Cum să fii bodhisattva (buddha de dragoste)

Un bodhisattva este un budist care se străduiește pentru iluminare prin calea tuturor iubirii de îmbrățișare. Și este o lumină luminată (Buddha de iubire) care lucrează pentru o lume fericită și pentru fericirea tuturor ființelor. El ajută pe toți pe calea iluminării. Dacă doriți să obțineți o viață împlinită și să fiți fericiți la un nivel superior, deveniți un Bodhisattva.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un Bodhisatttva (Buddha de dragoste) Pasul 1
1. Vrei să fii fericit. Cea mai mare modalitate de fericire trebuie să fie luminată. O persoană luminată este mai fericită decât o persoană neimprimată. Și fericirea lui durează pentru totdeauna. Este independent de circumstanțele exterioare. Și dacă mergeți pe calea dublă a iluminării și toată iubirea îmbrățișării, veți fi mai fericiți de o sută de ori mai fericiți decât o persoană luminată. Și calea spre iluminare va fi mult mai ușoară. În creștinismul în acest fel este numit dragostea față de Dumnezeu (la o viață în Dumnezeu, în lumina lui Dumnezeu) și spre vecinul vostru. În yoga vorbim despre Karma-Yoga. În budism se numește calea unui Bodhisattva.
  • Imagine intitulată Fii un Bodhisattva (Buddha de dragoste) Pasul 2
    2. Se străduiesc spre iluminare. Găsiți-vă drumul spre pacea interioară. Meditează, nu Kundalini Yoga și lucrați la gândurile voastre. Gândi pozitiv. Antrenează cele cinci calități de înțelepciune, pace, auto-disciplină, dragoste și fericire. Trăiesc cu un plan spiritual zilnic. Aduceți cât mai multe exerciții spirituale în viața voastră, că veți crește spiritual.
  • Imagine intitulată Fii un bodhisattva (Buddha of Love) Pasul 3
    3. Găsiți-vă calea tuturor iubirilor de îmbrățișare. Vedeți ce puteți face personal. Uită-te la mediul dvs. de viață și posibilitățile dvs. Găsiți sarcina dvs. în viața voastră. Faceți-vă slujba într-un mod de a face toți oamenii buni. Faceți în fiecare zi o faptă bună.
  • Imagine intitulată Fii un Bodhisattva (Buddha de dragoste) Pasul 4
    4. Ai grijă de tine. Nu lucrați la fel de mult încât vă pierdeți energia. Apoi, terminați în depresie și nu în iluminare. Creșteți în energia voastră. Rămâi în odihnă. Trăiesc din restul. Face puțin, dar cu motivația potrivită. Fa ceea ce iti place. Găsiți o sarcină în viața voastră pe care o iubiți, ceea ce vă face fericiți.
  • Imagine intitulată Fii un Bodhisattva (Buddha de dragoste) Pasul 5
    5. Obțineți ajutorul unui maestru luminat. Gaseste-ti Maestru iluminat. Copiați fotografia pe desktop. Urmăriți videoclipurile pe Internet. Citiți cărțile lui sau ei. Luați darshanul personal (binecuvântarea, transferul de energie). Vizualizați-vă stăpânul peste voi în cer. Rugați-vă în fiecare zi stăpânului dvs. iluminat. Puneți-vă mâinile împreună și spuneți mental: "Omul luminat maestru. O înțelepciune interioară. Vă rugăm să ghidați-mă și ajutați-mă pe drum."
  • Imagine intitulată Fii un bodhisattva (Buddha of Love) Pasul 6
    6. Găsiți modelul dvs. de rol personal. Sunt multi Bodhisattvas și Buddha de dragoste. Există multe moduri spirituale. Vă puteți orienta pe Buddha Amitabha, Avalokiteshvara (Chenrezig), Zeita Tara (Kuan Yin) sau altcineva. Vizualizați-vă ca model și gândiți-vă, "Sunt un bodhisattva. Locuiesc în lumină (iluminare). Mă duc calea iubirii. Îmi doresc o lume de iubire, pace și fericire."
  • Imagine intitulată Fii Bodhisattva (Buddha of Love) Pasul 7
    7. Găsiți-vă Sangha (grupul spiritual, prietenii). Pentru a obține iluminare, este util să aveți un model de rol spiritual (Buddha, Bodhisattva), o predare spirituală (practică) și un grup spiritual. Dacă nu aveți nici un grup, puteți găsi un grup pe Internet sau puteți vedea toți oamenii spirituali ca grupul dvs.
  • Imagine intitulată Fii un Bodhisattva (Buddha of Love) Pasul 8
    8. A se vedea suferința din lume. Ființele suferă de foame, de război, boală, moarte, durere și nedreptate. Luați alți oameni mai importanți decât dvs. Dezvoltați compasiune. Există o modalitate de a depăși suferința în viață. Acesta este modul de iluminare. Trimiteți lumina în întreaga lume, mutați o mână în binecuvântare și gândiți-vă, "Fie ca toți oamenii să fie fericiți. Fie ca lumea să fie fericită." Acest exercițiu vă va transforma viața. Veți crește în dragoste și fericire.
  • Imagine intitulată Fii un Bodhisattva (Buddha de dragoste) Pasul 9
    9. Opriți-vă gândurile. Relaxați-vă în meditație.
  • Imagine intitulată Fii Bodhisattva (Buddha de dragoste) Pasul 10
    10. Continuați cu optimismul pe drum. Obțineți o viață împlinită. Planificați-vă viața ca câștigător spiritual. Consultați obiectivul dvs. și calea spre acest obiectiv. Faceți în fiecare zi pasul necesar. Deci veți reuși.
  • sfaturi

    În budism, un Bodhisattva este o ființă luminată (Bodhi) (Sattva). În mod tradițional, un Bodhisattva este cineva care, motivat de mare compasiune, a generat Bodhicitta, care este o dorință spontană de a atinge buddha în beneficiul tuturor ființelor simțitoare. În literatura Teravada, termenul "Bodhisattva" este folosit destul de frecvent în sensul unei persoane pe calea eliberării. Budismul Mahayana se bazează în principal pe calea unui Bodhisattva. Bodhisattva jură este jurământul luată de Budiștii Mahayana pentru a atinge iluminarea completă din motive de toate ființele simțitoare. Unul care a luat jurământul este cunoscut în mod nominal sub numele de Bodhisattva. (Citate wikipedia)
  • Cele patru jurăminte cuprinzătoare, "Ființele simțitoare sunt numerele fără numeroase pentru a le salva pe toate. Dorințele sunt inepuizonice - jurăm să le pun capăt. Dharmasul sunt nemărginiți - jurăm să le stăpânească. Calea lui Buddha este de neegalat - jurăm să o ating."
  • Avertizări

    Nu fi dogmatic. Găsiți-vă calea de înțelepciune și iubire. Fii creativ. Au perseverență. Nu cedati niciodata.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar