nevoie de un costum, asigurați-vă că vă măsurați pentru unul în loc să vă luați singur. Un adevărat domn face un efort cu aspectul său și merge în plus de mile pentru a purta haine bine potrivite. Purtând un costum care se potrivește, de fapt, în loc de unul, două sau chiar trei dimensiuni prea mari, va ajuta, de asemenea, să arătați că ați pus o mulțime de gândire în aspectul dvs.
  • Asigurați-vă întotdeauna că pantofii dvs. sunt curate. Unii oameni spun că pantofii sunt primul lucru pe care o observă o doamnă atunci când vorbește cu un bărbat. O perie rapidă (dar eficientă) poate face o lume de diferență. Cel mai important, pantofi curat arată că ia în considerare oamenii care vor trebui să se uite la ei odată ce vă părăsiți casa.
  • De asemenea, este important să purtați hainele potrivite pentru această ocazie. Încercați să rămâneți la codurile de îmbrăcăminte adecvate, indiferent dacă purtați haine casual de afaceri pentru muncă sau pentru a purta o uzură formală pentru o nuntă. Și ține minte că este mai bine să fii ușor suprasolicitat decât subdestimat.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 3
    3. Groom-te bine. Pentru a fi un adevărat gentleman, trebuie să vă asigurați că părul dvs. este în mod regulat pieptănat și că fie să faceți un punct de a vă zdrobi părul facial sau că mențineți o barbă frumoasă, solidă. Evitați miriștele și du-te pentru o rasă frumoasă curată în fiecare dimineață sau veți arăta nedorite. Păstrați un pieptene la îndemână, astfel încât să puteți rula prin părul dvs. (în particular) dacă părul dvs. devine windwept sau pierde volum după o zi lungă.
  • Chiar și cu unghiile curate face o diferență. Curățați-vă sub unghiile și tăiați-le în fiecare zi sau două pentru a vă asigura că mâinile au un aspect îngrijit.
  • Îndepărtați orice fire de păr proeminent pentru a menține o privire îngrijită.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 4
    4. Au o strângere de mână fermă. Un domn adevărat știe cum să dea o strângere de mână adevărată. Indiferent dacă vă întâlniți viitorul șef, tatăl prietenei dvs. sau prietenul surorii dvs., ar trebui să vă asigurați că arătați persoana în ochi, să-i prindeți mâna cu fermitate și să arătați că vrei să spui afaceri. Nu strângeți prea greu să vă arătați, dar dați o aderență fermă pentru a arăta că vă pasă suficient pentru a face o impresie. Acest lucru arată că sunteți un gentleman care ia timp să recunoască noi oameni.
  • Dacă o persoană nouă pe care nu o cunoașteți intră în cameră și că sunteți introdus, dă-i curtoazia să stea înainte de a-i da o strângere de mână.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 5
    5. Evitați acțiunile ofensive în public. Dacă sunteți în public, atunci ar trebui să evitați farting, râde, vorbind prea tare, fiind prea cernându-vă, apucându-vă picioarele, sau a obține prea beat. Un gentleman este întotdeauna în controlul lui, a corpului și a minții. Dacă pierdeți controlul, este important să vă cerem scuze în loc să acționați ca și cum nu sa întâmplat nimic.
  • Amintiți-vă că un adevărat gentleman este o persoană care poate ieși în public, fără a face o scenă sau să se jeneze.
  • Conștientizarea de sine este o parte esențială a ființei unui domn. Luați întotdeauna în considerare modul în care alții vă pot percepe și fiți conștienți de acțiunile dvs. pot fi considerate ofensive.
  • Partea 2 din 4:
    A fi politicos
    1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 6
    1. Ajutați oamenii din jurul vostru. Întotdeauna să fii conștient de modul în care poți ajuta oamenii. Așteptați câteva câteva secunde pentru a ține ușa pentru persoana din spatele dvs. Oferiți-i să ajute oamenii să-și facă pungile de bacanie în mașină. Nu trebuie să plecați peste bord și să riscați să vă răniți (e.G. Dacă aveți o aderență precară pe ceva greu, nu deschideți ușa pentru cineva), dar respectul este paramount. Adevărații domni nu se concentrează doar pe femeile pe care le consideră și ignora pe toți ceilalți - fiind un domn este o modalitate de a se apropia de lume și de toți oamenii din ea, nu doar pe cei pe care doriți să le întâlniți.
    • Fi în căutarea unor oameni care ar putea folosi ajutor, dar cine nu vrea să-i ceară. Omul care purta o tavă de cafea ar iubi-o dacă ai deschis ușa pentru el, dar el nu ar putea întreba.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 7
    2. Face conversație politicoasă. Să fie pregătiți să pună întrebări sau să facă declarații de curtoazie, cum ar fi "Cum a fost ziua voastră", "Vă pot ajuta?", "Lasă-mă să înțeleg asta pentru tine", sau "Voi avea grijă de asta". Învață să vorbești încet și cu atenție și să iei timp să vorbești cu adevărat cu oamenii într-o manieră politicoasă, indiferent de cât de mult se grăbește. Indiferent dacă vorbiți cu vecinul sau cu fata drăguță din clasa fizică, faceți un efort de a zâmbi, pentru a fi prietenos și pentru a face o discuție mică interesantă despre cum merge ziua ta. Un domn nu a tăiat dreptul la chase, dar își ia timpul să cunoaștem oamenii.
  • Fiind capabil să facă conversație este un semn de clasă și maturitate, care sunt două aspecte importante de a fi un domn.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 8
    3. Evitați blestemul cu orice preț. Nu jur. Nu fi vulgar. Dacă este prea dificil să nu mai blestem împreună, tonați-o în jos. Nu este doar un blestemat. Dacă faceți blestem, trebuie să vă cereți scuze și să încercați să păstrați comportamentul să se întâmple în viitor. Dacă vă aflați într-o situație în care aveți tendința de a blestema mai des, cum ar fi vizionarea sporturilor sau conducerea în trafic, aveți grijă deosebită să vă urmăriți, astfel încât încă mai veniți ca un domn perfect.
  • Împreună cu blestemul, ar trebui să evitați orice comentarii Lewd sau vulgar în general. Și amintiți-vă că ceea ce este amuzant pentru tine și prietenii tăi din spatele ușilor închise nu pot fi întotdeauna potrivite pentru o fată pe care o curtezi.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 9
    4. Nu vorbi prea mult despre tine. Îi poți spune pe oameni suficient să-i lași să știe puțin despre tine, la început, dar ar trebui să aștepți să dezvăluie cu adevărat fiecare ultim lucru despre tine. În plus față de a vă face un conversațional mult mai de dorit, vă va face să parcă mai misterios să nu împărtășiți prea mult, pe care multe femei îl găsesc atractive. Obțineți o idee de bază despre ceea ce se întâmplă în muzică, sport și politică, astfel încât să puteți suna inteligent atunci când faceți conversație. Asigurați-vă că subiectele pe care le stați sunt importante pentru dvs., făcând efortul de a rămâne la curent cu ei.
  • În schimb, concentrați-vă pe întrebarea oamenilor cu privire la interesele, hobby-urile și planurile lor. Lăsați-i să știe că sunteți mai interesați de ei decât de tine.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 10
    5. Evitați să aduceți subiecte controversate sau incomode. Învață să eviți politica până când nu știți pe cineva mai bine și să învățați cum să fiți neutri dacă altcineva o aduce în sus. O ridică din umeri va face minuni. Un domn nu face ca alți oameni să se incomod. Să se concentreze mai mult pe a fi agreabil și făcând oamenii să se simtă confortabil decât să demonstreze că aveți dreptate și că opiniile celorlalți sunt lipsite de valoare. Nu este nevoie să arătați pe cineva să impresioneze femeile - ceea ce este mult mai impresionant, de fapt, va fi abilitatea ta de a ajunge împreună cu oamenii.
  • Întotdeauna amintiți-vă să cunoașteți publicul. Ceea ce poate fi amuzant pentru un tip de clasă muncitoare de la Bronx nu poate să zboare cu o crustă superioară Manhattan Socialite. Fiți sensibili la nevoile și interesele altora.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 11
    6. Tratați pe toți cu respect. Fiind un domn nu înseamnă doar să fii politicos și politicos pentru femei - înseamnă să fii respectuos față de alți bărbați, la vârstnici și chiar copiilor. Un adevărat domn nu ar trebui să-și poată întoarce farmecul și ar trebui să fie bun și să respecte absolut tuturor celor care o merită. Respectați spațiul unei persoane, nu în picioare prea aproape când vorbiți cu el sau cu ea. Respectați confidențialitatea unei persoane, fără a se uita peste umăr sau a întrebat prea multe întrebări personale. Cheia este de a face ca oamenii să se simtă confortabil și bine despre ei înșiși, nu ca și cum ar fi maltratați.
  • Salut oamenilor când umbli de ei, întreabă cum fac și știu când vor să rămână singuri.
  • Evitați să vorbiți prea tare sau să faceți prea mult o rachetă în public sau chiar în casa dvs., în afara respectului față de vecinii voștri. Nu este respectuos să se comporte ca și cum ai fi singura persoană de pe planetă.
  • Asigurați-vă că vă mestecați mâncarea cu gura închisă, cu privire la partenerii de cină.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 12
    7. Evitați alterbațiile fizice. Pot exista anumite situații care justifică confruntarea fizică, dar ar trebui să fie în auto-apărare sau apărarea altora. Cu toate acestea, aceste situații ar trebui să fie într-adevăr rare.
  • Amintiți-vă: A "domn" În mod literal înseamnă că nu este o persoană care recurge la violență fizică ca o soluție.
  • Este mai înțelept să plecăm de o situație sau să sunați la poliție atunci când este cazul.
  • Tehnicile de autoapărare (cum ar fi artele marțiale) Întotdeauna stresul utilizând fizicitatea ca o ultimă stațiune absolută.
  • Partea 3 din 4:
    Fiind politicos față de femei
    1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 13
    1. Tratați femeile cu respect. Cel mai rău lucru pe care îl poți face unei femei este să o privească în sus și în jos ca ea este o bucată de carne. Femeile sunt ființe umane cu gândurile lor, speranțe și obiective și nu ar trebui să le ignoriți niciodată și să le tratați ca și cum ar fi acolo pentru a servi ca o sărbătoare pentru ochii voștri. Când întâlniți o nouă femeie, întrebați-o numele și o cunoașteți pentru adevărat, în loc să vă uitați doar la ea ca o dezbrăcați cu mintea voastră.
    • Domnii înțeleg că femeile trebuie tratate cu respect. Ei nu vorbesc cu ei cu linii de preluare brânză și preferă un gust gustos și ușor de flirtat.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 14
    2. Fii respectuos în acțiunile tale. Deschideți ușile de mașini sau clădirile, scoateți scaunele. Fiecare femeie este diferită și ar trebui să vedeți ce gesturi gentlemanly se simte confortabil. De exemplu, poate fi domn pentru a da o femeie haina ta dacă e rece, dar dacă ți-a spus că e bine, nu insistă.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 15
    3. Mergeți pe partea mai aproape de trafic atunci când mergeți pe o stradă cu o femeie. Aceasta este o acțiune vagă de modă veche, care se face astfel încât să "protejezi" femeia de pe stradă pe măsură ce mergi. Puteți să o luați sau să o lăsați, dar ar trebui să fiți conștienți de asta. Vedeți cum reacționează femeia când încercați și folosiți acest lucru pentru a determina dacă găsește gestul dulce sau datat.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 16
    4. Evitați discutarea subiectelor care probabil nu sunt de interes pentru ea. Dacă aduceți un subiect și nu pare interesată, treceți la altceva.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 17
    5. Nu vorbiți la femei. Este bine să le tachinezi, dar fiind crud nu este calea de a merge. Tachinarea nu înseamnă că le-a chemat cuvintele vulgare, totuși. Indiferent de modul în care glumesc tonul tău, doare o femeie când o așa-zică "domn" îi numește un cuvânt murdar. De asemenea, nu vă acționați niciodată ca și cum știți mai mult decât o femeie despre ceva doar pentru că sunteți un om pentru că credeți că vă puteți "învăța" ceva.
  • Un semn al unui domn fals este un om care este frumos cu o femeie care începe să vorbească la ea a doua El își dă seama că nu-l văd romantic. Pentru a fi un adevărat domn, trebuie să acceptați ideea că nu fiecare femeie din lume va cădea pentru voi și încă îi tratați cu bunătate, indiferent de ce vor sau nu doresc.
  • Nu folosiți niciodată tehnica de flirtare cunoscută ca "Neging". Aceasta implică utilizarea insultelor de grad scăzut sau a complimentelor backhanded - o tactică originară din cultura artiștilor de pick-up-uri. Funcționează pe filosofia de a deflag ego-urile femeilor, astfel încât să se evite pe pestalarea lor, făcând astfel omul să apară mai blase și mai puțin disperate să se supună femeilor. Aceasta este o mentalitate foarte cinică și nici o femeie inteligentă, matură sau clasică va găsi acest lucru acceptabil.Veți fi privit ca un tâlhar, un Pimp, Hustler, sau "jucător" mai degrabă decât un domn.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 18
    6. Fiți respectuos femeilor în timp ce vă împărțiți căile seara.Oferta de a merge la ușa ei (sau mașina) dacă este posibil.Dacă fata ta trebuie să parcheze departe de dormitorul ei sau de acasă, oferă întotdeauna să o conducă la și de la destinație. În același timp, nu doriți să vă suprasolicitați limitele făcând o fată să se simtă ca și cum nu poate ieși din ea însăși.
  • Este de la sine înțeles că, dacă o fată a venit peste locul tău, nu ar trebui să rămâi doar pe canapea și să spui "vezi ya" când pleacă ea. Faceți efortul de a merge cel puțin la ușă sau la mașina ei, indiferent de caz.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 19
    7. Utilizați prudență în jurul tradițiilor vechi. Poate fi dificil să știi exact ce tradiții amortizoare să urmeze și care dintre ei să renunțe. Ceea ce este potrivit în locul și era "Downton Abbey" poate sau nu poate fi chiar astăzi în circumstanțele dvs.În general, fiți sensibili la sensibilitatea independentă a unei doamne, și dacă ea pare inconfortabilă cu acțiunile dvs., înapoi puțin. Iată câteva alte tradiții care au fost observate anterior ca fiind gentlemanly, care încep să piardă Steam:
  • Ajungând la un cec la un restaurant.
  • Ajutându-i cu haina ei.
  • În picioare când o femeie intră în cameră.
  • Oferind o femeie scaunul tău.
  • Partea 4 din 4:
    Fiind un gentleman pentru prietena ta
    1. Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 20
    1. Să fie altruist. Amintiți-vă să continuați să faceți lucruri frumoase pentru prietena dvs. când sunteți în jurul ei. Dacă poartă ceva, ridică-l când o pune în jos și întotdeauna o să știe că vrei să ajuți spunând "Oh, lasă-mă să înțeleg asta pentru tine", indiferent de obiectul. Amintiți-vă, fiind egoist nu este atractiv. Dacă vă uitați la televizor cu fata dvs. și știți că îi place un anumit spectacol sau un eveniment sportiv, lăsați-l acolo. Ea va aprecia că mai mult de dezinteresare mai mult decât știi.
    • Asta a spus, nu vrei să faci fetița să se simtă neajutorat sau ca și cum ar trebui să faci totul pentru ea. Luați notă - dacă ea pare supărată când încerci să-i dai lucruri pentru ea sau să o ajuți afară, atunci poți să vrei să renunți și să-i dai ajutor când are nevoie de ea, nu doar simbolic.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 21
    2. Da cadouri neașteptate. Poate fi frumos să arăți cu o carte sau o floare, și nu doar pentru vacanțe. Scump și Showy nu contează - este efortul. De fapt, un trandafir, o mică notă de dragoste lăsată pe perna ei, darul unei cărți pe care o dorea să citească, sau un sărut inimii va păstra orice fată fericită de zile. Aceste daruri mici o vor face să vadă că ea este în mintea ta chiar și atunci când nu este în jur și că ai făcut efortul pentru a-i face ceva.
  • Deși bomboanele și florile sunt frumos, darurile personalizate sunt chiar mai frumoase. Două bilete la o piesă pe care o dorește să o vadă, un suvenir cu numele ei pe el dintr-un loc pe care trebuia să-l vizitați fără ea, sau un poster care te-a făcut să te gândești la ea, să arăți cu adevărat că te gândești la ea, nu doar o versiune romantică a ceea ce ar putea fi orice fată.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 22
    3. Da o mulțime de afecțiune. Dacă îți place foarte prietena ta, lasă-o să o cunoască prin atingeri iubitoare. Dacă sunteți în public, țineți mâna sau puneți-vă brațul în jurul umărului sau dați-i un peck pe obraz când doriți. Când ești singur, poți fi un pic mai intim, să o sărute pe gât sau să-i mângâie spatele sau coapsele, atâta timp cât aceste progrese sunt dorite. Pentru a fi un adevărat domn, ar trebui să vă mișcați încet și să așteptați până când fata este gata înainte de a încerca ceva dincolo de sărutări.
  • Adevărații domni sunt mândri că sunt văzuți cu prietenele lor și le dau o mulțime de afecțiune, chiar dacă prietenii lor sunt în jur. Nu vă opriți să țineți mâna prietenei dvs. când prietenii tăi sunt în jur - care a spus că nu este foarte gentleman să încerci să faci cu prietena ta în public, fie.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 23
    4. Stai la fata ta. Nu mergeți în jurul valorii de perforarea tuturor celor care se uită la ea lateral, dar dacă cineva îi dă aspectul sau progrese nedorite, intervine. Puneți-vă brațul în jurul umărului și mutați-vă departe sau mergeți la ea și vorbiți-o pentru ea. Contactul fizic îl asigură și îi permite agresorului să știe că trebuie să se ocupe de amândoi. Nu este delicios să lași alți bărbați să facă progrese față de fata voastră sau să facă comentarii lewd despre ea.
  • Nu ar trebui să amenințați să-l bateți pe tipul sau să-i numiți nume. În schimb, luați drumul înalt și găsiți un mod clasic de a-i spune să se retragă.
  • Imaginea intitulată Fii un gentleman Pasul 24
    5. Nu spune nimic negativ despre prietenii tăi. Dacă chiar vrei să fii un adevărat domn, atunci nu ar trebui să spui nimic negativ despre fata pe care o întâlnești cu prietenii tăi. S-ar putea să credeți că este minunat să vă plângeți de prietena voastră sau să vă acționați ca și cum nu sunteți într-adevăr, dar acest lucru este incredibil de lame și un comportament lipsit de respect care se va întoarce la prietena voastră și vă va face să arătați patetic. Singura dată când vorbești despre prietena ta prietenilor tăi este să o laude sau să-i cereți cu adevărat sfatul într-o anumită situație.
  • Cheia de a fi un domn este de a avea respect pentru toți oamenii. Nu este nimic mai lipsit de respect decât vrăjitoria dvs. și rufele murdare ale prietenei dvs. doar pentru a obține unele râde.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 25
    6. Nu dezvălui prea mult despre ea prietenilor tăi, nici. Un alt lucru pe care ar trebui să-l evitați dacă doriți să fiți un gentleman este să vă spuneți prietenilor dvs. despre cel mai recent progres sexual cu fata pe care o întâlniți. Nu este doar domnule să vorbim în cele din urmă despre sex cu fata pe care o întâlniți, ce este ca în pat, sau chiar ce fel de sărutat este ea. Acest tip de lucru este menit să rămână între voi doi și să-ți spui prietenilor ce sa întâmplat - sau nu sa întâmplat - între foi este despre cel mai rău lucru pe care îl poți face unei fete.
  • Fie că vă întâlniți cu fata sau tocmai ați mers pe câteva date cu ea, ar trebui să vă păstrați cu adevărat obiceiurile pentru dormitorul dvs. Dacă ea află, va fi furioasă și veți avea o reputație de sărutare-and-spune.
  • Imaginea intitulată Fi un gentleman Pasul 26
    7. Nu o face să facă nimic cu care nu se simte confortabil. Un domn adevărat recunoaște limitele unei femei și le respectă. Dacă fata pe care o întâlniți sau văzuiți nu este gata să dormiți cu dvs. sau nu doriți să veniți prea aproape înainte de căsătorie sau un angajament serios - atunci trebuie să respectați această decizie în loc să puneți presiuni asupra ei de a face mai mult. Având sex sau mai intim nu poate părea o afacere mare, dar fiecare femeie are propriile limite și propriile ei idei despre ceea ce vrea să facă cu corpul ei. Nu o face vreodată să facă mai mult decât vrea să facă și să nu-i facă vreodată să se simtă rău că lipsește cu armele ei.
  • Un domn adevărat îi permite femeii să facă apelurile cât de departe vrea să meargă și să nu o facă niciodată vinovat sau rău că nu faci ceea ce vrea el. Își ia timp pentru a asculta o femeie și are răbdarea să aștepte pe cel care merită.
  • Ajutor de conversație

    Modalități de a fi gentleman în conversație

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Igiena de bază și un aspect curat sunt importante, dar un domn nu ar trebui să fie obsedat de aspectul său.
  • Nu fi egoist altora. Încercați să faceți acte aleatorii de bunătate.
  • Tratați pe alții cu respect și modul în care doriți să fiți tratați.
  • Întotdeauna zâmbiți și mențineți contactul vizual cu oricine vorbiți. Acest lucru creează o legătură emoțională între amândoi.
  • Nu vă gândiți niciodată când veniți să ridicați pe cineva pentru o întâlnire, mergeți mereu până la ușă și bateți sau inelați soneria.
  • Când vorbești, dă-i persoana să vorbească atenția dvs. nedivizată. Și dacă au ceva de adăugat la conversație, fiți întotdeauna un bun ascultător.
  • Când este insultat, faceți tot ce este mai bun să nu vă retrageți. Șansele sunt că veți provoca numai cealaltă persoană, făcând o luptă mult mai probabilă. Scuzați-vă, dar nu acționați nici măcinat.
  • Nu trebuie să fii îmbrăcat bine pentru a fi un domn. În timp ce el ajută, un domn de lucru de zi cu zi este foarte atrăgător.
  • Asigurați-vă că aveți o strângere de mână fermă, nu prea puternică, deoarece aceasta poate fi luată ca un act de intimidare, dar nu prea moale.
  • Întotdeauna să fiți conștienți de împrejurimile dvs. și de acțiunile dvs., deoarece modul în care alții percep că puteți juca un rol în modul în care sunteți primit de ceilalți.
  • O modalitate simplă de a dezamorsa o dezbatere încălzită este de a spune, "poate ai dreptate".
  • Luați pălăria într-o clădire.
  • Nu fiți indecisiv. Dacă luați o decizie, lipiți-vă cât mai bine posibil. Fiind indecisiv în situațiile pe care le puteți controla și de a face o alegere, este o oprire uriașă pentru femei. Dacă decizia dvs. a fost greșită și își dă seama și ea, cere scuze și învățați din greșeală. Mulțumesc lui, de asemenea. Toate acestea arată conducerea și că sunteți dispus să învățați din greșeli și, cel mai important, ascultați-o!
  • Avertizări

    Când nu sunteți de acord cu privire la o problemă, dar decideți să obțineți, lăsați-o și nu o aduceți din nou.
  • Domnii au demnitate și onoare de părțile lor, dar sunt umili și grijulii. Nu ești mai bun decât oricine altcineva doar pentru că faci asta. Nu credeți că nu acționați ca asta.
  • Un domn îl poate recunoaște când își pierde o luptă. Cunosc diferența dintre picioarele în picioare pentru tine și a fi prost.
  • În timp ce sunteți de ajutor este frumos, nu vă depășiți.
  • Nu folosiți niciodată medicamente sau nu beți alcoolul la exces. Ei vor afecta judecata voastră, iar un adevărat domn este în controlul lui însuși în orice moment.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar