Cum să afli cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs

Imaginându-vă cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. pot fi complicați, emoțional și confuză! Pentru a determina cine sunt cei mai buni prieteni, evaluați prieteniile dvs. Luați în considerare mai multe dimensiuni ale relațiilor dvs. Cât timp petreceți cu acest prieten? Acest prieten comunică bine cu tine? Acest prieten vă va susține și vă susține? Pe tot parcursul procesului, rămâneți răbdători, deschis și cinstit!

Pași

Partea 1 din 5:
Evaluarea timpului pe care îl cheltuiți cu prietenii dvs
  1. Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. sunt pasul 1
1. Evaluați care dintre prietenii dvs. vă cere să vă petreceți cel mai mult. Cei mai buni prieteni doresc să-și petreacă timpul cu dvs. Au pus deoparte blocuri în programele lor de a cheltui cu dvs. Cei mai buni prieteni planifică activități distractive și aventuri pentru a experimenta cu tine. În plus, le cereți frecvent să vă petreci și cu dvs!
  • Imagine intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 2
    2. Determinați ce prieteni petreceți cel mai mult timp cu. Cei mai buni prieteni sunt intenționați să petreacă timpul cu dvs. Cei mai buni prieteni participă la toate evenimentele de viață majore, cum ar fi nunți și înmormântări. Ele sunt prezente la toate evenimentele mici - de la petreceri mici de naștere la evenimentele sportive la domiciliu. Adesea, stai jos "doar pentru că" - nu este nevoie de o ocazie specială pentru a vă aduce împreună.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. pasi 3
    3. Luați în considerare de ce vă petreceți timp cu prietenii dvs. Cei mai buni prieteni petrec timp împreună pentru că ei se bucură cu adevărat de companie. Cei mai buni prieteni nu sunt prieteni sezonieri - sunt acolo pentru tine pe tot parcursul anului, nu doar atunci când școala este în sesiune sau fotbal este în sezon. Cei mai buni prieteni nu își petrec timpul cu dvs. numai atunci când este convenabil pentru ei sau doresc să utilizeze piscina.
  • Partea 2 din 5:
    Evaluarea abilităților de comunicare ale prietenilor dvs
    1. Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. sunt pasul 4
    1. Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunt cei mai buni ascultători. Cei mai buni prieteni sunt Ascultători activi. Când vorbiți, cei mai buni prieteni ar trebui să vă dea atenția lor deplină - telefonul BFF ar trebui să rămână într-un buzunar, portmonee sau pe o masă.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 5
    2. Determinați care prietenii vorbesc doar despre ei înșiși. Cei mai buni prieteni doresc să audă despre luptele și triumfele ale celuilalt, temerile și visele. Prieteni care transformă în mod constant conversația înapoi la ei înșiși nu sunt cel mai bun prieten al tău. Prieteni care nu vă întreabă niciodată despre viața voastră sau despre modul în care vă simțiți că nu sunteți interesați să vă cunoașteți.
  • Dacă tu sau prietenul tău ai avut o zi brută, o persoană poate domina mai mult de conversație.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 6
    3. Evaluați timpul de răspuns al prietenilor dvs. Cei mai buni prieteni răspund la mesajele dvs. text. Ei returnează apelurile dvs. Ei iau telefonul - chiar dacă îi sunați la începutul orelor. Prieteni care nu reușesc să răspundă sau se îndreaptă spre ea când se simt ca și cum nu sunt comunicatori de încredere. Nu credeți că sunt nesigure dacă nu vă răspund la primele ore, probabil că au nevoie de o odihnă.
  • Partea 3 din 5:
    Având în vedere prietenii dvs. de loialitate față de dvs
    1. Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 7
    1. Determinați care dintre prietenii dvs. pot păstra un secret. Când împărtășiți un secret cu cei mai buni prieteni, ei nu ar trebui să-i spună următoarei persoane în care se ciocnesc! Relația dvs. cu cei mai buni prieteni este construită pe încredere reciprocă și respect. Ei nu au răspândit zvonuri despre tine, ei le squash!
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. pasi 8
    2. Decideți care dintre prietenii dvs. aveți spatele dvs. Cei mai buni prieteni se ridică unul pentru celălalt indiferent de circumstanțe. Cei mai buni prieteni se lipesc pentru tine când nu te poți apăra. Ei nu se alătură la agresiune, adaugă la teasing sau răspândesc un zvon despre tine!
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. sunt pasul 9
    3. Să evalueze dorința prietenilor tăi de a vă ierta. Toată lumea face greșeli - chiar și cei mai buni prieteni. Cei mai buni prieteni nu țin grusii sau nu se vor da reciproc tratamentul tăcut. În schimb, se permit reciproc să explice de ce sunt supărați. Ei iau parte la un dialog - nu un meci țipând. Ei își cer scuze pentru îndoială și învățați din greșelile lor. La sfârșitul unei lupte, cei mai buni prieteni își iertă reciproc.
  • Partea 4 din 5:
    Determinarea dacă prietenii dvs. vă susțin
    1. Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 10
    1. Luați în considerare care dintre prietenii dvs. sunteți cu adevărat fericiți pentru dvs. Când aveți succes, cei mai buni prieteni ar trebui să fie primii oameni care vă felicită. Cei mai buni prieteni nu sunt competitivi unul cu altul, dar care susțin reciproc. Prietenii gelosi nu sunt cei mai buni prieteni.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 11
    2. Evaluați capacitatea lor de a vă încuraja. Cei mai buni prieteni vă dau reciproc un sporit suplimentar de încredere înainte de un examen sau un interviu de angajare. Se construiesc reciproc cu pozitivitate, în loc să se rupă reciprocă cu critici negative. Cei mai buni prieteni nu se simt unii pe alții.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 12
    3. Decideți care dintre prietenii dvs. sunt influențe pozitive. Cei mai buni prieteni se țin reciproc la standarde mai înalte. Prietenii tăi cei mai buni ar trebui să vă îndrepte spre influențe și decizii pozitive, deoarece le pasă de siguranța, sănătatea și fericirea dvs. Prieteni care vă plasează într-o situație ciudată, jenantă, nu aveți interesul dvs. cel mai bun în minte.
  • Partea 5 din 5:
    Ajungând la o concluzie
    1. Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 13
    1. Reflectați asupra răspunsurilor dvs. Ia ceva timp să vă gândiți la răspunsurile dvs. la aceste întrebări. Petreceți câteva ore de jurnalizare sau mergeți la o plimbare lungă.
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 14
    2. Discutați cu cei mai buni prieteni. Odată ce ați procesat informațiile, faceți un efort de a vorbi cu cei mai buni prieteni. Lăsați-i să știe cât de mult le apreciați! Scrieți-le un card, scoateți-le la cină, sau faceți-le o tavă din faimoasele dvs. brownies!
  • Imaginea intitulată Aflați cine sunt cei mai buni prieteni ai dvs. Pasul 15
    3. Continuați să lucrați la prietenia dvs. Acum că ți-ai dat seama cine sunt cei mai buni prieteni, concentrați-vă pe dezvoltarea în continuare cu ei. Continuați să petreceți timp cu ei, faceți un efort de a fi prezent la toate cele mai importante etape și evenimente minore. Păstrați liniile de comunicare deschise și nu luați niciodată cei mai buni prieteni!
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Depinde de faptul că m-au cunoscut de fapt pentru totdeauna și îmi pasă de mine. Nu este corect?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ei nu trebuie neapărat să te cunoască pentru totdeauna, dar îngrijirea pentru tine este o necesitate! Cei mai buni prieteni ar trebui, de asemenea, să vă cunoască în interior și în afara.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 11helpful 189
    • Întrebare
      Cum pot găsi un prieten în care pot avea încredere?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Dacă simțiți o conexiune profundă cu cineva, dacă puteți vorbi despre lucruri care contează cu adevărat pentru dvs. și nu se întorc și devin îndepărtați, atunci puteți începe să lăsați încrederea dvs. să preia un pic. Doar timpul va spune dacă sunt vrednici de încrederea voastră.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 15helpful 164
    • Întrebare
      Ce ar trebui să fac dacă cel mai bun prieten al meu ma trădat?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Ar trebui să-l întrebi de ce au făcut asta și să încerce să vorbească. Dacă acea persoană este cu adevărat cel mai bun prieten al tău, ei își vor cere scuze și vor încerca să lucreze lucrurile.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este utilă 29helpful 196
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Găsiți cei mai buni prieteni care sunt autentici și adevărați pentru ei înșiși.
  • Cei mai buni prieteni nu profită de celălalt. Dacă cineva vă cere să faceți ceva ce nu vă simțiți bine, nu faceți asta. Gut-ul dvs. este ghidul dvs. în aceste situații. Un adevărat prieten va avea grijă cum vă simțiți și nu vă forțați să vă abandonați valorile.
  • Relațiile cu cei mai buni prieteni nu sunt unilaterali. Asigurați-vă că nu sunteți cel care întotdeauna cheamă sau îi întreabă pe BFF la Hangout!
  • Comunicarea este cheia.
  • Un prieten cel mai bun nu te doare niciodată în mod intenționat.
  • Alegeți cine doriți ca cel mai bun prieten să fie cu înțelepciune. Prietenii înseamnă că sunt influențe rele. Niciodată nu stai cu ei, dar stai cu oameni cu influențe bune. Acesta este cel mai bun mod de a ști ce sunt prietenii tăi.
  • Dacă aveți multe în comun cu această persoană și faceți aceleași lucruri, atunci este probabil cel mai bun prieten.
  • Un prieten adevărat nu se va supăra dacă nu vorbești cu ei pentru o vreme neintenționat, dar cere scuze, oamenii răspund la lucruri în mod diferit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar