Cum să găsiți colegii care sunt influențe pozitive

Găsirea unor persoane care sunt influențe pozitive este importantă. Cu toate acestea, nu este întotdeauna ușor să găsiți colegii pozitivi să fie în jur. Lucrul la Fiind o persoană pozitivă vă poate ajuta să atrageți alți oameni pozitivi. Când căutați colegii pozitivi, căutați oameni care au caracteristici pe care le admirați, care sunt motivați și care au interese similare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Căutarea unor persoane pozitive
  1. Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 1
1. Determinați ce prețuiți. Înainte de a găsi colegii pozitivi, ar trebui să vă dați seama ce prețuiți. Acest lucru vă ajută să determinați ceea ce căutați în alte persoane pozitive. Întrebați-vă ce sunt valorile dvs., ceea ce sunteți interesați și ceea ce căutați în interacțiuni pozitive.
  • De exemplu, poate doriți să scrieți primele cinci valori, împreună cu primele cinci caracteristici pe care le căutați în alte persoane.
  • Valorile pot include familia, obținerea unor note bune, fiind cinstiți, făcând alegeri pozitive de carieră, integritate sau ajutarea altora.
  • De asemenea, puteți scrie ceea ce nu doriți în oameni, astfel încât știți ce separă o persoană pozitivă de la o persoană negativă.
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 2
    2. Căutați oameni cu caracteristici pe care le admirați. Când căutați colegii care pot fi influențe pozitive, încercați să găsiți oameni pe care îi admirați. Determinați ce caracteristici respectați și vă străduiți, cum ar fi onestitatea, integritatea, sportivitatea bună, bunătatea sau determinarea. Căutați oameni cu acele calități.
  • Este posibil să nu puteți spune întotdeauna dacă oamenii au caracteristicile pe care le căutați. Urmăriți ce fac oamenii și ascultați ceea ce spun ei. Ar trebui să puteți spune dacă oamenii sunt amabili, pozitivi sau motivați.
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 3
    3. Căutați persoane care au interese similare. Oamenii care împărtășesc interese cu dvs. pot fi o influență pozitivă și motivantă pentru dvs. Nu numai că veți avea ceva ce ambii sunteți interesați, dar oamenii care împărtășesc interese cu dvs. sunt mai puțin probabil să vă încurajați să faceți ceva ce nu doriți să faceți.
  • Puteți încerca să vă alăturați cluburilor sau organizațiilor pentru a întâlni oameni interesați de aceleași lucruri. Puteți încerca să întâlniți social up-uri pentru activități sau să luați o clasă sau o lecție.
  • Dacă întâlnești pe cineva care este mai bine la o activitate pe care o voi, persoana respectivă poate fi o motivație pozitivă de a vă încuraja să vă îmbunătățiți. S-ar putea chiar să puteți lucra cu persoana și să le cereți să vă ajute.
  • Imagine intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 4
    4. Găsiți oameni care sunt motivați. Înconjurându-vă cu oameni care sunt negativi și nemotivați vă pot face să nedemnezi și să fiți apatici. Dacă vă înconjurați cu oameni care sunt motivați și aveți obiective, acest lucru vă poate încuraja să vă atingeți propriile obiective și să reușiți. Când alegeți pe oameni să stea în jur, du-te pentru cei care se concentrează pe obiectivele lor.
  • Dacă vedeți că alții muncesc din greu spre obiectivele lor, poate fi o influență pozitivă pentru dvs. De exemplu, dacă prietenii dvs. studiază o atenție grea și plătiți în clasă, acest lucru vă poate influența să rămâneți axat pe școală. Dacă vedeți pregătirea dvs. de pregătire pentru sezon, vă puteți simți inspirat să vă antrenați și să faceți mai bine.
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 5
    5. Urmăriți cum vă fac alții. Puteți găsi influențe pozitive prin urmărirea modului în care alte persoane vă fac să vă simțiți. Când sunteți în jurul cuiva, identificați ce starea dvs. de spirit este în timpul interacțiunii și după aceea. Nu te va duce mult să-ți dai seama cine te face fericit și energizat și cine te aduce în jos.
  • După ce interacționați cu cineva, scrieți-vă numele și starea de spirit. Dacă cineva vă aduce în jos, încercați să interacționați cu ei o dată sau de două ori mai mult pentru a vă asigura că persoana nu avea o zi proastă.
  • Dacă cineva vă critică, vă face să vă simțiți rău sau este dăunător față de dvs., persoana nu merită urmărită.
  • Metoda 2 din 3:
    A intâlni oameni
    1. Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 6
    1. Alăturați-vă unei echipe sau unei organizații. Făcând parte dintr-un grup pozitiv, poate face multe pentru a motiva și a vă inspira. Luați în considerare aderarea la o echipă sportivă, un grup de dramă, o trupă sau un cor sau o organizație pentru o cauză în care credeți. Fiind înconjurat de oameni care sunt pozitivi și lucrează împreună pentru un scop comun vă poate ajuta să rămâneți pozitivi și motivați.
    • De exemplu, dacă vă bucurați de sport, luați în considerare alăturarea echipei de fotbal, a piesei sau a baschetului. Ieșiți pentru teatrul comunitar, alăturați-vă corului bisericii sau alăturați-vă trupei școlare. Implicați într-un adăpost local sau o organizație de reciclare.
  • Imagine intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 7
    2
    Voluntar. O modalitate bună de a găsi oameni pozitivi este prin acțiuni pozitive, cum ar fi voluntariatul. Voluntariatul nu numai că vă permite să fiți pozitivi, oferindu-vă înapoi comunității dvs., dar vă pune și în jurul oamenilor asemănători. S-ar putea să vă puteți înconjura cu alți oameni care se ocupă de comunitatea dvs. și cu alții.
  • Uită-te la organizațiile de voluntariat din zona dvs. Găsiți o cauză că sunteți cu adevărat pasionați, cum ar fi animalele, autismul sau mediul și voluntarul acestor organizații din zona dvs.
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 8
    3. Du-te la evenimente. O altă modalitate excelentă de a întâlni oameni este să mergem la evenimente. Școala, comunitatea sau evenimentele de grup vă pun în jurul multor alte persoane care pot avea interese similare cu dvs. Acest lucru poate include jocuri sportive școlare, evenimente campus sau festivaluri comunitare.
  • Puteți încerca jocuri sportive locale sau concerte de muzică.
  • Multe comunități au evenimente în parc, cum ar fi filme sau piese în parc.
  • Imagine intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 9
    4. Vizitați instituțiile locale. Puteți întâlni oameni care au interese similare cu dvs. vizitând unitățile locale. Puteți merge la muzee, cafenele sau biblioteci. Încercați un magazin de muzică sau un magazin de cărți de benzi desenate. Aceste locuri vă pot pune în jurul oamenilor care vă plac aceleași lucruri pe care le faceți.
  • Unele dintre aceste locuri pot ține întâlniri sau evenimente pe care le puteți participa. Bibliotecile găzduiesc adesea evenimente, cafenele pot avea muzică, poezie sau nopți de joc, muzeele au case deschise și mixere și magazine de carte de benzi desenate au nopți de joc.
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 10
    5
    Zâmbet și vorbește cu alții. Dacă sunteți în căutarea unor colegi pozitivi, fiți proactivi despre asta. Zâmbiți la cineva credeți că este o persoană pozitivă. Să le vorbească sau să încerce să înceapă o conversație. Dacă sunt la fel de pozitive cum credeți, probabil că vor primi interacțiunea și vă vor răspunde.
  • De exemplu, zâmbiți la persoana pe care o vedeți mereu în bibliotecă sau vorbiți cu persoana care este întotdeauna în clasa dvs. de sala de gimnastică.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind o persoană pozitivă
    1. Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 11
    1. Evidențiați-vă cel mai bun sine. O modalitate de a găsi colegii pozitivi este să fii singur o persoană pozitivă. Puneți punctele forte și cele mai bune caracteristici. Este posibil să aveți nevoie să vă reamintiți de atributele dvs. pozitive dacă vă simțiți nesiguri. Încercați să nu vă concentrați asupra defectelor percepute.
    • De exemplu, dacă credeți că compasiunea dvs. pentru alții, inteligența și simțul umorului sunt cele mai bune atribute ale dvs., trebuie să vă concentrați asupra celor. Când vorbiți cu alții, amintiți-vă de aceste caracteristici și lăsați-i să arate prin.
    • Împingeți toate gândurile negative despre tine și îndoială de sine din mintea ta. În schimb, repetați-vă: "Nu sunt deficiențele mele. Sunt o persoană pozitivă cu multe lucruri minunate pentru a contribui la alții."
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 12
    2. Ascultați-i pe alții. O modalitate bună de a fi o persoană bună și pozitivă pe care o altă persoană pozitivă este atrasă este să fie un bun ascultător. Să acorde atenție oamenilor și să fie cu adevărat interesați de ceea ce spun ei și de făcut. Dacă cineva vorbește cu dvs., puneți-vă atenția asupra lor în loc de un telefon mobil sau altcineva.
  • Puneți întrebări pentru a arăta că sunteți interesat de cealaltă persoană.
  • Ecartament cât de interesat este cealaltă persoană în tine. Vorbesc doar despre ei înșiși sau vă pun și întrebări și vă încurajează să vorbiți?
  • Imaginea intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 13
    3. Lucrați la vindecarea negativității. Toată lumea, chiar și cei pozitivi, au caracteristici negative și negativitate în mintea lor. Diferența dintre oamenii pozitivi și negativi este că oamenii pozitivi sunt conștienți de negativitatea lor și de a lucra la vindecarea acestuia, în timp ce oamenii negativi lasă negativitatea să crească. Pentru a găsi alți oameni pozitivi, trebuie să lucrați la a deveni mai pozitiv prin vindecarea negativității.
  • Poti incerca meditaţie, Yoga, sau exerciții de ameliorare a stresului cum ar fi Tai Chi Pentru a încerca să diminuați orice negativ în viața voastră.
  • Unii oameni beneficiază de vorbind cu un terapeut sau supus psihoterapiei, mai ales dacă negativitatea lor este înrădăcinată în boli mintale, cum ar fi anxietatea sau depresia.
  • Imagine intitulată Găsiți colegii care sunt influențe pozitive Pasul 14
    4. Fi autentic. Când încercați să găsiți influențe pozitive, ar trebui să vă concentrați și pe dvs. Oamenii pozitivi sunt autentici și nu falsificați. Aceasta înseamnă că ar trebui să vă puneți adevăratul dvs. sine în loc să prefaceți sau să acționați cum credeți că toți ceilalți doriți să fiți. Ascultați deschis altora și nu vă prefaceți că le place lucrurile pe care le fac doar pentru a încerca să se conecteze.
  • Fiind autentic înseamnă că sunteți adevărat pentru credințele voastre, prezentați-vă adevăratul dvs. sine al altora și sunteți cinstiți cu ceilalți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar