Cum să fii îndrăzneț

Este diminuarea încrederii în sine? Poate că ești doar obosit și frustrat de așteptare pentru ceva bun să se întâmple. Asteptarea s-a sfarsit. Practica cu o mentalitate îndrăzneață încrezătoare, creați oportunități pentru dvs. și învățați cum să obțineți ceea ce doriți.

Pași

Partea 1 din 2:
Acționând îndrăzneț
  1. Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 1
1. Opriți ezitarea și luați măsuri. Există ceva ce ați dorit sau încercați să faceți, dar nu puteți să vă luați curajul? Fie că cere o cunoaștere pentru o băutură, ce cer scuze unui iubit unul după o lungă perioadă de neînțelegere sau pur și simplu a fi prietenos cu un co-lucrător, nu mai gândeam să acționezi și de fapt să faci ceva. Luând primul pas mic spre încercarea unui nou nou vă poate da energia pentru a continua.
  • Boldness este opusul ezitare. Ori de câte ori vă simțiți ezită în interacțiunile cu ceilalți sau în luarea unei decizii pentru dvs., învățați să vă înghițiți mândria și să faceți prima mișcare.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 2
    2. Faceți neașteptate. Oamenii îndrăzneți nu se tem să încerce lucruri noi și unul dintre motivele pentru care sunt atât de interesante să fie în jur este că vă țin ghiciți. Acest lucru ar putea fi ceva nou pentru dvs., cum ar fi salsa dans sau învățând la schiurile de apă. Indiferent ce faceți, asigurați-vă că faceți-o pentru dvs., nu alți oameni.
  • A face ceva nou și neașteptat vă poate face vulnerabile sau frică. Nu dați aceste sentimente. În schimb, acceptați noul abilitate și nu vă fie frică să fiți voi înșivă.
  • Imaginea intitulată Fiți îndrăzneață Pasul 3
    3
    Redescoperiți cine sunteți. În cele din urmă, îndrăzneala are legătură cu înțelegerea punctelor forte și a slăbiciunilor, apoi trecerea dincolo de ele. Nu încercați să vă ascundeți problemele sau eșecurile, ci să le acceptați ca parte a dvs. Acest lucru vă va permite să vă deplasați cu încredere, apreciați-vă unicitatea.
  • Va fi mai ușor să găsiți lucruri cu care sunteți pasionați dacă vă opriți să vă îngrijorați de "dreapta" lucru de facut. În schimb, dați-vă permisiunea de a fi cinstiți și curioși despre ceea ce faceți și nu vă bucurați.
  • Realizați că nu trebuie să faceți lucruri aleatorii și necharcteriste pentru a descoperi cine sunteți. Evitați să faceți schimbări neobișnuite doar pentru șocuri. Fi onest cu tine insuti.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 4
    4. Pretindeți că sunteți deja îndrăzneți. Dacă ați fi schimbat locurile cu cineva pe care îl admirați pentru asertivitatea și îndrăzneala lor, ce ar face ei în pantofii tăi? Dacă cunoașteți deja pe cineva care este îndrăzneț, imaginați-vă cum ar fi acționat.
  • Inspirația dvs. îndrăzneață nu trebuie să fie reală. S-ar putea chiar să vă gândiți la un personaj dintr-un film sau o carte care este îndrăzneață și curajoasă. Apoi, imaginați-vă îndrăzneala în viața voastră.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneț Pasul 5
    5. Fiți dispuși să spuneți nu. Dacă cineva vă cere să faceți ceva ce nu doriți să faceți, refuzați. Zicală "Nu" vă va revigora individualitatea și vă va ajuta să vă simțiți îndrăzneți, asigurându-vă că sunteți gata și dispuși să ieșiți și să obțineți ceea ce doriți. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți o scuză sau o explicație. Oamenii vor trebui să învețe să-ți respecte onestitatea și îndrăzneala și vei primi ceea ce vrei.
  • Realizați că, dacă vă angajați să faceți ceva, ar trebui să urmați. Sentimentul tău de respectare de sine va crește, ca și respectul altor oameni pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 6
    6. Urmați planurile dvs. Nu este suficient să spuneți pur și simplu că veți face ceva, de fapt, trebuie să faceți acest lucru sau că oamenii se gândesc la voi ca un fulg. Când cuvântul tău este bun și tu urmezi cu acțiuni, oamenii vor avea încredere în tine și te vor uita la tine ca o persoană îndrăzneață, fiabilă și complicată.
  • Dacă ați fost de acord să faceți ceva, nu doriți să faceți, probabil că ar trebui să urmați cu el pentru că ați dat cuvântul vostru. Data viitoare, nu uitați să spuneți nu și să vă afirmați.
  • Partea 2 din 2:
    Obțineți ceea ce doriți
    1. Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 7
    1. Cereți ceea ce doriți. Mai degrabă decât să aștepte să fie recunoscută pentru eforturile dvs. sau așteptând pe cineva să ia în considerare nevoile dvs., să urcați și să întrebați. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să cereți ceea ce doriți sau să fiți agresivi. În schimb, cu încredere și cu tact, alegeți cuvintele dvs.
    • Nu confunda că este îndrăzneț cu a fi agresiv. Agresivitatea implică adesea impunerea punctelor de vedere sau a acțiunilor altora. Boldness nu are nimic de-a face cu oamenii din jurul tău. Este vorba despre depășirea temerilor și luarea de măsuri.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 8
    2
    A negocia. Fraza "Ce poti face pentru mine?" este o modalitate ușoară și puternică de a arunca onusul responsabilității înapoi pe persoana pe care o negociați. Chiar dacă răspunsul inițial este "Nu," Păstrați fereastra de oportunitate deschisă cât mai mult posibil pentru a le oferi o oportunitate de a-și schimba mintea.
  • Planificați contra-ofertele înainte de a începe negocierea. Dacă credeți că șeful dvs. va respinge cererea dvs. pentru timp, deoarece nu există nimeni care să vă umpleți locul, să vă dublați o schimbare când vă întoarceți sau veți completa sarcinile de la distanță atunci când aveți timp liber.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneață Pasul 9
    3. Oferiți două opțiuni. Una dintre cele mai bune modalități de a obține ceea ce doriți este să simplificați numărul de soluții la o anumită problemă. Acest lucru asigură că veți obține ceea ce doriți.
  • Chiar dacă există un număr nelimitat de posibilități pentru o anumită problemă, limitați-le la soluțiile care lucrează pentru dvs. Acest lucru va reduce cantitatea de hassle care intră în soluție și va asigura că rezultatul este ceea ce doriți.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneț Pasul 10
    4. Luați riscuri și creați oportunități. Există o diferență între a fi nesăbuit și acceptarea riscurilor. Oamenii neglijenți nu acceptă riscuri, deoarece nici măcar nu se gândesc la ele. O persoană îndrăzneață, pe de altă parte, a învățat despre riscuri și a decis să treacă cu decizia oricum, gata și dispusă să accepte consecințele dacă lucrurile nu funcționează.
  • Inacțiunea sau ezitare este adesea un fel de risc, pentru că riscați lipsa unei oportunități. Acesta este un risc de evitat, totuși. Scopul dvs. este de a vă crea cele mai bune șanse de succes, nu departe la fereastra de oportunitate. Când ați făcut alegerea de a acționa, faceți-o fără frică.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneț Pasul 11
    5. Întreabă întrebări. Nu este nimic îndrăzneț de a gala într-o situație pe care nu o ignorați și nu ascultați sfaturi. Dacă nu sunteți clar despre o misiune sau despre un subiect la locul de muncă sau la școală, îndrăzneala este dispusă să admită că sunteți confuz și solicitați clarificări.
  • Nu vă fie frică să luați pasul îndrăzneț de a obține ajutor. Dacă cineva nu este bun, găsiți o altă persoană. Această persistență de a găsi răspunsurile arată îndrăzneala din partea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii îndrăzneț Pasul 12
    6. Acceptați orice rezultat. Deși există putere în a lua ceva nou sau încercând să obțineți ceea ce doriți, există și șansa de a eșua. Îmbrățișați eșecul. Nu este opusul succesului, este o componentă necesară. Fără riscul de eșec, nu aveți ocazia de succes.
  • Nu vă faceți griji cu privire la respingere. Acest lucru necesită o detașare emoțională față de rezultat. Nu lăsați o respingere să vă distrugă încrederea în sine și capacitatea de a fi îndrăzneț.
  • sfaturi

    Nu lăsați oamenii să vă bată când încercați lucruri noi. Ele sunt, de obicei, genul de oameni care doresc ca ei să fie îndrăzneți, dar nu au curajul să facă ceea ce faci.
  • Nu trebuie să fii fără teamă să fii îndrăzneț. Lăsați oamenii să știe că vă este frică, dar mergeți mai departe, continuați să mergeți și să nu vă uitați înapoi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar