Cum să flirtezi cu băieții fără a fi evident

Flirtul este cu adevărat o formă de artă. Când se face corect, poate comanda atenția unui băiat prin faptul că vă simțiți fermecător, încrezător și răcoros. Cel mai important truc de flirting, totuși, este să o faci fără a fi evident. Flirtează subtil, puteți să vă atrageți băieți în timp ce faceți-o să pară fără efort.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea atenției sale
  1. Imagine intitulată flirt Pasul 11
1. Vorbește cu el în mod regulat. Privind destul de departe de Afar, își poate atrage atenția pentru un pic, dar trebuie să începi să vorbești cu el dacă vrei să-i țintești atenția. Nu-l bombardeze cu o discuție fără sens de fiecare dată când îl vedeți în hol, dar încercați să începeți conversația casuală atunci când vedeți că este singur și nu este ocupat. Cel puțin, încercați să spuneți "Bună" și întrebați-i cum merge ziua lui în fiecare zi. În timp ce se familiarizează cu tine, este mai probabil să înceapă să te dai.
  • Nu numai că vă va aminti și vă cunoașteți, el va crede cu siguranță că sunteți un fel, persoană socială să vă salut în fiecare zi.
  • Imagine intitulată Adresați-vă unui tip de ieșire 1
    2. Întreabă-l întrebări. Aceasta este o tehnică simplă de flirturi care este definitiv subutilizată. Gândiți-vă cât de special vă simțiți când cineva vă întreabă întrebări specifice despre viața voastră. Arată că plătesc atenție și le pasă de ceea ce se întâmplă cu dvs. Asigurați-vă că și pasiunea dvs. se simt specială! Puneți-i întrebări despre cursurile sale, activitățile sale extracurriculare sau orice altceva știți că este interesat.
  • Aceasta este o tehnică extrem de subtilă. Cu toate acestea, îl va face cu siguranță să se simtă bine să știi că ești fascinat în ceea ce are de spus.
  • Imaginea intitulată îl face să vrea pasul 16
    3. Atingeți-l. Acest lucru nu înseamnă că toate mișcările evidente de flirtare cu ușurință, cum ar fi îmbrățișările și sărutările. În schimb, periați ocazional brațul în timp ce vorbiți cu el. Glisați pe spate sau bicep atunci când sunteți adânc în conversație. Acționați nonchalant, ca și cum l-ați atins fără să-l realizați nici măcar. Nimeni altcineva nu va observa probabil că aceste mișcări subtile, dar cu siguranță nu le va fi dor de ei.
  • Partea 2 din 3:
    Fermecătorul lui
    1. Imagine intitulată Flirt Pasul 12
    1. Zâmbiți la el. Gândiți-vă la oamenii pe care doriți să vă petreceți timp - sunt oameni cu o încruntare constantă pe față? Probabil ca nu! Oamenii sunt atrasi de ceilalți care par pozitivă, fericită, distractivă și optimă. Chiar dacă nu vă simțiți minunat, încercați să purtați un zâmbet când sunteți în jurul zdrobirii voastre și faceți-vă un drum ori de câte ori obțineți șansa.
  • Imagine intitulată flirt Pasul 18
    2. Dați-i complimente. Nu trebuie să-i spui că buzele lui sunt dragoste și ochii lui te fac să se topească - o poți păstra subtilă. Aruncați-l complimente casual în fiecare dată când. Spune-i că îți place noile sale pantofi, noua lui tunsoare arată grozav, sau că a făcut o slujbă frumoasă pe un proiect de clasă. Nici unul dintre aceste complimente nu este romantic, dar îl vor lăsa să știe că observați și admirați lucrurile despre el.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 1
    3. Fii bun cu toți prietenii săi. Dacă îi oferiți complimente și zâmbete dulci, dar acționează nepoliticos sau dezinteresat în prietenii săi, el vă poate vedea ca fiind insinentă și falsă. În schimb, fii bun cu toată lumea, mai ales cu oamenii pe care îi pasă. Țineți minte că nu veți fi niciodată criticați pentru că ați îngrijit, dar tu poate sa arata ca un brat daca esti frumos cu pasiunea ta.
  • Aceasta este la fel de subtilă cât puteți obține când vine vorba de flirturi. Fiind bun cu prietenii săi, îl arătați că îi pasă de oamenii pe care îi pasă.
  • Acest lucru este, de asemenea, important deoarece, dacă prietenii lui nu vă place, va fi mai puțin probabil să urmeze o relație cu dvs.
  • Imagine intitulată Faceți prieteni Pasul 17
    4. Găsiți interese comune. Încercați să observați despre ceea ce pare interesat de observarea lucrurilor ca tricourile sale, imaginile pe care le închide în dulapul său și despre ce vorbește cu prietenii săi. Chiar dacă singurul dvs. interes comun este un spectacol de televiziune, întrebați-l dacă a prins cel mai recent episod sau menționat dacă ați avut recent un maraton frumos de vizionare. Oricând vă puteți conecta cu el printr-un hobby similar sau printr-un interes comun, faceți bine.
  • Dacă este pasionat de ceva despre care nu știi nimic, puteți folosi acest lucru și în avantajul dvs. De exemplu, dacă iubește baseball-ul, întreabă-l dacă ar vrea să privească un joc cu tine, ca să vă poată arăta ce este vorba.
  • Partea 3 din 3:
    Amintiți-vă lucrurile mici
    1. Imagine intitulată Citiți limba corpului Pasul 2
    1. Face contact vizual cu el. Chiar dacă sunteți timid, încercați foarte greu să vă uitați în ochii lui în timp ce vorbiți cu el. Acest lucru va arăta că sunteți angajat și ascultați cu adevărat ceea ce are de spus. Ascultându-l și arătând că sunteți interesat, este o modalitate ușoară de a flirta fără a face extrem de evident.
  • Imaginea intitulată spune dacă vă place cu adevărat cineva pasul 1
    2. Amintiți-vă ce vă spune. Dacă vă spune că merge la jocul de fotbal al surorii sale după școală, întreabă-l dacă a câștigat a doua zi. Dacă menționează un test, el este nervos, întreabă-l cum a mers. Acestea sunt mici modalități de a-i arăta că nu numai că asculți, dar vă pasă suficient pentru a urmări cu el despre asta. Aceasta este o modalitate dulce și ușoară de a flirta cu zdrobirea ta.
  • Imaginea intitulată Știți dacă prietena dvs. vă înșeală pasul 7
    3. Oglindă limbajul corpului. Cu alte cuvinte, respectați limbajul corpului și expresiile faciale și le imită. Acest lucru a fost dovedit a face ca oamenii să se simtă confortabil și chiar să se simtă prietenos față de dvs. Poate părea un pic nenatural la început, îl va face să vă încălzească rapid și o conversație flirtatică va curge mai ușor.
  • Dacă se sprijină de dulapul său, se sprijină pe unul lângă el în timp ce vorbiți. Dacă zâmbește, zâmbește înapoi.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar