Cum să ștergeți influența negativă și să trăiți pozitiv

Ștergerea gândurilor și influențelor negative pot fi provocatoare, mai ales atunci când sunteți înconjurați de indivizi negativi sau dacă ați stabilit o bază de obiceiuri negative. Cu toate acestea, prin conștientizare și perseverență puteți transforma valul și începeți să vă concentrați asupra vieții pozitive. Experiențele și emoțiile provocatoare reprezintă o parte importantă a vieții, iar tristețea, frica, furia și rușinea pot duce în cele din urmă la satisfacție și creștere mai profundă.

Pași

Partea 1 din 3:
Îndepărtarea oamenilor negativi din viața voastră
  1. Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv pasul 1
1. Identificați oamenii negativi din viața de lucru. Să ia o clipă pentru a identifica orice companie negativă pe care o puteți asocia în birou. Întrebați-vă dacă vreun individ își ia timpul de acordat în mod regulat sau dacă solicită - deschis sau ascuns - că ați redirecționat efortul de la sarcina dvs. stabilită pentru a le calma. Astfel de indivizi pot acționa egoist prin răsucirea timpului în timp ce vă sfidă. Acestea pot apărea cu întârziere pentru muncă, întâlniri sau activități de grup pot contribui în mod constant puțin, plasând astfel sarcina nejustificată asupra dvs. și a colegilor dvs.
  • O persoană negativă poate prezenta, de asemenea, invidie sau gelozie față de dvs. și vă va face să vă simțiți rău despre realizările și realizările dvs. la locul de muncă. Ei vă pot spune că nu sunteți realizat sau că nu ați meritat recunoașterea pentru ceva ce ați făcut. De exemplu, atunci când primiți o promovare sau un bonus, individul negativ vă poate spune asta "ai fost norocos" sau "Nu ați meritat o astfel de lovitură de plată".
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv pasul 2
    2. Gândiți-vă la orice persoane negative cu care interacționați la școală. Acest lucru ar putea fi indivizi din grupul de prieteni, colegii din clasa ta sau chiar profesor sau profesor. Individul negativ poate vorbi despre tine în clasă, te-a pus în jos în fața altora sau să-ți spui gândurile tale sunt prost sau incorect atunci când le împărțiți la școală. Ei pot încerca, de asemenea, să te jeneze în fața grupului de prieteni și să te facă să te simți fără valoare ca un individ.
  • O persoană negativă poate crede că cel mai rău se va întâmpla și va vedea întotdeauna lucrurile ca fiind doar bune sau rele, cu accent pe rău. Acesta ar putea fi un prieten care îi place să vă reamintească asta "Suntem cu toții sortiți și singuri" sau un coleg care vă spune că sunteți "nu destept" sau "nu unic".
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv pasul 3
    3. Identificați oamenii negativi în viața dvs. de origine. O persoană negativă în viața ta de origine, ca un părinte sau frate, poate încerca să te schimbe sau să te convingă că trebuie să te îmbunătățești pe cine ești deja. S-ar putea să vă îndoiți de cine sunteți și ce înțelegeți datorită influenței acestei persoane și începeți să vă simțiți ca opiniile și ideile dvs. nu sunt valabile sau nu merită împărtășite.
  • Persoana negativă poate, de asemenea, să vă reamintească în mod continuu că opiniile dvs. nu merită sau corectați și încercați să vă îndepărtați de stima de sine și încrederea în sine. Ei vă pot spune că sunteți "prost", "fără valoare", sau "prost". Ei pot ignora, de asemenea, opiniile dvs. atunci când vorbiți prin a vă spune "taci" sau nu țineți cont de ceea ce trebuie să spuneți complet.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 4
    4. Concentrați-vă pe cheltuirea mai puțin timp și a energiei cu oameni negativi. Pentru a elimina o persoană negativă din viața ta, ar trebui să puneți mai întâi o anumită distanță între dvs. și această persoană, indiferent dacă sunt la școală, la locul de muncă sau acasă. Acest lucru ar putea însemna să nu cheltuiți în fiecare weekend cu un prieten negativ sau să nu răspundeți imediat la apelurile unui prieten negativ. Încercați să vă permiteți timp și spațiu pentru a vă elibera de această persoană, mai ales dacă este un prieten apropiat sau o rudă.
  • Acest lucru ar putea însemna, de asemenea, schimbarea timpului pe care îl cheltuiți cu persoane negative, astfel încât să poată fi mai pozitiv și mai productiv. Invitați o persoană negativă cu prietenii dvs. mai pozitivi, astfel încât să poată vedea ce să fie în jurul conversației și atitudinilor pozitive pot simți ca.
  • De asemenea, ați putea limita cantitatea de timp de antenă Persoana negativă primește prin a ieși împreună într-un grup mare, mai degrabă decât unul pe unul, astfel încât amândoi aveți șansa de a vorbi cu alții, mai degrabă decât să discutați unul cu celălalt despre lucrurile negative.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 5
    5. Stabiliți limite cu persoane negative. Deși ați fi tentat să tăiați complet oamenii negativi din viața dvs., este posibil să fiți obligați să lucrați cu o persoană negativă pe un proiect sau să trăiți cu o persoană negativă ca un coleg de cameră. Mai degrabă decât să lăsați negativitatea persoanei să vă înnebunească, puteți încerca să creați limite, astfel încât să vă simțiți în control și în siguranță în jurul persoanei negative. Încercați să discutați cu alții mai mult decât persoana negativă atunci când lucrați împreună pe proiectul de grup sau menținând un program diferit decât colegul dvs. de cameră negativ, astfel încât să nu aveți niciodată acasă în același timp.
  • Încercați să mențineți aceste limite chiar dacă individul negativ încearcă să-i încalce pe ele. Amintiți-vă că stabilirea acestor limite vă va ajuta pe amândoi să evitați un potențial conflict și să vă permiteți să lucrați în continuare sau să trăiți în jurul acestei persoane din necesitate.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 6
    6. Adoptă o atitudine pozitivă în jurul indivizilor negativi. Ia înapoi pozitivitatea în viața ta prin adoptarea unei atitudini mai pozitive și deschise atunci când sunteți în jurul indivizilor negativi. Dacă persoana negativă face un comentariu negativ despre vreme, de exemplu, să o reamintească că mâine va fi însorită și mai bună decât astăzi. Sau, în cazul în care persoana negativă comentează o persoană într-un mod negativ sau dureros, subliniați că persoana este de fapt foarte frumoasă și generoasă.
  • Să contracareze negativitatea cu o atitudine pozitivă vă poate ajuta, de asemenea, să dezamorsați perspectiva negativă a prietenilor sau rudelor dvs. și să abordăm negativitatea într-un mod care se simte proactiv și deschis.
  • Partea 2 din 3:
    Eliminarea obiceiurilor și a gândurilor negative din viața voastră
    1. Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 7
    1. Identificați obiceiurile dvs. nesănătoase. Toată lumea are propriile obiceiuri personale nesănătoase, de la consumul de binge, fumatul și petrecerea de a mânca alimente nesănătoase sau de a avea obiceiuri emoționale nesănătoase precum auto-ură și stima de sine scăzută. Ia o clipă pentru a scrie orice obiceiuri nesănătoase pe care le practicați în prezent în viața voastră. Gândiți-vă la orice obiceiuri care vă fac să vă simțiți nemulțumiți sau vă răsturnați toată energia.
    • Deși obiceiurile mai evidente nesănătoase precum petrecerea și băutura pot fi o problemă, alte obiceiuri precum mâncarea nesănătoasă sau relațiile nesănătoase cu ceilalți vă pot aduce și în jos și contribuie la negativitatea în viața voastră.
    • Pentru că este ușor să vă blocați în obiceiurile și relațiile distructive, încercați să ridicați conștiința de sine a acelor lucruri din viața voastră, păstrând un jurnal de declanșare a ceea ce vă face să vă simțiți sau să vă comportați negativ.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 8
    2. Reduceți înapoi pe aceste obiceiuri nesănătoase. Activitățile cum ar fi băuturile de binge, fumatul și petrecerea se pot simți bine în acest moment, vă veți trezi probabil dimineața cu o mahmurelă de lovire și sentimente negative. Tăierea obiceiurilor nesănătoase vă va permite să vă utilizați timpul pe alte activități care ar putea duce la progresul în cariera dvs., pasiunile dvs. personale și dezvoltarea dvs. ca individ.
  • Mai degrabă decât să nu mai faci toate aceste activități rece Turcia, puteți încerca să reduceți timpul pe care îl dedați. Acest lucru poate însemna să ieșiți doar una sau două ori pe săptămână în loc de fiecare noapte după muncă, sau alegeți o noapte pe săptămână ca ieșire în noapte cu prietenii sau partenerul dvs.
  • Strălucirea stresului prin faptul că este socială cu prietenii nu trebuie întotdeauna să însemne băutura la baruri - în schimb, puteți încerca să petreceți mai mult timp acasă prin invitarea prietenilor pentru o noapte relaxantă în sau gătit pentru prieteni ca o modalitate de a socializa.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 9
    3. Evitați auto-discuția negativă. Discuțiile negative de sine poate fi uneori la fel de dăunătoare ca obiceiurile negative. Puteți practica auto-discuții negative, concentrându-vă doar pe aspectele negative ale unei situații sau ale unui eveniment, mai degrabă decât aspectele pozitive. De exemplu, poate că ați avut o zi mare, productivă la locul de muncă și mai degrabă decât să veniți acasă pentru a-l sărbători, vă puteți concentra doar pe toate sarcinile pe care trebuie să le faceți în următoarea zi de lucru.
  • S-ar putea, de asemenea, să vă învinovățească în mod conștient sau inconștient când se întâmplă ceva rău, făcând orice moment rău personal pentru tine. De exemplu, un prieten poate anula o noapte cu tine și un grup de prieteni, și mai degrabă decât să plece, puteți să vă convingeți că planurile au fost schimbate pentru că nimeni nu a vrut să stea cu tine. S-ar putea să crezi, "Este vina mea" sau "Nimeni nu ma place".
  • Când aveți o discuție negativă, vă puteți convinge că cel mai rău se va întâmpla și că dezastrul este iminent la fiecare rând. Puteți avea, de asemenea, o persoană sau o viziune a lumii, unde situațiile sunt fie bune, fie rele și nu există o zonă gri sau nici o posibilitate pentru pozitiv. S-ar putea să crezi, "Totul e de rahat" sau "Nimic bun nu se întâmplă cu mine".
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 10
    4. Utilizați afirmații pozitive. Întoarceți-vă auto-vorbirea negativă într-o forță pozitivă, concentrându-vă pe auto-discuții sănătoase care vă face să vă simțiți bine. Asta înseamnă că nu spui niciodată nimic pentru tine că nu ai spune altcuiva. Evaluați orice gânduri negative care vă intră în mintea dvs., considerați-o, apoi răspundeți în schimb cu un gând pozitiv.
  • Spuneți afirmații pozitive cu voce tare în fiecare zi, concentrându-vă pe fraza "Tu ești ceea ce crezi". Vocalizați gândurile pozitive dimineața pentru a vă începe ziua într-o notă bună și concentrați-vă energia asupra pozitivității pentru restul zilei. Aceasta înseamnă fraze care încep cu "Pot" și "Eu voi". De exemplu: "Astăzi, voi recunoaște și sărbătoresc realizările mele", "Sunt o putere - sunt puternică", "pot depăși gândurile negative".
  • Partea 3 din 3:
    Concentrându-se pe o viață pozitivă
    1. Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 11
    1
    Urmați o dietă sănătoasă, echilibrată. O mare parte din viața pozitivă face griji prin ceea ce consumați în fiecare zi. Urmați o dietă sănătoasă care include o mulțime de mese gătite la domiciliu și dimensiuni ale porțiunilor sănătoase, cu cel puțin trei mese pe zi. Ar trebui să consumați un echilibru sănătos de proteine, boabe, legume, fructe și produse lactate în fiecare zi, de trei ori pe zi la aproape în același timp în fiecare zi.
    • De asemenea, trebuie să beți o mulțime de apă pe parcursul zilei, astfel încât să rămâneți hidratați, mai ales dacă aveți un stil de viață activ din punct de vedere fizic. Evitați băuturile zaharoase cum ar fi bauturi de sodiu și carbogazoase.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 12
    2. Ia opt la nouă ore de somn pe noapte. O odihnă de noapte întreagă vă va asigura că nu sunteți epuizați a doua zi și într-un cadru negativ al minții. Pregateste-te de culcare Urmând un program strict de somn și prin asigurarea dormitorului dvs. este configurat pentru a vă ajuta să dormiți.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 13
    3. Rămâi fizic potrivit. Încercați să vă exercitați de cel puțin trei ori pe săptămână pe o bază consistentă pentru a vă îmbunătăți endorfinele și oferiți corpului dvs. o eliberare sănătoasă de stres. Să se angajeze într-o clasă de antrenament de una până la două ori pe săptămână sau un program de funcționare în care lucrați în același timp în fiecare zi. De lucru vă va ajuta să vă simțiți pozitivi și pozitivi despre ceilalți din jurul vostru.
  • Imaginea intitulată șterge influența negativă și trăiește pozitiv Pasul 14
    4. Concentrați-vă pe construirea relațiilor pozitive cu alții. Urmăriți relațiile cu oamenii care vă fac să zâmbiți sau să râdeți cu voce tare, mai degrabă decât indivizi care vă fac să vă simțiți deprimați și singuri. Ar trebui să încercați să creați situații sociale în care vă simțiți bineveniți și susținuți de toată lumea din jurul dvs. Construirea de noi relații cu indivizi pozitivi sau întărirea relațiilor dvs. existente cu persoane pozitive vă va ajuta să renunțați la negativ.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar