Cum să flirtezi cu prietena ta

Doar pentru că ați ajuns în cele din urmă fată din visele tale nu înseamnă că distracția de flirting trebuie să se oprească! Lucrați pentru a vă menține fetița interesată - și mai mult în tine decât oricând - prin flirturi cu ea în mod regulat. Fii încrezător. Șansele sunt că va aprecia atenția!

Pași

Metoda 1 din 3:
Menținând flacăra în viață
  1. Imagine intitulată flirt cu prietena ta Pasul 04
1. Arătați-i că sunteți atras de ea. Ieși din calea ta să o atingi, să te uiți la ea și să creeze o atenție sexuală. O face să se simtă dorită! Este posibil să observați că nu faceți aceste lucruri pentru că sunteți jenat sau nesigur, sau nu sunteți sigur de modul în care va reacționa. Dacă ea este prietena ta și ai fost intimă unul cu celălalt și tu ești atras de ea, atunci nu trebuie să te întorci. Lăsați hormonii să ia controlul din când în când și să-i arăt că este obiectul animalului dvs.
  • Imagine intitulată flirt cu prietena ta Pasul 01
    2. Folosește-ți ochii. Lăsați privirea să se odihnească atunci când lucrează la ceva, când se află în cealaltă cameră sau când arată foarte frumoasă. Nu vă faceți griji că sunteți ciudați! Ești atras de ea, și ea a fost atrasă de tine și nu e nimic în neregulă cu deținerea acestei dinamici, uitându-se la ea.
  • Când vă întreabă la ceea ce vă uitați, spuneți-i cât de frumoasă arată ea. Spune-o doar dacă vrei să spui cu adevărat!
  • Imaginea intitulată spune dacă prietenul tău cel mai bun tip vă place pasul 8
    3. Fii încrezător. Nu ezitați să flirtezi cu prietena ta. Ea este prietena ta pentru că cei doi ați intrat într-un acord verbal - deci există o șansă destul de bună încât să vă placă și vrea să vă atragă atenția. Mulți oameni găsesc încredere sexy. Imi apartine!
  • Imagine intitulată flirt cu băieți la școală Pasul 8
    4. Atingeți-o. Nu vă fie frică să obțineți ocazional fizic. Atingerea este una dintre cele mai puternice modalități de a construi atragerea și tensiunea sexuală. Cu toate acestea, nu trebuie să fie în mod deschis sexual. O atingere ușoară poate fi suficientă pentru a semnala că vă gândiți la ea și poate merge mult spre restabilirea intimității.
  • Puneți-vă brațul în jurul ei când vizionați un film sau îmbrățișați-o din spate în timp ce stă la contor. Rulați degetele prin părul ei. Atingeți brațul ei, ușor, când o treceți în hol.
  • Nu vă fie frică să obțineți mai sexual dacă sunteți confortabil fiind intim unul cu altul. Luați fundul sau mângâi coapsa. Dacă sunteți într-un loc privat: mergeți în spatele ei, puneți-vă mâinile în jurul taliei și mănâncă încet în corpul ei.
  • Ține mâna! Aceasta este o modalitate excelentă de a flirta și poate, de asemenea, să spargă bariera de atingere dacă sunteți într-o relație nouă. Nu este nevoie să veniți cu un motiv să-i țineți mâna - dacă simțiți-o, faceți-o.
  • Imagine intitulată flirt cu fete pasul 3
    5. Zâmbiți la ea. Chiar dacă sunteți supărat sau stresat sau gândiți-vă la altceva: luați timp să vă prezentați și să zâmbiți foarte mult în prezența ei. E ceva despre zâmbetul unui tip care poate transforma într-adevăr o fată. Fete cum ar fi zâmbetele autentice, nu doar flirtatioase zâmbete. Nu încercați prea mult pe asta. Gândiți-vă doar gânduri pozitive și lăsați-vă fața să faceți lucrarea.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind romantic
    1. Imagine intitulată flirt cu prietena ta Pasul 05
    1. Apreciați-o. În fiecare zi, găsiți ocazia de ao complimenta despre lucrurile mici: spune-i că este frumoasă, sau că o iubești când cântă, sau că admiri modul în care ea sa ridicat la șeful ei frustrant. Nu reciclați doar aceleași complimente! Încercați să vă gândiți la ceva nou de spus. Acest lucru nu este doar despre a-i da un compliment - este vorba despre a vă provoca în mod continuu aprecierea prietena dvs. pentru ființa umană unică, frumoasă și mereu în creștere pe care o este.
    • Găsiți modalități unice și autentice de a vă fraza complimentele. Nu spuneți doar, "Ești foarte frumoasă." Spune, "Uneori sunt atât de captivat de cât de minunat sunteți. Nu mă pot opri să mă uit astăzi."
  • Imagine intitulată flirt cu prietena ta Pasul 06
    2. Declarați-vă sentimentele pentru ea. O declarație romantică nu este întotdeauna la fel de jucăuș ca unele dintre celelalte metode de flirting, dar poate face ca prietena ta să se simtă caldă, sigură și iubită. Ea ar putea să răspundă chiar la cuvintele dvs. cu o demonstrație fizică a acelei iubiri! Este întotdeauna important să verificați cu partenerul dvs. și să vă afirmați sentimentele, mai ales dacă credeți că se poate simți nesigură despre starea relației dvs. Spune-i că o iubești, sau că îți place foarte mult, sau doar că crezi că e minunat. Când simțiți-o, spuneți-o!
  • Imaginea intitulată Scrie o scrisoare de dragoste Pasul 4
    3. Scrieți note. Trimite-o dulce "Buna dimineata" Mesaj text pentru a vă trezi. Lăsați o notă fizică pe oglinda ei de baie, fereastra mașinii sau dulapul ei la școală. O face o carte sau să-i deseneze o imagine sau să-i scrieți o poezie. Spune-i că o iubești, sau că e minunat sau că te gândești la ea. Mediul și mesajul nu contează atât de mult ca actul de a-l arăta că vă interesează.
  • Dacă are o zi mare, scrie o notă care o încurajează și o inspiră. "Du-te, tigru! Ești strălucit și vei merge astăzi la acest test!" sau "Ai asta. Joacă noroc greu și bun!"
  • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 19
    4. Dă-i ceva dulce. Adu-ți florile, sau o cutie de ciocolată sau o carte pe care crezi că ar vrea. Coaceți ceva pentru ea sau faceți ceva pentru ea sau dați-i ceva frumos pe care l-ați găsit. Nu aveți nevoie niciodată de un motiv pentru a vă oferi prietena dvs. un dar grijuliu.
  • Darul poate fi ceva incredibil de simplu. Când vă întâlniți cu ea, aduceți gustul preferat sau o sticlă de băutură preferată. Este cu adevărat gândul care contează.
  • Întreabă-o ce este floarea ei preferată. Nu fiecare fată are o floare preferată - dar multe fac. Puteți folosi din nou aceste cunoștințe și din nou sau puteți să o surprindeți cu noi tipuri de flori care vă fac să vă gândiți la ea.
  • Luați în considerare ceva pentru ea pentru ea. Scrieți-i o melodie, sau pictați-o o imagine sau o bucată de origami, sau o făcuți ceva de la o bucată de lemn. Ea va aprecia timpul petrecut.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând timp pentru ea
    1. Imagine intitulată flirt cu prietena ta Pasul 03
    1. Fa-o sa rada. Folosind simțul umorului este un mod minunat de a flirta. Este bine să puteți vorbi despre lucruri serioase - dar nu lăsați relația dvs. să devină prea amidon și serios! Relaxați-vă și distrați-vă din când în când. Nu vă fie frică să obțineți Goofy și să vă lăsați adevăratul strălucește!
  • Imagine intitulată Utilizați un ATM Pasul 12
    2. Fi prezent. Puneți-vă telefonul, computerul și celelalte dispozitive când este în jur. Dacă sunteți întotdeauna fixați pe alte lucruri când vă petreceți cu prietena dvs., ea se poate simți ca și cum nu-i prețuiți timpul. Ascultați-o și clarificați că are o atenție maximă. Aceasta este una dintre cele mai simple modalități de a vă face prietena - sau oricine, într-adevăr se simte dorit și apreciat.
  • Păstrați perspectiva. Telefonul dvs. nu va merge nicăieri. Puteți apela acea persoană înapoi. Într-adevăr, poate fi un gest romantic simplu, simplu dacă faci un spectacol de a vă vedea buzz-ul telefonului, apoi o oprește decisiv și l-au pus departe.
  • Dacă aveți absolut nevoie să faceți un apel sau să trimiteți un text, explicați-vă și luați-o cu încheierea. Spune, "Îmi pare rău că sunt nepoliticos și text în timp ce suntem la cină! Vreau doar să trimit acest text rapid la fratele meu, ca să-ți pot da toată atenția."
  • Imaginea intitulată arată dragostea ta cu prietenul tău Pasul 1
    3. Scoate-o afară. Stabiliți câteva planuri în avans, dar nu uitați să fiți spontan! Să creeze împreună experiențe noi și să o facă să se simtă ca și cum viața ei este o aventură. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca o excursie la filme sau la fel de implicată ca o excursie de spur-of-the-moment la Hawaii. Poate fi ușor să cadă într-o rutină atunci când mergeți întotdeauna în aceleași locuri și faceți aceleași lucruri împreună. E prietena ta, acum, dar asta nu înseamnă că ar trebui să te oprești să o întâlnești!
  • Ia-o într-o călătorie pentru ziua sau weekend-ul. Du-te camping, sau la plajă sau la un nou oraș. Agitați modelele de zi cu zi și vedeți cum vă concentrează viața de dragoste!
  • Găsiți ceva ce nici unul dintre voi nu ați făcut vreodată înainte. Explorați lumea împreună. Alegeți experiențe care îmbogățesc și vă emoționează pe amândouă.
  • Imagine intitulată iubesc prietena ta Pasul 13
    4. Surprinde-o. Nu fiecare fată îi place surprize. Dacă o face, cu toate acestea, o dată misterioasă sau o vizită neașteptată la locul de muncă poate fi o modalitate foarte bună de ao arăta că vă gândiți la ea. Anticiparea clădirii poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea tensiune sexuală și de a-și gândi la tine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu-i spuneți că flirtează sau cereți permisiunea de a flirta. Întregul punct de flirt este că este o extensie naturală a atracției dvs. și a acordului pe care l-ați făcut să fie împreună în această relație. Dețineți-o și arătați-i că vă place!
  • Flirt cu ea chiar și în companie mixtă. Nu vă fie frică să-i lăsați pe prietenii să vă vadă că flirtează cu ea!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar