Cum să fii o persoană bună

Fiind o persoană bună înseamnă mai mult decât să faci lucruri pentru alții. Trebuie să vă acceptați și să vă iubiți înainte de a putea pune energie pozitivă în univers. Filozofii au dezbate ceea ce este bun și ceea ce nu este de secole și mulți oameni găsesc că este mai complicată decât doar Fiind cam. În timp ce călătoria fiecărei persoane este diferită, fiind bună are multe de a face cu descoperirea dvs. și rolul dvs. în lume. Pentru a fi cu adevărat bun, va trebui să luați în considerare ce înseamnă "bunătatea" pentru dvs. Poate că acest lucru înseamnă să faci bine pentru alții sau pur și simplu să fii o persoană cinstită și bună. Utilizați câteva dintre următoarele sfaturi pentru a vă ajuta să fie o persoană mai bună.

Pași

Partea 1 din 3:
Îmbunătățirea dvs
Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 1
Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 1
1. Determinați ce înseamnă o persoană bună pentru dvs. personal. Unii oameni cred că o persoană bună este la fel de simplă ca să nu facă rău altora. Dar nu este întotdeauna despre ceea ce nu faceți, dar ceea ce faceți pentru alții. Fiind o persoană bună, de asemenea, vă ajută să vă ajutați cât de mult ca alții. Trebuie să decideți ce credeți că este o persoană bună implică.
  • Care este persoana ta ideală? Faceți o listă de trăsături pe care credeți că alcătuiesc o persoană bună și ideală. Începeți să trăiți viața în funcție de aceste trăsături.
  • Așteptați ceva în schimb? Faci lucruri pentru că te va ajuta să arăți bine? Sau faci lucruri pentru că vrei cu adevărat să dai și să ajuți? Încetați să puneți în aer și să adoptați atitudinea de a da fără așteptare să primiți ceva în schimb.
  • Fiind bun nu înseamnă doar de bunătatea exterioară. Trebuie să vă gândiți să fiți bine direct din inimă (eu.E., pur). În cele din urmă, trebuie să decideți pe propriul cod de etică și ce contează este să urmați cu ceea ce credeți că vă face o persoană bună. Uneori, acest lucru poate intra în conflict cu ceea ce alții cred că este bun și ei ar putea chiar să vă acuze că sunteți în neregulă sau răul. Luați în considerare opiniile lor - fie ei știu ceva ce nu, în ce caz, puteți învăța ceva de la ei și vă puteți actualiza moralitatea sau, probabil, experiența lor este limitată, ceea ce înseamnă că ar trebui să-i luați părerile cu un bob de sare de sare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 2
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 2
    2. Alege un model. Având un model de rol vă oferă un exemplu de cineva care să corespundă. Această persoană ar trebui să aibă trăsături pe care doriți să le atingeți. Gândiți-vă la modalitățile pe care le puteți încorpora mai bine calitățile pe care le admirați.Gândiți-vă la modul în care să aplicați acele calități în munca dvs., activități creative, relații personale, dietă și stil de viață.
  • Cui te uiți la și de ce? Cum fac lumea un loc mai bun pentru a trăi și cum puteți face același lucru?
  • Ce calități admirați în ele și cum puteți dezvolta aceleași?
  • Tine-ti model aproape de tine, ca un spirit prietenos care este întotdeauna de partea ta. Gândiți-vă la modul în care vor răspunde la o întrebare sau o circumstanță și cum ar trebui să răspundeți în același mod.
  • Adresați-vă celor dragi și oamenilor încrederea dvs. pentru contribuția lor despre cum vă puteți îmbunătăți. Ei pot recunoaște lucrurile pe care nu le puteți observa.
  • Consultați-vă cu cei dragi și întrebați-i dacă există încă modalități prin care puteți deveni o persoană mai bună.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 3
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 3
    3. Opriți compararea cu ceilalți. Încercați să înțelegeți că unii au mai bine decât tine, dar mulți au mult mai rău. Când ne facem mizerabili prin compararea noastră cu ceilalți, pierdem timpul și energia pe care am putea folosi-o în construirea resurselor interioare. Complimentați-vă în fiecare dimineață. Fiind fericit vă face o persoană mai pozitivă, care vă ajută să puneți aceste vibrații pozitive în lume.
  • Aveți propriile daruri și talente unice. Concentrați-vă pe împărtășirea lor cu lumea în loc să vă concentrați pe darurile altui.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 4
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 4
    4. Iubeste-te. Învață să te iubești în orice fel. Practica necondiționată acceptare de sine. Singura modalitate prin care puteți iubi cu adevărat pe alții este să aveți mai întâi încredere și să vă iubiți. Ceea ce faceți și ceea ce credeți că trebuie să vă simțiți bine și alții. Dacă încercați să faceți lucruri pentru ceilalți, fără a avea grijă de voi înșivă, puteți să vă supărați, supărați și negativi. Dacă vă iubiți, atunci veți avea un impact pozitiv atunci când îi ajutați pe alții.
  • Ești superficial ca o persoană bună? Dacă sunteți de sine stătătoare și supărați în interior, este posibil să nu fiți o persoană bună, în ciuda tuturor acțiunilor exterioare.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 5
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 5
    5. Fii tu însuți. Amintiți-vă să fiți întotdeauna și niciodată cineva care nu sunteți. Nu încercați să fiți ca altcineva - Doar Fii tu însuți și faceți lucruri bune cât de simplu puteți. Fiind tu te ajută să fii o persoană autentică care poate reflecta pozitivitatea în lume. Stai adevărat pentru tine vă ajută să găsiți focalizare și să înțelegeți valorile dvs. de bază și ceea ce găsiți importante.
  • Fi bun pentru propriul său drag. Nu încercați să fiți o persoană bună, deoarece părinții voștri ți-au spus, pentru că doriți recunoașterea sau respectul sau pentru orice fel de recompensă, cu excepția propriei satisfacții în a face ceea ce credeți că este bun. Niciodată nu acționați superior nimănui sau curajos despre dvs "bunătate" sau "neprihănire".Dedicarea dvs. la un anumit crez, ideologie sau set de orientări nu vă face mai bine decât oricine altcineva. Fă ceea ce credeți că vă face o persoană bună în termenii voștri și amintiți-vă că este o călătorie individuală - calea fiecăruia este unică. "Face bine de stealth, și blush pentru a găsi faima." - Alexander Papa.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 6
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 6
    6
    Rugați-vă și / sau medita. Rugându-se la o putere mai mare sau meditație poate ajuta la cultivarea calităților pe care le căutați să o întruchipeze. Meditația și rugăciunea vă pot ajuta să găsiți pacea interioară și să vă concentrați asupra sinelui dvs. interior. Pe măsură ce vă creșteți conștiința de sine, înțelegeți ceea ce doriți cu adevărat și găsiți claritate în viața voastră. Pe măsură ce câștigați pacea interioară, vă simțiți mai pozitivi, ceea ce vă ajută să deveniți o persoană mai bună.
  • Găsiți un spațiu privat, sigur fără distragere. Stați într-o poziție confortabilă. Ștergeți-vă mintea din toate gândurile și faceți câteva respirații adânci și lente. Observați gândurile din cap. Nu vă simțiți sau reacționați, observați doar. Dacă focalizarea dvs. se rupe, doar contorizați la zece. Meditați până când vă simțiți curățați și întineriți.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 7
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 7
    7. Faceți mici modificări. Luați un moment pentru a reflecta și recunoaște lucrurile pe care trebuie să le schimbați pentru a fi cea mai bună versiune a dvs. Nimeni nu se poate schimba imediat. Dar chiar și schimbările mici pot face o diferență enormă și pozitivă. A stabilit goluri mici în fiecare lună sau două și concentrați-vă pe una sau două obiceiuri cheie pe care doriți să le schimbați.
  • Un exemplu pentru obiectivul 1: Voi asculta pe alții fără a întrerupe oricare alt mod verbal, fie în nici un alt mod. Gândiți-vă la cât de enervant poate fi pentru dvs. atunci când cealaltă persoană începe să muteze buzele ca și cum ar fi intervenția.
  • Obiectivul 2: Voi face tot posibilul să mă gândesc la ceea ce ar face o altă persoană fericită. Acest lucru ar putea să vă împărtășească mâncarea sau să beți cu alții atunci când sunt foame sau sete, lăsând pe altcineva să stea în locul în care doriți să stați sau altceva.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 8
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 8
    8. Examinați-vă obiectivele în fiecare zi. Pentru a începe misiunea dvs. pentru a deveni o persoană bună, faceți și citiți o listă a idealurilor dvs. în fiecare zi. Face o parte din tine. Urmați liniile directoare și adăugați și câțiva pași proprii.
  • Partea 2 din 3:
    Având o atitudine pozitivă
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 9
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 9
    1. Încearcă să te uiți la partea strălucitoare a lucrurilor. Aduceți o atitudine pozitivă față de fiecare situație. Negativitatea vă doare numai pe voi și pe alții. Dacă sunteți negativ, are un impact asupra modului în care tratați pe alții. Mentalitatea noastră poate influența realizările zilelor noastre. Dacă ceva nu vă întoarce drumul, încercați să schimbați ceea ce puteți, zâmbiți, rămâneți pozitiv și treceți mai departe.
    • Motto-ul de la Christophers spune: "Este mai bine să aprindeți o singură lumânare decât să blestemă întunericul." Fie lumina asta. Când vedeți controverse, încercați să fiți cel care schimbă subiectul sugerând o soluție. Nu precizați ce ați face, dar cereți tuturor să se implice.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 10
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 10
    2. Faceți un act de caritate pentru altcineva. Încercați să faceți ceva frumos pentru cineva în fiecare zi, chiar dacă este ceva mic. Un act de bunătate și generozitate poate avea o mare influență. Zâmbiți, țineți ușa deschisă pentru cineva, plătiți-o înainte la unitate - încercați doar să faceți ceva pentru a face ziua cuiva.
  • Chiar să ajungă la oameni care au fost răciți sau indiferenți față de dvs. Arătați pe cineva care este nepoliticos de dvs. exemplul bunătății voastre. Poate că oamenii au fost întotdeauna nepoliticoși. Fi persoana care le arată în schimb.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 11
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 11
    3. Faceți un punct pentru a face lumea un loc mai bun de fiecare dată când părăsiți locul locuinței voastre. De fiecare dată când interacționați cu lumea, aveți ocazia să faceți ceva bun și pozitiv. Nu trebuie să fie ceva mare, dar poate fi ceva de genul ăsta ridicând niște gunoi că cineva a aruncat într-un parc local sau în fața casei vecinului tău. Fii conștiincios și găsiți o modalitate de a da înapoi lumii. Modalități ușoare de a face o schimbare pozitivă includ:
  • Reciclare
  • Cumpărarea de alimente organice și cultivate la nivel local
  • Fiind un proprietar responsabil de animale de companie prin curățarea după animalele de companie
  • Donarea obiectelor vechi la adăposturi sau organizații caritabile în loc de un magazin de clift
  • Punerea articolelor înapoi în magazin unde le-ați luat în loc să le părăsească
  • Nu luați cel mai apropiat spațiu de parcare, astfel încât să îl lăsați pentru cineva care are nevoie de ea mai mult
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 12
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 12
    4. Încetini. Nu vă grăbiți în viață. Încetiniți și bucurați-vă de lucrurile simple. Timpul este un mediu care ne ajută să ne organizăm zilele. Uneori trebuie să urmați calendarul, cum ar fi când sunteți pe calea dvs. de a lucra sau de a obține copiii la școală. Dar dacă nu aveți angajamente de timp, învățați să trăiți în acest moment. Fi răbdător cu oamenii. Gândiți-vă cel mai bine despre ei în loc de cel mai rău. Nu credeți că persoana care a lovit peste tine este un jerk- în schimb, înțelegeți că el sau ea poate fi întârziată pentru muncă sau pentru a-și ridica copilul.
  • Nu vă grăbiți să ajungeți la magazin și să vă întoarceți. Bucurați-vă de peisajul pe măsură ce treceți. În timp ce în magazin, observați toate fructele și legumele fine și colorate, care sunt acolo pentru hrană și înțeleg că alții nu sunt la fel de norocoși să se bucure de aceleași beneficii. Să cumpere niște alimente suplimentare de hrănire pentru a da băncii alimentare pentru a ajuta la hrănirea altora. Sugerează managerului ar trebui să existe o scădere a alimentelor vândute la reducere undeva în magazin pentru cei săraci.
  • Utilizați numai cornul mașinii într-o situație de urgență. Nu-l sufoca la un bătrân, abia poate vedea peste roată sau cineva care conduce extrem de lent. Realizați că șoferul poate să-și ia timpul, astfel încât el / ea nu-l rănește pe el sau altcineva. Dacă se grăbesc din trecut, înțelegeți că ei se pot grăbi pentru ceva important. Chiar dacă nu sunt, de ce să adăugați la sentimente deja negative? Furie doar naște furie.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 13
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 13
    5. Practicați iertarea. Iertarea pe cineva poate fi o sarcină dificilă. Realizând că oamenii sunt umani și face greșeli vă ajută să renunțați la negativitate, astfel încât să puteți ierta persoana și să continuați. Când iertați, ați renunțat la resentimente care poate provoca furie, amărăciune și turbulențe. Iertarea te face, de asemenea, mai plină de compasiune față de ceilalți.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 14
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 14
    6. Fi cinstit. Minciuna încalcă încrederea și distruge relațiile. În loc de minciună, fii cinstit cu cei din jurul tău. Oamenii buni sunt cinstiți și direcți cu ceea ce simt și gândesc. Discutați cu acei oameni care vă deranjează, în loc să vă culcați sau să vă implicați pe alții. Nu fi pasiv-agresiv.
  • Au integritate. Face cuvântul dvs. înseamnă ceva. Dacă spui că vei face ceva, atunci urmezi prin promisiunea. Dacă apar circumstanțe care o fac, astfel încât să nu puteți face acest lucru, fiți cinstiți și îndrumați și lăsați persoana să știe.
  • Fiind cinstit nu înseamnă că este nepoliticos sau crud.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 15
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 15
    7. Faceți aceste gesturi mici un obicei zilnic. A face lucruri simple, cum ar fi zâmbind la cineva sau ținând ușa deschisă pentru un străin, vă va ajuta să deveniți o persoană mai bună. În curând, aceste acte mici de bunătate vor deveni obiceiuri pe care nici măcar nu trebuie să le gândiți.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 16
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 16
    8. Fi empatic. Înțelegeți că este bună, înțelegere și compasiune în modul în care tratați pe alții este în mare parte rezultatul unei atitudini iubitoare și îngrijitoare față de ceilalți. Încercați să vă puneți în pantofii altor și să vedeți lucrurile din perspectiva lor. Intreaba-te pe tine insuti, "Cum aș simți dacă aș fi cealaltă persoană?" Va acționa probabil cu sentimentele celeilalte persoane în minte. Acest lucru va arăta în cuvintele și acțiunile dvs. Fii bun nu așa că arăți bine altora, dar mai mult, astfel încât alții pot beneficia de actele dvs. altruiste.
  • Nu funcționează foarte bine dacă încercați să fiți diplomatici. Nu adoptați o politică ca, "Ceva pentru o viață liniștită."
  • Partea 3 din 3:
    Interacționând cu ceilalți
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 17
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 17
    1
    Accept toată lumea din jurul tău. O parte din a fi o persoană bună nu este judecată. Acceptați pe toată lumea, indiferent de rasă, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen sau cultura ei. Realizați că toată lumea are sentimente, fiecare persoană este valabilă și toată lumea ar trebui să fie întotdeauna tratată cu respect.
    • Fi Respectați oamenii vârstnici. Realizați că veți fi vechi într-o zi și aveți nevoie de o mână de ajutor. Data viitoare când te duci la un mall, parcare sau oriunde, căutați o persoană bătrână care se luptă cu ceva, cum ar fi să transporți pungi sau să încărcați alimente în mașină. Cere, "Pot să vă ajut cu asta?" Veți face un serviciu excelent pentru seniori. Uneori puteți obține unul care vă va respinge oferta - pur și simplu spuneți, "Înțeleg și vă doresc o zi bună." Sau când sunteți afară și vedeți o persoană veche, salut-o cu un zâmbet amiabil și întrebați cum fac ei. Doar recunoscând pe cineva să-și facă ziua.
    • Fi plin de compasiune Persoane cu dizabilități intelectuale. Ei sunt oameni cu sentimente prea. Dați-le un zâmbet mare și le tratați ca o persoană. Dacă alți oameni zâmbesc sau râd de interacțiunea cu ei, ignorați-i și păstrați atenția asupra persoanei care este adevăratul dvs. prieten.
    • Nu fi rasist, homofob, sau intoleranța altor religii. Lumea este un loc mare plin de diversitate. Aflați de la alții și sărbătoriți diferențele.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 18
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 18
    2. Controlați-vă mânia. Când te lupți cu cineva, încercați să vă controlați mânia. Nu ascundeți sau nu fiți nepoliticos când vă aflați într-un argument cu un prieten. Vorbiți cu ei și lucrați afară. Cel mai bine este să nu luptați cu focul cu foc, probabil că sugerând că ambii dintre voi ia ceva timp să vă gândiți.Spune, "Vreau să rezolv acest lucru cu tine pentru că ești un prieten atât de bun. Să luăm timp și să gândim acest lucru."
  • Nu dați vina pe alții. Acceptați care este vina dvs., discutați cu alții despre ceea ce au făcut pentru a vă supăra. Dar vina pe alții favorizează negativitatea și resentimentele.
  • Dacă nu puteți renunța la mânia voastră, încercați să vă scrieți sentimentele, să meditați sau să vă gestionați gândurile.
  • Nu încercați să corectați oamenii când sunt furios spunând ceva irațional. Ascultați doar cu compasiune și rămâneți liniștiți. Spune-le, "Îmi pare rău că te simți așa, există ceva ce pot face pentru a ajuta?"
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 19
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 19
    3
    Compliment oameni. Spunând că lucrurile frumoase oamenilor sunt o modalitate ușoară de a răspândi pozitivitatea. Complimentați un co-lucrător nou de tunsoare sau câinele străinului. Complimentați prietenii cu cine ați putea fi gelos. Oferind credit în cazul în care este datorat este respectuos, și ați dori același respect pentru o realizare pe care ați realizat-o.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 20
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 20
    4. Fi mai bun ascultător. Oamenii rareori iau timp pentru a asculta oamenii. Toată lumea vrea să se simtă importantă și ca ei contează. Ia timp pentru a asculta oameni. Urmați ceea ce spune persoana. Nu vă distrați de ceea ce se întâmplă în jurul dvs. sau jucați pe telefonul mobil. Să fie angajați cu persoana și conversația. Adresați-vă unor întrebări ulterioare pe tema - acest lucru îi ajută să știe că îi plătiți atenția asupra acestora.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 21
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 21
    5. Sărbători victoriile altor persoane și calitățile bune. Fii bun și generos altora, îi plac pentru cine sunt. Sărbătoriți pe alții atunci când se întâmplă lucruri bune și nu fiți gelos. Să fie de susținere și să încurajeze.
  • Gelozia este greu de depășit. Încercați să realizați că nu trebuie să aveți aceleași lucruri ca oricine altcineva. Încercați să opriți senzație de gelos al altor oameni.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 22
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 22
    6
    Fi un model de rol. Uneori, puteți învăța cel mai bine prin predare. Faceți-vă disponibilă pentru a ajuta alți oameni și pentru a promova o dorință reală de a le vedea înfloriți. Cred în puterea acțiunilor dvs. de a influența pe alții. Trăiți viața într-un mod care îi inspiră pe ceilalți. Împărtășește-ți viața și filosofiile cu alții. Găsiți pe cineva să fie un model de rol. Fii precaut de modul în care trăiești, ca să fii mereu în mod întotdeauna într-un mod care să facă pe cineva mândru. Dați tinerilor valori morale bune să trăiască și să-i învețe importanța moralității. Uneori te vei simți ca și cum efortul tău era în zadar, dar îți dai seama că ai plantat semințele bune în mintea lor și poate dura ceva timp pentru a răspunde la ea.
  • Când alți oameni văd că faci fapte bune, ei vor fi reamintiți să ia mai multă acțiuni pozitive. Îngrijirea altcuiva și încercarea de a fi un exemplu vă poate ajuta să vedeți mai clar propriile acte.
  • Începeți mici. Alăturați-vă unui program Big Brother-Big Sora, voluntar pentru a antrena o echipă sportivă a copilului, a preda sau a fi un model pentru tinerii membri ai familiei.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 23
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 23
    7. Acțiune. Împărtășește-ți posesiunile, pozitivitatea și fericirea ta. Nu fi zgârcit emoțional. Fii generos și încurajator. Împărtășiți-vă cunoștințele. Distribuiți oportunități. Împărtășiți-vă ora.
  • Împărtășește-ți mâncarea cu alții. Nu luați niciodată cea mai mare felie de pizza sau bucată de carne sau dacă trebuie să faceți absolut, împărțiți-o cu ceilalți.
  • Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 24
    Imaginea intitulată Fii o persoană bună Pasul 24
    8. Respectați-i pe toți. Fi corect pentru toți oamenii. Tratați pe toată lumea cu bunătate și nu fiți rău sau nepoliticos pentru oameni, chiar dacă nu sunt de acord cu dvs. Nu bateți, dar în schimb, ridicați-vă pentru cei agitați.
  • Nu vorbiți despre ceilalți în spatele spatelui lor. Fi o persoană autentică. Dacă aveți o problemă cu cineva, confruntați-le într-un mod respectuos. Nu răspândi lucruri rele despre ele atunci când nu sunt în jur.
  • Nu judecați în mod nedrept oamenii. Nu știți circumstanțele care le înconjoară. Dați oamenilor beneficiul îndoielii și respectați alegerile lor.
  • Tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Amintiți-vă regula de aur. Puneți energia în universul pe care doriți să îl primiți.
  • Respectul se extinde și la împrejurimile dvs. Nu aruncați coșul de gunoi pe podea, nu încurcați în mod intenționat lucrurile și nu vorbiți prea tare sau să fiți neplăcute. Respectați că alți oameni împărtășesc același spațiu ca tine.
  • sfaturi

    Puteți face greșeli, dar nu repetați niciodată aceleași greșeli. Aflați din greșelile dvs. și ajutați-vă să crească mai puternică ca persoană.
  • Amintiți-vă, fericirea este o stare de spirit. Singurul lucru din lume pe care îl putem controla este noi înșine, așa că alegeți să fiți fericiți și să vă controlați prin menținerea intenționată a unei atitudini mentale pozitive.
  • Când oamenii încearcă să te pună jos, nu vorbi înapoi sau nu-l duce la inimă. În schimb, râdeți sau ridicați-l, sau pur și simplu spuneți că vă pare rău că simt astfel. Acest lucru vă va arăta că sunteți prea inteligenți să vă scufundați la nivelul lor și vă va împiedica să fiți aspru, agresiv și o persoană rea. Să nu mai vorbim, când văd cât de bine vă ocupați de situație, chiar și agresorii dvs. se pot retrage sau își pierd interesul pentru a vă insulta.
  • Bucurați-vă de bunătate. În loc să se concentreze asupra lucrurilor rele care se întâmplă în jurul vostru, găsiți motive pentru a locui pe binele. Observați mici reuniuni pe care le găsiți sau alte persoane care le fac și vă reamintesc în mod constant lucrurile pentru care sunteți recunoscători.
  • Îmbunătățiți constant înțelegerea dvs. despre ceea ce înseamnă bunătatea. Observați situații subtile sau complexe și luați în considerare modul în care ați acționa într-o astfel de poziție. De asemenea, puteți învăța din greșelile voastre, de la alții și din istorie.
  • Fii realist și practic.
  • Dacă cineva vă insultă, spuneți-vă mulțumiți pentru feedback și plecați. Le va lua prin surprindere dacă o luați ca un compliment. De asemenea, ei se pot gândi de două ori înainte de a vă insulta din nou.
  • Avertizări

    Recunoașteți că este posibil să fie mai dificil de a fi natură și înțelegere în practică decât în ​​teorie - continuați să lucrați la ea.
  • Domeniile referitoare la alte persoane pe care le-ați putea îmbunătăți cel mai probabil sunt destul de eventuale cele pe care sunteți cel mai puțin dispuse să admită că sunteți înșelați, exact motivul pentru care puteți beneficia atât de mult încât ați putea fi greșit sau în afara liniei Cum vă referiți sau tratați pe alții.
  • Cât mai mult posibil, încearcă să aibă un simț al umorului despre aceste lucruri - atât în ​​ceea ce privește greșelile pe care le-ați făcut și sacrificiile pe care le anticipați că veți fi nevoie pentru a fi frumos.
  • Amintiți-vă că sunteți încă uman - pentru atâta timp cât locuiți, veți avea tendința de a face uneori greșeli - este în regulă. Toată lumea le face.Faceți cele mai bune rezultate și dacă faceți ocazional greșeli sau nu sunteți la fel de drăguți cum doriți să fiți, vă aduceți înapoi să vă concentrați asupra gândirii altora la fel de mult ca tine însuți.
  • Dacă cineva vă întreabă pentru ajutor și implică face ceea ce ar trebui să facă singur, nu o faceți niciodată! Este înșelător și învață pur și simplu persoana care înșelătoare este bine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar