Cum să atrageți un băiat rău

Băieții răi sunt cunoscuți pentru spiritele lor libere, aspectul lor îmbătrânit și țigările și pielea lor. Unii dintre ei nu se potrivesc perfect acestui stereotipul lui James Dean și sunt răi într-un mod mai puțin convențional, cum ar fi nu cred că în nevoie de un guvern sau de a fi adevărați maeștri în domeniul graffitiilor. Indiferent ce băiat rău aveți inima dvs., cheia pentru atragerea unuia este să-l păstrați pe degetele de la picioare în timp ce îl impresionează cu încrederea voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Prinde-i ochiul
  1. Imaginea intitulată atrage un băiat rău pas 1
1. Face contactul cu ochii - și apoi spargeți-l. Dacă doriți să obțineți atenția unui băiat rău, atunci trebuie să-i arătați doar un mic interes de interes înainte de a lăsa să vadă că aveți lucruri mai bune de făcut. Uită-te la el timp de două secunde - încercați să priviți în jos și să vă uitați prin genele dvs. pentru un efect sexy extra - și apoi întoarceți-vă. Privi la el suficient de lung pentru a face o impresie, dar nu pentru atât de mult încât arăți ca și cum vă pasă cu adevărat dacă vă place sau nu.
  • Băieți răi ca fetele care doresc să le dau o alergare pentru banii lor. Nu vor ca fetele care le-au facut peste ele sau le dau inima lor imediat.
  • Odată ce vă anunță, întoarceți-vă. Care ar trebui să-i dea suficient stimulent pentru a vă urmări. Desigur, puteți lua și inițiativa și îl puteți urmări mai întâi.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 2
    2. Stai la el. Băieții răi nu merg la fetele care se amestecă cu mulțimea. Ei merg pentru fetele care nu se potrivesc destul, care merită oa doua privire și care nu încearcă să se uite, să acționeze sau să se îmbrace ca toți ceilalți. Dacă aveți un simț de modă funky, lipiți-l. Dacă aveți un râs neobișnuit, nu-l ascundeți. Dacă vă place să schițezi, jucând armonica sau practicarea karate, lăsați-l să vadă ce vă place să faceți și să nu vă fie rușine de ea.
  • Băieții răi doresc ca fetele care știu despre ce sunt despre. Dacă arăți ca toți ceilalți și nu ai nimic special pentru tine, atunci nu va fi impresionat. Dacă stați afară, chiar dacă înseamnă că nu sunteți ca majoritatea fetelor, el va fi și mai mult în tine.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pas 3
    3. Nu fi intimidat. O mulțime de fete sunt intimidate de băieții răi, deoarece cred că sunt prea cool pentru a le da o secundă din timpul lor. Dacă doriți să atrageți unul dintre ei, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să le arătați că nu vă este frică de ei deloc. Gândiți-vă la el ca să veniți față în față cu un urs sau un leu - al doilea pe care îl arătați frică, veți fi distruși. Dacă vine de până la tine, nu te întoarce și nu mai sta în loc. Dacă încearcă să te întrerupă, atunci l-ai spus că nu ai terminat să vorbești și să spui ce trebuie să spui.
  • Băieții răi sunt obișnuiți cu fetele care se îndoaie la voința lor. Dacă vă așteptați la el și lăsați-l să vă vadă ca fiind egal, atunci va fi cu adevărat impresionat de voi.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 4
    4. Faceți propriul lucru. Băieții răi nu-i plac fetele care fac ceea ce fac toți ceilalți. Doar pentru că toți prietenii tăi iau istoria artei, ia istoria motocicletelor, dacă asta ești. Dacă toți prietenii tăi iubesc Taylor Swift, mândri în dragostea ta pentru pietre sau mai multe trupe indie ca groapa fără fund. Dacă mulțimea se aliniază pentru a vedea cel mai recent film Ferrell, du-te pentru Indie Flick pe care ați vrut să o prindeți.
  • Deși nu ar trebui să fiți ciudați sau diferiți doar de dragul de a fi diferit, dacă există ceva diferit încât ați vrea cu adevărat să faceți, atunci ar trebui să mergeți la el.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 5
    5. Ignorați-l puțin. Băieții răi nu doresc fete care se înfruntă peste ele. În schimb, ei caută puii care le pot lua sau la părăsi. Dacă începeți să discutați cu el și aveți în mod clar o conversație minunată, nu trebuie să fugi la el și să-i dați o îmbrățișare mare data viitoare când vă vedeți unul pe celălalt. În schimb, dă-i câteva minute să vină la tine și să-l facă să lucreze pentru el. Dacă te textează sau te vorbește, dă-i câteva minute înainte să te întorci la el. Lasă-l să vadă că aveți lucruri mai bune de făcut decât să-l așteptați să vorbească cu dvs. și va vrea să vorbească cu dvs. și mai mult.
  • Desigur, ar trebui să fiți atenți și să vă asigurați că nu îl ignorați atât de mult încât nu credeți că sunteți interesat. Găsiți un echilibru între căutarea interesată și făcându-l să funcționeze puțin.
  • Nu trebuie să fii nepoliticos să faci asta. Dacă vine la tine și spune Bună ziua, nu ar trebui să-l ignori, dar dacă va merge, nu trebuie să acționezi ca și cum l-ai așteptat să vină și l-au căutat ore întregi.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 6
    6. Joaca greu pentru a obtine. Bad băieți îl iubesc când fetele joacă greu pentru a obține. Dacă simt că vă pot avea vreun moment în care vă vor, atunci nu vor dori să lucreze pentru el. În schimb, lăsați-l să vă plac ca el flirtând un pic sau să-i dai un compliment sau două, dar nu pune totul pe linie. Lasă-l să-și dezvăluie sentimentele înainte de a le face și nu acceptați fiecare invitație pe care o oferă - asigurați-vă că vă întreabă cel puțin o săptămână în avans, astfel încât el nu credeți că programul dvs. este larg deschis și știe că trebuie să lucreze Pentru timpul și atenția.
  • Dacă vă sună, nu răspundeți la telefon pe primul inel. De fapt, dați-i o oră sau două și să-l sunați înapoi. Dacă vă textează, așteptați cel puțin o jumătate de oră pentru a răspunde. Nu vrei ca el să simtă că tocmai stai în jurul așteptărilor să audă de la el.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pasul 7
    7. Păstrați-vă prietenii din ea. Băieții răi urăsc fetele care se agață de prietenii lor și de a îngriji prea mult despre ceea ce cred ei. Dacă vrei să începi o relație cu un băiat rău, atunci nu ar trebui să lași prietenii tăi să stea în jurul valorii de prea mult până când te cunoști mai bine. Ar trebui să evitați, de asemenea, să spuneți: "Prietenul meu crede că ..." Când vorbești despre relația ta sau îl vei face să simtă că prietenii tăi sunt prea implicați în viața ta personală. Când vine vorba de ea, băieții răi doresc cu adevărat fete care gândesc pentru ei înșiși.
  • Ar trebui să evitați, de asemenea, că prietenii dvs. vorbesc cu băiatul rău pentru dvs. Dacă chiar vrei să-l câștigi, atunci trebuie să faci munca ta.
  • Partea 2 din 3:
    Păstrarea lui
    1. Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 8
    1. Wow-l cu încrederea ta. Băieții adevărați răi nu vor ca fetele pe care le pot întreba în jur. Ei doresc fete care sunt suficient de încrezători pentru a se ridica la ei și pentru a crede în relația lor fără a le întreba la fiecare două secunde. Dacă vrei să-ți ții băiatul rău, atunci trebuie să-l wow cu încrederea ta, arătându-l cât de fericit ești cu modul în care arăți, cine ești, și ce faci. Lucrați la proiectarea unei energii pozitive care arată că sunteți mulțumit de a fi singuri și nu aveți nevoie de nimeni pentru validare.
    • Concentrați-vă pe pozitiv și discutați despre lucrurile care vă fac fericiți în loc să vă plângeți de lucruri care nu sunt perfecte.
    • Nu bârfe cu alte fete sau vei arăta nesigur. În schimb, laudă-i și băiatul rău va fi impresionat.
    • Evitați căutarea validării. Nu acționați ca și cum sunteți frumos sau inteligent sau interesant dacă spune așa.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 9
    2. Preia inițiativa. Pentru a vă menține băiatul rău, trebuie să vă ocupați de relația. Nu-l lăsa să facă toate apelurile, să-ți spună unde și când vei merge la data ta sau vei fi cel care cheamă mai întâi tot timpul. Ară-i că știi ce vrei și că nu vei merge la o dată în ultimul moment pentru că ai făcut alte planuri - nu-l lăsa să te ducă la un spectacol de biciclete dacă ai fi mai degrabă să fii la cină, și nu-l face să creadă că are control total asupra voastră sau va pierde interesul destul de repede.
  • Nu trebuie să vă ocupați de fiecare situație sau care să poată fi obositoare, dar ar trebui să încercați să vă ocupați cel puțin la fel de mult ca el.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 10
    3. Fii puternic. Bad Boys doresc fete cu o piele groasă și nu vor să vă faceți griji dacă vă rănesc sentimentele la fiecare două secunde. Bineînțeles, dacă băiatul rău este lipsit de griji sau chiar abuziv verbal, atunci ar trebui să-l scoți cât mai repede, dar dacă te tratează bine, atunci nu ar trebui să ghicești tot ceea ce spune sau face și să fie pe punctul de lacrimi dacă ceva nu face ceva nu merge așa cum a fost planificat. Îi poți arăta partea mai moale pe măsură ce te cunoști, dar este bine să lucrezi la păstrarea acelei piețe frumos și groase, așa că băiatul rău știe că se poate rostogoli cu tine.
  • Dacă te superi de fiecare dată când te tachinează sau te simți emoțional dacă are întârziere de cinci minute, atunci vei ieși ca un pic slab și nesigur.
  • Învață să se rostogolească cu loviturile și să te superi când ai un motiv legitim să te superi. Desigur, dacă el are obiceiul de a fi târziu tot timpul, atunci ar trebui să spuneți ceva, dar evitați să vă supărați prematur sau să aruncați o scenă peste ceva nesemnificativ.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 11
    4. Provocați-l. Băieții răi adevărați doresc ca fetele care le dau o alergare pentru banii lor. Ar trebui să-i arăți că sunteți calificat și savvy și că nu căutați un bărbat care să vă învețe cum să faceți totul. În timp ce nici o relație nu este minunată dacă vă întrebați în mod constant partenerul dvs., dacă îl păstrați pe degetele de la picioare, el va fi și mai interesat de dvs. Nu te prea confortabil cu el și să-l lase să știe că vrei să fie dinamic și interesant și că nu te vei mulțumi mai puțin.
  • Dacă vă duce în sala de piscină, nu-l lăsa să-și înfășoare brațele în jurul vostru și să vă arate cum să jucați - în schimb, la bătut la propriul său joc.
  • Dacă citează un fapt despre metalica pe care doar știți că este falsă, nu vă fie frică să-l numiți pe ea în loc să luați tot ce spune la valoarea nominală.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pasul 12
    5. Nu încercați să fiți o fată rea dacă nu sunteți. S-ar putea să vă gândiți că toți băieții răi doresc doar fete rele, dar de fapt, multe dintre ele ca fetele care sunt mai nevinovate sau care doresc să-și facă propriul lucru. Dacă v-ați numi deja o fată rea, continuați să faceți ceea ce faceți, dar nu vă simțiți obligați să purtați piele neagră sau machiaj întunecat, pentru a fuma țigări sau pentru a blestema foarte mult dacă asta nu este cu adevărat cine ești. Băieții răi sunt mult mai atrași de fetele care sunt adevărate cu cine sunt decât cei care încearcă să fie cineva care nu sunt.
  • Cei mai răi băieți sunt la fel de atrași de fetele bune, deoarece sunt pentru fetele rele, astfel încât să nu vă faceți griji prea mult despre schimbarea imaginii dvs. De fapt, uneori băieții răi și fetele rele pot fi prea mult pentru a fi compatibile.
  • Băieții răi au toleranță scăzută față de falsitate și dacă încercați să fiți altceva decât cine sunteți, atunci vor putea spune.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pas 13
    6. Evitați să vă prezentați. Dacă sunteți foarte răcoros și șold, atunci băiatul rău va ști că nu trebuie să spui așa. Evitați să vorbiți despre cât costă bicicleta, cum sunteți cei mai buni prieteni cu bordul de conducere al trupei preferate de death metal sau cum sunteți cei mai buni artiști de tatuaj din East Oakland. În schimb, lăsați-l să-și dea seama cât de minunat ești pentru el însuși. Dacă vă lăudați prea mult, acesta va fi un semn că încercați prea mult să vă dovediți.
  • Un adevărat băiat rău nu se laudă sau nu arată, fie. Nu-i plac oamenii care simt nevoia de a se vorbi prea mult.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând-o ultima dată
    1. Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 14
    1. Nu încercați să-l schimbați. Cele mai multe fete care datează băieții răi sunt convinși că le pot schimba. Deși există câteva excepții de la această regulă, majoritatea acestor fete sfârșesc dezamăgit când băiatul lor rău preferat nu-și va schimba căile. Dacă doriți să vă bucurați cu adevărat de relația dvs. cu băiatul tău rău, atunci nu ar trebui să încerci să-l stăpânești și să-l faci să facă lucruri pe care nu vrea să le facă - în schimb, ar trebui să-l apreciezi pentru cine este în loc să-l facă să ia Yoga sau petreceți o după-amiază cu mătușa dvs. Mildred dacă nu este ceea ce este în.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pas cu pas 15
    2. Se distrează în timp ce durează. Dacă vă întâlniți cu un băiat rău, atunci șansele sunt că nu căutați căsătoria cu el. Deși unii băieți răi se pot schimba, dacă doriți să vă bucurați de relația cu el, atunci ar trebui să lucrați în prezent în acest moment și să vă bucurați de fiecare moment pe care îl petreceți împreună în loc să vă îngrijorați de ceea ce stă înainte. Au un moment minunat să agăteau cu el, mese cu el, bei cu el, călătoresc cu motocicleta și lăsându-ți sufla părul în vânt. Dacă doriți ca relația cu ultima, atunci cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă concentrați asupra distracției.
  • Când te găsești în mod constant îngrijorări de unde se întâmplă relația, poți să vorbești cu băiatul rău despre asta, dar ar trebui să știi că asta l-ar putea descuraja.
  • Gândiți-vă la relația dvs. în creștere de la o săptămână la săptămână, în loc să vă gândiți la ceea ce veți face într-un an. Dacă doriți un tip cu un plan clar clar, atunci ar trebui să încercați să mergeți pentru unii dintre acei băieți drăguți care vă cer mereu la locul de muncă.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 16
    3. Asigurați-vă că nu este abuziv. Există o diferență între a fi un băiat rău și a fi abuziv. Dacă tipul cu care vă aflați este fie abuziv pentru voi verbal, fie fizic, atunci este timpul să vă îndepărtați de situația cât mai repede. Nici un tip nu merită durerea și suferința, va trebui să vă confruntați din abuz, chiar dacă el păstrează promițătoare că de fiecare dată este ultima și că își va schimba căile. Băieții răi pot fi distractivi până când nu prezintă nici un rău bunăstării dvs.
  • Dacă sunteți abuzat, discutați cu un prieten apropiat sau membru al familiei și creați un plan pentru părăsirea situației cât mai repede și cât mai în siguranță posibil.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 17
    4. Nu-l lăsa să vă se bată în jur. Dacă vrei să te bucuri de timpul tău cu băiatul rău, atunci nu-l poți lăsa să dicteze fiecare lucru mic pe care ar trebui să-l faci împreună. Deși ați putea crede că vrea să fie complet în control, ar trebui să-i dați o alergare pentru banii săi și să arătați că aveți idei pentru locul în care ar trebui să mâncați și unde ar trebui să treceți în weekend. Asigurați-vă că sunteți amândoi în mod egal în control și nu lăsați-vă să vă spună cum să acționați, să îmbrăcați sau să vă uitați - vă va plăcea mult mai mult dacă vă ridicați pentru voi și vă dovediți că sunteți independenți.
  • Cei mai răi băieți, dacă sunt un fel inofensiv, ca o fată cu propriul inițiere și nu doresc de fapt să fie în control tot timpul.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pas 18
    5. Nu puneți presiune asupra lui. Dacă doriți ca relația dvs. cu băiatul rău să dureze, atunci nu puteți pune presiuni asupra lui să vă deplasați cu dvs., să vă întâlniți cu toți prietenii și membrii familiei dvs. sau să vă căsătoriți în orice moment. Băieții răi îi place să fugă liberi și să-și facă propriul lucru și, de îndată ce ați pus presiunea, va începe să renunțe. Deși este natural să doriți ca relația să meargă înainte, ar trebui să știți că aveți de-a face cu un băiat rău și că poate fi alergic la angajament.
  • Lasă-l să se miște în propriul ritm. Dacă vrea să-ți întâlnească prietenii sau membrii de familie, atunci va cere să o facă. Puteți să menționați ocazional întâlnirea cu ei pentru a vedea dacă vrea să vină, dar ar trebui să evitați să-i spuneți că prietenii sau membrii familiei dvs. mor să-l întâlnească sau se simte sufocat.
  • Nu comparați progresia relației dvs. cu progresia altor relații, fie. Doar pentru că cel mai bun prieten și vecinul dvs. amândoi s-au angajat în această lună nu înseamnă că voi doi ar trebui să faceți același lucru.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău pasul 19
    6. Nu fi gelos sau posesiv. Dacă vrei să faci să lucreze cu băiatul rău, atunci nu poți păstra filele pe el 24/7 pentru a vă asigura că a fost loial pentru tine. Trebuie să ai încredere în el pentru a-și face propriul lucru pentru că are un spirit independent. Dacă îl trimiteți la fiecare jumătate de oră, pop în el neanunțat, sau doar să acționeze nesigur atunci când vorbește cu alte femei, apoi se va obosi repede de rutina ta și va căuta o femeie care nu vrea să-l țină pe el o leșie strânsă.
  • Desigur, dacă este cu adevărat flirtat cu alte fete, atunci asta ar trebui să vorbești. Dacă are doar interacțiuni inofensive cu fetele și sunteți în cazul lui, atunci clopotele sale de alarmă vor ieși.
  • Trebuie să puteți avea încredere în un om în fiecare relație. Dacă este în mod legitim suspicios de ore întregi, atunci îl poți întreba unde a mers, dar dacă te descurci de fiecare dată când îl iau cincisprezece minute pentru a-ți întoarce apelul, vei crea o agitație.
  • Imaginea intitulată atrage un băiat rău Pasul 20
    7. Dacă nu funcționează, nu subestimați băieții drăguți. Deși s-ar putea să vă gândiți că doriți doar un băiat rău în viața voastră, în cele din urmă, ar trebui să știți că există o bogăție de băieți drăguți la munca dvs. sau în apropierea casei care vă place să vă cunoască. Dacă căutați un nivel de angajament, un băiat rău nu vă va da, atunci este posibil să trebuiască să vă uitați în altă parte pentru a obține cu adevărat ceea ce doriți. În loc să fie sceptici față de băieți care doresc să vă cunoască fără o urmărire, dați următorul tip o șansă și vedeți ce se întâmplă. S-ar putea să fiți plăcut surprinși.
  • Întrebați-vă ce vă temeți atât de mult când vine vorba de băieți frumosi. Crezi că toți vor fi prea plictisitori, prea sinceri, prea serioși? Dă-i una dintre ele o șansă și puteți vedea că așteptările dvs. se vor schimba.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Unii băieți răi tind să-și păstreze lucrurile la început. Ele par îndepărtate și, în principal, nu vor vorbi cu nimeni despre problemele la domiciliu sau la familie. Dacă vedeți semnele că un tip începe să vă spună lucruri care nu știu ceilalți prieteni săi, ați ajuns la un nivel al încrederii sale și se simte confortabil sărind informații personale cu dvs.
  • Tine minte, "ei" nu sunt întotdeauna la fel, și de multe ori au un fundal de motivul pentru care ar putea acționa așa cum fac, dacă acționează rece, înțelegeți că au fost răniți în trecut. Indiferent ce faceți, nu-l împingeți, lăsați-i să respire.
  • Nu le lipi de ei ca pentru că le poate speria, dar nu încercați să fiți prea greu pentru a obține sau pot renunța.
  • Nu-l dați cu ușurință, e.G. Dacă vă atinge într-un mod sexual, cum ar fi un vârf pe baston sau o strângere a pieptului, faceți pasul înapoi și priviți în ochii lui.
  • Odată ce i-ați înjunghiat, nu se întoarce: Pentru că acești tipi ei sunt greu de încredere în oricine, așa că asigurați-vă că nu profitați de ceea ce vă laudă. Este important să înțelegeți că pentru ei o persoană de încredere.
  • "Băieții răi" tind să poarte culori întunecate ca negru, și albastru închis, poate gri, și vor avea întotdeauna un fel de accesoriu din piele cu ei. Nu fi intimidat de asta. Mulți dintre acești tipi au tendința de a fi jucăuși, iar unii ar putea chiar să-și dorească atenția și o vor câștiga prin a acționa copilăresc sau încăpățânat. Pentru că unii este o pornire, pentru alții ei pur și simplu ciudat.
  • Aceste tipuri de băieți sunt cei mai buni ascultători. În principal când vine vorba de sfaturi! Acest lucru variază, de asemenea, cu vârsta, dacă un tip este mai în vârstă decât spui cu aproximativ doi ani, probabil că va avea un anumit sfătuit despre relații, cu prietenii, familia și chiar și prietenul existent sau cu actualul prieten.
  • Există o parte în jos la acest lucru, pentru că dacă vă deschideți la multe și dați ideea că vă place altcineva, ei ar putea să ia mesajul greșit și să se întoarcă.
  • Unele dintre ele sunt exclusiv în ea pentru sex, așa că nu fiți un pahar.
  • Avertizări

    Ele provoacă o dramă mică, dar iubesc drama.
  • Ei pot fi o durere, dar te vor iubi.
  • Ei pot avea uneori o atitudine proastă. Dacă vă aflați într-un argument cu ei, atunci nu le provocați în acel moment, pentru că acesta va fi un argument care va nu mor niciodată! Doar plecați și de obicei își cer scuze.
  • Ei trăiesc până la titlul lor "băiat rău", și poate provoca o dramă pentru dvs. dacă este un adevărat tulburare sau un adevărat G (Gangster)
  • Dacă vă vorbește despre alte fete, el nu vă va vedea în acest fel.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar