Cum să fii încrezător ca o persoană scurtă

Uneori, fiind unul prea mult centimetri mai scurt decât prietenii tăi vă pot sufla cu adevărat încrederea. Oamenii pot fi foarte cruzi pentru alții care nu sunt atât de înaltă. Toată această presiune vă poate lăsa cu o stima de sine foarte scăzută și încredere în sine. Dacă doriți să construiți din nou această încredere, atunci acesta este articolul pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndepărtarea negativității
  1. Imaginea intitulată Fiți încrezătoare ca o persoană scurtă Pasul 1
1. Faceți mai întâi glumele. Când ești scurt, oamenii vor face glume despre asta. Ei fac glume să te facă să te simți rău. Dar dacă sunteți primul care faceți glume, dacă participați la un mic umor de auto-depreciere, ei vor fi mult mai puțin probabil să le facă. De asemenea, le va face ca tine mai mult pentru că va fi clar că aveți un bun simț al umorului și oamenii de genul ăsta.
  • "Vrei să vii cumpărături cu mine? M-am săturat să mă bazez pe acel tip înfiorător din aisle trei pentru a ajunge la șamponul de vârf pentru mine."
  • "S-ar putea să fiu chiar mai scurt decât Woody Allen, dar sunt și mai fermecător."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 2
    2. Nu transpirați puțin. Oamenii vă vor tachina despre cum arăți atât de tineri sau sunteți atât de puțin, dar nu vă faceți griji cu privire la asta. Ne urăsc să căutăm mai tânăr când suntem tineri, dar oamenii scurți ajung să arate mai tânăr chiar și atunci când sunt bătrâni și asta e minunat. Veți arăta tineri și fierbinți de ani de zile după ce au început să privească vechi și grosolan.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 3
    3. Îmbrățișați-vă unicitatea. Când oamenii vă tachinează, subliniați că sunt dimensiuni medii și care ar dori să fie medii? Nu tu! Ești unic și nu se poate potrivi în acea etichetă medie. Plictisitor!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 4
    4. Obțineți mai mulți tipi / fete. S-ar putea să vă tachinezi cum veți găsi pe cineva până în prezent din cauza dimensiunii dvs. Dar ceea ce au uitat este că există o mulțime de alte persoane medii sau de dimensiuni mici. Băieții de dimensiuni mai scurți / medii vor dori o fată scurtă, deoarece ar putea să nu vrea să se întâlnească cu o fată mai înaltă decât ei, iar fetele de dimensiuni medii se vor distra cu un tip care este aceeași dimensiune (pentru că a face să lucreze mult mai bine!).
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 5
    5. Fi prea minunat pentru o echipă. O altă glumă comună este că veți obține întotdeauna ultima dată în sport. Dar nu vă faceți griji cu privire la asta. Spuneți-le oamenilor că motivul pentru care trebuie să vă luați ultimul este pentru că ați ales mai întâi echipa un avantaj nedrept: sunteți prea mult prea minunat să aveți într-o echipă imediat și trebuie să vă echilibreze mai întâi cu băieții a suge.
  • Partea 2 din 3:
    Îmbrățișând statura ta
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 4
    1. Veniți cu o expresie mai bună. Nu ești scurt. Nu este distractiv să te gândești la tine cât mai scurt. Deci, găsiți un alt termen sau frază pentru a utiliza când oamenii vă sună scurt. Face-o amuzant și veți obține o mulțime de râde și oamenii vă vor plăcea mai mult. Deci, când cineva vă sună, veți putea spune, "Nu sunt, eu sunt...":
    • "...călătoriți pentru confortul dvs."
    • "...pe verticală provocată!"
    • "...Înălțimea dezavantajată."
    • "...Dimensiune distractivă."
    • "...jucând în siguranță cu gravitatea."
    • "...Bucurați-vă de vremea în jos aici mai bine."
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 7
    2. Obțineți haine excelente. S-ar putea auzi că companiile nu fac cu adevărat haine pentru fetele care sunt scurte, dar nu cred că acest lucru vă va ține de îmbrăcăminte. Fetele scurte au mai multe opțiuni din mai multe motive. În primul rând, puteți cumpăra și în secțiunea Teen, care de multe ori are haine cu adevărat drăguțe care sunt mai ieftine decât lucrurile din secțiunea Femeie. În al doilea rând, dimensiunile mai mici sunt mai puțin în cerere, deci veți avea o șansă mai bună de a găsi lucruri pe rack sau în coșuri. Este, de asemenea, dimensiunile marginilor, cum ar fi hainele foarte mici, care merg mai des în vânzare.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 8
    3. Nu transpirați cămășile și pantalonii prea lungi. Da, pantalonii tăi trag pe podea. Ea suge. Dar aveți o opțiune deschisă pentru tine că oamenii înalți nu: le puteți crea. Fie învățați să coaseți (fie manual, fie cu o mașină) și veți avea haine care se potrivesc în cel mai scurt timp. De asemenea, puteți obține cu ușurință hainele adaptate. Acest lucru nu este la fel de scump așa cum sună.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 9
    4. Bucurați-vă de tot spațiul pe care îl veți avea. Oricine altcineva se vor lupta să stea în avioane sau în trenuri aglomerate. Între timp, pentru tine, totul este ca prima clasă. Întindeți acele picioare! Frații!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 10
    5. Laptați aspectul dvs. nevinovat pentru tot ce merită. Pentru că arăți mai mult ca un copil mic, oameni în vârstă și chiar oameni vârstele tale vor presupune că ești super nevinovat. Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. și ieșiți din tot felul de probleme și situații în care preferați să nu fiți în.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 11
    6. Realizați că este de dimensiuni mari, nu este ceva ce trebuie să fii frumos. Există o mulțime de oameni scurți și drăguți în lume. În plus, dacă ești mic și așa sunt trăsăturile tale, poți fi clasificat ca drăguț - și e drăguț. Așa că nu te simți atât de jos de a fi scurt. Dacă sunteți bărbat, amintiți-vă că bărbații sunt judecați pe o mulțime de lucruri pe lângă aspectul lor - Jockeys sunt și sportivi mari. Abilități, succese, fitness, creiere și resurse vă pot face foarte atractive pentru femei.Altele decât acești băieți scurți și femeile înalte arată bine împreună .Indiferent de ce spun oamenii dacă sunteți o persoană bună și mentalitatea dvs. este sănătoasă, puteți cuceri această lume.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 12
    7. Joacă sport în cazul în care veți excela. Fotbal, Rugby, Ciclism, Gimnastică, Figura patinaj: Există o mulțime de sport în cazul în care este scurt este un avantaj imens! Profitați de acest lucru și să vă stimulați încrederea, fiind persoana pe care toată lumea o dorește în echipa lor.
  • Partea 3 din 3:
    Construirea încrederii dvs
    1. Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 13
    1. Iubesc alți oameni scurți. O mulțime de oameni total cool sunt de fapt super scurt. Tom Cruise este de 5`7", Daniel Radcliffe este 5`5", și Danny Devito este de 4`10"! În ceea ce privește fetele, o mulțime de actrițe celebre sunt 5`3" sau mai scurte, cum ar fi Vanessa Hudgens (5`1"), Reese Witherspoon (5`1"), iar Snookie este doar 4`8"!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 14
    2. Găsiți lucruri bune despre corpul vostru. Găsiți lucruri pe care le doriți despre cum arăți. Poate lucrați și obțineți un corp mai frumos peste tot. În mod realist, trebuie să vă amintiți că atunci când oamenii caută o persoană până în serios, înălțimea este de obicei să conteze cel puțin după personalitatea aspectului general și etică de lucru. Găsiți încredere în alte lucruri pe care oamenii le vor găsi atractive și nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înălțimea voastră.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 15
    3. Fii mândru de alte lucruri decât corpul tău. Ar trebui să vă dezvoltați încrederea în alte lucruri decât cum arăți, pentru că aceasta este o mentalitate mai sănătoasă oricum. Aflați o abilitate rece, călătoriți în jur și au o mulțime de experiențe sau chiar faceți doar ceva grozav ca voluntariatul. Acest lucru vă va face mândru de tine și vă va construi încrederea.Muncesc din greu și a construit o carieră bună dacă poți.Într-adevăr o bogată soție / prietena este automat frumoasă, credeți sau nu. Un tip bogat chiar mai bun.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 16
    4. Rochie bine pentru înălțimea pe care o ai. Puteți face un corp scurt arata perfect frumos. Purtați haine care se potrivesc și vă fac să arătați proporțional. Fetele pot purta tocuri dacă vor, iar băieții pot obține uneori un extra inch din pantofi de platformă. Lucrați cu ceea ce aveți și veți descoperi că majoritatea oamenilor nu vor observa nici măcar.
  • De asemenea, trebuie să vă amintiți că, în timp ce vă puteți face mai înalt, oamenii într-adevăr înalți nu se pot face mai scurți. Ai o afacere mai bună.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 17
    5. Nu te mai urca pe tine însuți. Esti minunat! Oamenii vă vor percepe felul în care doriți să fiți perceput, așa că atunci când începeți să vă gândiți că sunteți minunați, vor urma și alți oameni. Spune-ți în fiecare zi cât de minunat ești, ai grijă de tine, pentru că o meritați, opriți dialogul intern despre cât de mult suge și poate face o listă a tuturor lucrurilor pe care le doriți despre tine însuți.
  • Dacă nu aveți multe lucruri care vă place despre dvs., atunci lucrați la asta! Ești mai mult decât înălțimea ta, la fel cum toți ceilalți sunt. Vreau să spun, dacă înălțimea a fost tot ceea ce era important, nimeni nu ar dori Tom Cruise. Găsiți motive pentru a fi mândri de tine, pentru că ar trebui să fii mândru de tine. Ești minunat!
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 18
    6. Înțelegeți că oamenii înalți au și probleme de încredere. Oamenii înalți vor avea tot felul de propriile probleme de a face față și lucruri care le fac inconfortabil. Este un caz bun de a fi atent la ceea ce dorești, așa că fii fericit cu tine așa cum ești.
  • Imaginea intitulată Fiți încrezător ca o persoană scurtă Pasul 19
    7. Realizați că ați putea crește. Dacă sunteți tineri, chiar și la vârsta de 18 sau 19 ani, ar trebui să țineți cont de faptul că ați putea deveni mai înalt. Mulți oameni sunt "Bloomers târziu" și câștiga un plus de câteva centimetri mult mai târziu decât oamenii de aceeași vârstă. Dacă observați că părinții dvs. sunt înălțimea medie sau mai înaltă, probabil că veți ajunge acolo la timp.
  • sfaturi

    Dacă sunteți un copil / adolescent și încă în creștere, asigurați-vă că aveți o dietă sănătoasă, îmbogățită cu vitamine și minerale. Nu stii niciodata!
  • Tocurile subtile vă pot împușca în secret câteva centimetri.
  • Amintiți-vă că ați fost distractive este mult mai bine decât a fi dimensionată regulată. Distracția este mai bună!
  • Nu vorbi prea mult despre înălțimea ta, într-adevăr nimeni nu-i pasă. Mentalitatea ta este totul, puteți lucra spre o carieră bună și folosiți banii pentru a vă bucura de viață și pentru a cumpăra lucruri răcoritoare.
  • Oamenii au trăit vieți lungi și fericite, cu o înălțime scurtă, sunteți uman, sunteți vrednici de orice drept de Dumnezeu dat. Fiind scurt nu înseamnă că ești o ieșire. Toate lucrurile bune se vor întâmpla în viața ta, la fel cum se întâmplă cu oamenii medici și înalți. Nu există prejudecăți.
  • Nu vă plângeți de înălțimea voastră. Va continua doar nesiguranța.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar