Cum să obțineți orice băiat să se îndrăgostească de tine

Nu există nici o modalitate de a garanta că fiecare băiat din lume se va îndrăgosti de tine, dar există câteva lucruri pe care să le obțineți aproape Orice băiat să se îndrăgostească de tine. Cheia este să fii cel mai bun sine și să te iubești înăuntru. Acestyarticle vă va oferi niște îndrumări cu privire la modul în care să prindă interesul unui băiat și să-l păstrați în timp ce rămâneți în continuare tu.

Pași

Partea 1 din 4:
Fiind cel mai bun sine
  1. Imagine intitulată Be Feminine Pasul 4
1. Dragoste cum arăți. Dacă vrei ca un băiat să se îndrăgostească de tine, trebuie să crească să te iubească pe toți, înăuntru și afară, dar afară este un loc minunat pentru a începe. Dacă vă place modul în care arăți și sunteți mândri de apariția voastră, atunci băiatul va putea spune și va începe să iubească și cum arăți, de asemenea. Dacă nu sunteți mulțumit de aspectul dvs., este posibil să aveți nevoie să vă petreceți ceva timp pentru a vă iubi înainte de a încerca să atrageți un băiat.
  • Purtați haine care vă fac să vă simțiți drăguți și confortabil. Dacă vă simțiți incomod sau conștient de sine în haine strânse, atunci se va arăta. Dacă vedeți o bluză care este în vânzare și credeți că va observa, mergeți mai departe și cumpărați-o dacă puteți!
  • Nu tort pe machiaj! Dragostea ta adevărată nu va admira că dacă faci asta. Va vrea frumusețea ta naturală.
  • Ai grijă de tine. Făcând lucruri cum ar fi lucrul, mănâncă bine, făcând părul și unghiile, și luând timp pentru a pune pe loțiune parfumat va spori atracția unui om pentru tine și te va simți mai bine despre tine, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Obțineți o fată care să se îndrăgostească de tine Pasul 28
    2. Avea o energie pozitivă. Orice băiat va fi mult mai probabil să se îndrăgostească de dvs. dacă vă place ceea ce faceți și vă simțiți mai pozitivi despre lucrurile din viața voastră. Dacă o faceți cunoscută că sunteți fericiți urmăriți interesele dvs., școlile sau cariera, atunci va fi mai înclinat să vrea să vă cunoască.
  • Dacă sunteți în școală, nu vă plângeți de clasele și profesorii dvs. În schimb, concentrați-vă asupra lucrurilor pe care le iubiți și de ce vă fac fericiți.
  • Iubiți-vă activitățile și interesele dvs. extra-curriculare. Nu vă plângeți de practica de fotbal - în schimb, vorbiți despre cât de entuziascenți sunteți pentru jocul de vineri. Care vrea să fie în jurul unei persoane care nu-i place nimic pe care o face prin alegere?
  • Rămâneți pozitiv. Ori de câte ori vorbești despre ceea ce faci acel weekend sau ce a arătat ziua ta, spune cinci lucruri pozitive pentru fiecare lucru negativ. Este bine să vă plângeți din când în când, dar plângerea tot timpul este o oprire.
  • Imaginea intitulată crede în tine pasul 15
    3
    Iubeste cine esti. Obținerea pe cineva care să vă iubească dacă nu vă iubiți că poate fi imposibil. Dacă vrei ca un băiat să se îndrăgostească de tine, atunci trebuie să iubiți cine sunteți și să fiți mândri de persoana pe care o deveniți. Pentru a vă iubi, încercați câteva dintre următoarele tehnici:
  • Înțelegeți-vă puterile. Gândiți-vă la primele cinci lucruri care vă fac remarcabile - scrieți-le în jos, dacă aveți. Apoi, utilizați-le în avantajul dvs. Profitați la maximum de atributele dvs. bune, arătându-le cât mai mult posibil. De exemplu, dacă știți că aveți un simț uimitor de umor, atunci îl înfruntați în fața băiatului tău.
  • Adresați-vă defectelor. Iuindu-l pe cine nu sunteti nu inseamna ca crezi ca esti impecabil - de fapt, daca sunteti constienti de cel putin trei calitatile de care aveti nevoie sa lucrezi, atunci te vei iubi mai mult pe tine in timp ce incerci sa imbunatati zonele problematice.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai bună Pasul 1
    4
    Dezvoltați încrederea. Pe măsură ce lucrați la iubirea modului în care arăți, iubind ceea ce faceți și iubind cine sunteți, încrederea voastră va zbura. Dacă sunteți încrezător și confortabil cu dvs., băiatul dvs. se va simți mai încrezător și despre dvs. Pentru a vă proiecta încrederea, învățați să vorbiți în mod clar, să vă ridicați pentru voi înșivă și să vă simțiți suficient de confortabil cu voi înșivă acum și atunci.
  • Amintiți-vă că există o diferență între a fi încrezător și arogant. Dacă vă apropiați de cât de mare sunteți tot timpul, atunci va fi o oprire și ea.
  • Partea 2 din 4:
    Obținerea atenției sale
    1. Imaginea intitulată face o femeie se îndrăgostește de tine Pasul 1
    1
    Fi amuzant. Dacă vrei ca un băiat să te iubească, atunci trebuie să arăți ca o persoană distractivă să fie în jur. Ori de câte ori te vede, ar trebui să ai un zâmbet mare pe față, să faci ceva prost și să fii chicou sau să râzi cu un grup de prieteni. Dacă sunteți o persoană distractivă, veți deveni magnetici, iar mai mulți oameni vor dori să stea în jurul tău, pentru că va fi un moment bun garantat.
    • Fi aventuros. Oamenii distractivi sunt în regulă cu ieșirea din zonele lor de confort pentru a avea un moment bun. Ți-e frică să călărești un uniciclu, învățând să faci foxtrot sau să mergi la drumeții? Ei bine, transferați frica în energie pozitivă și veți obține mai mult din viață.
    • Nu vă fie frică să fiți goofy sau pur și simplu prostie. Nu trebuie să fii un tip de model Aloof pentru a obține un tip să se îndrăgostească de tine. Arătați că nu vă luați prea în serios, purtând tricouri stupide, îmbrăcându-vă pentru petrecerile temelor și chiar spuneți glume care fac oamenii germeni.
    • Arata doar ca un moment bun. Fii persoana pe care toată lumea la petrecere gravitează spre a fi animată, gesturând și a fi încântați ori de câte ori un vechi prieten merge prin ușă. Dacă arăți ca cea mai distractivă persoană din cameră, băiatul tău vă va observa cu siguranță.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 1
    2
    Lucrați corpul. Limba corpului dvs. poate fi esențială în apucarea atenției tipului dvs. Corpul tău poate să-ți fie interesat înainte să spui nici măcar un cuvânt, deci este important să-l faci bine și să nu-i trimiți mesajul greșit din întreaga cameră. Iată cum puteți obține atenția unui tip cu câteva mișcări subtile:
  • Nu vă fie frică să faceți contact vizual. Blocați ochii cu băiatul, lăsați-l să știe că îl veți vedea, apoi zâmbiți și priviți departe. Nu vă uitați - faceți un contact vizual pentru suficient timp pentru a obține atenția tipului. De asemenea, puteți încerca să vă ridicați sprâncenele la el pentru o clipă rapidă pentru a-și atrage atenția.
  • Nu vă traversați brațele peste piept. Păstrați-le la părțile dvs. sau le folosiți în gest. Acest lucru vă va face să arătați deschis și abordabil.
  • Stați înalt. Poziția bună va arăta că sunteți încrezători și că sunteți confortabil cu faptul că sunteți cine sunteți.
  • Înclinați-vă capul. Înclinându-ți capul arată interesul într-o conversație și să-l cunoaștem că sunteți angajat și ascultați.
  • Imaginea intitulată atrage un tip de tip 1
    3
    Fii drăguț. Nu vă fie frică să roșcați. Blushingul este cauzat de sânge care se grăbește pe obraji care le face o culoare roz sau roșie. Acest lucru este atractiv, deoarece imită răspunsul organismului la activitatea sexuală și se crede că este o adaptare evolutivă pentru a atrage sexul opus. Puteți încerca să creați acest efect cu unele robine roz și ruj roșu. Mergeți ușor cu machiajul, astfel încât să nu vă apropiați de Garish.
  • Imagine intitulată spune dacă un tip vă place mai mult decât un prieten pasul 16
    4
    Flirtează cu el. Dacă doriți ca tipul să înceapă să se îndrăgostească de tine, trebuie să arătați că sunteți interesat de flirtul unui pic. Nu trebuie să vii prea puternic pentru a putea ține pasul de banter ușor cu tipul, tachinează un pic și doar să fie jucăuș când vorbești cu băiatul.
  • Păstrați un banter ușor. Dacă spune ceva rapid și amuzant, nu râd doar - foc înapoi un comentariu la fel de drăguț și amuzant. Apoi puteți râde pentru a-i arăta cât de mult vă bucurați de conversație.
  • Îl tachinează. Dacă tu și tipul sunt destul de confortabil unul cu celălalt, atunci îl poți tachina cu blândețe pentru unul din interesele sale - ca și obsesia lui cu câinele sau chitara - sau chiar ușor să te distrezi la ceva pe care îl poartă în mod evident, lăsându-l să știe el arata bine.
  • Dacă chiar vrei să flirtezi, atingi-l ușor pe umăr din când în când să te apropii de el. Mulți băieți găsesc atingeri moi atractive.
  • Imaginea intitulată decide cu privire la un pas de partener pas 4
    5. Lasă-l să vadă ce te face special. Dacă un băiat se îndrăgostește de tine, atunci trebuie să creadă că ești complet special într-un fel. Altfel, de ce ar trebui să te iubească și nu altcineva? Să știe ce vă face o persoană unică care merită iubitoare.
  • Fii tu însuți. Lăsați-l să vadă cine sunteți cu adevărat, chiar dacă credeți că sunteți puțin Nerdy, un pic cam timid sau tocmai frică să vă deschideți cu adevărat la orice băiat. Nu te poate iubi dacă nu te cunosc cu adevărat.
  • Deschide. Lasă-l să știe mai multe despre visele tale sau despre temerile tale. Ar trebui să faceți acest lucru odată ce îl cunoașteți mai bine. Dacă ați vrut întotdeauna să fiți un bucătar de patiserie sau un planificator de evenimente, spuneți-i să știe.
  • Vorbește despre interesele tale. Lasă-l să știe ce te face să vrei să te ridici dimineața - indiferent dacă procedează limba franceză, voluntariatul la adăpostul local fără adăpost sau doar petrecerea timpului cu cei mai buni prieteni.
  • Partea 3 din 4:
    Păstrarea lui
    1. Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 3
    1. Vedeți alți tipi dacă nu sunteți încă exclusiv. O modalitate de a obține un tip care se leagă de tine este să demonstreze că alți tipi vă găsesc și atractivi. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să flirtezi cu alți tipi în fața lui sau să încerci să-l faci gelos, dar să-l vezi pe alți tipi dacă nu te-a angajat încă.
    • Dacă el se plânge de tine întâlniți pe alți tipi, lasă-l să știe că ai fi fericit să-l vezi dacă vrea să fie într-o relație exclusivă cu tine. Dar nu încetați să vedeți alți tipi până când este clar că el va înceta, de asemenea, să vadă alte fete.
  • Imaginea intitulată Obțineți un tip pentru a vă întreba pasul 3
    2. Avea un interes în el. Dacă vrei să stea în dragoste cu tine, atunci nu poți lăsa să te închinați. Trebuie să arătați că vă interesează cine este și o persoană. La urma urmei, vrei să fii îndrăgostit și tu, corect? Iată cum să arătăm că îți pasă de el ca pe o persoană:
  • Pe măsură ce vă cunoașteți reciproc, puneți-i întrebări despre viața sa personală. Vorbește cu el despre copilărie, familia lui și de fundalul lui.
  • Să aibă un interes în activitatea sau studiile sale. Dacă este într-adevăr în știință sau istorie, discutați cu el despre acei subiecți, în loc să-l spălați.
  • Cereți opinia lui. Întrebați ce crede el despre subiecte diferite, de la cea mai nouă costum la afacerile mondiale. Arată că perspectiva lui contează cu adevărat pentru dvs.
  • Înțelegeți starea de spirit. Învață să fii în plus de susținere dacă are o zi proastă.
  • Imagine intitulată acționează în jurul unui tip care vă place pasul 10
    3. Complimentați-l.Nu trebuie să-l sufli cu laudă pentru al lăsa să știe că este cu adevărat special, dar ar trebui să-i dai un compliment sincer acum și apoi. Îi poți complimenta în persoană, prin textarea, sau lăsând o notă la birou sau dulapul său. Acest lucru îl va lăsa să știe că te gândești la cât de mare este el.
  • Încercați să îl complimentați pentru ceva care se excelează la. De exemplu, ați putea spune ceva, "Cina a fost delicioasă! Ești un bucătar atât de bun!" Sau, "Mi-a plăcut cu adevărat spectacolul aseară. Ești un muzician atât de talentat!"
  • Doar să-l complimentezi când vrei cu adevărat. Nu-i dau fals laudă doar pentru că crezi că îl va face ca și cum ai fi mai mult.
  • Imagine intitulată Daydream Pasul 12
    4. Fii fascinant. Dacă vrei să-l ții pe tipul cuplat, atunci nu ar trebui să-l lași să știe cât de unic este pentru tine, dar să-l facă dragoste să-ți ia creierul și să vorbești cu tine despre aproape orice subiect. Dacă e doar atras de tine fizic sau doar crede că ești o fată distractivă, nu va rămâne în dragoste cu tine pentru totdeauna.
  • Încercați să jucați jocuri de masă împreună. Provocarea mentală și concurența de jocuri ca scrabble sau șahul va atinge interesul față de tine.
  • Fi la curent cu evenimentele curente. O mulțime de băieți iubesc vizionarea sportului și păstrarea politicii, deci ar trebui să încercați să faceți aceste lucruri prea, astfel încât să vă puteți păstra sfârșitul conversației.
  • Citiți mai multe în general. Citirea mai mult vă va extinde mintea și vă va oferi mai mult să vorbiți în general.
  • Nu vă plictisit vreodată. Doar oamenii plictisitori sunt cu adevărat plictisiți. Fi încântați de viața voastră și despre lumea din jurul vostru și va dori doar să petreacă mai mult timp cu dvs.
  • Partea 4 din 4:
    Stau în dragoste
    1. Imaginea intitulată face o femeie se îndrăgostește de tine Pasul 12
    1
    Mențineți independența dvs. Deși ați putea crede că băiatul va rămâne în dragoste cu dvs. dacă vă vede în fiecare secundă din fiecare zi, opusul este de fapt adevărat. Băiatul tău va fi mult mai probabil să rămână în dragoste cu tine Dacă vede că ai o viață proprie, că ai unii dintre prietenii tăi și că ești în regulă, doar cu petreceți ceva timp singur.
    • Nu încercați să aveți același program ca și băiatul. Păstrați-vă sportul, în afara prietenilor și hobby-urilor. Dacă renunți la totul doar pentru a fi cu el, atunci va arăta că nu apreciați foarte mult propriile obiective.
    • Tu și băiatul nu trebuie să ai exact aceiași prieteni. Continuați să aveți "Timpul fetei" și să-și aibă "băiat de timp" -- Relația dvs. va fi mai sănătoasă dacă nu vă petreceți tot timpul social împreună.
    • Rămâi ocupat. El vă va dori mai mult dacă știe că programul dvs. nu este larg deschis și că nu îl puteți avea ori de câte ori doriți.
  • Imaginea intitulată face o femeie se îndrăgostește de tine Pasul 17
    2. Păstrați lucrurile proaspete. Dacă doriți ca băiatul să rămână interesat, atunci trebuie să-l amestecați. Nu face același lucru vechi în fiecare zi sau va începe să se obosească de aceeași rutină veche. Ar trebui să încercați să faceți relația mereu să se simtă nou și interesantă indiferent cât timp ați fost împreună.
  • Urmărește un nou hobby împreună. Alegeți un nou hobby pentru a face împreună, fie că învață cum să faceți cele mai bune cupcakes în lume sau să deveniți maestru de golf. Dacă faceți ceva nou împreună în fiecare lună, atunci relația dvs. va continua să se simtă nou.
  • Descoperiți împreună noi locuri. Nu mergeți la cină la același restaurant în fiecare vineri noaptea. Găsiți un loc nou pentru a mânca și a păstra lucrurile interesante.
  • Ieșiți din zonele dvs. de confort împreună. Ar trebui să faceți atât ceva ce vă face să vă simțiți squeamish - fie că învață să navigheze sau să cucerească temerile de păianjeni.
  • Găsiți un nou mod de a spune prietenului tău cât de mult îl iubești. Nu spuneți doar "te iubesc" de fiecare dată - fii creativ când îi spui cum simți.
  • Imaginea intitulată Obțineți o fată pentru a cădea pentru tine Pasul 5
    3. Știți când să o apelați. Dacă nu cădeți din dragoste sau nu simțiți cu adevărat dragostea de a începe, atunci nu are rost să forțați ceva care nu este acolo. Acest lucru vă va face doar mizerabil. Este mai bine să tăiați lucrurile odată ce amândoi știți că nu va funcționa niciodată în loc să renunțe la relația să moară o moarte lentă și dureroasă.
  • Fi cinstit. Dacă credeți că nu funcționează, Stați jos și discutați despre căi de despărțire.
  • Nu fi descurajat. Majoritatea oamenilor se îndrăgostesc mai mult decât o dată într-o viață și aveți o întreagă viață de a cădea în dragoste cu băieții - și într-o zi, oamenii - înaintea voastră. Amintiți-vă - există mai multe pești în acea mare! Dacă nu-ți place, asta e în regulă. Puteți continua întotdeauna. Dar, îl puteți continua să-l plăcești și să continuați să încercați.
  • sfaturi

    Doar fii tu și iubiți-vă, pentru că dacă nu vă place pentru cine sunteți atunci el nu merită.
  • Asigurați-vă că băiatul știe că sunteți interesat de el prin trimiterea de semnale clare.
  • Face contact vizual cu el sau doar flirt cu el. Vedeți-l de fiecare dată pentru ca el să poată înțelege că în inima voastră există un sentiment pentru el.
  • Încercați să o faceți treptat. Dacă îi spui că îl iubești imediat, s-ar putea să se sperie sau să se surprinse și să se întoarcă.
  • Nu fi prea aglomerat, nu vrei să-l pierzi înainte să-l duci chiar. Dacă nu îl vedeți de multe ori, prețuiți vremurile pe care le aveți cu el.
  • Nu lăsați pe toată lumea să știe că vă place că băieții particulari găsesc iritantă.
  • Nu mergeți la un băiat dacă sunteți doar căutați dragoste, du-te pentru ei dacă le iubești de fapt.
  • Înțelegeți punctul său de vedere în lucruri și mai bine să discutați decât să luptați.
  • Țineți întotdeauna un zâmbet pe față când este în jurul tău.
  • Fi întotdeauna tu însuți, nu vă faceți griji cu privire la ceea ce gândesc prietenii tăi despre el sau despre ce gândesc prietenii săi despre tine.
  • Fii fericit, fericirea este cheia oricărei relații bune, dacă doar acționați dur, el va fi speriat.
  • Fii de ajutor dacă scade ceva.
  • Avertizări

    Amintiți-vă că are nevoie de timp pentru el însuși și timp cu prietenii lui.
  • Nu grăbiți lucrurile. Dați-vă relației cu privire la timpul potrivit pentru a se dezvolta.
  • Nu schimbați cine sunteți complet doar pentru a face pe cineva să se îndrăgostească de tine. Vă puteți pierde simțul identității și vă veți simți pierdut dacă planul dvs. nu funcționează.
  • Dacă nu-ți prinde cârligul, probabil că nu te vrea. Cel mai bine este să treceți la un alt tip.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar