Cum să fii un gânditor pozitiv

Emoțiile negative pot spirala. Dacă doriți să vă opriți să vă scufundați în sentimente rele, vă puteți pregăti pentru a lăsa lumina în. Puteți învăța să găsiți partea strălucitoare și să rămâneți pozitivi, evitând negativitatea în viața voastră și să mergeți la procesul de îmbunătățire a celor mai bune.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea părții strălucitoare
  1. Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 1
1. Începeți zâmbind mai mult. Când zâmbești, creierul dvs. activează mesaje neuronale care de fapt te fac să te simți mai pozitiv. Chiar dacă vă simțiți un fel "Blah," Fă-ți fața să faci lucrarea de a-ți străluci ziua. Functioneaza.
  • Un bonus adăugat? Când zâmbiți, veți răspândi pozitivitatea în jurul celorlalți, punând alte persoane în stare bună, de asemenea. E bine pentru toată lumea.
  • Dacă nu sunteți într-o stare bună, plângeți că nu va face mai bine. Practica forțându-vă să zâmbiți și va deveni a doua natură.
  • Imaginea intitulată este o etapă de gândire pozitivă 2
    2. Faceți mici schimbări în cuvintele pe care le utilizați. Este ușor să spui lucruri care vă pot aduce accidental. Folosind cuvinte pozitive, spre deosebire de cuvintele negative, are un efect dovedit asupra stării dvs. și atitudinii dvs.
  • Nu vă identificați cu sentimentele dvs. Nu spuneți, "sunt trist" sau "sunt frustrat." În schimb, puneți negativitatea în altă parte. Spune, "Filmul mi-a făcut să mă simt trist" sau "Această sarcină este dificilă și frustrantă."
  • Imaginea intitulată este un thinker pozitiv Pasul 3
    3. Faceți lucruri frumoase pentru alții, chiar dacă nu vă simțiți așa. Nu au o zi minunată? Asta nu înseamnă că trebuie să te comporți ca. Alegeți să răspândiți pozitivitatea în jur, iar zâmbetele pe care le primiți în schimb vor face multe pentru a vă face să vă gândiți mai pozitiv. Aici câteva idei mici pentru lucrurile pe care le puteți face pentru a lumina ziua altcuiva:
  • Curățați casa înainte ca partenerul dvs. sau coleg de cameră să se întoarcă acasă
  • Ridicați cafeaua sau gogoșii pentru biroul dvs
  • Cosi curtea vecinului sau loveling-ul lor în timpul iernii
  • Spune doar salut și compliment un străin
  • Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 4
    4. Fii cu oamenii pe care îi place. Dacă doriți să vă gândiți pozitiv, înconjurați-vă cu alți gânditori pozitivi și cu oameni care aduc cele mai bune din tine. Stai cu oameni care sunt susținători, prietenoși și ca tine pentru cine sunteți.
  • Dacă nu vă place să vă petreceți cu cineva pentru că vă pun într-o stare proastă, nu vă opriți cu ei.
  • Imaginea intitulată Fi un thinker pozitiv Pasul 5
    5. Găsiți citate pozitive sau mantre pentru a păstra cu dvs. O modalitate excelentă de a vă menține Outlook-ul luminos este să păstrați ghilimele mici sau să spuneți în buzunar, pe telefonul dvs. sau altfel în mintea voastră în timp ce mergeți în ziua voastră.
  • Abonați-vă la fluxul de afirmare pozitivă pe Pinterest, Twitter sau Facebook pentru a vă menține rețelele sociale mai pozitive în viața voastră.
  • Imaginea intitulată este un thinker pozitiv Pasul 6
    6. Păstrați un jurnal și înregistrați în fiecare zi. Dacă, uneori, terminați ziua pe o notă acru, instruiți-vă pentru a vă întoarce. În schimb, vărsați-vă o ceașcă de ceai sau o altă băutură la alegere și să vă așezați cu un jurnal și să o scrieți. Doar stai jos și începe să scrie despre ziua ta. Ce s-a întâmplat? Ce a mers chiar? Ce a mers prost? Pune-o jos.
  • Scrieți trei lucruri care au mers bine și explicați de ce au mers bine. Scrieți trei lucruri care nu au mers bine și explicați de ce nu au mers bine. Să fie cât mai specifice posibil în descrierea evenimentelor.
  • Citiți înapoi peste ceea ce ați scris. Uneori, ceea ce pare super-dramatic în mintea voastră va părea brusc mult mai minor când o citiți de fapt. A meritat cu adevărat toată negativitatea?
  • Partea 2 din 3:
    Evitând negativitatea
    1. Imaginea intitulată este o etapă de gânditor pozitiv
    1. Identificați declanșatoarele de negativitate. Ce vă pune într-o stare întunecată? Ce te face să te simți rău? Identificați lucrurile care vă fac spirală în stări emoționale negative, astfel încât să puteți planifica cum să atacați acele declanșatoare și să scăpați de ele din viața voastră.
    • Te simți supărat sau supărat la un anumit moment al zilei? Când se întâmplă un anumit eveniment? Când sunteți în jurul unei anumite persoane? Ce te face nervos?
    • Poate că aveți probleme să vă simțiți pozitiv în legătură cu o mare parte din nimic. Dacă vă luptați să vă apropiați chiar și ziua de concediu cu o atitudine pozitivă, ați putea dori Verificați pentru semne de depresie și discutați cu medicul dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată este un thinker pozitiv Pasul 8
    2. Păstrați doar prietenii de susținere. Dacă cineva din viața ta nu contribuie la bunăstarea dvs. mentală, ei nu au un loc în viața ta. Oamenii care vă stresează, vă critică sau vă aduc în jos sunt o pierdere a timpului și a energiei. Evitați acești oameni sau trageți limite ferme cu ei.
  • Dacă trebuie să vă petreceți cu cineva care vă freacă calea greșită, sau nu vă puteți opri să vedeți pe cineva, faceți tot ce este mai bun pentru a desena limite. Fii sincer cu ei și spune-le că aveți cu adevărat nevoie de spațiul tău și preferați să rămâi singur.
  • După cum merge vechea zicală, dacă doriți să rămâneți pozitivi, preveniți oamenii negativi.
  • Imaginea intitulată este o etapă de gânditor pozitiv 9
    3. Da mai puțină greutate la ceea ce spun ceilalți oameni. Dacă vă simțiți bine despre ceva, lăsați-vă să vă simțiți bine despre asta. Dacă nu-ți pasă de ceva, nu te lăsa să fii influențat de opiniile altora. Ascultați-vă propria voce și acordați mai puțină atenție la ceea ce trebuie să spună alți oameni despre dvs. sau despre afacerea dvs.
  • Nu cereți opinia altor persoane dacă nu aveți nevoie de ea. Ce diferență face ca colegul tău să nu-i placă numele pe care l-ai ales pentru noua ta pisică de companie? Atâta timp cât te face fericit, asta e tot ce contează.
  • Imaginea intitulată Fi un gânditor pozitiv Pasul 10
    4. Opriți compararea cu ceilalți. Concurența poate aduce o mulțime de negativitate la oameni. Evitați situațiile care vă forțează să vă comparați dvs. sau abilitățile dvs. pentru abilitățile altora. Aceste situații pot reproduce sentimente, resentimente și anxietate. Dacă doriți să păstrați o mentalitate pozitivă, evitați orice situație care vă va forța să comparați sau să concurați cu ceilalți.
  • Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 11
    5. Rămâi ocupat. Lucrați din greu și jucați din greu. Completați programul cu activități care vă vor ține atât de ocupați, nu veți avea timp să vă scufundați în sentimente negative. Dacă sunteți concentrat și productiv, este greu să vă simțiți negativ despre multe lucruri. Rămâi concentrat pe lucrurile pe care le faci și pe realizările tale, nu pe altceva.
  • La unii oameni, rămânând ocupat ajută la depășirea sentimentelor de negativitate. În altele, creează-o. Unii oameni au nevoie doar de mai mult timp decât alții. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, asigurați-vă că îl obțineți pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fi un pic de gânditor pozitiv 12
    6. Nu transpirați lucrurile mici. Fiind fericit și mulțumit, petrecerea timpului cu familia și prietenii - acestea sunt lucrurile importante. Altceva? Creați-l în categoria de "Lucruri mici." Nu te stresa.
  • Blochează chestii pe rețele sociale care vă conduce nebunesc. Dacă aveți un prieten care nu va opri umilirea și vă va face supărați, opriți abonați la actualizările lor. Ignora.
  • Bineînțeles, dacă sunteți într-un loc rău și trebuie să vă îmbunătățiți viața, acesta poate fi un pas important pentru a vă ajuta să obțineți pozitiv. Citiți următoarea secțiune pentru sfaturi.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea vieții tale
    1. Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 13
    1
    Obțineți activ. Exercițiul se dovedește a avea efecte drastice și pozitive asupra stării dvs. de spirit, eliberând hormonii de reducere a stresului în corpul dvs. care vă ajută să vă simțiți bine. O modalitate excelentă de îmbunătățire a perspectivelor dvs. este de a găsi o metodă de exercitare de a vă bucura și de a face activitate fizică o parte mai mare a vieții voastre.
    • Începeți mici. Începeți doar prin luarea de 30-40 de minute în jurul cartierului dvs., deplasându-vă la un clip bun. Cue up unele muzică sau un podcast pe care vă bucurați în căștile dvs. și obțineți un aer proaspăt.
    • Găsiți un sport de echipă care vă place, cum ar fi fotbalul, fotbalul, baschet sau volei și vă alăturați unei echipe comunitare dacă vă bucurați de efectele pozitive ale sportului.
    • Dacă nu vă plac gimnastică sau sport, încercați o activitate solo cum ar fi drumeții, înotați sau călătoriți cu bicicleta.
  • Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 14
    2
    Setați și complete obiective. Uneori, dacă începeți să vă simțiți ca și cum ați rătăciți fără rost, negativitatea va începe să se strecoare înapoi. Pentru a păstra acele sentimente la Bay, începeți să stabiliți în mod activ obiective și să lucrați din greu pentru a le întâlni. Chiar dacă sunt lucruri relativ mici, este important să aveți un sentiment de scop de a întâlni ziua.
  • Scrie un plan de cinci ani Pentru obiective importante și faceți ceva în fiecare săptămână pentru a vă deplasa spre aceste obiective. Unde vrei să fii în cinci ani? Ce vreți să faceți? Ce puteți face acum pentru a vă deplasa în această direcție?
  • Dacă vă simțiți cu succes în viața voastră, dar încă luptați cu sentimentul de faptul că nu obțineți cel mai mult din ea, Obțineți un nou hobby. Ridicați un instrument sau începeți un proiect de artă pentru a obține creativ într-un mod în care s-ar putea să nu fiți obișnuiți.
  • Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 15
    3. Ia timpul pentru a sărbători. Este important să renunțați la timp pentru a vă permite să vă simțiți bine. Chiar dacă sunteți ocupat, chiar dacă nu vă simțiți atât de mare, vă ajută să cultivați o mentalitate pozitivă pentru a vă bucura de timp pentru a sărbători cu prietenii și familia.
  • Sărbătoriți realizările, mari și mici. Când cineva absolvă, asta e pentru celebrare. Dar, deci este o vineri regulată. Ridica un toast pentru a trece prin saptamana!
  • Imaginea intitulată este un thinker pozitiv Pasul 16
    4
    Mănâncă bine. Ceea ce ați pus în corpul dvs. poate avea un impact mare asupra modului în care vă simțiți, fizic și mental. Obținerea mai multor verzi cu frunze, acizi grași omega-3 și folat în dieta dvs. este dovedit a veni cu proprietăți de modificare a dispoziției pentru mai bine.
  • Mâncați întotdeauna micul dejun. Cercetările arată că persoanele care mănâncă micul dejun contribuie la începerea metabolismului lor, ducând la mai multă energie și pozitivitate pe tot parcursul zilei.
  • Mâncați carbohidrați complexi, găsiți în fulgi de ovăz, cereale integrale și cartofi dulci, pentru a vă oferi energie fără accidentul asociat cu carbohidrați simpli, cum ar fi cerealele zaharoase și alimentele procesate.
  • Imaginea intitulată Fii un thinker pozitiv Pasul 17
    5
    Să vă relaxați când aveți nevoie. Relaxarea este esențială pentru a rămâne pozitiv. Dacă sunteți tipul stresant, instruiți-vă pentru a face un pas înapoi și luați o pauză de relaxare când aveți nevoie de ea. Nu este un semn de slăbiciune, este un semn că faci ceea ce trebuie să faci pentru a rămâne sănătoși.
  • Luați periodic pauze scurte pe tot parcursul zilei. 10-15 minute de ședință în liniște și ascultând muzica meditativă sau citirea unei reviste în timpul unei zile de lucru aglomerate vă poate ajuta să vă simțiți mult mai pozitivi despre această zi.
  • Luați și pauze mai lungi. Nu lăsați zilele de vacanță neutilizate pe masă. Luați o săptămână liberă și utilizați-o pentru a restabili.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar