Cum să fii prieten cu băieți

Ești o fată care caută să-ți extindă cercul social la Includeți câțiva băieți? Este normal dacă nu aveți deja niște prieteni platonici (adică, non-romantic) prieteni, de la vârsta de patru ani, băieții și fetele tind să formeze mai multe prietenii de același sex. Acesta este și un model mondial, așa că nu vă simțiți rău dacă aveți doar prieteni de fată! Cu acea fiind spus, este posibil să se formeze prietenii băieți cu puțină planificare și efort.

Pași

Partea 1 din 4:
Întâlnirea băieților
  1. Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 1
1. Fii prietenos și abordabil. Deși nu este posibil să nu fiți obișnuiți să fiți în jurul băieților, amintiți-vă că sunt oameni ca tine. Salutări casual și discuții mici pot merge mult!
  • Nu fi prea descurajați dacă băieții nu răspund întotdeauna pozitiv. Băieții sunt stereotipați la o vârstă fragedă și sunt învățați să fie "bărbătesc", Deci poate dura mai mult timp pentru ca un băiat să se încălzească până la tine. Amintiți-vă că, dacă băieții sunt nepoliticoși atunci când sunteți doar prieteni, se spune mult mai mult despre ei decât despre tine.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieți Pasul 2
    2. Alăturați-vă unei activități extracurriculare. Prieteniile lui Boy-Girl sunt cel mai probabil să apară în afara școlii, așa că ia acest lucru ca o oportunitate de a urmări ceva ce vă place și, sperăm să găsiți niște prieteni noi în acest proces!
  • Găsiți o activitate pe care o bucurați cu adevărat. De exemplu, alăturați-vă unei echipe de fotbal intramural, dacă vă place să jucați fotbal, dar nu faceți asta doar pentru a vă întâlni pe băieți! Băieții sunt peste tot și, deși există un stereotip care sunt interesați doar de sport, au și o gamă largă de interese. Așa că participați la un club de film sau voluntar la adăpostul local de animale. Sunt șanse, vor exista cel puțin un băieți de acolo care sunt interesați de același lucru și veți putea să le obligați asupra unui interes deosebit comun.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 3
    3. Deschideți cercul de prietenie. Vedeți dacă vreunul dintre celelalte prieteni de fată sunt, de asemenea, interesați să deveniți prieteni cu băieți și să le invitați să facă lucruri simple, cum ar fi așezarea împreună pentru a mânca prânzul. La urma urmei, nu există nicio lege care să spună că grupurile de prieteni trebuie să fie împărțite la sex.
  • Dacă prietenii tăi ți-au întrebat de ce vrei să fii prieteni cu băieți, explicați că căutați prietenii platonice. La urma urmei, băieții formează aproximativ jumătate din populația umană, deci veți avea nevoie să învățați cum să interacționați cu ei într-o manieră sănătoasă și pozitivă mai devreme sau mai târziu!
  • Partea 2 din 4:
    Devenind prieteni
    1. Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 4
    1. Petrecem timp împreună. Este întotdeauna nevoie de timp pentru a cunoaște o altă persoană și pentru a forma o prietenie reală. Acest lucru este valabil mai ales pentru băieți, deoarece ei sunt învățați să vorbească și să împărtășească mai puțin despre emoțiile și viața personală ca expresie a masculinității lor.
    • Activitățile la fel de simple ca și parcursul parcului, vizionând TV, făcând temele împreună, sau Suspendarea cu alți prieteni sunt toate situațiile de mare, de joasă presiune, care vor dezvolta treptat prietenia.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 5
    2. Nu fi prea afectuos. Fetele tind să fie mai afecționate din punct de vedere fizic și verbal unul cu celălalt, în timp ce băieții tind să-i dea îngrijirea prin mijloace mai puțin evidente, cum ar fi favorizarea reciprocă.
  • Deși instinctul tău ar putea să-i dai prietenului tău băiat o îmbrățișare când îl vezi, un val simplu și "hi" ar trebui să fie suficientă. Arată că sunteți bucuroși să aveți prietenia lui oferindu-i mici complimente sau oferind să-l ajute cu o clasă cu care se luptă.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 6
    3. Fii tu însuți. Deși acest lucru poate părea ca un clișeu, este important să rămâi mereu adevărat pentru tine. În caz contrar, orice prietenie pe care o faceți vor fi bazate pe o persoană falsă și nu va fi o prietenie reală.
  • Fii cinstit despre cine ești, cum ar fi interesele tale, îi place și nu-ți place, cum îți petreci zilele, etc. Chiar dacă vă aflați în lucruri mai tradiționale feminine, cum ar fi coacerea sau crafting, asta nu înseamnă că veți fi întotdeauna exclusi de la a avea prietenii cu băieți. La urma urmei, puteți găsi chiar și un băiat care este interesat de aceeași activitate!
  • Partea 3 din 4:
    Petrecând timp cu prietenii de tip
    1. Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 7
    1. Lasă-te dus de val. Indiferent dacă vă petreceți cu unul sau mai mulți băieți, este probabil ca timpul petrecut cu prietenii băieți să fie foarte diferit de când sunteți cu prietenii tăi. Știind și de a fi deschis la această diferență vă va ajuta pe dvs. și noii dvs. prieteni vă vor bucura de timpul împreună.
    • Mergând cu fluxul poate fi o simplă ca și renunțarea la așteptările a ceea ce veți face cu prietenii dvs. de tip. De exemplu, dacă sunteți invitat la locul unui prieten al unui nou băiat, nu fiți surprinși sau supărați dacă vă petreceți următoarele câteva ore legărind pe canapea și vizionați sporturile.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieți Pasul 8
    2. Aflați elementele de bază ale unor activități masculine. În timp ce fetele tind să se întâlnească să vorbească sau să se relaxeze împreună, mulți băieți tind să se întâlnească pentru o anumită activitate, chiar dacă joacă doar jocuri video sau baschet scrimming. Cunoscând elementele de bază ale cel puțin câteva dintre aceste activități masculine tipic vor crește probabilitatea de a vă considera că sunteți "doar unul dintre tipi."Puteți chiar să descoperiți un interes nou neexplorat anterior!
  • Dacă sunteți deja o persoană activă, încercați să luați un nou sport. Dacă sunteți o persoană mai sedentară, explorați ceea ce urmează să fie cele mai recente jocuri video dacă oricare dintre ele vă apucă interesul. Chiar și vizionarea unui sport sau păstrarea cu o anumită echipă vă va oferi multe de discutat cu noii dvs. prieteni.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 9
    3. Avea un sentiment de umor. Băieții tind să se blocheze peste glume și adesea chiar să facă unul de celălalt. Lăsați-i să știe dacă au trecut o linie, dar, de asemenea, să-și dea seama că glumă la cheltuielile altor persoane este o activitate obișnuită de sex masculin.Dacă vă apropiați, dar știți că sunteți de fapt prieteni cu băiatul, veniți cu niște răsturnări amuzante.
  • De exemplu, dacă prietenul dvs. se distrează de performanța dvs. slabă în ceva, puteți râde de-a lungul lor pentru a le spune că nu sunteți prea sensibili. De asemenea, puteți să vă loviți la una dintre slăbiciunile lor într-un mod amuzant. Doar asigurați-vă că îl păstrați ușor!
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 10
    4. Observați modul în care tipii interacționează unul cu celălalt. Vizionarea este una dintre cele mai bune modalități de a învăța cum să se potrivească. În timp ce întotdeauna va fi clar că sunteți diferit de băieți, puteți face această diferență mai puțin vizibilă prin observarea modului în care tipii se tratează reciproc și imită-i.
  • Cu acest pas, asigurați-vă că nu mergeți peste bord. Ar trebui să vă afișați în continuare personalitatea naturală, dar puteți ridica mici gesturi, cum ar fi pumnii de pumn ca felicitări și subiecte comune pe care băieții le vorbește și le folosesc singur.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de presiunile sociale
    1. Imagine intitulată Fii prieteni cu băieți Pasul 11
    1. Învață să te ridici singur. Datorită normelor de gen și a mediilor sociale uneori nesănătoase în școli, nu fiți surprinși dacă găsiți alții care nu sunt suportă de prietenia dvs. sau vă tachinează activ despre asta.
    • Dacă alți copii vă acuză că sunteți într-o relație romantică sau altfel vă tachinează despre prietenia dvs., practicați niște reveniri de bază, cum ar fi: "Este un prieten care se întâmplă să fie băiat, deci ce?"Dacă nu vă faceți griji, în cele din urmă alți copii se vor plictisi să te tachineze și să te lase pe tine și pe prietenul tău singur.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieții Pasul 12
    2. Face clar că sunteți doar prieteni. Este posibil să găsiți presiune pentru a vă transforma prietenia într-o relație romantică, dar rămâneți la ceea ce doriți.
  • Chiar și adulții vă pot presi din neatenție prin a pune întrebări, cum ar fi: "Este drăguț?"Lăsați-i să știe că nu sunteți interesat de atributele sale fizice și să accentuați că sunteți doar prieteni.
  • Un studiu a arătat că băieții și fetele au adesea un timp greu să-și mențină relațiile, deoarece sunt presate să o facă romantică sau sexuală. Dacă prietenul băiat începe să vă preseze pentru a transforma prietenia într-o relație, clarificați că sunteți interesat doar de el platonic. Dacă se oprește să fie prietenul tău după aceea, atunci nu a fost niciodată cu adevărat prietenul tău să înceapă și vei găsi alte persoane care nu te vor presiune în ceva ce nu vrei.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu băieți Pasul 13
    3. Amintiți-vă că viața ta este a ta. La sfârșitul zilei, îți faci propriile decizii cu privire la cine vrei să-ți petreci timpul și cum vrei să-ți trăiești viața. Ținând cont de acest lucru vă va ajuta să dezvoltați un sentiment mai puternic de sine și să nu fiți prea afectați de opiniile altor persoane.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Fiind prieteni cu băieții pot fi dificili din cauza diferitelor presiuni sociale, ambele fete și băieți se confruntă! Nu fi surprins dacă nu se întâmplă peste noapte și nu lasă-o să-ți afecteze propria stime de sine dacă o găsești mai greu să formezi prietenii cu băieți decât de așteptat.
  • Amintiți-vă de tine.
  • Împărtășește-ți interesele și ce îți place. Când băieții găsesc lucruri pe care le place amândoi, deveniți mai interesante pentru ei și vor să vorbească cu dvs. mai mult.
  • Nu ți-ai șantat prietenii de fată
  • Avertizări

    Un studiu a constatat că având prieteni de sex opus în timpul adolescenței poate influența negativ GPA-ul unui student, în special dacă elevul este o fată. Asigurați-vă că nu lăsați prieteniile să ajungă în modul de a face bine în școală!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar