Cum să fii iubit

Toată lumea trebuie să se simtă iubită. Acesta este un aspect important al omului. Nici un om nu este o insulă, așa cum spun ei. Dar uneori este mai dificil decât pare. Dacă aveți probleme în a obține dragoste în viața voastră sau chiar dacă doriți doar să aduceți mai mult, începeți cu pasul 1 de mai jos pentru a lăsa vă va arăta calea.

Pași

Partea 1 din 3:
Lăsarea iubirii
Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 1
Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 1
1
Construiți-vă stima de sine. O mulțime de timp, suntem mult mai iubiți decât ne dăm seama. Motivul pentru care nu putem vedea că este pentru că credem că nu suntem vrednici de a fi iubiți, atât de sigur încât nimeni nu ne iubește. Dar ești vrednic de iubire. Dacă doriți să vă luptați cu îndoielile în mintea voastră, începeți să vă construiți stima de sine. Amintiți-vă că nu trebuie să fii perfect pentru că nimeni nu este. Ești uimitor așa cum ești. Amintiți-vă toate lucrurile minunate pe care le-ați făcut și greutățile pe care le-ați reușit. Puteți face orice dacă lucrați din greu la ea și puteți face lumea un loc mai bun.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 2
    2. Respecta-te pe tine insuti. Când vă respectați, vor urma și alți oameni. Aveți grijă de tine și să vă tratați bine. Aveți grijă de corpul vostru, practicând o bună igienă și purtați haine curate care se potrivesc corpului vostru. Nu vorbiți despre tine și nu lăsați oamenii să vă împingă în jur. Acest lucru îi permite să știe că crezi că ești vrednic și vor începe să fie de acord.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 3
    3. Hrăniți pasiunile. Pasiune, nu neapărat romantic, dar pasiunea pentru viață, este foarte atractivă pentru alții. Iubind ceva cu toată inima ta, fie că este vorba de sport sau de scris (sau orice este ceea ce vă face să vă simțiți în foc), face ca oamenii să se simtă plini de speranță și inspirată. Vor să fie în jurul tău mai mult pentru că îi face să se simtă mai bine despre lucrurile pe care sunt pasionate. Urmăriți pasiunile și lăsați alții să o vadă. Chiar dacă credeți că pasiunile tale sunt prostie.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 4
    4. Fii bun. Comportamentul dvs. este baza principală a dvs. Zâmbet și să fie abordabil. Încercați să fiți fericiți cât mai mult posibil. Când cineva vă întreabă ceva, răspundeți-le politicos și cu respect. Când tratați pe alții cu toate aspectele, aceștia fac același lucru. Da respect tuturor pe care o întâlniți. Vorbiți politicos cu bătrânii, astfel încât comportamentul dvs. să fie lăudat de alții.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 5
    5. Ia interes special în problemele altora. Când o persoană are nevoie, nu ezitați să le dați o mână. În primul rând, înțelegeți problema, îi sfătuiți despre asta și discutați-o cu interes. Uneori oamenii nu le place să primească sfaturi de la alții. Dacă încercați să ajutați astfel de oameni, ei pot crede că vă amestecați. Ajutați numai persoanele care au nevoie de ajutor și vă invită să le oferiți sfaturi.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 6
    6. Lăsați oamenii să vă vadă talentul. Dați oamenilor șansa de a vedea cât de uimitoare sunteți. Dacă sunteți buni la ceva, chiar dacă este ceva plictisitor ca organizarea, permiteți altora să vadă asta. Nu fi timid. Permiterea oamenilor să vă vadă talentul nu este același lucru ca să se manifeste sau să-și lovească. Asigurați-vă de ceea ce ați realizat și vă băteau pe spate pentru că este sănătos.
  • Partea 2 din 3:
    Găsind ceea ce aveți nevoie
    1. Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 7
    1. Decideți ce vreți. Ce vrei de la această dragoste pe care vrei să o ai? Vrei doar un partener strâns ca un prieten cel mai bun sau vrei o relație romantică? Uneori, când simțim că vrem o relație romantică, problema ar fi cu adevărat rezolvată de o bună prietenie. Recunoașteți că nu trebuie să vă aflați într-o relație romantică să vă simțiți iubiți și fericiți și să luați în considerare dacă acest lucru ar fi mai ușor decât complicațiile unei romantism.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 8
    2. Ia în considerare de ce. De ce nu te simți iubit acum? Aceasta este o întrebare incredibil de importantă. Dacă sunteți iubit și nu puteți accepta sau nu vă simțiți ca și cum ați fi iubit, atunci trebuie să remediați Această problemă, nu mai aveți dragoste. Dacă nu sunteți iubiți în relațiile în care vă aflați, atunci trebuie să vă uitați serios la oamenii pe care îi iubiți și să decideți dacă merită efortul. Unii oameni sunt doar jerks și ești mai bine fără ei. Dacă vă tratează prost și nu vă iubești, atunci trebuie să găsiți pe cineva nou. Meriti mai bine.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 9
    3. Ajustați definiția iubirii. Unii oameni cred că dacă nu sunt dusi în inele de diamante și cărți de ziua de naștere prompte, atunci nu sunt iubiți. Dar acest lucru nu este adevărat: oamenii nu trebuie să vă dea lucruri pentru a vă iubi. Și vă oferim lucruri nu este un semn al iubirii lor, fie. Asigurați-vă că știți cum arată dragostea, astfel încât să o puteți recunoaște (sau absența acestuia) în viața voastră.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 10
    4. Obțineți ajutor dacă aveți nevoie de ea. Dacă credeți că sentimentul dvs. nemulțumit ar putea fi legat de depresie sau alte probleme de sănătate mintală (sau chiar abuz), vă rugăm să căutați ajutor. Găsiți un medic de încredere sau chiar un medic și obțineți asistență profesională. Noi aici la wikihow vreau să fii fericit și sănătos.
  • Nu simți niciodată că există ceva în neregulă cu a cere sau a avea nevoie de ajutor cu abuzul sau sănătatea mintală. Nu mi-ai fi rușine să ai gripa, așa că nu-ți place să-ți fie rușine de asta. Nu este vina ta și nu ai făcut nimic rău.
  • Partea 3 din 3:
    Oportunitate de invitație
    1. Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 11
    1
    A face prieteni noi. Dacă doriți să creați mai multe oportunități pentru a vă simți iubit, un loc bun pentru a începe este făcând niște prieteni noi. Încercați să ieșiți la cluburi sau să luați o clasă cu centrul comunitar local.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 12
    2. Găsiți o comunitate. O comunitate poate fi chiar mai bună decât un grup de prieteni. Să ia o cauză locală importantă pentru dvs. sau să vă alăturați unei comunități fanilor online (sau chiar WikiHow!). Aceste comunități pot fi susținute cu putere și o modalitate excelentă de a vă face viața mai bună.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 13
    3. Obțineți un animal de companie. Un animal de companie este un alt mod de a aduce mai multă dragoste în viața voastră. Animalele noastre ne iubesc necondiționat și depind de noi în mare măsură. Puteți avea un impact minunat asupra vieții unui animal, mai ales dacă obțineți un animal de salvare.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 14
    4. Alăturați-vă unei biserici. Alăturarea unei biserici sau a altor congregații religioase poate fi o modalitate excelentă de a găsi prieteni, o comunitate și o rețea puternică de sprijin. Găsiți o congregație care împărtășește convingerile dvs. și încercați să participați la servicii și evenimente regulate.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 15
    5. Data cuiva nou. Dacă credeți că ceea ce aveți nevoie este o alta semnificativă, puteți Ia un prieten sau Ia o prietena. Amintiți-vă că uneori aceste relații aduc mai multe probleme decât rezolvă.
  • Imaginea intitulată Fiți iubiți Pasul 16
    6. Voluntar. Voluntariatul este cel mai bun mod de a vă simți iubit în timp ce aveți un impact incredibil de pozitiv asupra comunității dvs. Puteți oferi voluntar peste tot de bucătării de supă la serviciile de hospice și întâlniți direct persoanele pe care le ajutați. Veți găsi un sentiment incredibil de împlinire atunci când îi ajutați pe alții într-un mod semnificativ. Da-i o încercare astăzi!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fi întotdeauna respectuos și frumos față de alte persoane.Dacă sunteți drăguț cu oamenii, ei vor fi drăguți cu tine.
  • Aveți întotdeauna răbdare. "Ladybugs, Katherine, Lots of Ladybugs". Sub soarele toscan? Nu, Ei bine, Katherine îi spune Franii să fie răbdători și să caute un bărbat este ca și cum ai căuta o ladybug, când în cele din urmă renunți, se târăsc peste tine. Lucrați pe dvs. și pe propria fericire și când vă așteptați cel mai puțin, norocul ar putea lovi.
  • Tratați oamenii ca cum doriți ca alții să vă trateze astfel încât să vă iubească și să vă respecte.
  • Avea încredere în tine și mai important în altele. Încrederea este contagioasă, așa că lăsați-o să strălucească! Nimic nu este mai sexy decât cineva cu capul lor drept. Ai putea avea totul în lume sau nimic, dar dacă ești încrezător în tine, nu ai putea fi mai atractivă.
  • Sunteți frumoasă! Amintiți-vă de acel constant.
  • Continua sa scrii. Într-adevăr vă ajută să obțineți totul și în cele din urmă să lăsați totul să meargă. Dar amintiți-vă separați binele de la rău și țineți-vă pe toate amintirile bune.
  • Amintiți-vă, de asemenea, că oamenii nu vă pot face fericiți, numai că puteți. Sigur că alții aduc ceva la masă, dar la sfârșitul zilei trebuie să știi ce te face fericit și ce te va ține fericit.
  • Avertizări

    Uneori inimile se sparg, dar trebuie să lipiți piesele înapoi, dragostea vine din nou!
  • Toată lumea învață din greșelile lor. Inimile nu se rupe - au doar puțin zdrobite uneori. Vei crește, vei trăi și vei continua.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar