Cum să flirtezi cu fete în școala de mijloc

Interesați de o fată drăguță la școala dvs? Nu știu cum să vorbesc cu ea? Și cel mai important, nu știu cum să o facă ca tine? Încearcă înțelegeți diferența dintre interacțiunea socială și Flirtează înainte de a începe.

  1. Imagine intitulată Abordarea unei fete în Pasul public 2
1
A stabili un contact vizual. Nu privi doar în ochii ei și o sperie. Uită-te la ochii ei. Când te uiți la perete sau ceva, ea va crede că nu ești interesat și doar va termina conversația atunci. Dar dacă te uiți la ea, dă-ți capul și ascultă, te va plăcea pentru că ai atenție.
  • Imagine intitulată atrage fete pasul 4
    2
    Zâmbet. Fetele îl iubesc când zâmbești în timp ce vorbești cu ei sau când te uiți la ei pentru că știu că ești fericit să vorbești cu ei și știu că nu te plictisesc. Chiar și-o dau o privire rapidă cu un zâmbet o va arăta că crezi că este drăguță. Doar nu o depășiți. Zâmbind prea mult poate fi uneori înfiorător și o face să creadă că ești neobișnuit.
  • Imaginea intitulată mătură o fată de pe picioarele ei Pasul 1
    3
    Complimentaz-o pe ea. Întotdeauna compliment de la gât în ​​sus. Ex: ochii tăi sunt frumoși, părul tău este frumos, zâmbetul tău este drăguț. Doar dacă nu vorbești despre haine. Ex: Îmi place cămașa ta, îmi place pantofii tăi. Dar nu-i compliment niciodată buzunarul spatelui. Fetele doar iau asta ca "Îți plac pantalonii mei pentru că sunt suficient de strânși pentru a-mi vedea fundul" și asta va trimite mesajul greșit pentru ea. Fetele sunt foarte sensibile despre corpul lor, și dacă spui ceva care implică zonele lor private, ei vor primi cu siguranță un mesaj greșit.
  • Imagine intitulată mătură o fată de pe picioarele ei Pasul 13
    4
    Fii bun. Fetele iubesc băieții care sunt sensibili și le înțeleg. Când încep să se supună și poate chiar să plângă despre ceva, nu fugiți și folosiți stupidul "Îmi pare rău, nu te pot ajuta, nu sunt o fată" scuză. Dacă ascultați de fapt ceea ce spune, vă va plăcea și mai mult. Cei mai mulți băieți cred că fetele le place "băieții răi" care pulverizează clădirile de vopsea și intră în necazuri la școală, dar de fapt, este opusul total. Fetele urăsc băieții să încerce să fie rele pentru că ei cred că este rece, dar într-adevăr, nu este. Deci, nu încercați să fiți toți "gangster" sau ceva pentru că fetele urăsc asta.
  • Imaginea intitulată obține o fată care să-ți placă pasul 3
    5
    Doar fii tu insuti. Fetele ca băieții care sunt deschise și îi vor spune lucrurile. Și când vă deschideți la ea, ea va ajunge cu adevărat să vă cunoască ca pe o persoană și vă va plăcea și mai mult. Nu alcătuiți hobby-uri false sau nimic, spuneți-le doar ce vă place foarte mult. Fetele nu le pasă cât de multe jocuri video de război jucați sau câte push-up-uri puteți face. Deci nu mint. Și plus, dacă te place cu adevărat pentru tine și este o persoană bună, ea vă va plăcea așa cum sunteți.
  • Imaginea intitulată Știți dacă un tip vă place pasul 4
    6
    Fi amuzant. Sparge o glumă, nu râde de ea, altfel ei o vor găsi prost. Faceți acest lucru și veți vedea rezultatele. Ar putea chiar să vă aducă populară la școală.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 16
    7
    Tachineaz-o putin. Odată ce o cunoașteți pe fata, îl puteți tachina într-un mod distractiv și prietenos. Puteți să o tachinezi pentru că purtând întotdeauna culoarea purpuriu sau spune că arată o anumită celebritate cu noua ei tunsoare. Asigurați-vă că nu spuneți nimic care să o jignească pentru că poate lua tachinarea în mod greșit. Aceasta este o modalitate excelentă de a flirta, și în curând, ea vă va tachina chiar înapoi!
  • sfaturi

    Mai ales, relaxați-vă. Fetele ca un tip care este încrezător și o pune la ușurință.
  • Asigurați-vă că vă cunoașteți și prietenii ei. Dacă nu, ar putea să o convingă că nu sunteți la fel de mare ca tine.
  • Dacă o vezi că trimite priviri timide față de tine, nu-ți fie frică să o complimentezi. Cotele sunt... ea este interesată!
  • Vă rugăm să luați conducerea și să le întrebați. Fetele din școala de mijloc sunt prea timizi și nu sunt suficient de încrezători pentru a vă plimba până la tine. Și dacă sunt, laudă și le respectă acest lucru.
  • Dacă tu și ea nu are nimic în comun, nu fi supărat. Extremele se atrag.
  • Dacă tu și un alt tip începe să lupte peste o fată, vei fi respins. Fetele sunt ființe umane, nu un obiect care trebuie declarat "a ta".
  • Fi întotdeauna tu însuți, confidențial și o face să se simtă binevenită și confortabil cu tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar