Cum se exercită în timp ce vizionați televiziunea

Nu aveți timp să mergeți la sala de gimnastică, dar totuși doriți să pierdeți în greutate și / sau să vă tonați mușchii? Te plictisești ușor când lucrezi? Nu vă îngrijorați - puteți pune mușchii să lucreze chiar dacă ochii tăi sunt lipiți de operă sau sitcom preferat. Mulți oameni au descoperit bucuria și ușurința exercitării în fața unui televizor. Cu un pic de efort, puteți transforma timpul de cartofi al canapei într-un antrenament!

Pași

Metoda 1 din 3:
Exercitarea cu o mașină
  1. Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați televizorul 1
1. Poziționați mașina dvs. în siguranță. Asigurați-vă că puteți vedea confortabil televizorul în timp ce lucrați. Dacă trebuie să vă mâncați gâtul pentru a viziona televizorul, trebuie să vă mutați mașina. Păstrarea gâtului la unghiuri nefiresc pentru perioade lungi de timp poate provoca rănirea gâtului. Dacă vizionați televizorul pe un laptop, ridicați laptopul la înălțimea umărului. Ar trebui să puteți privi laptop cu spatele și gâtul îndreptat.
  • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului ori de câte ori utilizați o mașină de antrenament. Dacă nu, ai putea să te rănești!
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați televizorul 2
    2. Utilizați o treadmill pentru cardio. Porniți antrenamentul de mers pe jos timp de cinci minute pentru a vă încălzi picioarele. Apoi, măriți viteza la 4 mph și începeți să rulați. Rulați timp de zece minute și apoi mergeți încă cinci minute, repetând până când ați terminat vizionarea televiziunii. Dacă sunteți un alergător experimentat, puteți rula pentru intervale mai lungi de timp și mergeți mai puțin pentru a arde mai multe calorii. De exemplu, dacă executați pentru un întreg episod de 44 de minute de emisiune TV la 4 mph, veți arde aproximativ 152 de calorii.
  • Dacă sunteți un începător, puteți merge pe tot parcursul antrenamentului și vă măriți încet viteza în fiecare săptămână.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați televizorul 3
    3. Utilizați o banda de alergare pentru a construi mușchii picioarelor. Construirea musculară vă ajută să vă ridicați metabolismul și vă păstrează arderea calorii pe toată ziua! Porniți antrenamentul dvs. mergând timp de cinci minute să se încălzească. Apoi, măriți înclinarea pe banda de alergare la 3-10%. Mergeți la 2.5-3 mph pentru aproximativ treizeci de minute. Acesta este exercițiul perfect pentru o emisiune TV mai scurtă și este surprinzător de dificilă!
  • Acest antrenament este deosebit de bun pentru mușchii picioarelor și feselor de tonifiere.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 4
    4. Utilizați o mașină eliptică. Încălziți prin punerea mașinii pe o setare de rezistență scăzută timp de cinci minute. Asigurați-vă că spatele este drept și nu vă sprijiniți mânerele. Apoi, măriți rezistența și viteza pentru a face antrenamentul mai dificil. Angajați brațele împingând și trageți în timp ce faceți pasul și angajați mușchii de bază prin îndoirea stomacului strâns pe măsură ce vă exercitați. Continuați acest exercițiu atât timp cât sunteți în stare, dar încercați să o faceți timp de cel puțin zece minute.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 5
    5. Vizitați o sală de gimnastică cu un cinema cardio. Dacă nu doriți să cumpărați echipament de exerciții scumpe sau nu vă place ideea de mașini mari care vă aglomerați casa, luați în considerare obținerea unui membru al sala de sport. Multe săli de sport au acum "carida cinematografe" sau camere de teatru, care au echipament de exerciții în loc de scaune. Aceste cinematografe joacă filme de lungime ale caracteristicilor populare pe care le puteți bucura în timp ce transpirați. Verificați site-ul local al sala de gimnastică pentru a afla dacă au un cinematograf.
  • Aceasta este o alternativă ieftină la achiziționarea propriei mașini. Cu toate acestea, nu veți obține să alegeți ceea ce urmăriți în timp ce lucrați.
  • Metoda 2 din 3:
    Exercitarea fără greutăți
    1. Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 6
    1. Aranjați-vă zona de antrenament în avans. Înainte de a începe să vizionați televizorul, asigurați-vă că vă puteți uita confortabil la ecran în timpul exercitării. Dacă țineți gâtul într-o poziție ciudată în timp ce lucrați, vă puteți răni. Reglați înălțimea televizorului sau a laptopului pentru a vă permite să vedeți confortabil ecranul.
    • Dacă aveți podele dure, încercați să vă exercitați pe un covor de yoga. Maturile de yoga pot fi găsite la majoritatea magazinelor departamentale din secțiunea sportivă.
    • Dacă intenționați să faceți mai mult de un exercițiu, trebuie să configurați stațiile separate în avans. Asigurați-vă că televizorul poate fi văzut confortabil din fiecare poziție.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 7
    2. Face niște sit-up-uri. Acesta este un exercițiu excelent de a face în timpul reclamelor, deoarece nu veți putea să vizionați televizorul în timp ce o faceți. Pentru a face o așezare adecvată, stați pe podea cu spatele drept și genunchii îndoiți. Traversați-vă mâinile peste piept sau vă odihniți pe șolduri și vă așezați folosind mușchii stomacului. Încet coborâți înapoi la podea. Repetați acest proces de zece ori pentru a finaliza un set. Încercați să faceți două sau trei seturi în timpul fiecărei pauze comerciale.
  • Asigurați-vă că nu vă trageți capul cu mâinile sau vă puteți răni! Încercați să vă relaxați brațele cât de mult puteți și să vă angajați numai miezul.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 8
    3. Faceți niște cricuri de sărituri. Aceasta este o modalitate excelentă de a arde calorii în timp ce vizionați TV. Pentru a face o mufă de sărituri, stai cu spatele drept drept și brațele tale de partea ta. Săriți în aer, ridicându-vă brațele drepte deasupra dvs. și aterizați cu picioarele dvs. un umăr-lățime în afară. În această poziție, corpul dvs. va fi într-o formă "x". Săriți din nou, revenind la poziția inițială. Repetați aceste mișcări rapide pentru a vă ridica ritmul cardiac și arde calorii.
  • Începeți prin a face două minute de mufă de sărituri și odihnă pentru un minut. Pe măsură ce vă îmbunătățiți, măriți timpul petrecut și micșorați timpul de odihnă.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 9
    4. Faceți niște scânduri. Acest exercițiu construiește mușchiul, permițându-vă să vizionați televizorul. Du-te pe podea într-o poziție de ședere cu spatele drept și brațele tale extinse. Țineți această poziție timp de un minut. Asigurați-vă că spatele dvs. nu se înmoaie spre pământ și păstrați stomacul flexat strâns. După ce minutele se termină, se odihnește timp de aproximativ treizeci de secunde și repetați procesul. Acest exercițiu va funcționa mușchii de bază.
  • Face cât mai mulți înșiși - acest exercițiu este mai greu decât pare!
  • Nu vă mâncați gâtul să se uite la televizor. Dacă aveți probleme văzând televizorul dvs. dintr-o poziție de scândură, luați în considerare acest exercițiu în timpul pauzelor comerciale.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 10
    5. Utilizați jocuri de exerciții. Jocurile de exerciții implică spectacole de televiziune specifice și acțiuni pe care Viewerul trebuie să le completeze atunci când au loc evenimente dramatice specifice. De exemplu, dacă vizionați jocul de tronuri, ați putea face douăzeci de cricuri de sărituri de fiecare dată când unul dintre personajele tale preferate moare. Care ar fi un antrenament obositor! Jocurile de antrenament de probă pot fi găsite la sfârșitul acestui articol.
  • Metoda 3 din 3:
    Exercitarea cu greutăți
    1. Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 11
    1. Aranjați-vă greutățile în avans. Fiecare exercițiu ar trebui să aibă propria stație. Asigurați-vă că fiecare stație are o vedere bună a televizorului - dacă vă mâncați gâtul pentru a viziona televizorul în timp ce vă exercitați, vă puteți răni. În plus, dacă nu vă configurați stațiile în avans, puteți "uita" să vă exercitați în timp ce vizionați televizorul!
    • Aveți grijă să nu renunțați la greutăți în timp ce vă exercitați. Luați în considerare vizionarea programelor care sunt mai puțin intense, astfel încât să puteți concentra o atenție la menținerea ganterelor.
    • Dacă renunți la gantere, nu încercați să le prindeți. Mișcați-vă picioarele și mâinile din cale și lăsați-i să cadă pe podea. În caz contrar, vă puteți răni.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 12
    2. Face un set de raise laterale. Acest exercițiu vizează umerii. Începeți cu o pereche de gantere pe care le puteți ridica cu ușurință. Stați cu spatele drept și brațele de lângă dvs. Ridicați ganterele, ținându-vă brațele drepte, până când ganterele sunt chiar și cu umerii voștri. Lotați încet brațele înapoi în poziția de pornire. Faceți opt la zece dintre acestea pentru a finaliza un set și pentru a încerca să facă două sau trei seturi. Pe măsură ce vă îmbunătățiți, măriți greutatea ganterelor și numărul de seturi pe care le faceți.
  • Asigurați-vă că ridicați și coborâți ganterele în mișcări netede, controlate. Dacă vă mișcați brațele, vă puteți răni.
  • Încălziți-vă înainte de a face rate laterale făcând niște cercuri de braț.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 13
    3. Încercați câteva prese deasupra capului. Presa deasupra capului este un exercițiu compus excelent pe care îl puteți face în fața unui televizor. Pentru a face o presă deasupra capului, țineți un barbell la piept cu palmele orientate spre afară și pieptul tău ridicat. Apoi, ridicați bara dreaptă peste cap. Expirați și coborâți bara înapoi în poziția de pornire. Faceți 2-3 seturi de 8-10 repetări.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 14
    4. Faceți niște bucle de bicep așezate. Acest exercițiu este minunat dacă doriți să stați pe un scaun în timp ce lucrați! Alegeți câteva gantere rezonabile grele și așezați pe un scaun care vă permite să vă păstrați brațele direct de partea voastră. Țineți ganterele, astfel încât palmele să vă îndreptate spre corpul vostru. Ridicați ganterele la nivelul umărului, rotindu-vă încheieturile, astfel încât palmele să vă facă pieptul. Păstrați brațele superioare ascunse pe corpul vostru. Faceți zece dintre acestea pentru a finaliza un set și pentru a încerca să facă două sau trei seturi.
  • Nu vă mișcați brațele atunci când faceți acest exercițiu sau vă puteți răni. Dacă nu puteți face acest lucru în mișcările controlate, este posibil să aveți nevoie să utilizați greutăți mai ușoare.
  • Pe măsură ce vă îmbunătățiți, măriți cantitatea de seturi pe care le faceți sau măriți greutatea ganterelor.
  • Imagine intitulată exercițiu în timp ce vizionați TV Pasul 15
    5. Faceți niște squaturi ponderate. Alegeți câteva greutăți grele. Acestea ar trebui să fie suficient de ușoare pentru a ridica, dar greu de utilizat altfel. Stați într-o poziție ghemuită cu genunchii îndoiți, picioarele o umeri-lățime, iar spatele drept. Țineți greutățile ușoare de partea dvs. cu brațele drepte și coborâți corpul într-o lovitură mică. Păstrați-vă picioarele pe pământ și șoldurile peste picioarele voastre. Stați încet prin utilizarea mușchilor picioarelor și flexându-vă glutele. Repetați acest proces de opt până la zece ori pentru a face un set și încercați să faceți două până la trei seturi.
  • Pe măsură ce vă îmbunătățiți, măriți greutatea ganterelor sau a numărului de seturi pe care le faceți.
  • Dacă aveți probleme comune, încercați să faceți mai întâi niște squaturi regulate. Când puteți face 20 de repetări, adăugați treptat greutăți.
  • Exemplu de jocuri de exerciții

    Jocul de licență de licență

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Survivor exercițiu joc

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Downton Abbey Exercițiu joc

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Primejdie! Exercițiu joc

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Doctor care exercită jocul

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Jocul de exerciții de ucenic

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Evitați vizionarea dramelor complicate. Plătiți prea multă atenție la televizor vă poate distrage atenția de la antrenament. În acest caz, luați în considerare exercitarea în timpul pauzelor comerciale.
  • Dacă nu vă simțiți ca să faceți antrenamente complicate în timp ce vă uitați la televizor, luați în considerare marșul în timpul reclamei pentru a vă îmbunătăți ritmul cardiac.
  • Faceți răcoritoare se întinde în jos când ați terminat, cum ar fi postul de țintă, țineți lunges și a ținut călcâiul la butts.
  • Beți o mulțime de apă în timp ce vă exercitați.
  • Avertizări

    Mereu încălzire Înainte de a exercita pentru a evita rănirea.
  • Verificați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un nou program de exerciții fizice.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • O televiziune
    • O treadmill (opțional)
    • O mașină eliptică (opțional)
    • Dumbbells de greutăți diferite (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar