Cum să evitați băieții care te lovesc pe tine

A fi lovit poate fi măgulitor, dar nu este întotdeauna ceea ce vrei să se întâmple când ești afară și despre. A venit cu o strategie de ieșire înainte de a lovi orașul este o modalitate excelentă de a vă extrage de o situație lipicioasă. Încercați să utilizați una (sau toate) a acestor metode pentru a evita băieții care vă lovesc, astfel încât să vă puteți bucura de timpul cu prietenii sau pe cont propriu.

Pași

Metoda 1 din 11:
Spune-i mulțumiri tipului, dar nu mulțumesc.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 1
1. Uneori, onestitatea este cea mai bună politică. Dacă un tip vă întreabă, spuneți-i că nu sunteți interesat. Nu trebuie să fii nepoliticos, dar poți fi ferm despre decizia ta. Spune ceva de genul:
  • "Îmi pare rău, nu caut o relație chiar acum."
  • "Sunt flatat, dar am un prieten."
  • "Sunt doar aici să mă distrez, să nu flirtez cu nimeni. Multumesc oricum."
Metoda 2 din 11:
Vorbește despre cineva pe care îl întâlniți.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 2
1. El ar trebui să primească mesajul că nu ești disponibil. Dacă nu aveți o alta semnificativă, nu vă simțiți liberi să faceți una. Vorbește despre ceea ce fac pentru muncă, unde sunt în seara asta sau cum ați întâlnit voi doi.
  • Dacă sunteți afară cu un grup de prieteni și într-adevăr doriți să o vindeți, ați putea să vă luați unul dintre prietenii dvs. și să îi cereți să pună ca partener.
Metoda 3 din 11:
Stick cu un grup.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 3
1. Băieții sunt mai puțin probabil să vă abordeze dacă sunteți cu prietenii. Dacă vă îndreptați spre un bar sau la un club, încercați să rămâneți lângă prietenii dvs. în orice moment. Aceasta nu este o metodă necorespunzătoare (unii tipi sunt dispuși să se apropie de un întreg grup de prieteni simultan), dar ar putea ajuta!
  • Aceasta este o regulă bună de urmat în general într-o noapte. Există siguranță în numere.
Metoda 4 din 11:
Tratați tipul ca un prieten.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 4
1. El va primi mesajul că nu sunteți interesat. Începeți să vorbiți despre cât de drăguț este un alt băiat, cereți-i să vă stabilească unul dintre prietenii săi sau să-i spuneți cât de mult înseamnă prietenia lui pentru dvs. Dacă voi doi s-au cunoscut unii pe alții pentru puțin timp, el ar trebui să primească imediat mesajul.
  • Această strategie ar putea să nu funcționeze, de asemenea, pentru totalul străinilor, dar merită o lovitură de cunoștințe sau prieteni de prieteni.
Metoda 5 din 11:
Stick la subiectele de conversație neutru.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 5
1. Vremea, sport și evenimentele curente sunt jocul echitabil. Dacă începe să difuzeze conversația într-un subiect sexual sau de flirt, schimbați rapid subiectul. Dacă vă blocați avansurile, el nu va putea să vă atingă mult timp.
  • De exemplu, dacă el complimentează ceea ce purtați, spuneți ceva de genul: "Mulțumesc, am purtat-o ​​pentru că este atât de fierbinte astăzi. Ați observat cât de însorit a fost în ultima vreme?"
Metoda 6 din 11:
Setați tipul cu altcineva.
  1. Imagine intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 6
1. Vorbește despre cât de drăguț ar arăta cu unul dintre prietenii tăi. Dacă sunteți afară cu un grup, ați putea trage de fapt unul dintre prietenii dvs. deoparte să vorbească cu el (atâta timp cât prietenul este dispus). Dacă sunteți singur, discutați despre cât de bine el și prietenul dvs. s-ar potrivi în viitor.
  • De exemplu, ați putea spune: "Oh wow, tu skate de role? Ar trebui să-l întâlniți pe prietenul meu Marsh, ea iubește patinajul cu role!"
  • Dacă tipul este înfiorător sau agresiv, cel mai bine nu este să-ți tragi unul dintre prietenii tăi în ea. Încercați doar să părăsiți zona și să ajungeți undeva în siguranță.
Metoda 7 din 11:
Spuneți că trebuie să vă întâlniți cu prietenii.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 7
1. Nu vă puteți abandona prietenii! Extrageți-vă de la conversație spunând că trebuie să vă întoarceți la grupul dvs. de-a lungul barului. Dacă sunteți singur, spuneți tipului că vă întâlniți cu un prieten în 10 minute, astfel încât trebuie să mergeți. Dacă el insistă, oferiți-i să-și ia numărul și îl scrie mai târziu (dar nu-l trimiteți de fapt).
  • Spune ceva de genul: "Ei bine, a fost frumos vorbind cu tine, dar cred că prietenii mei pregătesc să plece."
  • Sau, a fost frumos să vă cunosc, dar am planuri cu un prieten, așa că trebuie să alerg."
Metoda 8 din 11:
Adresați-vă unui prieten pentru ajutor.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 8
1. Poate fi greu să vă extrageți de la o conversație pe cont propriu. Semnal la un prieten din toată camera să vină și să te ajute. Probabil că vor avea succes mai bine să te îndepărtezi de un tip decât de tine.
  • Prietenul tău ar putea spune ceva de genul: "Hei, suntem pe cale să facem fotografii aici. Vii?"Sau," ne pregătim să mergem. Iată haina ta."
Metoda 9 din 11:
Faceți ceva gros.
  1. Imagine intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 9
1. S-ar putea să nu fie prima dvs. alegere, așa că utilizați acest lucru ca o ultimă soluție. Burp, strănut, sau o loogie pentru a face ca tipul să fugă. S-ar putea să nu funcționeze 100% din timp (unii tipi sunt în acest fel), dar merită o lovitură!
  • Scopul este de a vă face neatractiv pentru el. Dacă poți face asta, probabil că va pleca singură.
Metoda 10 din 11:
Doar ignorați tipul.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 10
1. Dacă nu vă angajați, el nu vă poate împiedica să vă loviți. Dacă un om se apropie de tine în public, nu trebuie să răspunzi. Dacă doriți, puteți chiar să vă ridicați și să plecați.
  • Acesta este cel mai bun mod de a scăpa de cineva care este persistent. Dacă nu prinse niciun fel de sugestii (sau nu vrea), înseamnă că nu va renunța.
Metoda 11 din 11:
Lăsați situația dacă vă simțiți incomodă.
  1. Imaginea intitulată Evitați băieții care vă lovesc pasul 11
1. Niciodată nu trebuie să rămâi în jur pentru a fi lovit. Nu vă faceți griji că sunteți politicos - dacă aveți un sentiment rău, pur și simplu plecați. Dacă sunteți singur și vă simțiți amenințați, vă îndreptați spre o zonă populată sau apelați pentru servicii de urgență.
  • Instinctele tale sunt, probabil, așa că ar trebui să-ți asculți intestinul.
  • Dacă un tip te urmărește vreodată sau cere informațiile dvs. de contact, acesta este un steag roșu. Se îndreaptă spre o zonă populată pentru a vă înconjura cu ajutorul.

sfaturi

Dacă ieșiți cu prietenii, veniți cu un semnal de mână care înseamnă "scoateți-mă departe de tipul ăsta!"Încercați să țineți un semn de pace sau o gesturizare cu 2 degete în spatele spatelui.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar