Cum să faci antrenamentul de 7 minute

Sunteți în 62% dintre adulții care nu îndeplinesc orientările recomandate de activitate fizică? Antrenamentul de 7 minute a fost dezvoltat de oamenii de știință de vârf și sa dovedit a fi mai eficace decât antrenamentele mai dificile. Se compune din 12 exerciții diferite, menite să se facă timp de 30 de secunde, fiecare, cu un interval de odihnă de 10 secunde între fiecare.

Pași

  1. Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 1
1
Efectuați Jumping Jacks. De asemenea, cunoscut sub numele de Side-Straddle Hop, acesta este un exercițiu de sărituri în care vă mișcați brațele și picioarele spre exterior. Este minunat pentru eliberarea endorfinelor.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 2
    2
    Țineți un zid. Acest exercițiu este realizat prin înclinarea pe un perete într-o poziție așezată în jos. Ar trebui să aveți două unghiuri drepte - la șolduri și la genunchi. De asemenea, cunoscut sub numele de scaunul roman, acest exercițiu beneficiază de mușchii Quadriceps.
  • Imaginea intitulată Faceți antrenamentul de 7 minute pasul 3
    3
    Fa flotari. Formal cunoscut sub numele de presare de presare, acesta este un exercițiu în care vă aflați pe podea cu o spate dreaptă și ridicați corpul în sus și în jos. Este minunat pentru a vă beneficia de mușchii de umăr și piept.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 4
    4
    Executați frazele abdominale. Menați cel mai adesea ca Sit Ups, criza este cea mai comună formă de exercițiu pentru creșterea ABS. Faceți acest lucru prin culcare pe podea, cu genunchii îndoiți și ridicându-vă spatele.
  • Imagine intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 5
    5
    Efectuați pas-up-uri pe un scaun. Aceasta implică o singură mișcare completă de ridicare a unui picior și de ao pune pe loc. Este minunat pentru păstrarea sau dezvoltarea picioarelor slabe - creșteți elevația pe măsură ce vă îmbunătățiți.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 6
    6
    Transporta prin squats. Crouch sau stai cu genunchii îndoiți. Acest exercițiu este minunat pentru a avea fundul perfect.
  • Imagine intitulată Faceți antrenamentul de 7 minute Pasul 7
    7
    Trageți triceps Dips pe un scaun. Oficial cunoscut sub numele de scufundări de bancă, începeți prin poziționarea mâinilor cu lățimea umărului pe o bancă. Puneți picioarele cât mai departe posibil și coborâți corpul în sus și în jos de pe podea. Păstrați-vă umerii.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 8
    8
    Strângeți în poziția plăcii. Menționate ca un pod de susținere front, hover sau abdominal, acest exercițiu este minunat pentru mușchii dvs. de bază. Țineți o poziție de împingere, exercitând doar greutatea pe antebrațele, coatele și degetele de la picioare. Mențineți o spate dreaptă în timp ce faceți exercițiul.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 9
    9
    Faceți genunchiul înalt în poziție. Jog rapid pe locul ridicându-ți picioarele la fel de mare ca tine. Rularea este specială pentru faza aeriană când ambele picioare sunt în aer în același timp. Acest exercițiu este minunat pentru tonifierea picioarelor.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 10
    10
    Efectuați lunges. Poziționați-vă înainte cu un picior în față, cu genunchii îndoiți și celălalt picior înapoi. Păstrați picioarele pe podea. Picioarele alternative. Acest exercițiu este popular printre sportivi.
  • Imagine intitulată Faceți antrenamentul de 7 minute Pasul 11
    11
    Ambele împinguri și rotații laterale. Țineți corpul într-o poziție de împingere și efectuați una. Apoi ridicați brațul drept și îndreptați-l la tavan și întoarceți-l la covor. Alternativ brațe diferite.
  • Imaginea intitulată face antrenamentul de 7 minute pasul 12
    12
    Angajați-vă în plancada laterală. Începeți să vă culcați pe partea dreaptă și să vă sprijiniți cu antebrațul dvs. drept, cu cotul dvs. plantat de partea. Ridicați șoldurile, astfel încât acestea să fie într-o linie dreaptă cu capul. Alternative diferite părți.
  • sfaturi

    În mod ironic, antrenamentul de 7 minute este de 7:40.
  • Concentrați-vă pe respirație.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar