Cum să răspundeți la întrebarea "cine sunteți"

Definiți-vă Este un proces dificil, indiferent dacă scrieți o intrare de jurnal, răspunzând la o întrebare de interviu sau încercați să fiți mai fericiți și mai împliniți în viața voastră. Cu toate acestea, trebuie să definiți cine sunteți pentru dvs. mai întâi înainte de a vă putea face pentru o altă persoană. Ceea ce face exact o persoană diferă în funcție de filosofia pe care o urmați, dar puteți privi unele părți de bază ale dvs. pentru a defini cine sunteți. De exemplu, puteți defini setul de calificări, pasiunile, personalitatea dvs. și valorile dvs. ca modalitate de a determina cine sunteți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decodarea personalității și a valorilor de bază
  1. Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
1. Încercați teste de personalitate online. Deși nu toate testele de personalitate sunt create egale, unele teste de personalitate vă pot spune mai multe despre cine sunteți. De exemplu, Myers-Briggs este un test comun care vă va împărți printre două opțiuni în patru categorii. Puteți încerca, de asemenea, testul mare de personalitate.
  • Utilizați-vă rezultatele. Odată ce obțineți rezultatele dvs., vă va ajuta să înțelegeți mai multe despre cum luați decizii și despre cine sunteți ca persoană. De asemenea, vă va ajuta să înțelegeți cum interacționați cu alți oameni și de ce puteți răspunde în anumite moduri la situații specifice.
  • De exemplu, dacă sunteți un introvertit, știind că vă va ajuta să înțelegeți de ce vă puteți simți drenat după petreceri și cum puteți lua măsuri pentru a vă gestiona energia
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    2. Luați în considerare cele mai mari realizări ale dvs. Notați cele trei lucruri pe care le considerați cele mai mari realizări ale dvs. Ce au în comun aceste vremuri? La rândul său, luați în considerare ceea ce credeți că sunt cele mai mari eșecuri. Ce au în comun?
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    3. Identificați ceea ce ați învățat. Adică, având în vedere realizările și eșecurile, luați în considerare modul în care ați acționat pentru a ajunge acolo sau cum ați acționa diferit acum. Dacă una dintre cele mai mari realizări a obținut o diplomă, asta înseamnă că considerați o muncă grea și dedicarea importantă. Dacă unul dintre cele mai mari eșecuri a fost îmbătat și înșelătoare pe o prietena, asta înseamnă că credeți că ați avut probleme cu supraîncălzirea și nu promisiuni și doriți să faceți aceste lucruri în mod diferit.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    4. Uită-te la oamenii pe care îi admirați. Luați în considerare oamenii pe care îi admirați cel mai mult. Ce admirați despre ei? Ce calități au pe care le-ați dori să o faceți? Ce valori au ei? Aceste valori sunt probabil cele pe care le doriți, de asemenea.
  • Imagine intitulată Răspuns la întrebarea
    5. Întrebați-vă ce este cel mai important pentru dvs. Pentru a vă imagina valorile, trebuie să luați în considerare ceea ce este cel mai important în viața voastră. Poate că este familia ta sau poate că e prieteniile tale.
  • O modalitate de a da seama ce valoare este de a-ți pune niște întrebări. De exemplu, ce ați realiza din casa dvs. dacă ar fi pe foc (în afară de familia și animalele de companie)? Ce ați face pentru a schimba lumea, dacă ați putea? Ce te face pasionat? Temele recurente pe care le găsiți ajutor alcătuiesc valorile dvs.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    6. Includeți ceea ce ați învățat în declarațiile de valoare. De exemplu, ați dat seama că munca grea este importantă pentru dvs. Asta înseamnă că este una dintre valorile tale. De asemenea, ați observat că moderarea și fidelitatea sunt, de asemenea, importante pentru dvs. și pentru o parte din valorile dvs.
  • Imagine intitulată Răspuns la întrebarea
    7. Utilizați valorile pentru a vă ghida deciziile. Este ușor să aveți valori într-un vid. Cu toate acestea, ceea ce vă definește ca persoană este modul în care ați pus aceste valori în acțiune. Oamenii se spune că au integritate atunci când urmăresc valorile lor, deci dacă vrei să fii o persoană de integritate, trebuie să urmezi prin ceea ce crezi.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    8. Lăsați-vă valorile să vă definească. Cine sunteți în mod personal și ce valori vă definiți acțiunile. Adică, spuneți că vă prețuiți familia peste oricine altcineva. Asta înseamnă că vă veți alege familia, spuneți, slujba sau alte obligații. Cu toate acestea, dacă prețuiți munca dvs., puteți alege să nu aveți o familie deloc, care este, de asemenea, o alegere validă. Ceea ce faci devine cine esti.
  • Odată ce vă dați seama cum v-ați definit valorile ca persoană, puteți pune acest lucru în cuvinte. De exemplu, dacă prețuiți familia mai presus de toate, poate vă considerați a "persoană de familie," În timp ce dacă vă prețuiți să lucrați, ați putea spune "Sunt pasionat de munca mea."
  • Metoda 2 din 3:
    Descoperiți pasiunile dvs
    1. Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    1. Gândiți-vă la ceea ce ați iubit ca un copil. De exemplu, dacă ați iubit de culoare, poate aveți o pasiune latentă pentru design. Dacă ați fost în Jucarii de construcție, cum ar fi clădirile de cărămizi sau bușteni de construcție, poate că pasiunea dvs. este mai mult de-a lungul liniilor de arhitectură sau de construcție.
    • Nu te gândi doar la ceea ce ai iubit. De asemenea, ar trebui să vă gândiți de ce l-ați iubit. De exemplu, vă puteți da seama că ați iubit blocurile de clădiri, deoarece ați iubit rândurile și culorile îngrijite, ceea ce înseamnă că ați iubit de fapt organizarea acesteia.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    2. Luați în considerare ceea ce ați face dacă venitul nu a fost o problemă. Asta este, dacă ați moștenit brusc suficienți bani pe care nu ați avut nevoie să vă faceți griji despre chirie sau mâncare, cum ați petrece timpul? Gândiți-vă dincolo de ședința pe canapea și vizionați televiziunea. Te-ai arunca într-un hobby? Voluntar? Vizitați biblioteca sau muzeul? Ceea ce ați face puncte la ceea ce sunteți cel mai pasionat.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    3. Acordați atenție când vă pierdeți. Știi acele momente când pierzi toată urmărirea timpului pentru că ești atât de absorbit în ceea ce faci? Aceste momente sunt cele de care aveți nevoie pentru a acorda atenție pentru că sunteți în mod evident iubind ceea ce faceți.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    4. Luați în considerare ceea ce nu vă place. Învățați ceea ce nu vă place este la fel de important ca învățarea a ceea ce faceți dragoste. Pentru un singur lucru, poate arăta ceea ce aveți nevoie pentru a evita când vă căutați pasiunile și când vă uitați la un loc de muncă.
  • Începeți cu activitățile pe care le temeți. Ce te temi de ei? De ce le temeți de ei? Odată ce răspundeți la aceste întrebări, veți începe să observați teme în întreaga activitate, cum ar fi că nu vă place să organizați sau poate că nu sunteți într-adevăr o persoană.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    5. Creați un spațiu pentru lucrurile care vă inspiră. Indiferent dacă utilizați un jurnal, un poster sau un bord, faceți un spațiu pentru a pune lucrurile care vă inspiră. Încercați să puneți citate, imagini și idei. Odată ce ați început să vă completați la bord, veți începe să observați teme, identificați unele dintre pasiunile dvs.
  • Utilizați tot ce puteți obține mâinile pentru bord, de la Internet și Junk Mail la Magazine vechi.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    6. Face curiozitate o parte din ziua ta. Când găsiți că sunteți curioși despre ceva, faceți timp pentru a face unele cercetări. Puteți găsi că sunteți pasionați de un subiect, urmând o idee. Utilizați Internetul sau biblioteca pentru a începe să urmați curiozitatea.
  • Imagine intitulată Răspuns la întrebarea
    7. Răspuns "da." Când viața vă invită să faceți ceva nou, urmați-l de-a lungul timpului pentru o vreme. De exemplu, când aveți ocazia de a încerca ceva nou la locul de muncă, sunteți de acord cu el. Când prietenul tău vă invită la o nouă experiență, mergeți împreună cu ea. Niciodată nu știi ce vei veni la dragoste.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    8. Explorați opțiunile dvs. O modalitate de a explora este să încercați lucruri diferite. Du-te la bibliotecă și citiți cărți despre subiecte care vă interesează. Încercați să vă alăturați diferitelor cluburi comunitare sau să luați cursuri prin parcurile și departamentul de recreere. Cu toate acestea, nici măcar nu trebuie să plecați acasă pentru a explora diferite pasiuni. Încercați doodling o după-amiază sau jucați în jurul grădinii dvs. Lăsați-vă deschis la posibilitate.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    9. Lăsați-vă pasiunile să vă dau expresie. Pasiunile tale sunt unde poți arăta cine ești în lume. De asemenea, definesc cine sunteți ca persoană, deoarece ceea ce sunteți pasionat de conducerea vieții voastre. De aceea este atât de important să le avem. Dacă sunteți pasionat de artă, vă puteți exprima prin ea, fie prin crearea de sine, fie prin sprijinirea oamenilor care fac.
  • Metoda 3 din 3:
    Descoperirea abilităților tale
    1. Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    1. Gândiți-vă la zonele pe care le-ați făcut bine. Unde ați făcut bine în trecut? De exemplu, gândiți-vă la clasele pe care le-ați obținut note bune. De asemenea, gândiți-vă la ceea ce faceți în mod natural pentru prieteni și familie, ceea ce se întorc pentru a face pentru a face pentru că sunteți bun la el. Face note despre ceea ce ești bun.
    • Abilitățile dvs. fac parte din identitatea voastră, deoarece mulți oameni vor veni să vă identifice cu ceea ce faceți.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    2. Luați în considerare ce abilități pe care le-ați dezvoltat în locuri de muncă. Anumite tipuri de locuri de muncă vă învață anumite abilități, indiferent dacă credeți că le învățați sau nu. De exemplu, când lucrați la contorul unui restaurant cu fast-food, învățați să vă ocupați rapid și eficient.
  • Locurile de muncă rapide și locurile de muncă cu amănuntul vă pot învăța, de asemenea, abilitățile oamenilor.
  • În mod similar, oamenii vor asocia, de asemenea, ceea ce faceți pentru a trăi cu cine sunteți. Vă petreceți o bună parte din viața voastră la locul de muncă, așa că devine o parte din cine sunteți.
  • Imagine intitulată Răspunde la întrebarea
    3. Încercați testele de calificare online. Multe site-uri web, în ​​special site-uri de căutare de locuri de muncă și site-uri independente, vă oferă șansa de a lua teste de competențe. Aceste teste vă vor ajuta să judecați cât de ADEPT sunteți în anumite domenii, de obicei cele legate de piața muncii.
  • Imagine intitulată Răspunsul la întrebarea
    4. Adresați-vă prietenilor, familiei și colegilor. Colegii tăi sunt capabili să evalueze cât de bine sunteți la anumite abilități și în timp ce vă puneți acolo în lume, puteți cere comentarii despre aceste abilități. Șefii voștri, ar trebui, de asemenea, să vă puteți spune cât de bine vă faceți în anumite zone. Vă puteți întreba, de asemenea, prietenii și familia dacă cred că sunteți deosebit de bun la orice abilitate.
  • Imagine intitulată Răspuns la întrebarea
    5. Definiți-vă de abilitățile dvs. Pe măsură ce creșteți mai departe la vârsta adultă, abilitățile voastre vă vor defini într-un sens profesional. Când căutați un loc de muncă, sunteți în esență o listă de abilități și experiență. Așa ai fost reprezentat în lume. Deși ar putea să nu fie toți cei care sunteți, este o parte din ceea ce vă face cine sunteți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar