Cum să devii o persoană pe care toată lumea vrea să o cunoască

Le-ai mai văzut înainte, oamenii pe care toată lumea vrea să o cunoască. Ele sunt fermecătoare și plăcute. Se pare că aprinde o cameră. Cu o mică lucrare și dedicare, vă puteți face într-unul din acești oameni, astfel încât să puteți fi centrul următorului dvs. partid.

Pași

Metoda 1 din 3:
Schimbarea vieții tale
  1. Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 01
1. Practicați recunoștința. Dacă sunteți recunoscător pentru lucrurile din viața voastră, arată. De asemenea, depășește oamenii din viața ta, deoarece vă arătați că sunteți recunoscători pentru ei. Pentru a învăța să fiți mai recunoscători, încercați să păstrați un jurnal de recunoștință unde scrieți 2 până la 3 lucruri pe care sunteți recunoscători pentru fiecare zi. De asemenea, puteți utiliza social media ca dvs "jurnal," Efectuarea unei posturi de recunoștință în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 02
    2. Găsiți-vă pasiunea. Oameni ca alți oameni care au pasiune și care sunt capabili să se distreze cu munca lor. Dacă găsiți ceea ce sunteți pasionați, mai mulți oameni vor dori să vă cunoască, mai ales dacă sunt pasionați de aceleași lucruri.
  • Dacă nu știți de unde să începeți, încercați să vă alăturați cluburilor locale de hobby, pe care le puteți găsi prin parcurile și departamentul de recreere. De asemenea, puteți încerca să verificați cărți pe diverse subiecte din bibliotecă.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 03
    3. Mărește-te înainte de evenimentele sociale. Dacă veți întâlni pe cineva sau de a merge la o petrecere, faceți o clipă pentru a vă găsi centrul prin împământare. Practic, vrei să fii prezent pentru întâlnirea ta, așa că îți curățești mintea.
  • Inchide ochii. Simțiți greutatea corpului pe pământ în picioare și pe scaunul pe care îl stați. Respirați adânc, numărând la patru. Respirați profund, numărați și la patru. Concentrați-vă pe centrul dvs. și continuați să respirați până când vă simțiți în minte.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcându-vă limba corpului intenționat
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 04
    1. Arata oamenii in ochi. V-ați fi surprins de cât de puțini oameni vă pot ține contactul cu ochii. Privind pe cineva din ochi te face să apară încrezător și fericit. Dacă aveți nevoie, luați ceva timp pentru a practica cu prietenii sau familia în prealabil.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 05
    2. Puneți un zâmbet pe față. Zâmbetele te fac să apară fericit și încrezător. În plus, face ca alți oameni să se simtă mai confortabil în jurul tău. Când vă întâlniți sau discutați cu oamenii, asigurați-vă că zâmbiți adesea.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană pe care toată lumea vrea să știe Pasul 06
    3. Concentrați-vă atenția. Nu fiți distrași de alte lucruri când încercați să discutați cu cineva. Puneți-vă telefonul. Nu vă uitați la distanță sau la ecranul de televiziune. Păstrați atenția asupra conversației și asigurați-vă că spuneți și cu limba corpului.
  • De exemplu, îndreptați corpul față de persoana mai degrabă decât departe.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 07
    4. Tine-ți capul sus. Adică, stați drept și nu vă slăbiți. Nu vă loviți capul. În picioare, vă ajută să vă exudeniți încrederea, făcându-vă mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 08
    5. Vorbeste. Nu încercați să vă ascundeți cuvintele prin mormăi. Afișați-vă că aveți încredere vorbind la un volum adecvat și enunțarea corespunzătoare.
  • Cu toate acestea, nu doriți să strigați. Vrei doar să vorbești suficient pentru a fi auzit.
  • Metoda 3 din 3:
    Știind cum să acționăm în jurul celorlalți
    1. Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 09
    1. Utilizați numele oamenilor. Când întâlniți pe cineva pentru prima dată, încercați să spuneți-o înapoi la ei, cum ar fi "Bună ziua, Joe, bine să te cunosc." De asemenea, încercați să o utilizați din nou în prima conversație. Nu ar trebui să-l forțezi, dar oamenii îmi place să audă sunetul propriului nume. Prin urmare, spuneți că vă face mai plăcut.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 10
    2. Complimentați oamenii. Toată lumea îi place să audă lucruri frumoase despre ei înșiși. Cu toate acestea, ele trebuie să fie complimente autentice. Asta înseamnă că alegeți ceva pe care îl apreciați de fapt despre persoana și asigurați-vă că ați spus cu intenție, nu într-un mod offord.
  • Nu trebuie să laudeți doar costumele cuiva sau să privim. Încercați pentru alte complimente, cum ar fi, "Întotdeauna iubesc cât de însorit sunteți!" sau "Se pare că vei străluci astăzi cu fericirea."
  • Imaginea intitulată deveni o persoană pe care toată lumea vrea să o cunoască Pasul 11
    3. Treceți la plângeri. Da, aveți probleme în viața voastră, dar la fel și toți ceilalți. Când conversi cu alți oameni, concentrați-vă asupra a ceea ce merge bine în viața voastră. Vei fi mai fericit, iar mai mulți oameni vor dori să fie în jurul tău.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 12
    4. Fii tu însuți. Probabil credeți că nu puteți fi tu pentru că aveți prea multe idiosincrazi ciudate. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor apreciază atunci când o persoană este cinstită, chiar în jos la QUIRKS. Deci, nu vă fie frică să fiți singuri. Oamenii pot spune când sunteți autentic și adesea găsiți acea calitate plăcută.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe pasul 13
    5. Ia timp pentru a asculta. Dacă întotdeauna domină conversația, oamenii nu vor fi în jurul tău. Oamenii le place să vorbească despre ei înșiși, așa că le dați șansa de a face acest lucru. Puneți întrebări și încercați să lăsați cealaltă persoană să vorbească mai mult decât faceți.
  • De exemplu, încercați să întrebați întrebări deschise în loc de întrebări închise. O întrebare închisă este una care poate fi răspunsă cu a "da" sau "Nu." Pe de altă parte, o întrebare deschisă încurajează discuția. De exemplu, în loc să întrebați "Îți place slujba ta?" Ai putea întreba, "Ce îți place despre slujba ta?"
  • O modalitate de a face ca oamenii să vorbească despre ei înșiși este să le întrebe despre viața lor. Întrebați despre locurile de muncă, copiii și animalele de companie. Cele trei lucruri vor primi de obicei oamenii vorbind.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe Pasul 14
    6. Auzi ce spun ceilalți oameni. Când dați oamenilor șansa de a vorbi, de fapt, acordați atenție a ceea ce spun ei. Nu formulați doar ceea ce veți spune în continuare. Puteți să vă arătați că ascultați de a îndoi de-a lungul, repetând înapoi o sinopsă a ceea ce a spus persoana și pune întrebări legate de ceea ce a spus persoana.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană toată lumea vrea să știe pasul 15
    7. Nu mă lansați. Nimănui nu îi place să audă despre toate milioane de premii pe care le-ați câștigat. Ar fi mai degrabă să vă cunoască ca pe o persoană, astfel să săriți.
  • Nu face rău să-l laude pe alți oameni, deși. De fapt, te face să arăți umil și da.
  • Cu toate acestea, nu ar trebui să periați complet complimentele. Când cineva vă oferă un compliment, spuneți doar "Mulțumesc." sau "apreciez asta." Periajul de pe complimente vă poate face să pari că încercați să fiți prea umili, ceea ce poate transforma și oamenii.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar